جديدترين سخنراني دكتر حسن عباسي در مورد استراتژي غرب(تصويري)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

كيارش,

در pm بت جواب دادم. ولی باز تکرار می کنم مخالفت من با سمبل سازی توخالی از اینگونه افراد است نه گوش دادن به حرفای آنها.

کیارش من زنده تو هم زنده اگر چند سال دیگه کلمه ای به نام حسن عباسی به گوشت خورد .اینگونه افراد زود فراموش می شوند.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

من منبع ام رو گفتم شما نگفتي‌....منبعي هم احتياج نداره 2 تا چشم و 2 تا گوش داريم و 1 عقل هر كس بنا به توان و عقيدش برداشت مي كنه !

بله به قول شما عباسي ها آمدند و مي روند ولي مگر قرار است نروند ؟ همه مي ريم دير يا زود با گلوله يا تو رخت خواب با شرافت يا بي هويت .....مهم اينه كه در راه راست باشيم
يك شخصيتي داره واسه (((ما.كيش و كشورمون تلاش مي كنه آيا تشويق و حمايت از اون بت سازي؟
دكتر عباسي از نظر من مرد اول ايرانه ....از هر لحاظ كامله...كرده كاري و مي كنه
اينكه شما با عقايد ايشون مخالفين يه بحث جداست. و برمي گرده به خودتون .كسي رو اجبار نكردم و نمي كنم.همانطور كه گفتم هر كي يه اندازه اي مي گيره و مي ده.

توصيه اكيد من به شما دوست آباداني اينه كه حداقل 10 ساعت پاي سخنراني هاي ايشون بشينين بعد كور كورانه قضاوت كنيد و بدون هيچ دليلي بيان و بگين ازش بت نسازين چون فراموش مي شه :::P
اگر به پست و مقام هاي واقعي ايشون چه در گذشته و چه حال توجه كنيد شايد كمكتون كنه موضوع رو بهتر درك كنيد
من اصول خودم اينه كه به عقيده وابستم نه به فرد اصلشم همينه در كل نه حسن عباسي ها محتاج به چيزي اند نه ما در سطح دانشي اونها.باز توصيه مي كنم يه كمي بيشتر در مورد اين شخص تحقيق كنيد
در خصوصي كه گفتم سپاهي.منظورم اين نبود كه من تو خيابون يه سپاهي ديدم گفتم عباسي كي؟گفت:خفنه! :grin:
اگر بريد سخنراني هاشون رو Download كنيد تمام شبهات شما كه بهتر بگم اتهامات شما و امثال دوستان رو صريح پاسخ دادن .اگر نتونستيد پيدا كنيد بگيد من خودم link مستقيم مي دم

اميدوارم توهيني نكرده باشم/هرچه هست اختلاف سليقه و سوء برداشته. :)
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

كيارش نوشته شده:دكتر عباسي از نظر من مرد اول ايرانه ....از هر لحاظ كامله...كرده كاري و مي كنه
توصيه اكيد من به شما دوست آباداني اينه كه حداقل 10 ساعت پاي سخنراني هاي ايشون بشينين بعد كور كورانه قضاوت كنيد و بدون هيچ دليلي بيان و بگين ازش بت نسازين چون فراموش مي شه :::P
اگر به پست و مقام هاي واقعي ايشون چه در گذشته و چه حال توجه كنيد شايد كمكتون كنه موضوع رو بهتر درك كنيد
اگر بريد سخنراني هاشون رو Download كنيد تمام شبهات شما كه بهتر بگم اتهامات شما و امثال دوستان رو صريح پاسخ دادن .اگر نتونستيد پيدا كنيد بگيد من خودم link مستقيم مي دم
اميدوارم توهيني نكرده باشم/هرچه هست اختلاف سليقه و سوء برداشته. :)

1.گفتید عباسی مرد اول ایرانه:این دیگه از اون حرفای جدید بود که روانشناسان علت آن را جو زدگی مفرط می دانند.!!!!! :shock:

2.از اینکه دوستی جست و جو گر و پیگر مباحث روز مثی شما دارم خوشحالم و جهت اطلاعات بیش از 10 ساعت به حرفهای این فرد گوش داده ام 90% حرفهای این مرد اتهام زنی به چپ و راست است و هم را مجرم و گناهکار میداند-البته بعضی هاشو قبول دارم و همه از ان با خبرند و لی طوری صحبت می کند که نعوذبالله گویی عباسی معصوم است و همه از کفارند!!!!!-
به من گفتید کورکورانه قضاوت میکنم.این وصله دیگه به من نمی چسبه من تا اونجاییکه وقت کنم هر چور منبع و سایت و شبکه ماهواره ای رو نگاه می کنم و اصولا انسان به شدت کنجکاوی هستم وشبها که به منزل بر میگردم cnn -bbc--آسوشیتد پرس-الجزیره-العربیه و چندین روزنامه عربی روز جهان که شب و روز مشغول بد و بیراه گفتن به ایران و ایرانی هستند را می بینم و تا می توانم ایمیل و کامنت میزنم شاید حداقل یک نفر از انها متوجه شد که بابا ما ایرانی ها انسانیم وحشی نیستسم-مجوس نیستسم-تروریست نیستیم-به پیر به پیغمبر ایران و ایرانی مردم دارای تاریخ و فرهنگند آیا تا حالا در بین اعضای القاعده یک تروریست ایرانی گرفته-همه عربستانی-کویتی-اماراتی-قطری-سودانی-یمنیو...هستند الا ایرانی پس چرا این تبلیغات را علیه ایران میکنید.

عزیز من حرفهای این مرد طوری است که من را یاد هاله نور احمدی نژاد و نیز ادعای کنترل کشور از سوی امام زمان می اندازد.
این فرد طوری حرف میزند که گویی می داند تا چند روز دیگر امام زمان ظهور خواهد کرد و ...

کیارش جان-تو بچه مذهبی هستی و بهتر از من میدانی که ظهور حضرت نیاز به چه شرایطی دارد و با این اراجیف بعضی ها ظهور تسریع نمی شود.
در همان روایاتی که تو بش معتقدی امده است-روزی که مردم صبح تا شب آرزوی مرگ کنند-ظلم مفرط سراسر گیتی را فرا گیرد و...

از پست و قام های این اقا در گذشته صحبت کردی همانطور که گفتم اگر انسان سالم العقلی بود سردار صفوی او را از مشاورت خود برکنار نمی کرد.وی در یک طرح خیالی و بسیار خطرناک به سردار صفوی پیشنهاد داده بود که شبانه و ناگهانی تمامی ناوگان امریکا در خلیج فارس و پایگاههای ان در عراق و افغلنستان و نیز اسراییل را موشکباران شدیدی کنیم و سپس امام زمان می آید و...غافل از اینکه در صورت این کار از ایران عزیز ما چون تلی از خاکستر باقی نخواهد ماند و هیروشیمایی دیگر خواهیم دید.

3.نیازی به دانلود ندارم به اندازه کافی دیده ام ولی از جدید ترین سخنرانی این فرد بی خبرم.احتمالا باز هم گفته نابود میکنیم واین دزد است و ان بیت المال را غارت کرده و صهیونیست ها فلان و آمریکایی ها بیسار...

4.کیارش باز هم میگم خیلی دوستت داریم فقط من میخوام در cc بچه ذهن کنجکاوتری داشته باشند و هر چیزی را راحت قبول نکنند.سر ایرانی به خاطر ساد ه اندیشی هایش خیلی کلاه رفته است.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: مرسی از تو
  بی  
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

بچه ها کسی لین مستقیم تاکید میکنم لینک مستقیم برای دانلود سخنرانی ها داره؟
اندکی صبر...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

دوست عزيز darya.salar.milad بهتره براي حرفهايي که ميزنيد دليل و مدرک ارائه بديد. همانطور که مي دانيد در اين انجمن افراد مطلع زيادي وجود دارد و با يکسري صحبتهاي بي اساس و بي مدرک شما نمي توانيد ذهن کنجکاو را هدايت کنيد ،شايد بتوانيد تحريک کنيد براي تحقيق اما هدايت!!

گفتید عباسی مرد اول ایرانه:این دیگه از اون حرفای جدید بود که روانشناسان علت آن را جو زدگی مفرط می دانند.!!!!!

این حرف کیارش یا من و خیلی های دیگه نیست این حرف در خود آمریکا هم زده می شه و روی این شخص حساب جداگانه ای باز کردند.

تا می توانم ایمیل و کامنت میزنم شاید حداقل یک نفر از انها متوجه شد که بابا ما ایرانی ها انسانیم وحشی نیستسم-مجوس نیستسم-تروریست نیستیم-به پیر به پیغمبر ایران و ایرانی مردم دارای تاریخ و فرهنگند آیا تا حالا در بین اعضای القاعده یک تروریست ایرانی گرفته-همه عربستانی-کویتی-اماراتی-قطری-سودانی-یمنیو...هستند الا ایرانی پس چرا این تبلیغات را علیه ایران میکنید.

بهتره زیاد خودتون رو برای توضیح دادن به اونا خسته نکنید خودشون از شما بهتر می دونند اما در هر صورت از دشمن که نمیشه انتظار داشت ازمون تعریف کنند مگه اینکه کارمون با خواست اونا مطابق باشه اونوقت میشیم آدم خوبه.

عزیز من حرفهای این مرد طوری است که من را یاد هاله نور احمدی نژاد و نیز ادعای کنترل کشور از سوی امام زمان می اندازد.
این فرد طوری حرف میزند که گویی می داند تا چند روز دیگر امام زمان ظهور خواهد کرد و ...

میشه بگید کجا همچین حرفی زدند که می دانند امام زمان کی ظهور می کنه؟! اگه ممکنه لینک بدین یا تاریخ سخنرانی و مکانش رو بگین.
تا اونجایی که من می دونم ایشون بهترین تبیین رو از مهدویت و انتظار داشتند و در سخنرانی خودشون راجع به مهدویت تئوری بسیار زیبا و عقلانی از مهدویت ارائه دادند.
قضیه هاله نور رو هم که شخص رئیس جمهور جوابشو دادند.

از پست و قام های این اقا در گذشته صحبت کردی همانطور که گفتم اگر انسان سالم العقلی بود سردار صفوی او را از مشاورت خود برکنار نمی کرد.وی در یک طرح خیالی و بسیار خطرناک به سردار صفوی پیشنهاد داده بود که شبانه و ناگهانی تمامی ناوگان امریکا در خلیج فارس و پایگاههای ان در عراق و افغلنستان و نیز اسراییل را موشکباران شدیدی کنیم و سپس امام زمان می آید و...غافل از اینکه در صورت این کار از ایران عزیز ما چون تلی از خاکستر باقی نخواهد ماند و هیروشیمایی دیگر خواهیم دید.

راجع به این صحبت هم، فکر نمی کنم درست باشد. احتمالا این طرح مربوط به زمان حمله به ما باشد نه به عنوان طرحی پیش گیرانه، که صد البته باید چنین طرح هایی برای مقابله با دشمن داشته باشیم و با توجه به سخنان مقامات مختلف تحت این عنوان که ما ضربه دوم را آنچنان سخت خواهیم زد که دشمن نتواند ضربه سوم را بزند زیاد هم بعید نیست.

اما راجع به این که آیا وی مشاور صفوی بوده یا نه من اطلاعی ندارم اما اگر هم بوده احتمالا برای صحبت تندی که را جع به مساله قاچاق دختران به کشورهای عربی کرد برکنار شده باشه (البته اگر اصل قضیه درست باشد.)

در آخر هم بهتره به عقاید هم احترام بگذاریم، حالا به فرض هم شاید یکی بخواهد ایشان را بزرگ کند، خوب به خودش مربوطه ، کما اینکه یکسری افراد دیگر هم شخص دیگری را بزرگ می کنند که ما قبول نداریم.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

yasermym,

عزیز-از اینکه خیلی منطقی و آرام و دوستانه به من جواب دادیبسیار ممنون -ما همه با همه دوستیم و همه در آرزوی سربلندی ایران عزیز مشترکیم.کاش مسئولین کشورمان نیز مثل ما با صحبت مسائل شان را بین خودشان حل می کردند وحداکثر وقت خود را به جای پرداختن به مسائل بیهوده و گذرا به پیشرفت روزافزون ایران قرار می دادند.

یاسر جان خدا را شکر حافظه خوبی دارم و هر موضوعی که کمی حساسیت زا باشد تا سالها در ذهنم می ماند و به شدت اهل مطالعه مطالب و مقالات سیاسی از هر جناح و دسته ای در سراسر جهان هستم .از هیچ مطلب مهمی به اسانی رد نمی شوم.
در رابطه با منابع متاسفانه هر چه در اینترنت دنبال لینک مصاحب طولانی ایشان با نشریه یالثارات الحسین در سال 82 گشتم پیدا نکردم اگر این نشریه را از هر آرشیوی گیر آوردی با دقت ان را بخوان تمامی مطالبی که درباره حرفهای اقای عباسی گفتم عینا در مصاحبه اش با یالثارات آمده است.

باز هم متشکر.البته به عقاید شما و کیارش عزیز نیز احترام قائلم و قصدم تحریک نبود.ضمنا من نیز مثل شما از افرادی که بی منبع و من دراوردی از خودشان حرف در می آورند بیزار و فراریم.

این گونه افراد با دو سوال منطقی و با استدلال سریع در گل گیر میکنند و به قول خودمان به تت پته می افتند.
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

دوستان در کشور ما هیچ چیز حساب و کتاب نداره..
من یک بسیجی فعال هستم و نزدیک به 40 درصد سهمیه کنکور کارشناسی ارشد دارم...
عکس من رو ببینید,اصلآ به قیافم می خوره بسیجی فعال باشم؟!
اینقدر دکترای الکی به این و اون دادن که خدا میدونه...
تصویر
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

samanrossonero,

اول شما ديگه داريد خيلي بحث رو منحرف مي كنيد !

دوم گويا خيلي افتخار مي كنيد .....خودتون به سوء استفادتون اعتراف مي كنيد بعد به بقيه گير مي دين ؟

اين يه مورد نوبر بود كه قبل از مرگ سعادت شد ببينيم :-(كشور ما خيلي هم حساب كتاب داره ! شده عادت واسه شما و امثالهم كه يه تيكه بندازين بقيه تشويق كنند !

فقط ناله و بلقور كردن حرف هاي ديگران .....
از مديران مي خوام اين تاپيك رو قفل كنند .
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

رابطه بازی داره بی داد می کنه...
40 درصد کم هست؟
آره،در جامعه ای که همه دارن سوئ استفاده می کنن چرا من نکنم؟
من در بخش علمی بسیج فعالیت می کنم و اصلآ به خاطر سوئ استفاده وارد نشدم اما می بینم خیلی به دردم خورد...
همه می دونن تو کشور ما رابطه بازی جولان می ده،شما مطمئنید تو ایران زندگی می کنید؟
نمی خوام اشاره کنم به کسایی که شب خوابیدن و صبح پاشدن دیدن دکترا گرفتن...
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

ببخشيد دوستان
من معمولا توي بحثهاي سياسي سعي مي کنم نظر ندهم

اوائل که با اين سايت اشنا شده بودم با چند نفر درگير شدم که بحث بالا گرفت و تايپيک قفل و بعدا حذف شد
البته بحث از سياسي به عقيدتي کشيد و...

نظر و عقيده انسانها را به سختي مي شود تغيير داد مگر کساني که واقعا به دنبال حقيقت هستند

اقاي دکتر حسن عباسي مدتها قبل در تلويزيون ساعتها برنامه داشت از جمله در برنامه هاي کنکاش (جام جم) و عصر ايمان ( شبکه يک) و ...
اما پس از يکي دو سخراني که به عده اي از مسئولين تاخت با نفوذ انها ممنوع التصوير شد و مدتي هم در مسير دادسراي نظام ( به دليل شکايت همان مسئولين) رفت و امد داشت !!

سي دي هاي زيادي از سخنراني ها وي موجود است که با نگاه به انها مي توان سطح معلومات او را حدس زد

اما اکثر مردم وي را به خاطر همان سخنراني هاي جنجالي مي شناسند که به سرعت در سطح جامعه بخش شد
که براي مردم جذابيت داشت اما بار علمي کمتري نسبت به بقيه سخراني ها داشت
البته نشانه هاي غيرت يک مرد بود و خوني که به جوش امده بود........بگذريم

با جستجو در اينترنت مي توان سايتها و وبلاگ هاي زيادي که به پخش اثار و سخنراني ها مشغول هستند پيدا کرد

اما براي دوستاني که به دنبال بحث علمي و .... هستند مي توانند سري به اينجا بزنند

[External Link Removed for Guests]

.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

دکتر حسن عباسی: جهنم سرد

[External Link Removed for Guests]

فقط جهت اطلاع رسانی
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر