گلشيفته فراهاني در يگ نگاه

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: گلشيفته فراهاني در يگ نگاه

پست توسط Present »

کاربران عزیز چرا اینقدر لقمه رو دور سرتون می چرخونید
بحث سر اینه که طرف میگه شیعه هستم ولی اصول اولیه اسلام و شیعه که میگه باید حجاب رو رعایت کنید رعایت نمی کنه!
چیز خیلی سختی نیست
پس ایشون از این کارش حتما نیتی داره که اسرار داره که مسلمون هستم و شیعه!
والا کسی مشکلی نداره با این موضوع که ایشون خارج از کشور هر غلطی می خواد بکنه ولی باید درون کشور که می خواد بیاد قوانین رو رعایت کنه
که البته فکر نکنم که دیگه جرات بازگشت رو داشته باشه مثل بقیشون چون اظهار نظرهای سیاسی علیه جمهوری اسلامی هم کرده و شده خوراک صدای آمریکا و کوفت و زهر مار
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

پست توسط kandoo »

mortaza-iri نوشته شده:ببخشید میشه بگید اینجا که ایران است و تمدن چندین هزار ساله دارد چه ربطی دارد به حرفهای من؟!
یعنی حکم خدا رو اجرا کردن یعنی وهابی بودن؟!
راستی کی گفته که منشاء شیعه از ایران بوده؟ ( مگه یه تفکر الهی میتونه منشاء زمینی داشته باشه؟)
ببخشید یادم رفت اینو بگم حالا من کجا برم؟
هزاران ساله یعنی زمانیکه خیلی‌ از انسانهای کرهٔ زمین درک و شناخت کامل از یکتا پرستی‌ نداشتند مردم ما موحد بودند و انسان دوستی‌ و اتحاد و راستگویی توی ذات و سرشتمون موندگار شده و همینطور الکی‌ و سطحی به دنیای اطرافمون نگاه نمیکنیم ! هر جنبنده که بدست پروردگار آفریده شده دارای فلسفه و حیات مربوطه است و حکم و قضاوت سطحی و شخصی‌ بر مخلوق خدا به هیچ وجه جایز نیست و سرنوشت همه به دست خداست .
ما نمیتونیم تشخیص بدهیم که آیا قضاوتمون در مورد یک پدیده درست است یا غلط چون آدمیزاد هستیم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

رونین نوشته شده:سلام خدمت تمامی دوستان :razz: :razz:

اگه دوست دارین حکم اعدامشو بگیم صادر کنن خیال همه راحت بشه!!!!!

الان هم قاچاقي زندس و تو اين ماه هاي مبارك بايد قران سر بگيره كه ايران نيست وگرنه داريم براش

رونین نوشته شده:دوستان راحت تصمیم نگیرید در مورد بندگان خدا!

خدا در مورد اين جانوران تصميم اش رو 1400 سال پيش گرفته و گفته كه اين ادما اخرتشون را با دنياشون عوض كردن
و خيلي زود در اتش جهنم مستقر خواهند شد.

رونین نوشته شده: خیلی ها هستن که از اسلام و مسلمانی دم میزنند ولی کثیفند! به جای خدا تصمیم نگیرید!

ما نبايد به جاي خدا تصميم بگيريم ولي شما ازادانه بگيد خيلي ها كثيفند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما در مورد همه تصميم بگيريد حق است ولي ما در مورد يك نفر كه علنا به اسلام توهين كرده و اسناد و مدارك هم هست تصميم بگيريم گناه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما ميخواهيد همه چي به همه بگيد ولي هيچ كس به شما هيچي نگه؟؟؟

رونین نوشته شده:حدیث داریم از پیامبر اکرم (ص) که میفرماید تهمت زدن به یک انسان (حتی نمیگه مسلمان) برابر با ریختن خون یک انسان مومن است!

ايا شما همين الان در مورد مردم تهمت نزديد؟؟
راستي من نفهميدم ما چه تهمتي زديم؟؟؟؟؟ ايا شما از دنيا بي خبري يا داري ميزني جاده خاكي؟؟
اين خاله خانوم بايد ديگه چيكار ميكرد كه نكرده؟؟؟

رونین نوشته شده: به هر جهت ما مخلص همه هستیم.

باشيد تا...........
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 264 بار

پست توسط mortaza-iri »

kandoo نوشته شده:
mortaza-iri نوشته شده:ببخشید میشه بگید اینجا که ایران است و تمدن چندین هزار ساله دارد چه ربطی دارد به حرفهای من؟!
یعنی حکم خدا رو اجرا کردن یعنی وهابی بودن؟!
راستی کی گفته که منشاء شیعه از ایران بوده؟ ( مگه یه تفکر الهی میتونه منشاء زمینی داشته باشه؟)
ببخشید یادم رفت اینو بگم حالا من کجا برم؟
هزاران ساله یعنی زمانیکه خیلی‌ از انسانهای کرهٔ زمین درک و شناخت کامل از یکتا پرستی‌ نداشتند مردم ما موحد بودند و انسان دوستی‌ و اتحاد و راستگویی توی ذات و سرشتمون موندگار شده و همینطور الکی‌ و سطحی به دنیای اطرافمون نگاه نمیکنیم ! هر جنبنده که بدست پروردگار آفریده شده دارای فلسفه و حیات مربوطه است و حکم و قضاوت سطحی و شخصی‌ بر مخلوق خدا به هیچ وجه جایز نیست و سرنوشت همه به دست خداست .
ما نمیتونیم تشخیص بدهیم که آیا قضاوتمون در مورد یک پدیده درست است یا غلط چون آدمیزاد هستیم.

مردم ما موحد بودن. درست!
بهترین حجاب رو تا قبل از اسلام داشتند. درست!
اما تصور نمیکنین چرا همین مردم پادشاهان فاسد هم دوره ی خود رو تحمل کردن؟
چرا ظلمهایی که به اونها شد رو تحمل کردن؟ چرا مانند برده زندگی کردن رو تحمل کردن؟(با عرض تاسف باید بگم که واقعیات ایران قبل از اسلام در زمینه ی انسانی و مردمی فوق العاده زیباست! اما در بخشی که مربوط به سیاست و رابطه ی حکومت با مردم میرسه وحشتناکه.)
به خاطر اینکه گرچه موحد بودن. اما بالاخره خوب میدونین که هیچ دینی غیر از اسلام کامل نیست! گرچه تا کنون مسیحیت و یهودیت بارها دچار انحراف و تحریف شده و دیگه رفتن توی باقالیا!! :grin:
و میدونین که دین زرتشت هم مثل مسیحیت دچار انحراف شده بود تا حدی که آتش را مقدس کردند!! و.....
اما دین اسلام دینی جهانی و برای تمام انسانهاست. و مشخصات و ویژگیهای انسان خوب را داده و به ما اجازه نمیده که به اطرافیانمون بی توجه باشیم.
اسلام به ما میگه اگه در یک جامعه امر به معروف و نهی از منکر نباشه اون جامعه جامعه ای مرده هست و مردمش ، مردمی هستند که موجبات نابودی خودشون رو فراهم میکنن!
اینم بگم که کی گفته مثلا ایرانیها با بقیه ی مردم دنیا تفاوت دارند؟ کی گفته فقط در ذات ایرانی راستگویی هست؟ همه ی انسانها برابر هستند. گرچه من منکر تاثیر گذشته ی خوب یک قوم و مردم در آیندگان نمیشوم!
اما ما امروز خیلیا رو میبینیم که ایرانی هستن و به معنای واقعی کلمه ارزش وجود داشتن رو ندارن! ایرانی بودن دلیل بر برتری نیست!
کسی نگفته که همه ی ایرانیها میرن بهشت!!! الان یه درصد از جامعه ی ما دارن برخلاف احکام الهی رفتار میکنن! چه انتظاری دارید؟!!
الان امر به معروف و نهی از منکر توی جامعه ی ما چه جایگاهی داره؟ آيا وعده ی عذاب خدا یادمون رفته؟!!! آيا اندلوس یادمون رفته؟!!
در مورد تشخیص درست یا غلط بودن هم خدا به ما میزان و شاخص داده و اون قرآن و عترت هست.
وقتی حجت الهی با افراد بدحجاب(بدحجاب=بیحجاب)برخورد شدید میکنه ما غلط میکنیم مصلحت اندیشی میکنیم!
این اشتباه ماست که فکر میکنیم میشه حجاب نداشت و عفاف داشت!؟ این مشکل جامعه ی ماست که نمیدونه عذاب الهی در انتظار کسانی هست که حجابشون رو رعایت نمیکنن!!!

اسلام علی من اتبع الهدی!
رهبر انقلاب: عاملان جنایت اخیر(شهادت شهید مصطفی احمدی روشن) را مجازات خواهیم کرد...
انشاءالله.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

اي ملت خبر داغ داغ

گلشیفته فراهانی: اگر بخواهی آنچه را که دوست داری انجام بدهی، نمی توانی کار کنی. بنابراین هنر دیگر دارد از بین می‌رود و این خواست جمهوری اسلامی است که هیچ هنر یا هنرمندی نداشته باشد و در همه سالن های سینما و موسیقی و تئاتر را ببندد.

گلشیفته فراهانی در گفتگو با آبزرور گفت، حکومت ...... احمدی‌نژاد هنرمندان ایرانی را تحت فشار قرار داده است.

[HR]

[HR]
قبل اينكه اين مطلب رو بخونيد :

اين براي اون دسته افراد كه اين خانوم رو به عنوان فرشته ياد ميكردن

اگه هم كه اين رو قبول نداريد معلومه ميشه كه از گروهك .... هستيد

[HR]

[HR]

روزنامه آبزرور چاپ لندن با گلشیفته فراهانی بازیگر مشهور سینمای ایران که مدتی است در پاریس زندگی می‌کند، گفتگو کرده است.

این بازیگر ایرانی که در فیلم‌های مطرحی چون «سنتوری»، «میم مثل مادر» و «درخت گلابی» بازی کرده، پس از بازی در فیلم «پیکره دروغ‌ها» ساخته ریدلی اسکات و حضور در مراسم فرش قرمز در هالیوود بدون حجاب، ناچار شد ایران را ترک کند.

آبزرور در گزارش خود می نویسد: گلشیفته فراهانی اکنون می‌داند که هنرمند بودن در ایران تا چه اندازه دشوار است. او در سال ۲۰۰۸ نخستین بازیگر زن ساکن ایران بود که در طی سی سال بعد از انقلاب در یک فیلم عظیم هالیوودی ظاهر شد.

به نوشته آبزرور، حکومت ایران، گلشیفته فراهانی را به خاطر نداشتن مجوز دولتی برای بازی در یک فیلم آمریکایی مورد موآخذه قرار داد و او به مهمان دائمی وزارت اطلاعات تبدیل شد.

بر اساس این گزارش، هنگام نمایش جهانی فیلم پیکره دروغ ها، گلشیفته فراهانی در پاریس بود و نمی دانست که چه وقت می تواند به کشورش برگردد.

به نوشته آبزرور، هفته گذشته، دستگیری جعفر پناهی، کارگردان سرشناس و معترض ایرانی، خشم گلشیفته فراهانی را نسبت به نظام ایران برانگیخت، نظامی که به اعتقاد منتقدانش، قدم‌های بزرگتری در جهت درهم‌شکستن کامل آزادی بیان در این کشور برمی‌دارد.

جعفر پناهی، فیلمساز سرشناس سینمای ایرانه از هواداران جنبش سبز به شمار می‌رود،

«جعفر پناهی به همراه دوستان و همکاران خود در حال تهیه فیلمی علیه نظام در راستای کمک به اهداف جریانی خاص بوده‌اند.»

تابناک همچنین ادعا کرده بود که «این فیلم که آقای پناهی و دوستان سرگرم ساختن آن بودند، قرار بوده برای پخش به خارج از کشور فرستاده شود.»

گلشیفته فراهانی در گفتگو با آبزرور درباره این موضوع می‌گوید: ما از این بابت بسیار خشمگینیم. جعفر شاید تنها فیلمسازی است که از داخل ایران هنوز حرف می زند. بیشتر فیلمسازان ایرانی حرف نمی‌زنند چون ترجیح می‌دهند کار کنند. من این را درک می کنم اما جعفر تنها کسی بود که شهامت داشت حرف بزند.

به گزارش آبزرور، گلشیفته فراهانی که وقتش را اکنون در پاریس، صرف موسیقی و فعالیت های بازیگری‌اش می‌کند، از نقش جدید خود به عنوان یک منتقد تبعیدی راضی نیست اما می گوید: این جا اسلحه بالای سرت نیست. تو می تونی آزادانه حرف بزنی.

او به آبزرور می گوید، به عنوان سفیر فرهنگی کشورش در خارج، مجبور است حرف بزند. گلشیفته فراهانی در ماه‌های گذشته، از جنبش سبز و رهبر آن میرحسین موسوی حمایت کرده است.
آبزرور می نویسد: روز گذشته فراهانی به عنوان داور فستیوال سالانه حقوق بشر به ژنو سفر کرد. وی به عنوان عضوی از نسل ایرانیانی که بعد از انقلاب متولد شده اند و از سیاست های تندروانه رژیم احمدی نژاد سرخورده‌اند، می‌گوید: اکنون زمانی فرارسیده است که ما سی سال منتظرش بودیم. ما دیگر بچه نیستیم. ما تنها حقوقمان را می خواهیم.

گلشیفته فراهانی به آبزرور می گوید که فضای فرهنگی و سینمایی در دوران حکومت هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی، «نسبتا» بازتر از اکنون بوده است.

او به یاد می‌آورد که هفده ساله (یا شانزده ساله بود) که نخستین کنسرت پاپ در ایران اجرا شد اما به گفته او با روی کار آمدن احمدی نژاد، همه چیز تغییر کرده است.
گلشیفته می گوید: اگر بخواهی آنچه را که دوست داری انجام بدهی، نمی توانی کار کنی. بنابراین هنر دیگر دارد از بین می‌رود و این خواست جمهوری اسلامی است که هیچ هنر یا هنرمندی نداشته باشد و در همه سالن های سینما و موسیقی و تئاتر را ببندد.

او در ادامه حرف هایش می‌گوید: من به نقطه خاصی رسیدم که به خودم گفتم بسیار خوب، من دیگه نمی توانم اینجا بمونم. این دیگه تموم شد. درست در بهترین دوره عمر حرفه ای ام، وقتی که می توانستم هرچه را که بخواهم انتخاب کنم و نسبت به دیگر بازیگران دستمزد بالایی داشته باشم، مجبور شدم بگویم خداحافظ.

با این حال به نوشته آبزرور، گلشیفته فراهانی با اینکه در شهری زندگی می کند که با کشورش فاصله زیادی دارد اما همچنان احساس آزادی کامل نمی کند و دچار خودسانسوری است چرا که او نگران خانواده‌اش است و وقتی با آنها تلفنی حرف می زند، می داند که ماموران اطلاعات دارند به مکالمه آنها گوش می دهند.

آبزرور در پایان گزارش خود می نویسد: اما درحالی که ایرانیان هم نسل او یاد گرفته اند که امیدی نداشته باشند، گلشیفته معتقد است که جنبش سبز به زودی ثابت می‌کند که مهارنشدنی است. او می‌گوید که به جای یک انقلابی دیگر، آنها خواهان یک تحول اند و می خواهند حتی ملاها نیز در صلح و آرامش زندگی کنند.
[HR][HR][HR]
حالا دفاع كنييييييييييييييد!!!!!!!!!!!

البته بعضي ها از بنياد شون ضد اسلام و ضد ايران هستن كه بحث شون از اين موضوع به دور است
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط mortaza-iri »

گلشیفته فکر کنم هنوز جو گیره!
2 سال بعد که اومد منت کشی حالشو میپرسم!
جالب اینجاست که اینا میگن قرائتهای متفاوتی از قرآن و دین میشه داشت!
بعد میان ملت رو میبندن به فحش که شما طالبانید! شما وهابی هستید! شما توتالیتر هستید! و ....

ناراحت نشید دوستان!
این نیز بگذرد...
رهبر انقلاب: عاملان جنایت اخیر(شهادت شهید مصطفی احمدی روشن) را مجازات خواهیم کرد...
انشاءالله.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

پست توسط kandoo »

HORLIKAN..mortaza-iri

شما شیعه که نیستید هیچ ,فکر کنم مسلمون هم نباشید،مگر نهٔ حرمت این ماه مبارک رو نگه میداشتید..
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط mortaza-iri »

kandoo نوشته شده:HORLIKAN..mortaza-iri

شما شیعه که نیستید هیچ ,فکر کنم مسلمون هم نباشید،مگر نهٔ حرمت این ماه مبارک رو نگه میداشتید..

من کی ادعای شیعگی کردم؟
من خودم رو درحد محب آل علی میدونم! و سعی میکنم مثل شیعیان حضرتش باشم.

اما من نمیدونم شما چرا اینقدر ناراحت و عصبانی هستین؟
البته بنده که حرمت ماه رمضان رو فکر کنم نگه داشتم....
برادر من یه بحثی بود. خب شما نظرتون رو گفتید من هم نظرمو! و جناب هورلیکان هم نظرشو!
ما داریم با استدلال صحبت میکنیم! اگه دوست دارین میشه با استدلال صحبت رو ادامه داد.

به هر حال اگر حرف ناحقی زدم از همه عذر میخوام.
و اگه حرف حقی زدم ، هر کی میخواد ناراحت بشه بشه! اصلا برام اهمیتی نداره.
به قول امام: قسم خورده ام رضایت خالق را به رضایت مخلوق ترجیح دهم! :-o
انشاءالله.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

سلام دوست عزیزHORLIKAN :razz: :razz:
نه هرچی دلت میخواد بگو .ضمنا من منظورم این نبود که همه کثیف هستند "اگه هم باشند مجازاتشون که با من نیست"
ضمنا دوست عزیز سعی کن مودب باشی وقتی احترام میذارن شما هم احترام بذار.صبر من هم حدی داره!!
من حتی برای یه کافر هم حکمی صادر نمیکنم چون هرکسی خدایی داره وشاید اون شخص یه عملی داشته باشه که محبوبتر ازمن پیش خدا باشه!شاید پیش خودم بگم چه آدم کثیفی ولی اجازه حکم صادر کردن ندارم.
اینوبدون هیچ کس هیچ کس اجازه گرفتن جان انسانی رو نداره چون اجازه حیات و زندگانی رو خدا داده!در مورد این خانوم هم من نمیشناسمش ولی اگه کاری کرده به خودش مربوطه نه ما!
هرکسی در بیان عقیده آزاده دلش نمیخواد مسلمان باشه به کسی چه ربطی داره!!
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط mortaza-iri »

رونین نوشته شده:سلام دوست عزیزHORLIKAN :razz: :razz:
نه هرچی دلت میخواد بگو .ضمنا من منظورم این نبود که همه کثیف هستند "اگه هم باشند مجازاتشون که با من نیست"
ضمنا دوست عزیز سعی کن مودب باشی وقتی احترام میذارن شما هم احترام بذار.صبر من هم حدی داره!!
من حتی برای یه کافر هم حکمی صادر نمیکنم چون هرکسی خدایی داره وشاید اون شخص یه عملی داشته باشه که محبوبتر ازمن پیش خدا باشه!شاید پیش خودم بگم چه آدم کثیفی ولی اجازه حکم صادر کردن ندارم.
اینوبدون هیچ کس هیچ کس اجازه گرفتن جان انسانی رو نداره چون اجازه حیات و زندگانی رو خدا داده!در مورد این خانوم هم من نمیشناسمش ولی اگه کاری کرده به خودش مربوطه نه ما!
هرکسی در بیان عقیده آزاده دلش نمیخواد مسلمان باشه به کسی چه ربطی داره!!

هر کس بعد از مسلمان بودن به دین دیگری بگرود مرتد میشود! :grin:
در ضمن درسته که خدا حتی اجازه نداده به ما که به بدن خودمون هم ضرر بزنیم اما همین خداوند برای حفظ ارزش جان و شرف انسانها حکم الهی اعدام رو به ما داده!
انشاءالله.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

خدایا ما را از شر جاهلین حفظ فرما !

دقیقا متن روایت رو یادم نیست ولی مفهوم حدیث این بود که یک دسته از انسانها هم بخاطر تشدید و تندروی بی جا در احکام الهی به بد بلاهایی دچار خواهند شد

من نمیدونم چه جوری جرات میکنین به کسی از روی 4تا خبر تو فضای مجازی بر چسب مرتد بزنین اگه مردین میخواین مرتد بکشین برین اون حرام زاده سلمان رشدی رو بکشین
[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 485 بار
سپاس‌های دریافتی: 440 بار

پست توسط Hannover96 »

چرا مديران سنترال هيچ چي نمي گن

اين آقاي HOLIKAN يا بهتر بگم HOLIGAN هر چي دلش مي خواد ميگه و هيچ كس جلوشو نميگيره.

شما در حدي نيستي كه بگي فلاني مرتد هست يا نه پسر جان

از كي تا حالا مرجع تقليد شدي تصميم ميگيري و حكم ميدي

لا اكراه في الدين

اينجا ايرانه؟حجاب باييد داشته باشه؟
خب قبول
ولي اونجا چي؟اگه اينه كه الان نصف كساني را كه رفتند خارج را بايد اعدام كنند به حكم بد حجابي
توقع داري تو هاليوود با چادر راه بره؟
يا بياد اينجا تو اين فيلم هاي چرت ايراني بازي كنه؟

واقعا افراط را از حدش گذروندين.

واقعا متاسفم
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”