چيزي فراتر از nukezone و erepublik ....بازي اينترنتي....

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

تا حالا صهيونيست 700.000 نفر رو تو كشورتون شورشي كرده ؟ بريد كلاهتون رو بندازين بالا كه جايي من نيستيد ! 50 تا 50 تا چرخش و 50.000 تا سرباز مي دم واسه هر عمليات سركوب ! :lol:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

كد قرمز : دوستان اين شخص royzur #159427 داره منو با فرستادن جاسوس وكمك به شورشيان به مرز مرگ مي كشونه !!! هيچ كاري نمي تونم بكنم !
شهروندان: 196,806
شورشيان: 813,961
همانطور كه مي بينيد خيلي به زنده موندنم نمونده ! رتبه ي بالاي داره و درگيري فيزيكي محاله ! هر سركوب 50 چرخش مي خواد اگر هر روز هيچ كاري جز 2 بار سركوب نكنم باز هم نمي شه جلوشو گرفت !مي گيد چي كار كنم <‌ :shock:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط amiraliof »

majidjerk1 نوشته شده:سلام پرشين گالف خوبي ؟
من وقتي وارد اين بازي شدم تو پيوستگي قبلي شما بودم ولي بعد يه مدت که دوباره برگشتم انگار همه بچه ها پخش شده بودن ديگه پيوستگي به هم خورده بود تا اينکه اينور يه پيوستگي جمع و جور کرديم .
جات خالي منم که الان دارم مينويسم امروز يه شکست سخت خوردم و حدود 200 ميليارد ضرر ديدم يه کشتار جمعي و يه حمله آزادي و چند تا اشغال زمين رو هم :sad:
ولي اشکالي نداره :grin: :grin: :grin:
پرشن گالف فکر خيلي خوبي کردي پس اگه اينجوري باشه بايد بريم تو راي هاي سازمان ملل ببينيم نتيجه راي گيري هارو تو ساعت هاي پاييني اون بعد که شماره کشور رو يادداشت کرديم اينجوري که خود بازي گفتي بعد از 72 ساعت راي گيري نيجه اعلام ميشه ( احتمالا به کشوري که راي رو صادر کرده ) بعدش سه روز همه ميتونن باهاش بجنگن .
پس وقتي اون راي صفر ساعت مونده بود که تموم شه ما بايد سه روز بعد بتونيم بهش حمله کنيم .
به امتحانش مي ارزه :-( :-(

سلام majidjerk
دوست من فكر كنم من رو با كسي ديگه اشتباه كرديد. من نه قبلا در هيچ پيوستگي بودم و هيچ پيوستگي رو هم ايجاد نكردم.
ولي بسيار خوشحالم كه با شما دوستان هستم مخصوصا شما كه رتبه بالايي داريد و قدرت پيوستگي رو بالا برديد.
من اينكار رو كردم به يك كشور رتبه 11000 حمله كردم اولين حمله ، حمله محدود بود ولي وقتي خواستم حمله ديگه اي بكنم گفت فقط
حمله محدود حالا شما هم تست كنيد ببيند ميشه حمله اشغال زمين كرد يا نه . به هر حال محدوديت داره به نظر مياد بيشتر براي حمله
جاسوسياستفاده ميشه شرمنده كه دير جواب دادم مخابرات كابل برگردون داشت و تلفن سه روزي قطع بود.

تا حالا صهيونيست 700.000 نفر رو تو كشورتون شورشي كرده ؟ بريد كلاهتون رو بندازين بالا كه جايي من نيستيد ! 50 تا 50 تا چرخش و 50.000 تا سرباز مي دم واسه هر عمليات سركوب !
كد قرمز : دوستان اين شخص royzur #159427 داره منو با فرستادن جاسوس وكمك به شورشيان به مرز مرگ مي كشونه !!! هيچ كاري نمي تونم بكنم !
شهروندان: 196,806
شورشيان: 813,961
همانطور كه مي بينيد خيلي به زنده موندنم نمونده ! رتبه ي بالاي داره و درگيري فيزيكي محاله ! هر سركوب 50 چرخش مي خواد اگر هر روز هيچ كاري جز 2 بار سركوب نكنم باز هم نمي شه جلوشو گرفت !مي گيد چي كار كنم <‌

سلام كيارش جان
چند تا نظر دارم اميدوارم كمك كنه
اول به جاي دو حمله در روز سعي كن تكنولوژي ضد شورشيان رو افزايش بديد و در صورت امكان تكنولوژي ضد جاسوسي هم پيشرفت بده كه دشمن شانس كمتري براي عمليات جاسوسي داشته باشه .
اگر كمبود سرباز داري با حذف و فروش اسلح هاي ديگه سرباز درست كن
اگر مشگل پول داري از بچه هاي پيوستگي بخواه كه برات پول بفرستند خودم هم مي فرستم.
راه حل ديگه درخواست (همه كشورها بايد با اين كشور صلح كنند) است فكر كنم جلوي حملات جاسوسي دشمن رو بگيره
من خودم تا حالا با اين مشكل مواجه نشدم ولي اين راه كارها به نظرم رسيد.

به نظر ميرسه كه در پيوستگي بودن يا نبودم فرقي نمي كنه هيچ كار جمعي نمي كنيم الان يكي از كشورهاي قوي پيوستگي داره نابود ميشه كه پيوستگي كاري نكرده به نظر من بايد رئيس پيوستگي فعال تر باشه و بچه ها رو مديريت كنه به هر حال الان هر كي داره كار خودش رو مي كنه و فقط در id نشان ميده كه مادر پيوستگي هستيم و در عمل....
بهترين اخلاق: اعتدال
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

دوستان كشته شدم !!!
تماما بخاطر عدم هماهنگي ميان ما بود !~~ :-o
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط bxit »

سلام کيارش جان تقصير ما نبود
وقتي زيادي به کشورها حمله ميکين اخرش همين ميشه

حالا کشورت کلا از بين رفت؟
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

دوست من
من واسه ي خودم كه نمردم ! اسم پيوستگي نيروهاي ايراني هست و همه وقتي زير اين اسم هستيم وظيفه داريم !
وقتي هركي تو يه گروه 10 نفر كار خودشو مي كنه و متخد نيست مشخصه چي پيش مياد ديگه ! الان 2 ماهي هست داريم با هم بازي مي كنيم ولي 1 بار هم مشترك حمله نكرديم ! شما بيا [External Link Removed for Guests] پيوستگي رو ببين كه چقدر متحديم........ .
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط bxit »

سلام دوستان اين XXGIRLXX #16046 کشور چه خلافي ازش سر زده؟
همه دارن بر عيله تو سازمان ملل راي ميدن
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

اون دختره تا الان چند نفر رو نابود کرده البته زورش به من نرسید :m:a
من و دوستم azarbaijan و honolooloo به خاطر همین ناهماهنگی بازی رو ول کردیم بای. :
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط bxit »

به اين کشور 2 بار نيرو جاسوس فرستادم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

دوستان بعد كلي فراز و نشيب پيوستگي حالت رسمي گرفت

واسه اطلاعات بيشتر به بلاگ پيوستگي مراجعه كنيد ~ :smile:
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط bxit »

دوستان اين پيام از طرف بازي براي شما امده؟
Dear member,
We will delete none active countries that players did not enter to them more then 90 days start from the date 1.1.2009
Gindis Team
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

نه !
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”