دل نوشته های بچه های centralclubs

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

دل نوشته های بچه های centralclubs

پست توسط Mil@d »

این تاپیکو باز کردم که هرکی دل نوشته و ناگفته شنیدنی داره بنویسه خودم شروع کردم.امیدوارم استقبال بشه و تنهام نذارین.البته بچه های تو دار و با حجب و حیا و ساکت سایت طبق معمول خبری ازشون نخواهد بود.

به هر حال

11 ماه و 8 روز از ثبت نامم در سی سی گذشت.23 روز دیگه میشه یکسال.البته از اواسط سال 85 گذری نگاهی به سایت می انداختم ببینم موضوع چیه.رو حساب علاقه ام به زیر دریایی و ناوشکن گوگل رو سرچ میکردم.سی سی سرچ اول بود.دنبال مطالب جورواجور و هیجانی و متحیر العقول میگشتم سی سی به چشم میخورد.اون موقع ها آدم کم حوصله ای بودم و عشق چت و اس ام اس و دختربازی و وراجی با تلفن.اینقدر تنبل بودم که حتی حال رجیستر کردن خودم تو سی سی رو نداشتم.یه آماده خور به تمام معنا می خوندم و میدیدم و یا علی د برو که رفتی.

گذشت اون دوران ما ها دور بر اینترنت نپلکیدم حسش نبود. تا اینگه آذز ماه 86 دوباره زدم تو کار نت. بازم سی سی رو دیدم طاقت نیاوردم ثبت نام کردم.کمی تنگ تر از قبل شده بودم و تنبلی رو کنار گذاشته بودم.بازم دوماه نت نیومدم تا اینکه یه روز دیدم تو یه سایتی زده اعطای درجه سپهبدی به....به نظرم خبر جالبی اومد گفتم بسم الله با همین شروع کنم.تو سی سی نوشتم و تیکه ای هم بار کسی که میخواست درجه بگیره کردم.موه-597 یقمو گرفت که پسر جون درست صحبت کن وگرنه از سی سی رتتتتت.
تهدید کارسازی بود دوباره ساکت شدم تا شهریور 87 که با موضوع جالبی در شلمچه مواجه شدم و اون اماده باش سپاه بود اینم زدم تو سایت دیدم این موضوع هم داغ شد ولی یکی از بچه ها هی گیر میداد منبع منبع منبع.بابا منبع از کجام بیارم با چشام دیدم.
خلاصه گذشت تا قضیه گلشیفته پیش اومد.دیدم تضاد فرهنگی تو سایت شدیده یه عده مثل کیارش و رضا و یاسر و پادشاه مذهبین یه عده مثل دانیال وسامان و.. تو این فازا نیستن.خودم هم که یه چیزی بین این دو گروه بودم هم مذهبی هم دمکرات.
زدم تو کار بحث که آقا ول کنین بنده خدا رو دوست داشته حجاب نزنه و اینطوری اعتقاد داره.چپ و راست اومد برام که تازه وارد تو رو س ن ن.جامعه ما اسلامی و .... از این حرفا.گفتم به جون خودم من ضد حجاب نیستم گفتن نه اصلا...
دیدم مرغشون یه پا داره بی خیال شدم.آخرش هم بحث بی نتیجه موند و همه سر حرفشون موندن و تاپیک قفل شد.
بعدش دیدم اوضاع داره خراب میشه میترا حجارو حامد بهداد و نیکی کریمی هم زدن تو کار هالیوود گفتم بی خیال ما از این جریان بیایم بیرون بهتر.

بعدش زدم تو کار نیروی هوایی و پایگاه سری وجدیدالتاسیس 12 شکاری قائم آل محمد خور بیرجند.که بعدش ا زکارم پشیمون شدم.فکر کردم سریه. نگو همه میدونن اونجا چه خبره و من فقط سبب عیان شدن قضیه شدم.

دیدم اینکاره هم نیست زدم تو کار فوتبال.فوتبال بد نبود ولی مشتریاش تو سایت خاصن و حدود 100 نفر.

بعدش شهر عزیزم آبادان رو به دوستان معرفی کردم البته خیلی مختصر و بعدش زدم تو کار شادگان این عجیب غریب ترین شهر ایران و حتی خاورمیانه که به علت کثرت نزاع های دسته جمعی و قومی قبیله ای با تفنگ و آرپی جی روزی 10 کشته میدهد که دیدم دوستان بیشتر به جنبه های فکاهی و طنزش توجه داشتند نه اصل ماجرا.البته خوبیش ان بود آبادانیا و شادگانیهای فروم رو شناختم.

حال نداد رفتم تو کار خبرهایی که به گوش خیلی ها نمی خورد و از سایت های ضدانقلاب میگرفتم اولیش بمباران عبدالماک بود که ترکوند و بیش از 1500 بازدید کننده و 40 پست داشت و ابعاد قضیه برای همه روشن شد.
یه بار هم قضیه تعرض به نوامیس ایرانیا رو تو فرودگاه دبی گفتم که اینم ترکوند و به قول دوستی عامل فیل تر سایت شد.
.حدس زدم انگار تنها ادمی هستم که تو سایت دنبال خبرای این مدلی و خیلی بحث برانگیز افتادم .ترجیح دادم اینم بذارم کنار.

در آخر زدم تو کار نیرو دریایی و معرفی پایگاه های اون با عکس که مطمئنا تو هیچ سایتی به این خوبی تشریح نشدن.وخیلی ها اصلا از وجود گسترده سپاه در جنوب و پایگاه های معرفی نشده و تازه ساخت بعد از انقلاب با خبر نبودند.و این برام عجیب بود که این همه دوستدار مطالب نظامی و بعد بیان تو یاهو مسنجر بم بگن پایگاه دریایی اروند بسیجی های فعال توشن.انگار نه انگار که سایت رادار داره گردان تفنگدار داره انواع شناور داره و ........
یه سری به وزارت اطلاعات هم زدم که از اینم پشیمون شدم چون ممکن بود دوستی پست نامربوطی بزند و ردیابی شود و حتی پای خودم هم گیر بیفتد.

خاطره انگیز ترین پستم هم مربوط به دوست داشتن در سی سی بود که خوشبختانه با استقبال مواجه شد و یکی از تاپیک های ماندگار سی سی خواهد بود.

ولی ساعت 3 ظهر 14 آبان زمان بدی بود که باورکردنی نبود.فیل تر شدن ناحق سایت و به زحمت انداختن دوستان برای استفاده از فیل تر شکن.راستش جمع صمیمی سی سی به این راحتیا جمع نشده که به این راحتیا از هم بپاشه مطمئنم همه صبوریم تا فیل تر رفع بشه ولی حالا که همه میتونیم اونو رد کنیم با دات نتی که مهدی زحمتشو کشید .سی سی رو به فعالیت قبلش برگردونیم.

حالا که سی سی بیحاله منم بیحالم و زدم تو کار تاپیک احساس البته با کسب اجازه از مدیران

حیفه از سه شنبه تا الان خیلی کم فروغ شده و همه بی حالن.بی خیال شین.سی سی دوباره باید به همون صفای قبلیش برگرده.

وگرنه ...ولش کن هیچی.
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

ُسلام
من اين سايت رو از خيلي وقت پيش مي شناختم ولي چون سطح بحث هاش خيلي بالا بود عضو نميشدم و فقط خواننده بودم. تا اين که به دنبال يه عکس به اين سايت اومدم. همون اول کار هم به خاطر يه مسئله اي از اقا مهدي اخطار گرفتم ولي اون موقع چون نميدونستم مدير سايت کيه با پررويي تمام تر بهشون اعتراض کردم
بعد يه مدت تاپيک"توان مقابله نيروي هوايي با ناوگان امريکا" ايجاد شد. من در اين تاپيک شرکت کردم و اونجا مشخص شد که چقدر سطح اطلاعاتم پايينه. من فرق تامکت رو با ميگ-29 تشخيص نداده بودم. فونيکس مشقي رو از فونيکس اصلي تشخيص نداده بودم و ...
يه کم ناراحت شدم اعتبارم به کلي رفت زير سوال. دوست نداشتم کسي راجع به من اين جور فکر کنه. اين شد که سعي کردم در جاييکه اطلاعات ندارم پست نزنم. ولي با اين حال وقتي الان پست هاي قبلي رو ميخونم خودم شرمنده ميشم از اون پست هاي احساسي و ...
بعضي مواقع به خاطر سطح پايين اطلاعاتم به بعضي ازکاربران ناخواسته بي احترامي کردم و ازشون واقعا معذرت مي خواهم
بعد يه مدت تصميم گرفتم يه ذره اطلاعاتم رو بيشتر کنم. رفتم سراغ مقالات و منابع مختلف نظامي و يه ذره اطلاعاتم بيشتر شد. تصميم گرفتم تا حضورم در سايت مفيد باشه. تصميم گرفتم مقالات جالب صنايع هوايي رو در سايت بزارم. الحمد لله استقبال شد. فهميدم حضورم بايد همين جوري باشه. چند وقت بعد تصميم گرفتم مقالات جالب خارجي رو ترجمه کنم و در سايت قرار بدم چند تايي تا الان ترجمه کردم و گزاشتم ولي از يه طرف مقالات سايت تقريبا کامله و از طرف ديگر من به خاطر کنکور و... وقت زيادي ندارم. متاسفانه خيلي هم به زيان انگليسي تسلط ندارم
اينه که کار ترجمه خيلي کند پيش ميره. ولي تا اونجا که ميتونم ميگردم تا چيزاي جديدي رو پيدا کنم.
الان هم که سايت ف_ * ل*_ ت ر شده(براي من ف_ * ل*_ ت ر نيست) و خيلي خلوت شده و من به شدت از اين موضوع ناراحتم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

دلم از دست این فیلترینگ و مخابرات پره...
اون از قبضای موبایل که الحمدالله واسم 3130000 ریال اومده اینم از پاتوق سالم و سرگرم کنندمون که فیلترش کردن...
معلوم نیست این مخابرات ومپایر هست یا دراکولا اما هرچی هست داره خون من یکی رو می خوره...
حالا موبایل که خصوصی سازی شد هر اس ام اس شده خدا تومن مثلآ داریم روبه پیشرفت و رفاه حرکت می کنیم...
بابا دولتی بود بهتر بود که...
یکاری واسه فیلتر شدن سی سی انجام بدن مدیرا لطفآ...
حداقل برین سازمان فیلترینگ اشکال رو بپرسین با هر چی مشکل داشتن حذفش کنید دیگه بابا...
:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

سلام دوستان عزيزم
ميدونم همه‌ي نگران و ناراحت هستيد، اما از همتون درخواست ميکنم صبر پيشه کنيد و اگر به اين انجمن علاقه‌ داريد، سعي کنيد با مطالب خوب و علمي خودتون رونق اون رو تا حد امکان حفظ کنيد، فعلا هم تا مشخص نشدن علت موضوع، از اظهار نظرهاي تند خودداري کنيد تا اوضاع بدتر از اين نشه، بنده تمام تلاش خودم رو به کار خواهم بست تا انجمن رفع ف___يل ت ر بشه، پس سعي کنيم، اگر فشاري وجود داره، با تلاش خودمون اون رو دفع کنيم، انرژي خودمون رو در جهت مثبت استفاده کنيم :D
از همه‌ي دوستان خوبم صميمانه سپاسگزارم :razz:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

راستش الان ساعت 2 نصف شبه نمي دونم چرا خوابم نمي بره قبلنا نت گرديم خيلي زياد بود و اصلا دنبال چيزاي علمي نبودم همش دنبال...

بگذريم مثل اينکه حرفاي مهدي رو بچه ها سريع اثر ميکنه و خدا رو شکر انجمن از اون رخوت 48 ساعت اول در اومده به همت تعدادي از بچه هاي فعال و دلسوز که سي سي رو دوست دارند از سي سي يو خارج شده و فرستاديمش تو بخش و از ممنوع الملاقاتي بودن در اومد.

پاچه خواري و يا...(همون اصطلاح کوچه بازاري) محسوب نشه ولي جذبه مهدي تو سايت خيلي بالاست و حرفش هم برش داره.به نظرم اگر يه ايميل به همه اعضا send2all کنه وبا يه يا علي همه بيان تو ميدون ديگه نور علا نوره. چه شود...!

نمي گم همه ولي اکثر بچه ها براي سرگرمي ميان سي سي و بعد از چند بار پست زني شروع ميشه که معمولا اولاش چون طرف با جو سايت آشنا نيست ضايع بازي زياد در مياره و در بيشتر اوقات به بي ربط گويي متوسل ميشن.

نمونه زنده اش خودم پست هاي اولمو که مي بينم دوست دارم خودمو هک کنم.ولي بعد از 20 الي 30 پست طرف امار مياد دستش که دنيا دست کيه.

امروز جمعه بود رفته بودم جمعه بازار آبادان که هر شهرستاني مياد اول به تيکه هاي فروشنده هاش سير مي خنده بعد ميره خريد.

خونه دار بچه دار زمبيلو بردار بيارا آتيش زدم به مالم سوغات قاره آبادان سس مرگبار تابسکو بخور و آتيش بگير.

يالا بدو که تموم شد.سي دي گلشيفته فيلم ايراني شو خارجي mp3 پاسور تخته نرد جنساي خارجي حراججججججججججججج
لباساي زنونه مردونه بچه گونه دخترونه پسرونه نصف قيمت مغازه!!! :-D

شلوار لي پارچه اي 10 تومن!موز کيلو 1000!پياز سيب زميني گوجه! ::ss

و خلاصه از اينجور سر صدا ها.تو تاکسي داشتم که کنار خيابون ايستگاه 2 ذوالفقاري يک راننده تاکسي با يه مسافر دعوا و بزن و بکوب سر 200 تومان کرايه!!! :::P

بعضي وقتها انسان در کار اين مردم ميمونه :?

راننده تاکسي هم که دمش گرم و فکش هم نيز گرم زد تو بحث گروني و بيکاري خرج دانشگاه آزاد دخترش!

خلاصه با مغزي پر از فريادهاي عجيب غريب برگشتم خونه فردا ساعت 1 هم بايد برم شرکت تسويه کنم.

ولي از تکراري بودن و ملال انگيز بودن زندگي خسته شدم
:sad: .امروز مثل ديروز فردا مثل امروزمعلوم نيست کار ميکنيم که زندگي کنيم با زندگي ميکنيم که کار کنيم.

رسيدم خونه ساعت 10 شبکه 1 يوزاسيف داشت تنها برنامه اي که از تلويزيون ايران نگاه ميکنم به اضاف نود دوشنبه ها.فقط همين دو تا.

بيچاره يوسف چقدر شنکنجش ميدادن اون زمان اين زليخا هم که ديگه... :lol:

بعدش زدم سي ان ان مصاحبه اوباما که ديدم براي احمدي نژاد چشمک زد و گفت جواب نامه احمدي نژادو بزودي ميدم.

بعد هم اومدم آن شدم و يه حالي به سي سي دادم و بالاترين رو چک کردم و روز از نو روزي از نو :P
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

حرفهای نگفته مجنون به لیلی اش:
لیلای من
دریای من
آسوده در رویای من
این لحظه در هوای تو
گمشده در صدای تو
من عاشقم مجنون تو
گم گشته در بارون تو
مجنون لیلی بی خبر
در کوچه هایت در به در
مست و پریشون و خراب
هر آرزو نقش بر آب
شاید که روزی عاقبت
آروم بگیرد در دلت

تقدیم به همه دختر و پسرای ایرانی، نجیب ترین دختر پسرهای دنیا...

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6131 بار
سپاس‌های دریافتی: 15152 بار

پست توسط zoornachi »

همه ميگن انجمن ف_ * ل*_ ت ر شده.من که بدون مشکل و هيچ نوع ف_ * ل*_ ت ر وارد ميشم...
مشکلات و باز هم مشکلات.کي مشکلات تموم ميشن نميدونم.به هر طرف نگاه ميکنيم مشکل پشت مشکل.اين پرسپوليس هم که تازگي ها فقط حال ميگيره... البته حالي که نداريم چي رو ميگيره نميدونم.تنها اميد من فقط خداست مثل هميشه.اين هارو نوشتم بلکه کمي سر ذوق بيام البته ذوقي که نداريم.
ISTA OLSOON
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

چرا اين مركز؟
بابا تا اينجا مهدي و مستر را داره ديگه چه نيازي به ف_ * ل*_ ت ر داره؟
من همه جا رو دور زده ام ،هيچ كدوه مثل اينجا پاستوريزه نيست.
اعصاب ادم رو خراب مي كنند.
2روزه نتونستم با بچه هاي گل اينجا تماس بگيرم.
خدا بگم چكارشون كنه.!خوشحالم از اينكه ديدمتون
اين هم مي گذرد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

درود بر شما

دوستان عزیزم از همه ی شما درخواست میکنم در این موقعیت خاص صبر پیشه نمایید و چنانکه مهدی گرامی فرمودند با طرح مباحث علمی و پر محتوا انجمن را به حال خود برگردانید

سعی کنید جو صمیمی و آرام انجمن را شما حفظ نمایید :razz:

بهنام گرامی و دیگر دوستانی که از بنده و مهدی عزیز و دیگر مدیران وشورای نظارت به خاطر کنترل انجمن ناراحت و دلگیرید ... بنگرید و بی اندیشید که چرا این کنترل صورت میگیرد

در پناه خدا

با کمال احترام قفل شد :razz:
شاد زی مهر افزون ...
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”