در این پست می خواهم عکسهای آقای مهندس علیرضا احمدی نژاد پسر ارشد دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور ایران را به شما نشان دهم.
البته 100% آنهایی که اینترنت باز هستند این عکسها را دیده اند ولی دیدن دوباره آنها نیز خالی از لطف نیست.
این عروسی برای من که خیلی جالب بود یک بار ساده زیستی احمدی نژاد را در سفری که خرداد ماه 84 برای تبلیغات انتخاباتی به آبادان داشت دیده بودم که حتی غذای حسینیه ثارالله آبادان را نخورد و غذایی که همسرش برای او درست کرده بود را خورد.ولی فکر نمی کردم تا این حد اهل اینگونه کارها باشد.
صادقانه میگویم ظاهر این عروسی در خوشبینانه ترین حالت شبیه دیدوبازدید عید و در حالت بدبینانه شبیه مراسم ختم است.
این مراسم فرودین 87 انجام شده است و آقازاده احمدی نژاد هم اکنون در حال سپری کردن اواخر خدمت سربازی خود به عنوان افسر وظیفه گروه مهندسی نیروی زمینی ارتش در تهران است.
[External Link Removed for Guests]
داماد سمت راستیه در عکس اشتباه روی پسر دوم احدی نژاد علامت زده!
سمت راست علیرضا-سمت چپ حسین
عکس های بسیار جالب عروسی منحصر به فرد پسر احمدی نژاد
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 434 بار
- سپاسهای دریافتی: 553 بار
-
من حساب كردم كه بابت يه شب عروسي بايد حداقل دستمزد يك سال كارت را بدون اينكه قروني ازشخرج بشه هزينه كني ( حالا مخارج مسكن ،خريد لوازمات زندگي ، هدايا و طلاجات كه بايد به خانم و مادر خانم و خاله خانم و عمه خانم و خواهرهاي خانم و ....جاي خود دارد ) تازه بماند كه با مخارج امروزي كلي قرض و بدهي هم تا مدتها نقره داغت ميكنه( وشايد پشيمان ).اگر بخواهي متوسط بگيري كه كلي كنايه و حرف از طرف مدعيون پشتش داره و اگر سنگين بگيري بايد تا سالها هزينه اي كه مي تواند پشتيبان مالي زندگي باشه يه شب خرج يه مشت آدم بي نياز بكني( همانطور كه گفتم كنايه و شكايات در هرصورت وجود دارد و نميشه كارش كرد).
نتيجه يك: همين كار احمدي نژاد كاري بس نيك و صحيح است.
نتيجه سه: اگر منم بجاي عروسي ساده اصلاً عروسي برگذار نشه بلكه بريد ماه عسل .
اما: اي كاش احمدي نژاد يه عروسي با دنگ وفنگ و هزينه چند صد ميليوني مي گرفت اما سياستاش به سمتي ميرفت كه يك جوان براي انجام اين سنت حسنه اسلامي درمانده نمي شده . بيكاري...مسكن....درآمد پايين....هزينه هاي شب ازدواج....
نتيجه دوم : دوره جواني دوره غليان غرايز است حال اگر كسي نتواند ازدواج كند به دلايل بالا آيا در صورت ارضاء خود بشكل ديگر قابل سرزنش است.
امضاء يك داغ ديده!!!!!!!!!!!!!
نتيجه يك: همين كار احمدي نژاد كاري بس نيك و صحيح است.
نتيجه سه: اگر منم بجاي عروسي ساده اصلاً عروسي برگذار نشه بلكه بريد ماه عسل .
اما: اي كاش احمدي نژاد يه عروسي با دنگ وفنگ و هزينه چند صد ميليوني مي گرفت اما سياستاش به سمتي ميرفت كه يك جوان براي انجام اين سنت حسنه اسلامي درمانده نمي شده . بيكاري...مسكن....درآمد پايين....هزينه هاي شب ازدواج....
نتيجه دوم : دوره جواني دوره غليان غرايز است حال اگر كسي نتواند ازدواج كند به دلايل بالا آيا در صورت ارضاء خود بشكل ديگر قابل سرزنش است.
امضاء يك داغ ديده!!!!!!!!!!!!!

-
- سپاسهای ارسالی: 39 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
ali galdari عزيز الهي قربونتون برم از همين جا يعني اصفهان،مراتب ادب واحترام را خدمت شما عرض مي كنم.
من هم مثل شما داغ ديده هستم.
به كي بگم،حتي بدون واسطه از خدا هم خواستم ولي نشد.آخه جووني كه شعله ي غرايز دارد درون او را مي سوزاند چطور بايد اين شعله را دفع كند

من هم مثل شما داغ ديده هستم.
به كي بگم،حتي بدون واسطه از خدا هم خواستم ولي نشد.آخه جووني كه شعله ي غرايز دارد درون او را مي سوزاند چطور بايد اين شعله را دفع كند

دنيا با همه ي بزرگي نمي تواند خدا در خود جاي دهد ولي دل بنده ي مؤمن مي تواند خدا را در خود جاي دهد
- محل اقامت: اروند-بهمنشیر-خلیج فارس و همه دریا ها و اقیانوسهای جهان
- تماس: