مهندسي سخت افزار قبول شدم.....اينده شغلي اين گزايش چه جوره؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
اگه نرم افزار میگفتی شاید میتونستم کمک کنم ولی با سخت افزار خیر
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
سلام
دوست عزیز رشته مهندسی سخت افزار یک گرایش از رشته کامپیوتر است البته اسمش میشه کامپیوتر بیشتر شبیه به مهندسی الکترونیک میشه. پیشنهاد میکنم که اگر علاقه دارید به این رشته برید تا حدودی هم سنگین هست. بیشتر بحثش در مورد دیجیتال/ برنامه نویسی کامپیوتر/ برنامه سازی/ و خیلی از درس های مهندسی الکترونیک
خلاصه از ترم اول بعد از دروس عمومیتون دیگه میریت تو دنیای 0 و 1 ها . خیلی باید قوی باشی. و علاقمند.
رشته مهندسی سخت افزار تا حد وسط مهندسی الکترونیک پیشرفته جلو میره. به عنوان مثال تا جایی که باید برنامه نویسی راه اندازی و میکروکنترلر ها 8051 ها و ... رو فول اب بشید.
ولی رشته خوبیه هر چند من تا حالا تو روزنامه ها برای کار و بارش چیزی ندیدم ولی میتونید برا ارشد هر رشته ایی مثل برق یا نرم افزار و .. رو انتخاب کنید.
موید و موفق باشید.
دوست عزیز رشته مهندسی سخت افزار یک گرایش از رشته کامپیوتر است البته اسمش میشه کامپیوتر بیشتر شبیه به مهندسی الکترونیک میشه. پیشنهاد میکنم که اگر علاقه دارید به این رشته برید تا حدودی هم سنگین هست. بیشتر بحثش در مورد دیجیتال/ برنامه نویسی کامپیوتر/ برنامه سازی/ و خیلی از درس های مهندسی الکترونیک
خلاصه از ترم اول بعد از دروس عمومیتون دیگه میریت تو دنیای 0 و 1 ها . خیلی باید قوی باشی. و علاقمند.
رشته مهندسی سخت افزار تا حد وسط مهندسی الکترونیک پیشرفته جلو میره. به عنوان مثال تا جایی که باید برنامه نویسی راه اندازی و میکروکنترلر ها 8051 ها و ... رو فول اب بشید.
ولی رشته خوبیه هر چند من تا حالا تو روزنامه ها برای کار و بارش چیزی ندیدم ولی میتونید برا ارشد هر رشته ایی مثل برق یا نرم افزار و .. رو انتخاب کنید.
موید و موفق باشید.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
-

- سپاسهای دریافتی: 6 بار
- تماس:
سلام
دوست عزیز رشته مهندسی سخت افزار یک گرایش از رشته کامپیوتر است
سلام دوست عزیز
سخت افزار یکی از گرایش های مهندسی برق هستش نه کامپیوتر
درس های مدار1 و 2 الکترونیک و ........... رو باید بگزرونی
در کل بازار کار اصلا خوبی نداره اما در مقطع ارشد می تونید گرایش خودتون رو عوض کنید
و گرایش های پر کاری مثل قدرت یا انتقال رو برای ادامه انتخاب کنید
امام علي(ع)
پارسيان اگر اراده كنند ستارگان را به زمين كشند
پارسيان اگر اراده كنند ستارگان را به زمين كشند

- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
به نظر من سخت افزار فقط محدود به بازار كار سركت هاي توليدي ميشه كه مثلا بياي با 8051 يا اي وي آر يه كاري بك كاري بكني كه كل دستتگاه هاي كارخونه مثل نوار نقاله و غيره با يه كامپيوتر كنترل بشه و اگه بند پ رو براي استخدام در شركتها نداشته باشي تو بازار آزاد خيلي بد كار براش هست چون بعصا هيچكدوم برنامه نويسي پيشرفته رو هم بلد نيستن مثلا با دلفي نميتونن كار كنند ولي سي رو فول اند.
به هر حال ببين اگه علاقه داري برو چون اگه علاقه نداشته باشي فقط ميخواي واحدات رو بگذروني و هيچي هم ياد نميگيري.
به هر حال ببين اگه علاقه داري برو چون اگه علاقه نداشته باشي فقط ميخواي واحدات رو بگذروني و هيچي هم ياد نميگيري.