دوستان تا چند روز دیگه نکاتی رو در مورد بازی بهتون میگم که اشتباهات من رو تکرار نکنید
دوستان تو هر قسمتی که میرین اون بالا یه علام سوالی هست که اون توضیح در مورد او بخش هست
دوستانی که ثبت نام کردن خواهشن اسم کشورشون رو تو این تاپیک قرار بدن که بتونم شما رو بیارم تو پیوستگی خودم
که با هم متحد بشیم
دوستان عزيزم كيارش و bxit دستتون درد نكنه. اين رشوه خواري چه حالي ميده امروز براي يك جواب منفي تو سازمان ملل 2،000،000،000 رشوه گرفتم. من كل درآمدم از فروش منابع، روزانه بزور به 10،000،000 مي رسيد.
به خاطر داشته باش تاریك ترین لحظه شب نزدیكترین لحظه به طلوع خورشید است
سلام
دوستاني که اين بازي رو انجام ميدن اگر سلاح خودشون درست ميکنن نياز به همه منابع هست(مثل چوب و زغال و .....)
اما کساني که سلاح اماده ميخرند نياز به اين منابع ندارند( چون اين منابع پول کمي ميشه از اينا بدست اورد و زمين هم اشغال ميکنند)
دوستان بيشتر کارخانه الماس و يورانيوم و طلا بسازند و بقيه رو نابود کنند چون اينا بيشتر پول در مياد
واسه پول بدست اوردن همه تو سازمان ملل و روشه گیری تو صفحه روشه گیری 2 تا صفحه بعدي هست که باید اونا رو تا اخر برین و رای بدین
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
دوستان سلام من در قسمت ایمل مشکل پیدا کردم ارور میده میگه لطفا ايميل ديگري وارد كنيد چون سيستم ما نميتونه براي اين ايميل لينك فعال كردن عضويت را بفرسته
babak_ch2@yahoo.com
دوست عزيز با yahoo كار نمي كنه !!!يه ID توي Hotmailبه ساز .
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
BABABARGY, جان
عزيزم به قول معروف خز كردي ذولفقار رو من تكنولوژي 8 توليدش كردم تازه زدم ذولفقار 1
سلام.منم مي خوام بازي كنم.اما hotmail ندارم.يكي بگه چطوري بسازم؟يا اگه كسي hotmail اضافي داره بگه تا با اون ثبت نام كنم.يعني hotmailشو بده تا اونو وارد كنم بعد فعالش كنه.