باراک اوباما رییس جمهور برگزیده آریکا در کنفرانسی مطبوعاتی در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید آیا پیام تبریک احمدی نژاد را خوانده اید؟
گفت:بله پیام را دیده ام و ولی تازه 3 روز از انتخاب من می گذرد وقت هست و به آن پاسخ خواهم داد.
وی ادعاهای همیشگی امریکا که شامل قصد ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای و نیز حمایت از گروه های تروریستی را تکرار کرد.
اوباما: بزودي به پيام تبريک احمدي نژاد پاسخ خواهم داد
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
Re: اوباما: بزودي به پيام تبريک احمدي نژاد پاسخ خواهم داد
این یک نامه دندان شکن بود و نیازی به جواب نداره [External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 1 on Danial_4139, ويرايش شده در 0.

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
آقای اوباما اصلآ چنین اعتقاداتی نداشت تا اینکه...
تا اینکه با اون صهیونیستهای آمریکایی ملاقات کرد و دید اگر سیاست ضد ایرانی نداشته باشه از حمایت این قشر ثروتمند خبری نیست...
من وقتی خبر تغییر موضع ایشون رو شنیدم انتظار این جمله ((وی ادعاهای همیشگی امریکا که شامل قصد ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای و نیز حمایت از گروه های تروریستی را تکرار کرد)) رو داشتم...
در هر صورت خدا کنه ایشون سیاست های جنگ طلبانه بوش رو نداشته باشن...
به امید دنیای بدون جنگ...

تا اینکه با اون صهیونیستهای آمریکایی ملاقات کرد و دید اگر سیاست ضد ایرانی نداشته باشه از حمایت این قشر ثروتمند خبری نیست...
من وقتی خبر تغییر موضع ایشون رو شنیدم انتظار این جمله ((وی ادعاهای همیشگی امریکا که شامل قصد ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای و نیز حمایت از گروه های تروریستی را تکرار کرد)) رو داشتم...
در هر صورت خدا کنه ایشون سیاست های جنگ طلبانه بوش رو نداشته باشن...
به امید دنیای بدون جنگ...

(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد
خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
خبر تکميلي:
باراک اوباما همچنين می گويد نامه رييس جمهوری ايران را بررسی کرده و به طور «مناسب» به آن پاسخ می دهد.
تنها سئوالی که در این کنفرانس خبری درباره سیاست خارجی امریکا از باراک اوباما پرسیده شد در مورد نامه محمود احمدی نژاد به وی بود.
باراک اوباما در پاسخ گفت: از ارسال این نامه مطلع هستم.
رییس جمهوری منتخب آمریکا افزود: «من نامه رییس جمهوری احمدی نژاد را بررسی خواهم کرد و ما به آن پاسخ مناسب خواهیم داد».
ولی با اين حال او تصريح کرد: « تنها سه روز از انتخابات گذشته است، و این خیلی روشن است که در قبال با کشوری مانند ایران چگونه رفتار خواهیم کرد و یا چه رویکردی را در پیش خواهیم گرفت، همانطور که شما می دانید، خیلی ساده چیزی نیست، که به شیوه واکنشی انجام داد.»
محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری ايران، در اقدامی بی سابقه توسط یک مقام ارشد ایرانی، روز پنجشنبه پيروزی باراک اوباما را در انتخابات رياست جمهوری آمريکا به وی تبريک گفته بود.
باراک اوباما همچنين می گويد نامه رييس جمهوری ايران را بررسی کرده و به طور «مناسب» به آن پاسخ می دهد.
تنها سئوالی که در این کنفرانس خبری درباره سیاست خارجی امریکا از باراک اوباما پرسیده شد در مورد نامه محمود احمدی نژاد به وی بود.
باراک اوباما در پاسخ گفت: از ارسال این نامه مطلع هستم.
رییس جمهوری منتخب آمریکا افزود: «من نامه رییس جمهوری احمدی نژاد را بررسی خواهم کرد و ما به آن پاسخ مناسب خواهیم داد».
ولی با اين حال او تصريح کرد: « تنها سه روز از انتخابات گذشته است، و این خیلی روشن است که در قبال با کشوری مانند ایران چگونه رفتار خواهیم کرد و یا چه رویکردی را در پیش خواهیم گرفت، همانطور که شما می دانید، خیلی ساده چیزی نیست، که به شیوه واکنشی انجام داد.»
محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری ايران، در اقدامی بی سابقه توسط یک مقام ارشد ایرانی، روز پنجشنبه پيروزی باراک اوباما را در انتخابات رياست جمهوری آمريکا به وی تبريک گفته بود.
بی