شب قدر ( اگر وقت داري بخونش )

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 376 بار

شب قدر ( اگر وقت داري بخونش )

پست توسط sky_pesar »

شب قدر ، شب مقدرات

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ -
إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِالْقَدْرِ(۱) وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ (۲) لَيْلَةُ الْقَدْرِخَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْر ٍ(۳) تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَابِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ (۴) سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ (۵)
ما اين قرآن عظيم الشان را كه رحمت واسع و حكمت جامع است در شب قدر نازل كرديم و چه تو را به عظمت اين شب قدر آگاه تواند كرد , شب قدر به مقام و مرتبه از هزار ماه بهتر و بالاتر است در اين شب فرشتگان و روح جبرئيل به اذن خدا بر مقام ولايت نبى و امام عصر(عج) از هر فرمان و دستور الهى و سرنوشت مقدرات خلق را نازل مى گردانند , اين شب , رحمت و سلامت و تهنيت است تا صبحگاه شود – قرآن مجيد سوره قدر
از دیگر اثرات مهم شب قدر می‌توان به عدم صدور عذاب در این شب و در امان بودن بندگان از عقوبتهای الهی ، اشاره کرد. چرا که خداوند صراحتاً سرتاسر این شب، از لحظه آغاز تا سپیده دم آن را سرشار از "سلامت" می‌خواند.
دانستنيهاي شب قدر
آيا ميداني در طول سال بهترين لحظه و ساعات شب قدر است و عيدي بزرگتر از آن وجود ندارد شبي كه از هزار ماه بهتر مي باشد.
شب قدر از هزار ماه جهاد بهتر، واز سلطنت هزار ماه بهتر، و عبادت آن بهتر از عبادت هزار ماه ميباشد.در شب قدر روزي بندگان ، اجلهاي آنان وساير امور مردم از خوب و بد در آن مقدر ميگردد.در شب قدر قرآن بر پيامبر و مسلمين از سوي خدا به توسط حضرت جبرايل نازل شده.دراين شب دعاي كسي رد نمي شود و هر دعايي كني حتما يقين بدان مستجاب است ، مگر دعاي عاق والدين ، قطع كننده رحم نزديك ، كسي كه شراب بنوشد و كسي كه دشمني مؤمني دردلش باشد. پيامبر اكرم ص ميفرمايند: حضرت موسي ع در

گفتگو با خدا عرض كرد : خداي من ! مى‏خواهم به تو نزديك شوم ، فرمود : نزديكي من از آن كسي است كه شب قدر بيدار شود . عرض كرد: خداي من رحمت تو رامي خواهم ، فرمود : رحمت من از آن كسي است كه درشب قدر به نيازمندان و زيردستان رحم كند ، عرض كرد: خداي من ! جواز عبور از صراط راخواهانم ، فرمود : آن براي كسي است كه درشب قدر صدقه اي بدهد ، عرض كرد: خداي من ! از درختان بهشت و از ميوه‏هايش مى‏خواهم ، فرمود: اين مال كسي است كه در شب قدر سبحان الله ( پاك و منزه است خدا) بگويد، گفت: خداوندا ! رهايى از جهنم را مى‏خواهم، فرمود: آن، از آن كسى است كه در شب قدر استغفار و توبه كند. عرض كرد: خداي من ! رضايت تو را مي خواهم ، فرمود: رضايت من از آن كسي است كه دو ركعت نماز در شب قدر بخواند. فرشتگان در شب قدر فرود آمده و در زمين پخش مي شوند ، بر مجالس مؤمنين گذشته ، بر آنان سلام مي كنند و براي دعاهاي آنها ‹‹‌ آمين ›› مي گويند ، تا آنگاه كه سپيده دم طلوع كند. از پيامبر اكرم ص روايت شده است كه فرمودند: درهاي آسمانها در شب قدر باز مي شود. بنابراين بنده اي در‌آن نماز نمي خواند، مگر اين كه خداوند متعال در مقابل هر سجده اي درختي در بهشت براي او مي نويسد كه اگر سواره ، صد سال در سايه آن حركت كند به انتهاي سايه اش نمي رسد ، و در مقابل هر ركعت خانه اي از در و ياقوت و زبرجد و مرواريد، و در مقابل هر آيه اي تاجي از تاجهاي بهشت ، و در مقابل هر ((‌ سبحان الله )) گفتن پرنده اي از پرندگان بهشت ، و در مقابل هر نشستن درجه اي از درجات بهشت ، و در مقابل هر تشهدي بالا خانه اي از بالا خانه هاي بهشت ، و در مقابل هر سلام دادن ، لباسي از لباسهاي بهشت براي او مي نويسد. و آنگاه كه سپيده صبح بدمد، خداوند از همسران مانوس كه دست هيچ كس به آنان نرسيده و بهترين و زيباترين مخلوقات هستند،‌و كنيزان خوش اخلاق و خدمتكاراني جاويدان ، و بهترين پرندگان و بوهاي خوش ، و نعمتهاي خوب و تحفه ها و هدايا و خلعتها و كرامتها، و آنچه

نفس ميل دارد و ديدگان از آن لذت ميبرد به او عنايت مي فرمايد، و شما در آن جاويد هستيد. در شب قدر آخرين مراحل مشيت الهي صورت گرفته و پس از
آن تغيير و تبديلي انجام نمي شود. درشب قدر تقدیر یک ساله ما رقم ميخورد. و مقدرات در آن ، تغيير نمي كند. اين شب را از آن رو (قدر) گفته اند كه زمين به واسطه كثرت فرود فرشتگان در آن شب , تنگ ميشود. زمين در اين شب, سرشار از فرشتگانى است كه تا سپيده دم , هم صدا با زمينيان به احياى آن شب مى پردازند و به وظايف خويش مى رسند. خداوند اعلي در قرآن كريم سوره مباركه قدر فرموده است: قرآن در شب قدر نازل شده و فرشتگان در آن شب فرود مي آيند. سپس افزوده است: شب سلامت است. و فرموده است: عمل صالح در اين شب ، برابر با عمل صالح در طول هزار ماه است. فردى به امام باقر(ع) عرض كرد: مراد و مقصود از اينكه شب قدر بهتر از هزار ماه است چيست؟ حضرت فرمودند: كار شايسته از قبيل نماز و زكات، صدقات و انفاقات و، انواع خوبى ها در آن شب برتر از هر كار شايسته اى است كه در مدت هزار ماه كه شب قدر در آن نيست، انجام شود. در اين شب همه چيز اندازه گيرى مى شود. از جمله مقدرات اين شب ، سرنوشت افراد جامعه حوادث و پيش آمدها مانند جنگ زلزله پيروزى شكست سعادت و شقاوت و ... است. در اين شب سرنوشت افراد و جوامع و هر آنچه با سرنوشت انسان ها ارتباط دارد , بر اساس حكمت و مصلحت و عملكرد يكسال گذشته فرد رقم مى خورد. از حضرت امام رضا(ع) روايت شده است كه : اين شب را ليلة القدر ناميده اند چون آنچه مربوط به سال است از قبيل خوبى بدى زيان سود روزى معيشت و مرگ و ولادت در آن شب اندازه گيرى مى شود امام صادق ع فرمودند: در شب قدر حاجيان مشخص شده و پيشامدها و مرگ ها و روزيها و آنچه مربوط به آن سال است تا سال آينده (شب قدر ديگر) رقم ميخورد; پس آن را در شب بيست و يكم و بيست سوم ماه جستجو كن. خداوند این شب را از (حدود) سی هزار شب که شب قدری در آنها وجود ندارد، برتر دانسته است. امام جواد ع ميفرمايند : خداوند متعال،

شب قدر را، در ابتداي آفرينش دنيا آفريد. همچنين در آن شب، نخستين پيامبر و نخستين وصي را آفريد. در قضاي الهي چنان گذشت كه در هر سال
شبي باشد، كه در آن شب، تفصيل امور و مقدرات يك ساله فرود آيد…در آیات قرآن کریم ، خداوند به بیان خصوصیات این شب می‌پردازد. دارا بودن چنین خصوصیاتی موجب می‌شود که این شب اثرات خاص و منحصر به فردی را در میان تمامی شبهای سال داشته باشد. به عنوان نمونه این شب شبی «مبارک» خوانده شده است. مبارک به معنای پرخیر و برکت است و به کار بردن این تعبیر در خصوص شب قدر به این مفهوم است که این شب بلند مرتبه، گنجایش و ظرفیت خیر کثیری را دارد. نزول قرآن در این شب صورت گرفته است. همچنین به سبب خیر و برکت فراوان در این شب رحمت و مغفرت خداوند به سوی بندگان نازل می‌شود. از ابن عباس از رسول خدا(ص)روايت شده كه فرمودند : وقتى شب قدر مى‏شود ملائكه‏اى كه ساكن در سدرة المنتهى هستند و جبرئيل يكى از ايشان است نازل مى‏شوند، در حالى كه جبرئيل به اتفاق ساير سكان نامبرده پرچم‏هايى را به همراه دارند، يك پرچم بالاى قبر من، و يكى بر بالاى بيت المقدس، و پرچمى در مسجد الحرام و پرچمى بر طور سينا نصب مى‏كنند، و هيچ مؤمن و مؤمنه‏اى در بين اين نقاط نمى‏ماند مگر آنكه جبرئيل به او سلام مى‏كند، تنها كساني كه سلام به آنها نميشود كه دائم الخمر و يا معتاد به خوردن گوشت‏خوك و يا زعفران ماليدن به بدن خود باشد. امام صادق ع فرمودند : وقتى شب قدر مى‏شود امام در هنگام ولادت مستوجب روح بيشترى مى‏گردد. روح ( انسان) از جبرئيل بزرگتر است، و جبرئيل از سنخ ملائكه است، و روح از آن سنخ نيست، مگر نمى‏بينى خداى تعالى فرموده: { تنزل الملئكة و الروح} پس معلوم مى‏شود روح غير از ملائكه است. (روح انسان از وجود خود خدا به جسم انسان دميده شده و خدا پرستي به اين دليل در ذات همه وجود دارد و بخاطر اين است كه ميگويند همه آدمها خوبند مگر اينكه گناهي كنند) پس امشب روح ما مهمان ويژه خداست. این شب شب نزول

قرآن، شب فرود آمدن ملائکه و روح نیز نام گرفته است. در این شب، مقدرات یک سال انسان‌ها و روزی‌ها، عمرها و امور دیگر مشخص می‌شود. ملائکه در
این شب بر زمین فرود می‌آیند، نزد امام زمان علیه السلام می‌روند و آنچه را برای بندگان مقدر شده بر ایشان عرضه می‌دارند.شب‌زنده‌داری و تلاوت قرآن و مناجات و عبادت در این شب، بسیار توصیه و تأکید شده است. روايتى نيز از امام باقر(ع) وارد شده، در پاسخ به اين پرسش كه چرا شب قدر به وجود آمده و به عبارت ديگر فلسفه شب قدر چيست؟ ايشان مى فرمايند: اگر خداوند كارهاى مومنان را چند برابر نكند به سر حد كمال نميرسند، اما از راه لطف كارهاى نيكوى آن ها را چند برابر مى فرمايد تا كاستى هايشان جبران شود.
چه شبي ، شب قدر است ؟
بر اساس روايات مختلف احتمالا يكي از شبهاي 19 و 21 و 23 و 27 و 29 ماه رمضان از شبهاي قدر بوده و شب (23) برترين و مهمترين آنهاست. و كسي كه مي خواهد احتياط كند بايد در تمام اين شب ها اعمال و احيا شب قدر را انجام دهد. در روايات مختلف است که ليلة القدر در دهه آخر ماه ماه مبارک رمضان است و از حضرت محمدص روايت شده : « ليلة القدر را در ده شب آخر ماه مبارک رمضان و در شب های طاق جستجو کنيد.» همه اصحاب پيامبر و علما معتقدند كه قدر،تا قيام قيامت، باقي است و هرسال در شبي از شبهاي ماه رمضان تكرار ميشود زيرا هر سال رمضان تكرار ميشود پس قدر هم تكرار ميشود.
سوال : در شب قدر بهترين كاري كه ميتوان انجام داد چيست؟
آمادگي براي شب قدر و دعا براي توفيق و درك آن

اگر لحظه‌ای درنگ کنیم و کمی با خود بیاندیشیم خواهیم دید که در میان 365 شب سال تنها شبی از شبها‌ست که این چنین مورد عنایت و توجه قرار گرفته و چنان اثراتی در آن انجام ميشود. بنابراین با اندکی تأمل به این نتیجه خواهیم
رسید که باید این فرصت را غنیمت شمرد چرا که در این شب پر‌خیر و برکت فرصتی بسیار استثنایی آن هم در ماه میهمانی خدا برای ما فراهم شده است که می‌توانیم با توجه و همتی که به کار می‌بندیم بهره بسیار زیادی از آن ببریم. با رجوع به بیانات ائمه اطهار می‌توان از اعمال و عباداتی که مورد توصیه قرارگرفته‌اند، با خبر شد. از جمله این اعمال می‌توان به احیاء این شب و تفکر و تحصیل علم در باب مسایلی که انسان را به خدا نزدیکتر می‌گرداند اشاره کرد. مثلاً مناسب است در این شب مقداری با خود خلوت کنیم، عملکرد سال گذشته خود را مرور کنیم. اعمال و رفتار خود را در این سال زیر ذره‌بین قرار دهیم و ببینیم در سال گذشته کجا بوده و اکنون به کجا رسیده‌ایم؟ با پرداختن به این افکار می‌توانیم مقدمه استفاده بیشتر از این شب را مهیا کنیم. از خداوند تقدیر بهتری را در سال آینده طلب کنیم. از او بخواهیم که ما را در پیمودن مسیری که مورد پسند اوست کمک کند. همچنین از او که وعده آمرزش در این ماه و به خصوص در این شب به ما داده است در مورد کوتاهی‌های خود طلب مغفرت و آمرزش کنیم و تصمیم بگیریم او را بیش از پیش اطاعت کنیم. همچنین زنده نگه داشتن یاد خداوند در دل، دستگیری از محرومان و مظلومان و دعای خیر برای سایرین نیز از جمله اعمال سفارش شده هستند. از كارهايي كه در طول سال مي توان انجام داد ، دعا جهت توفيق در اين شب مي باشد و اين كه بتوانيم در اين شب ، محبوبترين و پسنديده ترين كارها نزد خدا را انجام دهيم. از خدا بخواهيم اعمالمان را قبول كند و كم ما را زياد حساب كند و بالاترين درجات را براي ما ثبت كند. و در آن دنيا اعمال اين شب را بپروراند. در اين شب ، نام ما را در گروه مقربين و نزديكانش بنويسد و شناخت ، محبت ، نزديكي ، پناه ، رضايت و خير خود همراه با عافيت را نصيب ما گرداند. از خدا بخواهيم طوري از ما راضي شود كه خشمي بعد از آن از ما نداشته باشد و آتش جهنم به واسطه اعمال بد خود ما بر ما نصيب نشود. از خداوند برآورده كننده حاجات بخواهيم

محبت خود و پيامبران و امامان و فرشتگان و بنده هاي خاصش را در دل ما بگنجاند و آنها از ما راضي باشند و اخلاق و رفتار ما مثل آنها شود و با آنها
محشور شويم. در طول امشب احيا بداريم و نخوابيم و صدقه كنار بگذاريم و غسل كنيم و بهترين شويم و گناه نكنيم ، چون مهمان خاص خداوند هستيم. و با او مناجات و درد دل كنيم كه عشق بازي حقيقي اين است. چه خوب است هميشه و بخصوص امشب زياد فكركنيم. چقدر خوب است امشب قرآن با معني و درك آن بخوانيم و عمل كنيم. چقدر خوب است خدا از رگ گردن به من نزديكتر است و از حال من و حرف دلم با خبر است. چقدر خوب است خود را مقابل خدا بسياركوچك ميببينم و او بزرگتر از هرچيزي پس چه كسي رحم ميكند به كوچك جز بزرگ. امروز كه خداى متعال اجازه داده است كه شما زارى، تضرع و گريه كنيد، دست ارادت به سوى او دراز كنيد، اظهار محبت كنيد، اشك صفا و محبت را از دل گرم خودتان به چشم‌هاى خودتان جارى كنيد. اين فرصت را مغتنم بشماريد؛ والاّ روزى هست كه خداى متعال به مجرمين بفرمايد: « برويد، زارى و تضرع نكنيد، فايده‌اى ندارد». اين فرصت، فرصت زندگى و حيات است كه براى بازگشت به خدا در اختيار من و شماست و در قرآن آمده كه كساني كه از اين دنيا رفته اند آرزو ميكنند فقط لحظه اي به اين دنيا بيايند و يك كار خوب بكنند ولي آه كه نميشود ، دنيا محل عمل است نه حساب ، و آن دنيا محل حساب است نه عمل ؛ خوابیدن در شب قدر مذموم و شب‌زنده‌داری در آن مستحب است. بنابر روایات، روز قدر هم به اندازه شب قدر ارجمند است. دعا و استغفار در شب قدر، وظیفه دانسته شده است و رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم بر دعا در آن و طلب عافیت و سلامتي خود و همه از خداوند تأکید فرموده است از رسول کريم (ص) سوال شد در شب قدر چه دعای کنيم؟ رسول خدا (ص) فرمودند: اين دعا را بخوان: اللهم انک عفو کريم تحب العفو فاعف عني » يعنی { ای بار خدايا ! تو نهايت آمرزنده و بخشنده ای و آمرزش برايت پسنديده است پس خطا های مرا عفو کن }

سفارش بر احياي شب قدر
امام صادق ع به ابوبصير ميفرمايند: در هر يك از دو شب بيست و يكم و بيست و
سوم صد ركعت نماز بخوان و تا ميتوانى آن دو شب را تا سپيده صبح شب زنده دارى كن و در آن دو شب غسل كن. ابوبصير عرض كرد اگر نتوانستم ايستاده نماز بخوانم؟ فرمودند: نشسته بخوان. اگر باز هم نتوانستم؟ خوابيده بخوان. اگر باز هم نتوانستم؟ ايرادى ندارد كه سر شب كمى بخوابى و باقى مانده شب را، به هر نحوى كه مى توانى به عبادت بپردازى، چون در ماه رمضان، درهاى آسمان گشوده است، شيطان ها در زنجيرند و اعمال مومنان پذيرفته مى شود. (از حديث ميتوان تاثير فراوان كارهاى انسان را بر سرنوشت او ارزيابى كرد) حضرت علي ع ميفرمايند: فاطمه س نميگذاشت كسى از اهل خانه در شبهاى قدر به خواب رود به آنان غذاى كم مى‏داد و از روز قبل براى احياى شب قدرآماده مي شد و ميفرمود: محروم كسى است كه از بركات اين شب محروم باشد.

تشويق به دعا براي بدست آوردن مقدرات و سرنوشت خوب :
دعاهاى جوشن كبير ، ابوحمزه ثمالى و امثال آن ها، براي خواندن در شب قدر توصيه شده كه اگر با حال و توجه بخواني، مايه انقلاب و دگرگونى روحى است. با خواندن دعا از يك طرف، با ياد آورى لطف، گذشت، كرم، رحمت و بخشش بى پايان خداى مهربان او را در كنار خويش مى بيني و نور اميد در دلت روشن ميشود و از ديگر سو، با ياد آوردن سختى هاى جان كندن، تنگى و فشار قبر، گرفتاريهاى عالم برزخ، حساب و كتاب فرداى قيامت، شعله هاى دردناك و سوزان دوزخ و حسابرسى دقيق در صحراى محشر، فكر گناه كردن را فراموش ميكني و گذشته خود وآنچه بوده و كرده اي را با آنچه بايد انجام ميدادي ، ميسنجي و زيانى كه در گذشته متوجهت شده است را در مييابي. پس در واقع

خود انسان وارد مسير سرنوشت خويش گشته و آن را تغيير مى دهد. گاهى براى پيمودن مسير مقدرات خوب در شب قدر بر بال دعا و گاه بر بال عمل مى
نشيند. بنابراين، دعا در شب هاى قدر كه يك كار اختيارى است منشا اثر است و در سرنوشت ما دخالت دارد. و خداوند به فرشتگان ميفرمايد من تعجب ميكنم از كسي كه نماز ميخواند و بعد از آن دعا نميكند(از من درخواست نميكند) و كسي بعد از نماز دعا نميكند مگر اينكه آن مستجاب شود ، اگر صلاحش باشد در اين دنيا و اگر آن دعا به صلاحش در اين دنيا نباشد چندين برابر آن دعايش در آن دنيا برآورده خواهد شد پس هرچه ميتواني امشب همه و خودت را دعا كن كه هرچه صلاحمان است خدا جلوي راهمان بگذارد و هرچه صلاحمان نيست از جلوي راهمان بردارد و عاقبت بخيري و سلامت و بهشت و بهترين سرانجام را از او بخواه.
انجام عمل خوب براي تغيير مقدرات براي سال آينده :
كار و عمل خوب گذشته انسان نيز بر سرنوشت آينده اش و مقدرات امشب نقش بسزا دارد ، مانند:
-1{خوش اخلاق بودن}: از رسول اكرم ص سوال شد نزديكترين و شبيه ترين كس به شما در اين دنيا و آخرت كيست ، فرمودند: خوش برخوردترين شما با عموم مردم و نزديكان !
-2{نيكي به پدر و مادر چه در قيد حيات باشند و چه از دنيا رفته باشند و همسر و فرزند و خويشاوندان و عموم مردم} : اشتباهي كه اكثر ما ميكنيم همه كارهايمان را براي نتيجه گرفتن انجام ميدهيم نه براي اجراي دستور خدا پس بايد به همه خوبي كنيم بدون اينكه انتظار داشته باشيم آنها هم اينگونه باشند و لقمان حكيم ميفرمايد به دوچيز اصلا فكر نكن : بركسي خوبي كردي و كسي بر تو بدي كرد.

-3{كسب مال حلال} ، هيچ ميداني چرا بعضي مردان بي غيرت شده اند و اجازه ميدهند ناموسشان با وضعيت غير اسلامي و تحريك كننده ديگران در انظار حاضر شوند؟ از خود پرسيدي چرا خير و بركت پول از بين رفته و زود تمام ميشود؟ هرگز فكر كردي چرا در عاشورا مسلمانان دو آتشه ، امام حسين ع را كشتند؟ جواب: آفرين بخاطر خوردن مال حرام ، پس بدان هركس از راه رشوه ، دزدي ، ندادن حق خدا به فقيران مستحق ( خمس ) ، درآمد پول از طريق ربا و نزول و احيانا گرفتن پول سود از بانكها ، ندادن بدهي و انجام ندان تعهدش به طلبكاران و خلاصه اينكه هركاري كه زحمت نكشيده باشد و با از بين بردن حق الناس بدست آيد مال حرام شده و خداوند فرموده همه گناهان را ميبخشم جز حق الناس را و پيامبراكرم ص ميفرمايند روشني دل و پيدا كردن حال در خوردن مال حلالي است .
-4{ خدا را هميشه ناظر ديدن براي انجام ندادن گناه در محضر او و راضي بودن به آنچه از سوي خدا به ما رسيده } : معصوم ع ميفرمايد : دو دسته افراد هستند كه وقتي همه خلايق از قبرها برانگيخته ميشوند و پريشانند و حاضرند پدر و مادر و فرزند و خواهر و برادر و همه را فدا كنند تا سختي اين لحظات را نبينند و آماده رسيدگي به حساب و گرفتن نامه اعمال و گذشتن از پل صراط ميشوند آن دو دسته از قبرشان مستقيما پرواز كرده و بدون حساب وارد بهشت ميشوند فرشتگان بهشتي از خدا ميپرسند اينان كيستند ، خطاب ميرسد اينان كساني اند كه 1- حيا داشتند در خلوت يعني خدا را هميشه در كنار خود ميديده و از او شرم ميكردند و ميگفتند اگر كسي نميبيند كه من گناه ميكنم خدا كه هميشه مرا ميبيند 2- هر حادثه و اتفاقي چه خوب و چه بد برايشان اتفاق مي افتاد ميگفتند الحمدالله (خدايا شكرت)
5- خواندن با معني قرآن و عمل كردن به آن : در روز قيامت هنگامي كه همه آماده گرفتن نامه اعمالشان هستند شخصيتي نوراني كه همه آسمانها و زمين را نوراني ميكند از همه عبور ميكند و بالاتر از همه و امامان و پيامبران در كنار خدا قرار ميگيرد همه ميپرسند او كيست خطاب ميرسد اين قرآن است و قرآن در

آنجا ميفرمايد هركس به من عمل كرده و اهل قرآن بوده است بدون حساب وارد بهشت شود.
6- متاهل بودن : بعد از اسلام آوردن هر شخص واجب ترين كار ازدواج است
نكوهش بهره نبردن از شب قدر
پيامبرگرامى ص فرمودند: از خداوند به دور باد و نفرين بر كسى كه به شب قدر برسد و زنده باشد، اما آمرزيده نشود. با اين حديث نقش انسان در تعيين سرنوشت خود واضح تر مى گردد و معلوم ميشود كه بدبختى و شقاوت مقدر در شب قدر، نتيجه كار خود بندگان است. پيامبرص فرمودند: ماه مبارك به شما رو آورده است. و در اين ماه شبى است كه برتر از هزار ماه است ؛ هر كس از فيض شب قدر محروم گردد، از تمام خيرات بى نصيب مانده است. و محروم نمى ماند از بركات شب قدر، مگر كسى كه خويشتن را محروم كرده است. در روايات، بعضى از گناهان را مانع بهره بردارى گناهكار از شب قدر دانسته اند، از جمله آن كارها ميخوارگى ، آزار پدر و مادر ، ندادن حق الناس و ....
حضرت محمد (ص ) در شب قدر چه كارهايي انجام مي دادند ؟
رسول الله ص در دهه آخر رمضان چنان به ذکر و عبادت توجه خاص ميفرمودند که در ايام ديگر نمیفرمودند رسول اکرم ص در اين شب بيش از پيش به سجده و قيام و ذکر و تسبيح مشغول بودند و همه را ترغيب به اينكارها مينمودند و ميفرمودند: هنگاميکه ليلةالقدر می آيد پس جبرئيل امين با جمع کثيری از ملائکه به زمين فرود می آيند و برای آن بنده دعای رحمت و مغفرت ميکنند که ايستاده و نشسته به ذکر و عبادت خداوند مشغول ميباشد. از پيامبر(ص) سوال شد: اگر شب قدر را دريابم از خدا چه چيزى را مسئلت كنيم؟ فرمودند: عافيت و سلامتي را حضرت علي ع ميفرمايند: هرگاه دو تن از اصحاب نزد پيامبر ص بودند وآن حضرت سوره انا انزلناه را با خشوع و گريه تلاوت مي كردند،ميگفتند: يا پيامبر چقدر در برابر اين سوره حساسي؟ مي فرمود: اين حساسيت براي

چيزي است كه چشمانم ديده است و جانم نيوشيده است. و پس از من، جان اين مرد (اشاره به علي) خواهد نيوشيد.ميپرسيدند: تو چه ديده اي، و او چه
خواهد ديد؟ پيامبر ص در پاسخ آنها روي خاك نوشت: تنزل الملائكه والروح فيها باذن ربهم من كل امر. در شب قدر فرشتگان و روح، به اذن خدا، هر امري و تقديري را فرود مي آورند. آنگاه فرمودند:پس از اينكه خداي متعال فرموده است: من كل امر،(هر امري)، آيا چيز ديگري باقي خواهد ماند؟ميگفتند: نه. پیامبر اکرم ص فرمود: یکی از بنی اسرائیل لباس جنگ پوشید و هزار ماه (هشتاد سال) از تن بیرون نیاورد و پیوسته مشغول یا آماده جهاد فی سبیل الله بود. یاران پیامبر تعجب کردند و آرزو کردند چنین فضیلت و افتخاری برای آنها نیز میسر شود؛ در این هنگام بود که سوره قدر نازل شد و بیان شد که شب قدر از هزار ماه عبادت و جهاد برتر است.
حضرت علي (ع ) دو شب قدر
حضرت علي ع ميفرمايند: مرا در شب قدر، همه ساله، نيرويي افزون رسد. و اين در فرزندانم كه نگهبانان دينند، چنان آمدن شب و روز، تا قيامت باقي است. امام صادق ع به نقل از پدر خويش گويد: هنگامي كه حضرت علي ع سوره "انا انزلناه" را مي خواند، و فرزندانش، حسن و حسين، در نزد او بودند. حسين به پدرش عرض كرد: اي پدر، وقتي تو اين سوره را مي خواني، شيريني و حلاوت ديگري از آن حس مي شود؟ علي ع فرمود: اي فرزند پيامبر و اي فرزند من! من از اين سوره چيزي مي دانم كه تو (اكنون) نمي داني. چون اين سوره فرود آمد، جد تو پيامبر ص مرا خواست. وقتي نزد او رفتم، سوره را خواند، آنگاه دست خويش را به روي شانه راست من نهاد و فرمود: اي برادر و وصي من، و اي ولي امت من پس از من، و اي جنگنده بي امان با دشمنان من … اين سوره، پس از من، از آن تو است، و پس از تو، از آن دو فرزند تو است. جبرئيل – كه در ميان فرشتگان او برادر من است – حوادث يك سال امت مرا (در شب قدر) به من خبر مي دهد. پس از من اين اخبار را به تو خواهد داد. و اين سوره، در قلب تو، و در

قلب اوصياي تو، همواره، نوري تابناك خواهد افشاند، تا به هنگام طلوع سپيده دمان ظهور قائم.
شب قدر و حضرت فاطمه (س )
پيامبر اكرم ص ميفرمايند كه: شياطين در اين ماه به زنجير كشيده مي‌شوند تا مردم به راحتي بتوانند با مصون ماندن از گزند و آسيب و ضرر آنان، آماده درك شب قدر شوند و فاطمه را بشناسند! اوج اين مشابهت فاطمه و شب قدر در شب بودن آن است. شب تاريك است و اگر نوري در آن نباشد، هرچه و هر كه از ديدها و ديده‌ها مخفي مي‌ماند. مگر نه دنيا شب است و آخرت روز، پس بايد قبل از قيامت در شب تيره، قيامتي كوتاه را در درك فاطمه به تماشا نشست! فاطمه شب است و شب هم تاريك و قدر او مثل شب تاريك، اما او زهرا و زهره است و طبق حديث صحيح، نور آسمان‌ها و زمين از نور وجودي او نشأت گرفته است. و طبق حديث كسا آسمان‌ها و زمين و هر ماهي كه به دور خورشيدي در گردش است و هر رودي كه در زمين جاري است و هر خورشيدي كه بر عالمي نورافشاني مي‌كند، همه و همه به يمن وجودي حضرتش كه قائمه فيض هستي است، وجود يافته‌اند! امام صادق ع فرمودند: مادرم فاطمه س همواره دو ركعت نماز را ميخواند كه جبرئيل به او آموخته بود، در ركعت اول آن پس از حمد صدبار سوره قدر و در ركعت دوم پس از حمد صدبار سوره توحيد را مى‏خوانى، و پس از سلام نماز تسبيحات را

صاحب شب قدر كيست ؟
خداوند فرموده است: در اين شب، هر كاري استوار و با حكمت، معين مي شود و چگونه چيزي استوار و با حكمت تواند بود مگر آنچه به طور مشخص برنامه ريزي و تعيين شده باشد؟ و بدينگونه اين آيات همه دلالت دارد بر استمرار وجود حجت خدا در زمين. و اكنون، حجت خدا در زمين و واسطه فيض و ولي مطلق

صاحب اسرار خدايي در اين جهان ، امام موعود، قطب دوران، روح جهان، حقيقت زمان، و عدل قرآن، حضرت حجت بن الحسن المهدي است صلوات الله و سلامه
عليه و او خود صاحب شب قدر است وآستان اعلاي او، محل فرود آمدن روح و فرشتگان است در شب قدر در حديث است كه: مردمان، در شب قدر، در حال نمازند و دعا و مسئلت كردن از درگاه خدا و صاحب اين امر سرگرم است به كار فرشتگاني كه نزد او فرود مي آيند و مقدرات و امور و پرونده حوادث سال را پيش او مي آورند… فرشتگان در شب قدر مقدرات يك ساله را به نزد "ولي مطلق زمان" مي آورند، و بر او عرضه مي دارند و به او تسليم مي كنند. اين واقعيت، همواره، بوده است و خواهد بود. در روزگار پيامبر اكرم، محل نزول فرشتگان شب قدر، آستان محمدمصطفي ص بوده است.
نتيجه بعضي از اعمال در شب قدر
1- نماز : پيامبر گرامي ص فرمودند: كسى كه از اول تا آخر ماه مبارك، در نماز با حضور قلب حاضر شود، بهره اى از شب قدر نصيبش شده است و چه خوب است اين نماز با جماعت باشد 2- افطارى دادن با مال حلال : پيامبر اكرم ص فرمودند: كسى كه با مالى كه از راه حلال به دست آورده، روزه دارى را افطار دهد، در تمام شب هاى رمضان فرشتگان بر او درود فرستند و جبرئيل در شب قدر با وى مصافحه كند، نشانه مصافحه جبرئيل آن است كه دل مصافحه شونده نرم و اشكش جارى ميشود. 3- صدقه : امام زين العابدين ع در هر روز ماه مبارك يك درهم صدقه ميدادند، آنگاه ميفرمودند: شايد با اين كار، شب قدر را دريابم و از آن بهره گيرم. شبى رسول خدا ص از نماز عشا فارغ شد، مردى از ميان صفوف برخاست و گفت: اى مهاجران و انصار، مردى غريبم و بر هيچ چيز قدرت ندارم. مرا طعامى دهيد. رسول خدا گفت: اى فقير، ذكر غريب مكن كه دل مرا اندوهگين ساختى. بعد از آن فرمودند: غريبان چهار قسمند: 1- مسجدى كه در ميان قومى باشد كه در آنجا نروند و نماز نخوانند.2- مصحفى و قرآنى كه در خانه اى باشد و مردم آن خانه از آن تلاوت نكنند.3- عالمى كه در ميان جماعتى

باشد و ايشان تفقد وى نكنند و از او مسايل دينى سوال نكنند.4- اسيران اهل اسلام كه در ميان كفار باشند، سپس فرمودند: كيست كه موونه و غذاى اين
مرد را كفايت كند تا در فردوس اعلا خدا او را جاى دهد؟ حضرت على(ع) برخاست و دست سائل را گرفت و به حجره فاطمه زهرا(س) رفت و گفت: اى دختر رسول خدا، در كار اين ميهمان نظرى كن. حضرت زهرا فرمود: در خانه طعام اندكى موجود است و حسن و حسين گرسنه اند و شما روزه داريد و آن طعام يك نفر را بيشتر كفايت نمى كند. على(ع) فرمود: آن را حاضر كن. فاطمه(س) طعام را پيش آورد. حضرت امير آن طعام را پيش ميهمان نهاد و با خود گفت كه اگر من از اين طعام بخورم ميهمان را كافى نباشد و اگر نخورم سبب خجالت ميهمان شود، پس دست دراز كرد به سوى چراغ و چنان نشان داد كه چراغ را اصلاح مى كنم و آن را خاموش كرد و فاطمه(س) را گفت در روشن كردن چراغ ديگر تعلل كن تا ميهمان از خوردن غذا فارغ شود و خود حضرت دهان را مى جنباند تا مهمان تصور كند كه على غذا مى خورد. و چون ميهمان از غذا خوردن فارغ شد فاطمه(س) چراغ را آورد و طعام همچنان برجاى بود. اميرالمومنين فرمود: اى فقير، چرا طعام خود را نخوردى؟ گفت: سير شدم؛ پس على(ع) و فاطمه(س) و حسن(ع) و حسين(ع) و فضه و همسايگان از آن طعام خوردند و هنوز باقى بود. 4- شب زنده دارى : حضرت رسول ص فرمودند: كسى كه شب قدر را شب زنده دارى كند، تا شب قدر آينده، عذاب دوزخ از او دور گردد. 5- غسل و شب زنده دارى : امام موسى بن جعفر(ع) فرمودند: كسى كه در شب قدر غسل كرده و تا سپيده صبح شب زنده دارى كند، گناهانش آمرزيده مى شود .

اعمال شب قدر به نيت تعداد ياران حضرت مهدي انشالله تو هم از آنان باشي اعمال را شروع كن
1 غسل به نيت پاك شدن از چرك و گناهان جسم و روح و روان ترجيحا در اول شب
2 احيا هركه احياكند گناهان او آمرزيده شود هرچند به عدد ستارگان آسمان و سنگينى كوهها وكيل(كف) درياها باشد پس بيدار باش و اصلا نخواب و دائما از خدا مقدرات خوب بخواه
3 سبحان الله گفتن ذكر سبحان الله (پاك و منزه است خدا) به دفعات
4 نماز خواندن دو ركعت نماز با حضور قلب به نيت ملاقات خاص با خدا و خشنودي او ترجيحا به اين صورت كه در هر ركعت بعد از سوره حمد هفت مرتبه قل هو الله احد بخوان بازم ازخداحاجت بخواهپيامبرص ميفرمايد از جاى خود برنخيزدتاحقّ تعالى اوراوپدرومادرش رابيامرزد
5 اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَأَتُوبُ إِلَيْهِ گفتن اين ذكر به دفعات به نيت اينكه خدايا غلط كردم گناه كردم ، توبه واقعي ميكنم و ديگه اون اشتباهات نميكنم و گفتن ذكر اَسْتَغْفِرُاللّهَ رَبّى وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ
6 صدقه صدقه كنار گذاشتن به نيت كمك به بينوايان و بيچارگان نزديكت از فاميل و همسايه و گرفتن دست آنها تا خدا هم دست تو را بگيرد
7 قرآن خواندن سوره روم(سوره30) ، عنكبوت(سوره29) ، حم دخان(سوره44) و قدر(سوره97) درشب قدر بيشترتوصيه شده به اين نيت بخوان كه خدايا ... همونطور كه من قرآن را دوست دارم و با عشق ميخوانم شما هم قرآن رو حافظ من در دنيا و آخرت قرار بده.
8 جوشن كبير همچنين خواندن دعاى افتتاح، مكارم الاخلاق و دعاهايي از اين قبيل توصيه شده
9 صلوات برمحمدوآلش بهترين اعمال در اين شبها طلب آمرزش و دعا از براى مطالب دنيا و آخرت خود و پدر و مادر و خويشان خود و برادران مؤمن زنده و مرده است و اَذْكار و صلوات آنچه مقدور شود
10 زيارت
امام حسين عليه سلام چون شب قدر مى شود منادى از آسمان هفتم ندا ميكند از بُطنان عرش كه حقّ تعالى آمرزيده هر كه را كه به زيارت قبر حُسين عليه السلام آمده تو هم به نيت آنجا بخوان زيارت مخصوص امام حسين وشهدا وحضرت عباس عليهم السلام را
11 نفرين شيطان صفتان امشب شيطان و شيطان صفتان را لعنتشان كن و از خدا بخواه كه از آنان نباشي و گناه نكني و بدفعات بگو {{ اَللّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ }} خدا لعنت كند ابن ملجم مرادي را
12 قرآن و قسم خوردن به خداو 14معصوم ع حالا وضو بگير و قرآن كريم را روي سرت بگذار به اين نيت كه عقل و انديشه ات با اين عمل تقويت شده و با دانشهاي قرآن كامل شود و نور عقلت با نور قرآن ضميمه گردد و سپس به روشي كه بيان ميشود خدا و 14 معصوم را قسم بده كه ..... ؟؟؟

آداب قرآن به سر گرفتن
قرآن مجيد را بگشا و بگذار در مقابل خود و بگو: (( اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِكِتابِكَ.... )) ترجمه (( خدايا از تو خواهم به حق كتاب فرستاده شده ات و آنچه در آنست كه در آن است نام بزرگت و نامهاى نيكويت و آنچه بدانها ترس و اميد شود كه قرارم دهى از زمره آزاد شدگانت از دوزخ )) پس هر حاجت كه دارد بخواهد - قسم ياد ميكني به آیه آیه نزول قرآن كريم که در این شب مقدس اتفاق افتاد به صاحب آیه (خدا) ، به کسی که تو این شب حال عجیبی داشت و سینه اش تنگی میکرد (حضرت محمد مصطفی ص) و به قرآن ناطق (حضرت علی مرتضی ع) وخاندانش.... اونم نه یکبار نه دوبار بلکه ....اینهمه قسم که خدایا این مقدرات را براي ما خوب امضاء کن و خدا هم که مهربون تر از این حرفاست که اینهمه قسم رو با اشکات همراه کنی بذاری تو طبق اخلاص. - حالا مُصحَف شريف ( قرآن كريم) رابگير و بر سر بگذار وبگو: ( اَللّهُمَّ بِحَقِّ هذَا الْقُرْآنِ و ِبحَقِّ ... ) ترجمه ((خدايا به حق اين قرآن و بحق آنكس كه او را بدان فرستادى و بحق هر مؤمنى كه در اين قرآن مدحش كرده اى و بحقى كه تو بر ايشان دارى زيرا كسى نيست كه حق تو را بهتر از خودت بشناسد )) پس
1 ده مرتبه بگو بِكَ يا اَللّهُ بحق خودت اى خداي بخشنده و مهربان
2 ده مرتبه بگو بِمُحَمَّدٍ بحق حضرت محمد ص اي كسي كه خدا بشر را به خاطر تو(شما) آفريد
3 ده مرتبه بگو بِعَلي بحق حضرت على ع مولاي متقيان ، كه نه خدا توانمت خواند ، نه بشر توانمت گفت
4 ده مرتبه بگو بِفاطِمَةَ بحق حضرت فاطمه س،‌ اي دختر حضرت خديجه و پيامبر و مادر سادات عالم
5 ده مرتبه بگو بِالْحَسَنِ بحق حضرت امام حسن عليه السلام ، امام حسن مجتبي مرتضي
6 ده مرتبه بگو بِالْحُسَيْنِ بحق امام حسين عليه السلام سيدالشهدا و مظلومين ، اي زنده نگهدار اسلام
7 ده مرتبه بگو بِعَلِىّ بْنِ الْحُسَيْنِ بحق حضرت على بن الحسين عليه السلام ، امام زين العابدين ، امام سجاد
8 ده مرتبه بگو بُمَحَمَّدِ بْنِ عَلِي بحق حضرت محمد بن على عليه السلام ، حضرت باقر العلوم ع
9 ده مرتبه بگو بِجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ بحق حضرت جعفر بن محمد عليه السلام ، امام جعفر صادق ع ، اي پدر شيعه
10 ده مرتبه بگو بِمُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ بحق حضرت موسى بن جعفرعليه السلام ،‌ امام موسي كاظم ع
11 ده مرتبه بگو بِعَلِىِّ بْنِ مُوسي بحق حضرت على بن موسى عليه السلام ، امام رضاي مرتضي ع
12 ده مرتبه بگو بِمُحَمَّدِبْنِ عَلِي بحق حضرت محمد بن على عليه السلام ، امام محمد تقي ع
13 ده مرتبه بگو بِعَلِىِّ بْنِ مُحَمَّدٍ بحق حضرت على بن محمدعليه السلام ، امام هادي ع
14 ده مرتبه بگو بِالْحَسَنِ بْنِ عَلِي بحق حضرت حسن بن على عليه السلام ، امام حسن عسگري ع
15 ده مرتبه بگو بِالْحُجَّةِ به حق حضرت حجت عليه السلام ، حضرت مهدي موعود عج
پس هر حاجت كه دارى طلب كن ( دعا براي سلامتي خودت و همه ، دعاي شكر خدا ، قبول توبه ات ، دعا براي اينكه هرچه صلاحمون هست و با اون تو اين دنيا و آن دنيا خوشبخت ميشيم ، روزي حلال ، روشني دل و ..... ؟ )
ساير اعمال شب قدر :
صد ركعت نماز و افضل آنست كه در هر ركعت بعد از حمد ده مرتبه توحيد بخواند و خواندن دعاهايي كه در بين آن وارد شده از مهمترين امور مهم است . زيرا مضامين آن برآمده از سينه امامان دين مي باشد كه عالمان به خداوند هستند. - در اين ادعيه علوم گرانبهايي است كه بجز پيامبران و جانشينان آنان كسي از آن آگاه نيست . دانشهايي از قبيل علم به خدا و صفات جمال و جلال و نامهاي نيك و مراتب فضل و حكمت عدل و مقتضاي كار و ادب مناجات با خداوند متعال - دعايي از امام سجاد (ع) كه اول آن ‹‹ يا باطنا في ظهوره ›› مي باشد . دعايي كه در يكتا دانستن خداوند كامل مي باشد. و حتي فداكردن تمام وجود خود را ناچيز شمرده و خود را ناتوان از اداي شكر نعمتهاي خدا ببينيم - امام زين العابدين عليه السلام ميخواندند: (( خدايا من شام كردم در حالى كه بنده

خوارى هستم كه مالك سود و زيانى براى خويش نيستم و نتوانم از خويشتن پيش آمد ناگوارى را بازگردانم و اين مطلبى است كه من آن را بر خويش گواهى دهم و به ناتوانى خود و بيچارگيم در برابرت اعتراف دارم پس درود فرست بر محمد و آل محمد - و وفا(عطا) كن برايم بدانچه بر من و همه مؤمنين و مؤمنات وعده فرمودى از آمرزش در اين شب - و تمام كن بر من آنچه را به من دادى زيرا كه من بنده بينواى مستمند ناتوان تهيدست خوار توام - خدايا قرار مده مرا فراموشكار از ياد خويش در آنچه به من انعام فرمودى و نه غافل از احسانت در آنچه به من عطا كردى - و قرارم مده نااميد از اجابت خويش و اگرچه ديرزمانى طول كشد چه در خوشى و چه در سختى در دشوارى يا در آسايش در تندرستى يا گرفتارى در تنگدستى يا در نعمت براستى تو شنواى دعايى )) - خواندن دعاي :خدايا قرار ده در آنچه حكم كرده و مقدر فرموده اى از سرنوشت حتمى و در آنچه جدا كنى از فرمان حكيمانه ات در شب قدر - و در آن قضا و قدرى كه برگشت و تغيير و تبديلى ندارد كه نام مرا در زمره حاجيان خانه محترمت (كعبه ) بنويسى آنان كه حجشان مقبول و سعيشان مورد تقدير و گناهانشان آمرزيده و كردار بدشان بخشوده شده است - و قرار ده در آنچه مقدر فرموده اى كه عمر مرا طولانى كرده و روزيم را وسيع گردانى و درباره ام چنين و چنان كني)و به جاى اين كلمه حاجت خود را بخواه
اسم اعظم خداوند و خلاصه اي از جوشن كبير :
ميدانيم دعاي جوشن سخنان خداوند است كه توسط حضرت جبرائيل بر پيامبر اكرم ص براي در امان ماندن پيامبر و پيروانش از شيطان و شيطان صفتان نازل شده و از جمله خواص آن است اگر بر كفنت نوشته شود حق تعالي حيا فرمايد كه تو را به آتش عذاب كند هركس جوشن را بخواند،خداوند براي او ليله القدر را روزي فرمايد و نيز هفتاد هزار فرشته خلق كند تا تسبيح و تقديس كنند خدا را و ثوابش را براي او قرار دهند. هر كس آنرا سه مرتبه بخواند حقتعالي جسد او را بر آتش جهنم حرام فرمايد و در عوض بهشت را بر او واجب نمايد و نيز ملكي

براي او موكل كند تا او را از معاصي و انجام گناه حفظ كند و مدت حيات خود را در امان خدا باشد. لازم به ذكر است كه اين دعا شامل صد فصل است كه هر فصل مشتمل بر ده اسم الهي مي باشد و در پايان هر فصلش ميخوانيم{ سُبحانَك يا لا اِلهَ اِلّا اَنتَ اَلْغَوثَ اَلغَوثَ خَلِّصْنا مِنَ النّارِ يا رَبِّ } يعني پاك و منزهي خدا ، اي آنكه جز تو نيست فرياد رسي ، رها ساز ما را از آتش ،‌ اي پرورگار ميدانيم كه خداوند داراي 1001 اسم و ذات است كه همه آنها در جوشن آمده كه هزارتاي آن معلوم و يكي از آنها كه همان اسم اعظم خداست مخفي است كه فقط آنهايي كه روحشان به جسمشان غلبه دارد ( اكثر ما جسممان بر روحمان غلبه دارد ) و انسانهاي مغرب درگاهش آنرا درك و احساس ميكنند و هركس اسم اعظم خدا را بداند ميتواند حتي به كل دنيا تسلط يابد اسم اعظم خدايتعالى آنست كه افتتاح او اللّه و اختتام او هُوَ است و حروفش نقطه ندارد وَلا يَتَغَيَّرُ قَرائَتُهُ اُعْرِبَ اَمْ لَمْ يُعْرَبْ علاوه بر جوشن ، احتمال وجود اسم اعظم خدا در پنج آيه زير از قرآن كريم وجود دارد. هر كس پنج آيه مباركه زير را وِرد خود قرار دهد و هر روز يازده مرتبه بخواند هر آينه آسان شود براى او هر مهمّى از كُلّى و جُزئى بزودى و هر خواسته اي داشته باشي مستجاب ميشود انشاءالله تعالى.
با سپاس
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”