یه راهنمایی هم به استادان خودم بکنم اگر قسط دارین از منابع خارجی استفاده کنین برای جستجو از کلمه Quote استفاده کننین

(((فقط دوستان توجه کنن که نام فرد رو بنویسن)))
ناپلئون بناپارت
در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است .
نایاب ترین چیزها در جهان دوست صمیمی است .
کسانی که روح نامید دارند مقصرترین مردم هستند.
یک روز زندگی پر غوغا و در شهرت و افتخار بهتر از صد سال گمنامی است.
پیروزی یعنی خواستن .
عفت در زن مانند شجاعت است در مرد ، من از مرد ترسو همچنان متنفرم که از زن نانجیب
آلبرت انیشتن
اگر انسانها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهشان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.
اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتها را تغییر بده.
تخیل مهمتر از دانش است.علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میگیرد.
سه قدرت بر جهان حکومت میکند:۱-ترس ۲-حرص ۳-حماقت.
دوچیز بیپایان هستند: اول «منظومه شمسی»، دوم «نادانی بشر»، در مورد اول زیاد مطمئن نیستم
من نمیدانم انسانها با چه اسلحهای در جنگ جهانی سوم با یکدیگر خواهند جنگید، اما در جنگ جهانی چهارم، سلاح آنها سنگ و چوب و چماق خواهد بود.
یک فرد باهوش یک مسئله را حل میکند اما یک فرد خردمند از رودررو شدن با آن دوری میکند.
هیچ کاری برای انسان سختتر از فکرکردن نیست.
مهاتما گاندی
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
تمامی گناهان ، نهانی صورت می گیرد. آن لحظه ای که درک کنیم خداوند حق بر افکار ما گواه است ، شاید رها و آزاد شویم
انسان نمی تواند در حوزه ای از زندگی خود با درستی و صداقت عمل کند در حالی که در سایر حوزه های زندگیش آلوده نادرستی هاست . زندگی ، واحدی تجزیه ناپذیر است .
در مورد خدا این اشکال هست که نمی توان او را توصیف و بیان کرد. اما توصیف حقیقت در قلب هر بشری نهفته است. حقیقت همان چیزی است که شما در این لحظه، حق می شمارید و همان خداست. اگر کسی همین حقیقت نسبی را بپرستد و پیروی کند می تواند مطمئن باشد که به مرور زمان به حقیقت مطلق یعنی خدا هم نایل خواهد شد .
لحظاتی در زندگی پیش می آید که باید به اقدام پرداخت و جلو رفت، حتی اگر نتوان بهترین دوستان را با خود برد. همیشه به هنگامی که چند وظیفه با هم تصادم پیدا می کنند باید ” صدای ضعیف و آرام” درونی داور نهایی باشد .
جنگنده عاشق مرگ است. نه مرگ در بستر بیماری بلکه مرگی که در میدان نبرد سر می رسد… مرگ در هر زمانی خجسته و مبارک است ولی برای جنگنده ای که برای آرمان خود -حقیقت- می میرد خجستگی آن دو چندان است .