به نظر شما بهترين انتي ويروس چيست؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

به نظر شما بهترين انتي ويروس چيست؟

پست توسط iran4946 »

در ابتدا میخواستم این تاپیک را در قسمت امنیت و شبکه باز کنم ولی با توجه به اینکه تعداد بیشتری از کاربران به این
قسمت می ایند تصمیم گرفتم ایم موضوع را اینجا مطرح کنم.

همه شما برای یک بار هم که شده سیستمتان با پدیده ویروس و هک و اسپید مواجهه شده است :lol: و خلاصه کار
ضررهای بسیاری متوجه شما شده است ،به این صورت شما برای پیشگیری از الوده نشدن سیستمتان چه کاری خواهید
کرد؟
حال اگر کسی بخواهد یک اینترنت سکیوریتی یا انتی ویروس روی کامپیوتر خود نصب کند شما چه پکیجی را توصیه می کنید
برای مثال بعضی ها کاسپرسکای ورژن 8 و بعضی دیگر نود 32 و برخی avira یا norton یا Mcafee و پاندا و بیت دیفندر را
توصیه می کنند ،از طرفی زمانی که در اینترنت در این مورد سرچ می کنیم به وب سایت هایی برمی خوریم که هرکدام
با نشان دادن نمودارها و جداولی فلان انتی ویروس را برتر از بقیه می دانند!
از تمام کاربرانی که این مطلب را می خوانند خواهش می کنم که نظرشان را در باره انتی ویروسی که بر روی سیستمشان
نصب کرده اند بگویند.
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار
تماس:

پست توسط B2 Spirit »

مهم تر از اينکه از چه آنتي ويروسي استفاده مي کنيد قابليت آپديت آن است!
اکثر آنتي ويروس ها اگه آپديت بشن قدرتمند و مناسب هستند.

من از McAfee استفاده مي کنم نسخه اصل آن گرونه ولي قدرتمند :D

nod رو هم اصلا توصیه نمی کنم چون با تجربه به این نتیجه رسیدم که بسیار ضعیف است!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

avira premium security suit

نرم افزار فوق العاده قوی و کاربردی برای کامپیوتر.
من مدت زیادی از ویروسهای سمج درون کامپیوترم رنج می بردم اما از وقتی آویرا نصب کردم دیگه رنگ ویروس رو ندیدم.
:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

من NOD 32 نسخه 3 که قابليت به روز شدن رو داره توصيه ميکنم. چون مدتهاست خودم دارم اونو استفاده ميکنم و خيلي ازش راضيم و البته در اين مورد از متخصصان امر به خصوص حامد عزيز مشاوره گرفتم. خيلي از ويروسهايي که بقيه آنتي ويروسها کشفشون نمي کنن توسط اين آنتي ويروس شناسايي و پاک شده. البته نميشه انتظار داشت که يه آنتي ويروس 100% ايده آل باشه و هرچي بخاييم انجام بده.
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط lipio »

من طرفدار بي قيد و شرط Avast هستم واقعا عاليه هم فايروال هم انتي ويروس حجم كمي از سيستم هم استفاده ميكنه من كه به هر كس ميدمش طرفدارش ميشه.من اصلا SCAN نمي كنم خيلي كم چون اگه ويروس بخواد اجرا بشه ميگيردش فايروالش هم كه واصه همه چيز هست مثلا چند بار شد تو سايت ها ويروس شناسايي ميكرد اين جور شناسايي رو م ن تا حالا تو هيچ انتي ويروسي نديده بودم البته بعضي وقت ها مثل اينكه زيادي گير ميده اما من باز ترجيح ميدم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

با سلام خدمت دوستان عزیز
من از آنتی ویروس های NOD-32 ونسخه Internet Security آن و یا از Kaspersky Internet Security نسخه 7 استفاده می کنم و در کل هر چند ماه بین این دوتا جابجا می کنم (اگه یکی دیگه آپدیت نشه جاشو با یک نسخه جدید از اون یکی عوض می کنم) تا ویروسها نسبت به سیستم ایمنی بدن کامپیوترم عادت نکنن :grin:
تازه این نسخه های Internet security جلوی حمله های اینترنتی رو هم می گیرن
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: God Knowz
سپاس‌های ارسالی: 212 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار
تماس:

پست توسط Justice »

عزیز شک نکن که بهتر از کاسپر اسکای چیزی گیرت نمیاد !

:D
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

عزیز شک نکن که بهتر از کاسپر اسکای چیزی گیرت نمیاد !

من خودم 2 سال از کاسپر استفاده می کردم و یک تعصب خواصی رو کاسپر داشتم.
ولی از زمانی که Avira پایش را در کامپیوتر من گذاشت,من یک دل نه 3-4 دل عاشقش شدم...
باور کنید فقط کافی یک بار نصبش کنید....
الان یک سال هست که دارم ازش استفاده می کنم هیچ مشکلی نداشتم.
همه ویروس ها و تروجان ها را می شناسد و به راحتی از بین می برد(بر خلاف کاسپر که بعضی مواقع فقط شناسایی می کند و قدرت پاک کردن را ندارد...)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

اگه بتوني نسخه اصل كاسپرسكي اينترنت سكيوريتي KIS رو گير بياري با قيمت حدود 30000 تومان ديگه سيستمت امنه.اما در كنار اون آويرا رو هم نصب كن.
البته من از نسخه اصلي مك آفي استفاده ميكنم و كاملا هم راضيم.هر يك ماه يك بار هم آپديت هاي اون رو بصورت پك با قابليت نصب دريافت ميكنم.روي سي دي.
فقط يه مقدار در مقابل ويروس اتوران ضعيف بود كه پريشب آپديت شد و مشكل حل شد
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

اگه بتوني نسخه اصل كاسپرسكي اينترنت سكيوريتي KIS رو گير بياري با قيمت حدود 30000 تومان ديگه سيستمت امنه

چه فرقی می کنه؟!اگه Key پیدا کنی که مشکلی نیست و مانند نسخه اورجینال کار می کنه!

اما در كنار اون آويرا رو هم نصب كن.

اصلا پیشنهاد نمی شود که از دو آنتی ویروس در یک سیستم عامل استفاده شود.(گاهی به فایل های سیستمی یکدیگر آسیب وارد می کنند و هر 2 کارایی لازم را از دست می دهند.-.سرعت سیستم پایین می آید)

البته من از نسخه اصلي مك آفي استفاده ميكنم و كاملا هم راضيم.هر يك ماه يك بار هم آپديت هاي اون رو بصورت پك با قابليت نصب دريافت ميكنم.روي سي دي.

من به شخصه اصلا حاضر نیستم که آنتی ویروسم را هر ماه آپدیت کنم!!! آن هم در حال حاضر!
آویرا با هر بار وصل شدن به اینترنت خود را به صورت خودکار آپدیت می کند و حجم آپدیت بسیار نا چیز است(در صورتی که بعضی از آنتی ویروس ها حجم بالایی در آپدیت دارند...)

به شما هم پیشنهاد می کنم که یک بار آویرا نصب کنید... :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

دوستان من مدتهاست که از محصولات سیمانتک استفاده می کنم قبلا از نورتون آنتی ویروس و حالا از سیمانتک آنتی ویروی که هر دو از محصولات سیمانتک هستند نورتون آنتی ویروس از قدیمی ترین ضد ویروسهاست که از زمان حکومت ام اس داس فقید وجود داشته و اونهایی که سالهاست با کامپیوتر کار می کنن باهاش آشنا هستند من خودم از سال 76 کامپیوتر رو شروع کردم نورتن بود و یکی از دوستانم که سال 71 یا 72 لیسانس کامپیوتر گرفته هم از اون استفاده می کرده ! البته اون زمان ! زمانی که تازه داشت ویندوز به وجود میومد ! و هنوز داس حاکم ریزکامپیوتر ها یا پی سی ها بود جا داره از ویندوز 3.1 ویندوز 95 ( اولین سیستم عامل مستقل از داس یا بهتر بگم اولین ویندوز مستقل از داس ) یادی بکنیم ! خدا رحتشون کنه زمان خودشون یلی بودن ! ببخشید زیاد حاشیه رفتم بریم سر اصل مطلب :
نورتون آنتی ویروس همیشه اگه بهترین آنتی ویروس نبوده اما جز بهترینها بوده اشکال عمده اون البته الان رو نمی دونم چون از نسخه 2003 به بعدش از سیمانتک استفاده کردم این هست که سیستم رو سنگین می کنه و از دلایل اینکه چند سال پیش توی ایران ملت بیشتر رفتن سراغ دیگر ضد ویروس معروف اون زمان یعنی مک آفی همین بود . البته من شنیدم نسخه 2008 دیگه مثل سابق سیستم رو سنگین نمی کنه .
یکی از مهمترین قابلیتهاش اینه که شما می تونید فایل آپ دیت اون رو به راحتی از سایت سیمانتک دانلود کرده و روی هر سیستم دیگه ای که دارای محصولات ساخت نورتن مثل سیمانتک آنتی ویروس و نورتون آنتی ویروس هست نصب کنید بودن اینکه مجبور باشین پول پرداخت کنید یا کرک برای برنامه اجرا کنید !
من الان از سیمانتک آنتی ویروس استفاده می کنم واقعا فوق العادست انگار نه انگار روی سیستم ضد ویروس نصب شده اصلا هیچ فشاری روی سیستم وارد نمی کنه الان ضد ویروس من با آپدیت 3 روز پیش بیش از 74000 ویروس رو میشناسه ! که نسبت به NOD 32 که حدود 4 هزار ویروس رو میشناسه خیلی عالیه حتی ویروسهای خیلی قدیمی رو هم میشناسه به راحتی آپدیت میشه و آپ دیت روزانه هم داره .
به هر حال انتخاب همیشگی من یا سیمانتک نورتون آنتی ویروس و یا سیمانتک آنتی ویروس هست . و من در کنار اونها چون زیاد اینترنت وصل میشم از زون آلارم هم به عنوان یک دیوار آتش قوی استفاده می کنم .
توصیه مهم : اگه از اینترنت استفاده می کنید حتما علاوه بر ضد ویروس از یک دیوار آتش یا Internet security استفاده کنید .
توصیه مهم 2 : از هر ضد ویروسی که استفاده می کنین حتما باید اون رو به روز نگه دارین حتی بهترین ضد ویروس دنیا هم اگه آپدیت نشه آسیب پذیر هست .
نکته » در حال حاضر روی سرورهای YAHOO نورتون آنتی ویروس نصب هست و از اون برای چک کردن فایلهایی که کابران برای یکدیگر ارسال می کنن استفاده میشه .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط nasdel »

من هم بعد از آزمايشات مختلف در اين سال ها، به اين نتيجه رسيدم که هيچ سيستم ضد ويروس و ضد حملات اينترنتي مثل محصولات Symantec نميشه. کاسپرسکي، فوق العاده حساس و خوبه، ولي در هر فرصتي که گير بياره شروع مي کنه به تکوندن هارد ديسک ! و باباي هارد رو در مياره !! NOD 32 هم با اين که خيلي خوش دست و سبکه، ولي نسبت به تروجان ها، يه کمي بي در و پيکره !! من الان Symantec Endpoint رو استفاده مي کنم با کرک 11 ساله و آپديت به راحتي آب خوردن :D
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”