چرا امریکا فقط حق دارد به دیگر کشورها حمله کند؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

چرا امریکا فقط حق دارد به دیگر کشورها حمله کند؟

پست توسط yasermym »

سارا پالين معلون مک کين در گفتگو با شبکه ABC ادعا کرد دولت ايالات متحده سربازانش را به فرمان خداوند براي جنگ اعزام مي کند.

تصویر 

به گزارش رجانيوز، پالین از پیوستن گرجستان و اوکراین به ناتو استقبال کرد و درجواب اینکه اگر قرار باشد ناتو به روسیه حمله کند، موضع ایالات متحده چیست، پاسخ داد این بستگی به نظر ناتو دارد و تصمیم در این مورد باید با رأی تمامی اعضاء باشد.

پالین در مورد اینکه برنامه هسته ای ایران برای اسرائیل تهدیدی محسوب می شود، اظهار داشت تا زمانی که احمدی نژاد بر سر قدرت است این احتمال وجود دارد. ما باید ایران را با استفاده از تحریم ها تحت فشار بیشتری قرار دهیم.

پالین در ادامه گفت ما دوست اسرائیل هستیم و تهدید اسرائیل را تهدیدی برای خود می دانیم.

وی در جواب این سؤال که آیا شما با دکترین بوش موافق هستید، پاسخ داد به نظر من جرج بوش برای دفاع از کشور و جلوگیری از حملات تروریست ها و تندروهای مسلمان و دفاع از کشور مجبور به این کار شد و ما حق داریم که از مردم و کشورمان دفاع کنیم.

در ادامه این گفتگو، خبرنگار ABC از پالین پرسید اگر ما حق داریم از کیان و دولت خود دفاع کنیم، پس چگونه به خود حق می دهیم که به مرزهای کشورهای پاکستان و افغانستان بدون موافقت و اجازه دولتمران آنها لشگرکشی کنیم؟

پالین در پاسخ گفت: قصد ما از این حملات به کشورهای دیگر، ایجاد رابطه و ائتلاف در این کشورهاست. جنگ اولین اقدام ما در این کشورها نیست بلکه آخرین آن است.

خبرنگار ABC ادامه داد توجیه شما در قبال دولتمردان در پاسخ به این سؤال چیست؟ آیا ما حق داریم که به مرزهای کشورهای دیگر بدون اجازه و توافق آنها مثلاً به پاکستان حمله کنیم؟
پالین در پاسخ ادعا کرد: ما برای متوقف ساختن مسلمانان تندرو این کار را کرده ایم. تروریست ها می خواهند امریکا و ائتلاف ما را نابود کنند.

شما اخیراً در صحبت های خود در کلیسا چنین ابراز داشته اید که رهبران ما سربازان امریکا را به فرمان خدا به این جنگ می فرستند.
بله این یک ماموریت خدایی است و برای فرمان خدا انجام می گیرد!

آیا شما به یک جنگ مقدس معتقدید؟
این سخن بارها توسط ابراهام لینکلن تکرار شده است. من نیز همان را تکرار کردم، ما طرف خداوند هستیم. من اولین فرزند و پسر جوان خود را برای این جنگ فرستاده ام.

پس نظر شما این است که نقشه ای وجود دارد و این نقشه خداست؟
من عقیده دارم که نقشه ای برای این جهان وجود دارد واین نقشه برای نیکی است. امید زیادی برای کشورهای مختلف وجود دارد، کشورهای مختلف نیزپتانسیل های زیادی دارند و این قدرت را خداوند به ما داده است. شادی و آزادی حق ماست.

شما پسرتان را برای مأموریت خداوند فرستاده اید؟

من نمی دانم که این ماموریت از طرف خداست یا نه؟ آنچه که می دانم این است که پسرم این تصمیم را گرفته است. من افتخار می کنم که پسرم چنین استقلال و قدرت تصمیم گیری دارد واین تصمیمی بزرگتر از خودش است و راه ساده ای نیست در حالی که می توانست راه راحت تری را انتخاب کند.

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

ایشون دروغ نگفتن ، خداشون پول و قدرت هست.
[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط iran1001 »

انگليس حمايت ميکند امريکا جنايت ميکند
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”