خارج از محدوده!!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

خارج از محدوده!!!!!

پست توسط iran4946 »

هدف از ایجاد این موضوع این بود که جای طنزدر سنترال کلوب خالی بود و برای همین من سعی کردم مسائل ورزشی
واقتصادی و علمی و هنری را به دور از سیاست رنگ و لعاب خاصی داده و با درون مایه طنز مخلوط کنم :(
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط iran4946 »

امروز رفته بودم میدان میوه و تره بار و جایتان خالی از موز گرفته تا پرتقال و انگور و اناناس و سیب ووووو فقط یک
مشکل کوچک بود! میوه ها خوب بودند ولی پول کافی نداشتم :lol: هرچه این جیب و ان جیبم را می گشتم
انگشتانم جز پارچه شلوارم چیزی را حس نمی کردند :? چی میشد یه کت جادویی داشتم و هرچه قدر پول می خواستم
ازش در می اوردم :(
خلاصه سرتان را درد نیارم در حالی که ناراحت بودم چشمم به یکی از میوه های پاییزی خورد و اون چیزی جز انار نبود
وقتی قیمت ان را دیدم که نوشته بود انار میخوش کیلویی 1100 تومان یاد ان شعر دوران دبستان خودمون افتادم که
می گفت صد دانه یاقوت دانه به دانه ....... حالا معنی یاقوت را فهمیدم :-( و قبطه خوردم زمانی که بچه بودم ودر
حالی که در کوچه های شهرستانمان راه می رفتم یاقوت های سرخ در انواع مختلف در حالی که داشتند به من چشمک
می زدند از دیوارهای کوچه ها زده بودند بیرون و ما قدرش را ندانستیم :lol:
دوتا خواهش از دوستان دارم یکی اینکه هرکی وضع مالیش خوب بوده و توانسته این یاقوت های با ارزش را خریداری
کند طمع و مزه اش را برای ما تعریف کند :grin: و دوم اینکه ادرس میوه فروشی سرخیابون محمود اقا را به ما بدهید
چون شنیدم اونجا قیمت ها خیلی پایین است!
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط iran4946 »

در حالي که داشتم در اينترنت جستجو مي کردم به لينک زير برخورد کردم
[External Link Removed for Guests]
موضوع اين لينک (مارهاي افعي و تمساح در عراق است) :-O البته نترسيد فعلا به شما کاري ندارند :::P
خلاصه يکي از بندگان خدا مدعي شده که بعد از اشغال عراق رود دجله پر از تمساح شده و همچنين در جنوب
عراق مارهاي افعي که از خطرناک ترين مارهاي دنيا هستند (البته بعد از رژيم اشغالگر قدس) ديده شده اند :::P
دليل ان را اينگونه ذکر کرده که نظاميان امريکايي اين موجودات را باخود به اينجا اورده اند :-x
توصيه ما اين است کساني که به عراق سفر مي کنند مواظب اين گونه حيوانات وحشي باشند و حدالمقدور با
خودشان پادزهرو جعبه کمک هاي اوليه و پماد گزيدگي به همراه ببرند ::ss
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”