ورود به دانشگاه بدون كنكور
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
ورود به دانشگاه بدون كنكور
سلام من داوطلب كنكور سراسري كارداني پيوسته فني حرفه اي رشته حسابداري تو شيراز بودم كه متاسفانه قبول نشدم اما حالا بايد حتما برم دانشگاه اما دانشگاه پيام نور رو نمي خوام چون امتحاناش خيلي سخته و ازادم پولشو ندارم. خواهش مي كنم اگه كسي به ذهنش چيزي خطور كرد بهم بگه و منو از بدبختي در بياره.ممنون

- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
يه تحقيقاتي هم روي دانشگاه هاي علمي كاربردي بكن.
البته من كه درست سر در نياوردم ولي ميدونم شهريش با شهريه كلاسهاي شبانه ي دانشكاه هاي دولتي يكيه.
يكي از دوستان من هم كه دولتي ميخوند(همين فني حرفه اي) ترم تابستونه گرفت تو يكي از اين دانشگاه هاي علمي كاربردي ميگفت كيلويي نمره ميدن. رياضي رو كه دو ترم نتونسته بود پاس كنه گرفته 18.
البته بستگي به دانشكاهش هم داره قبل تحقيق بكن.
البته من كه درست سر در نياوردم ولي ميدونم شهريش با شهريه كلاسهاي شبانه ي دانشكاه هاي دولتي يكيه.
يكي از دوستان من هم كه دولتي ميخوند(همين فني حرفه اي) ترم تابستونه گرفت تو يكي از اين دانشگاه هاي علمي كاربردي ميگفت كيلويي نمره ميدن. رياضي رو كه دو ترم نتونسته بود پاس كنه گرفته 18.
البته بستگي به دانشكاهش هم داره قبل تحقيق بكن.

-
- سپاسهای دریافتی: 9 بار

-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 1523 بار
- سپاسهای دریافتی: 1169 بار
علمی کاربردی مدرکش هیچ فرقی با بقیه مدرک ها نداره چون جدیده میگن مدرکش اعتبار نداره!
علمی کاربردی رو آبان ثبت نام میکنند و چون برای افراد شاغل هستش 4 تا درس ورودی بیشتر نداره(الان یادم نیست اسماشون رو
) و بیشتر شرط معدل هستش
البته دوست من با معدل 12 بدون کنکور دادن قبول شد
تازه رشته تعمیر و نگهداری هواپیما
موفق باشید
علمی کاربردی رو آبان ثبت نام میکنند و چون برای افراد شاغل هستش 4 تا درس ورودی بیشتر نداره(الان یادم نیست اسماشون رو
) و بیشتر شرط معدل هستش
البته دوست من با معدل 12 بدون کنکور دادن قبول شد
تازه رشته تعمیر و نگهداری هواپیما
موفق باشید

اندکی صبر...