درخواست مقایسه بین دانشگاه های کشور

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

JavadRadical, جان
اول بستگي داره که در چه محلي قبول شده باشيد ( چه آزاد و چه دولتي ) که تاثير مستقيم بر روي امکانات ، سطح کيفي و کمي اموزشي داره .
و اما در مورد اعتبار مدرک : شما وقتي ميريد يک جايي براي استخدام ، ديگه مثل قديم نيست که بگن : آقا شما مدرکت چيه و از کدام دانشگاهه و معدل مدرکت چقدره و بر اساس اون شما رو استخدام کنن ! بلکه اولين کاري که ميکنن از شما کار عملي ميخوان . يعني بايد بصورت عملي ، مهارت و تخصص خودت رو نشون بدي و اينجاست که ديگه کسي نميتونه تقلب کنه . چون بايد عملا اون چيزي که ياد گرفتي رو پياده کني و اگر نتوني حتي اگر معدلت 20 هم باشه ، به شما کار نميدن .
اين رو گفتم که تصور نکنيد کارها رو به کساني ميدن که دانشگاه دولتي درس خواندن .
ميخوام يک مثالي بزنم در مورد آموزشگاههايي که در سطح شهر دروس تخصصي رو ارائه ميدن . چون مشت نمونه خرواره :
در اموزشگاه خود ما تقريبا نيمي از دانش آموزها پول ميدادن و مدرک با نمره خوب ميگرفتن ! ولي يادمه يک نفر از همونها يک روز سر جلسه امتحان عملي نشسته بود کنار من و هنوز باورم نميشه که اون طرف " ماوس " رو بلد نبود چطوري بايد بگيره دستش . ولي خوب طرف پول داده بود و قبول هم شد و نمرش هم از من بيشتر شد ! ولي الان داره لوازم خانگي ميفروشه . چرا ؟ چون تخصص نداره و کار کامپيوتر بلد نيست .
ديگه گذشت اون دوراني که به نوع مدرک و معدل کار ميدادن . خودتون بهتر از من ميدونيد . اگر هم يک چنين آدمي ( مدرک پولي ) در جايي استخدام بشه يا با پارتي بازيه و يا کارش موقتيه و قراردادي کار ميکنه . ولي اگر واقعا کار بلد باشه روي هوا ميقاپنش .
اينهمه تحصيلکرده در سطح کشور ، فکر ميکنيد کار نيست ؟ چرا ، کار هست ولي تخصص نيست ! شما بگيد مثلا فوق ليسانس با معدل 12 يا 13 به درد کي ميخوره ؟

پس در هر دانشگاهي که درس ميخوانيد و در هر نقطه اي با هر امکاناتي که داريد فقط بايد هدف درس خواندن باشه . که اگر خوب مهارت کسب کنيد هرجايي بريد بهتون کار ميدن .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ديوار به ديوار خونه همسايه
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mamadjami »

اينا رو بي خيال شو.دانشگاه دانشگاس ديگه .فرقي هم نمي كنه آزاد و يا دولتي يا نمي دونم دانشگاه تهران يا دانشگاه نا كجا آباد .... اصل كار اينه كه بعد چهار سال ليسانس بهت مي دن. الانم ليسانس كه چه عرض كنم فوق ليسانس ها و دكترا هم بيكارند
يا مهدي ادركني
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

این تاپیک رو دیر دیدم ولی در یک جمله راحت بگم که متاسفنه بی اهمیتی و تمسخری که نثار مدرک دانشگاه آزاد و پیام نور در استخدامی ها می شود را به چشم دیدم.
البته خودم قصد استخدام نداشتم ولی همرا با فامیل نزدیککان برای استخدام در شرکت پالایش و پخش نفت به تهران رفته بودم...
حدود 200 مهندس الکترونیک می خواستند و تقریبا 12000 نفر ثبت نام کرده بودند.
برای اینکه سرشان خلوت شود بدون هیچ توضیحی عده زیادی از دانشگاه آزادی ها را رد کردند.
پیام نوری های فراگیر هم که اصلا محل ندادند.
ماندند عدهای فارغ التحصیل دانشکده نفت آبادان--دانشگاه شریف و تهرا و یک دیگر که فکر کنم پلی تکنیک بود.

بله عزیزان واقعیت این است...بیکار زیاد...لیسانسه زیاد...کارخانه تولید مدارک بدون تخصص و تبحر نیز فعال
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”