KH.I.A.2500, جان درخواستت طبقه بندي شده است .به نفعته پي شو نگيري حالا جدا از شوخي مگه فرمانده ارتشو انتخاب كردي؟اگر كردي پاك كن بيا فرمانده ي جهان اونجا اصلشه
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
دوستان در اين بازي هم بايد مثل nukezone بر روي ساخت يك نوع سلاح و نيرو تمركز كنيم و يا بهتره از انواع مختلف نيروها استفاده كنيم؟
كسي تا حالا براي ساخت بمب اتم اقدام كرده؟ من تا تكنولوژي 4 رفتم ولي خيلي گرونه
به خاطر داشته باش تاریك ترین لحظه شب نزدیكترین لحظه به طلوع خورشید است
دوستان شما مي تونيد فقط 7 نوع حمله به دشمن بكنيد يعني يه پوششي يه محدود يه موشكي يه آزادي و .....هر عمليات هم يه سري نيروي مشخص استفاده مي شن ! پس روي چند تا نيروي مشخص تمركز كنيد !
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
سلام دوستان من یه مشکل دارم
چرا وقتی میخام تو سازمان ملل رای بدم با رشوه میگه ایا مطمئن هستید که بدون دریافت رشوه قصد رای دادن دارید یا همچین چیزی و رشوه دریافت نمیکنه من چکار کنم رشوه لازم دارم تا بتونم ماهواره با تکنولوژی 9 تولید کنم
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time
JavadRadical, جان
طرفي كه داره رشوه رو مي ده يه پول محدودي مي ذاره اگه مي خواي از دستت نره هر 6 ساعت حداقل يه بار Log in كن
Mamool, جان از راهنما بخون
ولي كلا عمليات هاي بزرگ تر زمين نمي دند كارخونه ي دشمنو بهت مي ده !
1) هر 20 دقيقه از شهروندات بگيري
2)اسير بگيري در جنگ و آزاد كني
3) منابعت رو بفروشي
4) بر حسب شانس بهت بازي بده
5)تو قسمت مديران بازي فاميل٬آشنا يا دوست داشته باشي