فتوایی دیگر از علمای وهابی: سلف سرويس حرام است!
07 آبان 1387,ساعت 13:16:53
مجله خانوادگي "روتانا" چاپ کشور اردن در شماره جديد خود اعلام كرد: «یکی از شیوخ وهابی، استفاده از رستورانهای بوفهباز (سلف سرويس) که در آن چندین نوع غذا سرو می شود را حرام اعلام کرد»! این در حالی است که بیشتر رستورانها و هتلهای عربستان و سایر کشورهای عربی از این نوع رستورانها استفاده میکنند و مردم نیز نوعا به دلیل تنوع غذایی، این نوع رستورانها را ترجیح میدهند.
--------------------------------------------------------------------------------
این فتوا با واکنش هتلداران و صاحبان رستورانها و سایر اقشار مردم مواجه شده و آنها را دچار نوعی سردرگمی و عصبانیت کرده است.
در همین راستا یک مفتي وهابی دیگری نیز "میکی ماوس" را مرتد و ریختن خون آن را حلال کرده است! فارغ از اینکه میکی ماوس یک شخصیت کارتونی بوده و همین موضوع موجب انفجار بمب خنده در خبرگزاریهای غربی و آمریکايي شده و دستمایه طنز طنزپردازان گردیده است.
صرف نظر از بغض و کینهای که اين بظاهر علما با اهلبيت(ع) و شیعیان دارند و فتواهای تفرقهانگیزي كه بر اثر اين كينهها صادر ميكنند، فتواهايی نظیر آنچه در بالا گذشت و یا فتوای مشهور مربوط به زولبيا، فوتبال و بازیکنان آن موجب تمسخر پيروان سایر ادیان در شرق و غرب و حتی بيدينها گردیده است...
منبع: ابنا
[External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
samanrossonero نوشته شده:عزیزم مگر شیخ فضل الله نوری تنباکو را حرام نکرد؟!!
بحث مذهبی نکنید.
فتوی رو هوا که نیست.
حتمآ توجیح دارند.
دوست عزیز ایشون به خاطر شرایط سیاسی وقت تنباکو رو حرام اعلام کردن.
درضمن این اولین بار نیست علمای وهابیت این دست فتواها رو صادر کردن. گاهی اوقات این فتواها مورد اعتراض خود اعراب و حتی برخی مجامع علمی اهل تسنن قرار گرفتن.
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
-
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
کسی که تنباکو رو حرام کرد میرزای شیرازی بود نه شیخ فضل الله نوری. اونم همه دلیلش رو می دونن.
جالبتر اینکه بن باز مفتی اعظم عربستان که کور هم بود بستن کمربند ایمنی رو حرام کرده بودش استدلالش هم این بود که مشیت خدا بر این قرار گرفته که شما در تصادف کشته شوید وقتی کمربند می بندید و از مرگ خود جلوگیری می کنید با مشیت خدا مخالفت کرده و جلو قضا و قدر الهی رو می گیرید.
ببینید اینا چه قدر خدا رو ضعیف و بی دست و پا فرض کردن که خدا می خواد تو بمیری ولی با بستن کمربند جلوی خدا رو میشه گرفت.
جالبتر اینکه بن باز مفتی اعظم عربستان که کور هم بود بستن کمربند ایمنی رو حرام کرده بودش استدلالش هم این بود که مشیت خدا بر این قرار گرفته که شما در تصادف کشته شوید وقتی کمربند می بندید و از مرگ خود جلوگیری می کنید با مشیت خدا مخالفت کرده و جلو قضا و قدر الهی رو می گیرید.
ببینید اینا چه قدر خدا رو ضعیف و بی دست و پا فرض کردن که خدا می خواد تو بمیری ولی با بستن کمربند جلوی خدا رو میشه گرفت.

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
mostafa426211 نوشته شده: اینا چه قدر خدا رو ضعیف و بی دست و پا فرض کردن که خدا می خواد تو بمیری ولی با بستن کمربند جلوی خدا رو میشه گرفت.
یک اتفاق جالب هم هزار و 300 سال سال قبل رخ داده که بی ارتباط نیست:
شخصي گفت من ميروم با يك سيب آبروي امام صادق (عليه السلام) را ميريزم گفتند چه جوري؟ گفت ميروم ميگويم اي امام صادق اين رزق من هست يا نه؟ اگر امام گفت رزق تو نيست سيب را ميخورم تا بگويم تو دروغ گفتي اگر گفتي كه رزق تو هست نميخورم و آنرا لگد ميكنم يك مشت از مخالفين رفتند گفتند اي امام اين سيب رزق من هست يا نه؟ امام فرمود اگر از گلويت پائين برود معلوم ميشود كه رزق تو است اين ديگر نميدانست چه كند و گيج شد.
Darya salar MILAD نوشته شده:راستش من اولش با خطاي ديد تيتر را نگاه کردم فکردم نوشتي سرويس بهداشتي رو حرام اعلام کردن.!!!!!!!!که ديگه وا مصيبتا بود
این هم بعید نیست به زودی اعلام کنند.
مثلا برای ساختن خانه یکی از اینها بپرسند:
حاج آقا از چه نوع چینی برای سرویس بهداشتی خونتون استفاده کنیم
بعدا بگه:
از چینی فلان استفاده کنید.آها چی شنیدم چینی!!! اسم بلاد کفر شنیدم!!! در خانه من نباید هیچ اثری از طاغوت باشه!حتی اسمش هم نباید باشه!خوب شد که شماها این کلمه را یادآوری کردید.
از همین امروز به عزیزان مقلد فتوات خودم فتوا می دهم که این مکان آلوده به کفر و طاغوت را برای همیشه فراموش کنند و در عوض روشهای مربوط به هزاران سال قبل را بیاد بیاورند.
راستی تا یادم نرفته بگم که شماها هم هرچه سریعتر تعویض شغل دهید تا دستتان به این ماده کفر آمیز و طاغوتی آلوده نشود.