دو دوزه بازی کردن کشورهاي عربي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

از اعراب خوشم مياد.جمهوري اسلامي رو به مضحكه ميگيرند!!ايران هركاري بكنه در برابر اعراب ضعيفه.اتفاقا اين زمان زمان خوبي براي ياداوري قتل عام زايرين ايراني در عربستان است.ايران چه كرد؟؟چه ميتوانست بكند؟!مگر خميني نگفت ما با امريكا كنار مياييم با عربستان هرگز؟!خب نتيجه چي بود؟بياييد خودمون روفريب ندهيم.ايران در مقابل اعراب ضعيف است ومسئولين ما هم كاري ازشون برنميايد جز اينكه مثلا با ترس و لرز به چهارتا بچه شيعه مهمات بدهند كه برن خودشونو منفجر كنن!متاسفم اما گاهي اوقات اعراب حق دارند!!!!!

این پست من رو یاد اون انیمیشن اردکی که بین تبلیغات تلویزیونی نمایش داده میشه، تا مقداری ذایقه بیننده عوض بشه، انداخت!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

Frogfoot,

شما که به نظر مي رسد در تحليل مسائل سياسي دستي بر آتش دارييد ولي با نگاهي به توضيحتان اينگونه به نظر مي رسد که دغددغه هاي شما خارج از مرزهاي سرزميني ايران است.
ومن در مطلب شما کمتر اثري از ايران مي بينم.
مثل احمدي نژاد که در سخنراني سازمان ملل از فلسطين و لبنان و عراق و بورکينافاسو و گوام و مجمع الجزاير کومور و جمهوري گينه بيسائو و گامبيا و زامبيا و اوگاندا و سودان و تانزانيا و چند کشور گرسنه و از لحاظ اقتصادي داغون ديگر حرف زد ولي مازيمم صحبتش درباره ايران اين بود
"""پرونده هسته اي ايران مختومه شد"""

عزيز من ما به جاي اينکه از تريبون پر مخاطب سازمان ملل براي معرفي کشور عزيزمان و زدودن اين چهره منفي که که از ايران درست کرده اند استفاده کنيم گير داديم به 4 تا کشور گدا گشنه که صبح تا شب همديگرو توش دارن لت و پار مي کنن.

دوست عزيز فعلا مبحث را در مرزهاي ايران نگه داريد.جهان به اندازه کافي شوهر دارد. :-o
  بی  
Colonel I
Colonel I

پست توسط Frogfoot »

دوست عزيز فعلا مبحث را در مرزهاي ايران نگه داريد.جهان به اندازه کافي شوهر دارد.

قبلا هم گفتم که نوع دیدگاه من با شما فرق میکنه. در ضمن، تصور اینکه می تونید در منطقه خاورمیانه ایرانی قدرتمند داشته باشید، ولی تفکر جهانی نداشته باشید را باید از سرتان خارج کنید. تا زمانی که نتوانید وضع دنیا را اصلاح کنید، ایران هم پیشرفت چشمگیری نمی کند، و مشکلاتش با ابرقدرت هایی مثل آمریکا حل نمی شود. کلا دو راه بیشتر پیش رو ندارید:
1- مملکت را تحویل آمریکا بدید، و حاکمیتش سیاسی، اقتصادی، و فرهنگی آن را بپذیرید.
2- نظام حاکم بر دنیا را تغییر بدید.

وگرنه همیشه در این شرایط برزخ مانندی که فعلا درش قرار دارید، خواهید بود، ممکن هست که ابرقدرت عوض شود، ولی شرایط برای شما به همین شکل باقی خواهد ماند!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Frogfoot,

به حرفهايم کامل پاسخ نداديد.فقط يک جمله کوچک از آن را گلچين کرديد و روي آن مانور داديد.

اين صحبتها چيست عزيز من.چه کسي مملکت را مي خواهد تحويل آمريکا بدهد.مگر ما وطن فروشيم :-O .
از پذيرفتن حاکميت سياسي اقتصادي فرهنگي آمريکا چه کسي صحبت کرد :?

مرد مومن 3 قطعنامه شوراي امنيت ميداني چه خسارتهاي اقتصادي به کشور ما وارد کرده است؟
مواد اوليه را به خاطر تحريم بايد با چند برابر قيمت از دلال ها و واسطه ها بخريم......
در همين شهر خودم 3 کارخانه به خاطر عدم توان خريد مواد اوليه گران شده بعد از تحريم تعطيل شده اند و بيش از 200 انسان آبرو دار و زن و بچه دار بيکار شده اند.
اينها مشکلات جهاني است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزيز من ما داريم يک ديالوگ دوستانه با هم مي کنيم و مي خواهيم منطقي به نتيجه برسيم.
فقط به رسانه هاي زير گيوتين سانسور داخل کشور نگاه نکنيد.ماشالله زبان که بلد هستيد.به سايتها و تلويزيون هاي عربي نگاه کنيد ببينيد در نگاه آنها به ما چه مي گذرد.
کشورهايي که ايران را تحريم کرده اند به خاطر مساله هسته اي نيست.
به خاطر حرفهاي نسنجيده بعضي مسولين .

محو اسراييل از کره زمين مهمترين دليلي بود که صدور قطعنامه ها را تسريع کرد.
همين يک جمله بيشترين خدمت را به صيونيستها کرد.باعث انها دوره بگيرند و در تمام جهان مظلوم نمايي کنند.
ودنيا را عليه ما متحد کرد.همه فکر کردند ما مي خواهيم با بمب اتمي اسراييل را نابود کنيم.
در قبل از گفتن اين جمله انها به غني سازي راضي شده بودند ولي تضمين مي خواستند الان به هيچ وجه قبول نمي کنند و پشت سر هم قطار قطع نامه ها مي آيد.
بيکاري و تورم و مشکلات اقتصادي ايران آيا مشکلات جهاني است.
يا سياست هاي نادرست و عجيب وغريب که در هر شهري مي روي 100 هزار تومان بده به يک فقير و اينقدر در سفرهاي استاني از اين پولها دادند تا اينکه نقدينگي بدون پشتوانه کشور بالا رفت و الان در خاورميانه تورم اول هستيم.

دوست عزيز مشکل اين است که شما فکر مي کنيد فقط بينش سياسي خودتان درست است ولي ما نيز از سياست بي اطلاع نيستيم و با ان نيز بيگانه نيستيم.

نيروي هوايي کشور ما اگر الان تحريم نبوديم اينقدر با مشکل مواجه نبود که جنگنده با 30 سال عمر را نگهداري کند.
صنعت نفت ما اگر تحريم نبود الان عسلويه به رکود در نمي امد .سري به عسلويه بزنيد ان عسلويه چند سال پيش که باسرعت ساخته مي شد کجا و اين عسلويه بي روح کجا که فازهايش به کندي پيش ميروند.

از شهر خودم آبادان بگويم با وجود 21 سال از پايان جنگ هنوز خرابه هاي ان زمان چهره شهر را رنج مي دهد.

اي خدا به که شکايت بريم که همه در پي حل مشکلات جهاني هستند!!!!!!!!!!!!!

لطفا اگر ميخواهيد پاسخ دهيد به همه چيز پاسخ دهيد نه يک جمله مورد نظرتان!!!!!!

آقاي فراگ فوت و کساني که با حرفهاي ايشان موافقيد خواهش مي کنم اين جهان بيني تان را تغيير دهيد!

حل مشکلات جهاني-فلسطين-بحران غزه و......... :lol:

خدايا چه بگويم که سکوت از همه چيز خوشتر است :AA:
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

Frogfoot, عزيز :razz: :D
واقعا عالي بود :smile: :razz:
من براي ديدگاه شما بسيار بسيار احترام قائل هستم . به اين ديدگاه ايمان و اعتقاد داشته و دارم . اما اگاهي بيشتر موجب شده فعلا ديدگاه با ارزش تري براي حال حاظر رو سرلوحه خودم قرار بدم .
Frogfoot, اکثرشان که صحبت کنید، و واقعیات را در فضایی بدور از تعصب برایشان توضیح دهید، خیلی راحت قبول می کنند. )
از نظر شما چند نفر مثل من و امثال من امكان سفر به ديگر نقاط دنيا را دارند و براي انها امكان اگاهي دادن به مردم ديگر وجود داره ؟ يا چند نفر از مردم اگاه شده اقدام به اگاه كردن درست ديگران ميكنند و چند نفر حاظر به پذيرش اين حقيقت ميشوند ؟

ديدگاه جديدم به من حكم ميكنه نسبت به اين مسئاله ديد قوميتي داشته باشم .
درمورد دسته ها و انديشه هايي كه گفتيد اطلاع كامل و جامعي دارم .

اما در مورد بخشهاي اخر صحبتهايتان در مورد نوع ديدگاه و نگرش كه البته قابل تحسينه ولي مربوط به بحث ما نيست , اما خوشحال ميشم چند كلامي باهم در موردش صحبت كنيم .
احتمال ميدم شما اطلاعات نسبتا جامعي در مورد ارماگدون ( هارمجددون ) يا اپوكاليپسي يا همان نبر خير و شر داريد .
حق با شماست نوشته هاي دانيال نبي , عهد عتيق , مكاشفات يوحنا و گفته هاي داوود نبي اشاراتي در تفاسير و گفته هاي ائمه سلام ال.. عليها و حضرت محمد (ص) گواه بر اين موضوع هست . بي شك روزي چنين اتفاقي رخ خواهد داد روزي چنين جنگي در خواهد گرفت و تمامي گفته ها صادق بر اين است كه ايران در يك طرف جبهه قرار خواهد گرفت و خاورميانه ميدان اين نبرد خواهد بود . اما عقل ايمان و اعتقادم به من حكم ميكنه زماني ما پيروز اين نبرد هستيم كه قدرتمند باشيم در تمامي كتب بني اسرائيل به اين نكته اشاره شده كه زماني اين اتفاق رخ ميدهد كه ايرا دوباره به قدرت تاريخي خودش دست يافته . اين همون چيزي هست كه استكبار از اون حراص داره . گفته هاي منم ناقض حرفهاي شما نيست . منهم ايراني پيروزمند ميخام .
Frogfoot, برای همین هم چند ماه پیش در تاپیک دیگری به بعضی از دوستان توصیه کردم که اگر خواهان آرامش دنیوی و زندگی مرفه و مشابه سایر کشورها هستند، بهترین گزینه ترک کشور، و مهاجرت به کشورهای دور و مرفه همچون کشورهای اسکاندیناوی، کانادا، یا استرالیا ست. :smile:
من از رفاه كامل پاشدم اومد اينجا تا خادم مردمم باشم . تا فقط نخام با حرفهام براي ايران ارزوي قدرت اقتدار و سرافرازي بكنم بلكه به سهم خودم قدمي در اين راه بردارم .

دوست من همه با شما هم عقيده نيستند زماني كه بعضي افراد با حسرت از جلوي يك ميوه فروشي رد ميشن درحالي كه لبهاشون خشكي زده . زماني كه تمامي فكر و ذكرشون تهيه مايهتاج روزمره هست زماني كه ...................... اين زمان كسي براي عقيده من و شما اهميت قائل نيست . مردم همون مردم 30 سال پيش هستن هنوز هم حاظرن جان خودشون رو براي كشورشون و براي اعتقاداتشون فدا كنند . اما , اما ها زياده و گفتن فايده نداره .

بگذريم . به اميد انكه روزي مقتدر و شايسته باشيم . و با تشكر از شركت سازنده شما در بحث :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Colonel I
Colonel I

پست توسط Frogfoot »

,

به حرفهايم کامل پاسخ نداديد.فقط يک جمله کوچک از آن را گلچين کرديد و روي آن مانور داديد.

اين صحبتها چيست عزيز من.چه کسي مملکت را مي خواهد تحويل آمريکا بدهد.مگر ما وطن فروشيم ajab .
از پذيرفتن حاکميت سياسي اقتصادي فرهنگي آمريکا چه کسي صحبت کرد Confused

مرد مومن 3 قطعنامه شوراي امنيت ميداني چه خسارتهاي اقتصادي به کشور ما وارد کرده است؟
مواد اوليه را به خاطر تحريم بايد با چند برابر قيمت از دلال ها و واسطه ها بخريم......
در همين شهر خودم 3 کارخانه به خاطر عدم توان خريد مواد اوليه گران شده بعد از تحريم تعطيل شده اند و بيش از 200 انسان آبرو دار و زن و بچه دار بيکار شده اند.
اينها مشکلات جهاني است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزيز من ما داريم يک ديالوگ دوستانه با هم مي کنيم و مي خواهيم منطقي به نتيجه برسيم.
فقط به رسانه هاي زير گيوتين سانسور داخل کشور نگاه نکنيد.ماشالله زبان که بلد هستيد.به سايتها و تلويزيون هاي عربي نگاه کنيد ببينيد در نگاه آنها به ما چه مي گذرد.
کشورهايي که ايران را تحريم کرده اند به خاطر مساله هسته اي نيست.
به خاطر حرفهاي نسنجيده بعضي مسولين .

محو اسراييل از کره زمين مهمترين دليلي بود که صدور قطعنامه ها را تسريع کرد.
همين يک جمله بيشترين خدمت را به صيونيستها کرد.باعث انها دوره بگيرند و در تمام جهان مظلوم نمايي کنند.
ودنيا را عليه ما متحد کرد.همه فکر کردند ما مي خواهيم با بمب اتمي اسراييل را نابود کنيم.
در قبل از گفتن اين جمله انها به غني سازي راضي شده بودند ولي تضمين مي خواستند الان به هيچ وجه قبول نمي کنند و پشت سر هم قطار قطع نامه ها مي آيد.
بيکاري و تورم و مشکلات اقتصادي ايران آيا مشکلات جهاني است.
يا سياست هاي نادرست و عجيب وغريب که در هر شهري مي روي 100 هزار تومان بده به يک فقير و اينقدر در سفرهاي استاني از اين پولها دادند تا اينکه نقدينگي بدون پشتوانه کشور بالا رفت و الان در خاورميانه تورم اول هستيم.

دوست عزيز مشکل اين است که شما فکر مي کنيد فقط بينش سياسي خودتان درست است ولي ما نيز از سياست بي اطلاع نيستيم و با ان نيز بيگانه نيستيم.

نيروي هوايي کشور ما اگر الان تحريم نبوديم اينقدر با مشکل مواجه نبود که جنگنده با 30 سال عمر را نگهداري کند.
صنعت نفت ما اگر تحريم نبود الان عسلويه به رکود در نمي امد .سري به عسلويه بزنيد ان عسلويه چند سال پيش که باسرعت ساخته مي شد کجا و اين عسلويه بي روح کجا که فازهايش به کندي پيش ميروند.

از شهر خودم آبادان بگويم با وجود 21 سال از پايان جنگ هنوز خرابه هاي ان زمان چهره شهر را رنج مي دهد.

اي خدا به که شکايت بريم که همه در پي حل مشکلات جهاني هستند!!!!!!!!!!!!!

لطفا اگر ميخواهيد پاسخ دهيد به همه چيز پاسخ دهيد نه يک جمله مورد نظرتان!!!!!!

آقاي فراگ فوت و کساني که با حرفهاي ايشان موافقيد خواهش مي کنم اين جهان بيني تان را تغيير دهيد!

حل مشکلات جهاني-فلسطين-بحران غزه و......... cry

خدايا چه بگويم که سکوت از همه چيز خوشتر است 2A

این بار کل پست شما را Quote کردم که نگید فقط بخشی از آن را جواب دادم!
دوست عزیز، اولا من گفتم که دیدگاهم با دیدگاه شما فرق میکنه. اصراری هم ندارم که شما دیدگاهتان را تغییر بدید. درباره مسائلی هم که مطرح کردید، پست های قبلی من جوابشان را داد. مثلا عنوان کردید که اگر کسی به اسرائیل گیر نمی داد، الان ما تحریم نبودیم! یعنی شما واقعا فکر کردید که اینها منتظر یک حرف بودند؟! مگه قبل از آن تحریم نبودیم؟ دوست عزیز، اینها بهانه است. با توجه به مطالبی که قبلا عرض کردم، اینها میخوان کلا ایران از نقشه حذف بشه، حالا یک بار بهانه حرف این آقا را می گیرند، یک بار میگن چرا چپ نگاه کردید، یک بار میگن چرا از خاک خودتون دفاع کردید، یک بار میگن چرا خواستید برق تولید کنید، و... شما هر کاری بکنی، غیر از اینکه مملکت را دو دستی تحویل اینها بدی، مورد تحریم هستی! تازه اگر مملکت را هم بدی، میگن تو چرا اینجا هستی؟! یا برو بمیر، یا خودمون می کشیمت! معذرت میخوام، ولی این خیلی ساده لوحانه است که فکر کنیم بلاهایی که سرمون میاد، بخاطر یک حرف، یا بخاطر چند حرف مثل این حرف هست! اینها با کل نظام جمهوری اسلامی، و پس از آن با ملت ایران، و بعد با کشور ایران مشکل دارند، در طول تاریخ اجدادشان این مشکل را داشتند، الان هم خودشان این مشکل را دارند. تمام مسائل دیگه مثل انرژی هسته، توسعه موشکی، و غیره صرفا بهانه هایی هستند برای ابراز این کینه و دشمنی.
درباره نیروی هوایی هم جواب شما مشخص هست؛ نیروی هوایی ما از اول هم تحریم بود! در دوران پلهوی از طریق دور نگه داشتن نیروهای متخصص ایرانی از فناوری جدید، و در اختیار گرفتن کل امورات ارتش توسط مستشاران آمریکا، در دوران پس از انقلاب اسلامی هم از طریق تحریم فروش هواپیما و قطعات آن به ایران. این تحریم هم ربطی به حرف این و آن نداشت، بلکه مسئله اش همان مسئله ایی بود که در پاراگراف بالا اشاره کردم؛ اینها با اسلام، شیعه، ایرانی، و ایران مشکل دارند.

حالا اینکه چرا با ایران بیشتر مشکل دارند، یک بحث جدا ست. بطور خلاصه، مشکلشان با ایران مثلا بخاطر امپراطوری ایران در گذشته یا فلان پادشاه عهد عتیق نیست! بلکه مشکل در جای دیگه هست. ما می بینیم که مثلا اهل بیت (ع) از اینکه با اعراب یکی شمرده بشند، تا حدودی کراهت داشتند، مثلا در خیلی جاها نمی فرمایند ما اعراب، بلکه می گویند ما، و شما اعراب؛ یعنی خودشان را با اعراب یکی در نظر نمی گیرند، ولی مثلا وقتی بین انصار و مهاجرین بر سر اینکه سلما فارسی از انصار است یا از مهاجرین، بحث می شود، پیامبر اکرم (ص) می گویند سلمان از شما نیست، سلمان از ما اهل بیت است! جالب هست، از جمع بستن اعراب با خودشان کراهت دارند، ولی سلمان فارسی را از خودشان می دانند، در حالی که سلمان فارسی برده ایی بود که توسط رسول خدا (ص) آزاد شد. یا مثلا در چندین صحنه که برخی از اعراب با سلمان رفتار بدی دارند، یا او را مجوس خطاب می کنند، رسول خدا (ص) به شدت خشمگین میشند، و برخورد شدیدی با فرد مربوطه می کنند. یا احادیث مختلفی که شما از اهل بیت (ع) می بینید درباره نصرت شدنشان توسط ایرانیان. در تاریخ ایران هم که نگاه می کنید، می بینید که این قوم با سایر اقوام فرق دارد، مثلا یکی از ویژگی های بارزشان یکتاپرستی شان هست. یا مثلا می بینید که خیلی راحت اسلام را قبول می کنند، با آنکه اعراب خصومت شدیدی با ایرانیان داشتند و دارند. یا می بینید که ایران به سرعت به پایگاه اهل بیت (ع) دردنیا تبدیل شد. اینها همگی یعنی اینکه این سرزمین و غالب مردمانش نقش خاصی در دنیا دارند، و مورد محبت اهل بیت (ع) بودند و انشاء الله هستند. همون جبهه کفری که روزی معجزات امیرالمومنین (ع) را می دیدند، ولی بجای ایمان آوردن نفاقشان بیشتر می شد، همان ها الان در مقابل ایران قرار دارند، همان هایی که دیروز دنبال خدایان و زئوس و غیره بودند، الان در مقابل ایران قرار دارند. اصلا اهمیت ایران هم به همینش هست. به همین لطفی هست که خدا به ایران داشته. خیلی جاهای دیگه هم می توانستند این ویژگی را داشته باشند، ولی می بینیم که فقط ایران اینطور شد. ارزش ایران به خاکش، یا به آسمانش نیست، چون این آب و این خاک همه جا پیدا می شود، مرزها هم که یک قرارداد سیاسی هستند. یک روزی فلان خاک جزو ایران بود، امروز نیست. مصر هم روزی جزو ایران بود، امروز نیست. ما هم نمی گوییم مصر جزو ایران هست! این قراردادهای سیاسی، یا مسائل ظاهری مثل آب و خاک به خودی خود ارزشی ندارد. ولی وقتی این ملت با این اندیشه و فرهنگ در آن قرار می گیرند، و با این اهداف بالا در آن حرکت می کنند، ارزش پیدا می کند. من اگر آلمانی بودم، و در آلمان هم زندگی می کردم، تمام نژادم هم آلمانی بود، باز به اندازه یک ذره از علاقه ام به ایران، آلمان را دوست نمی داشتم! در قرآن دیدید که وقتی گروهی کاری انجام می دادند، یا سنتی را برای خودشان وضع می کردند، خدا بهشون چی می گفت؟ می گفت آیا در این چیزی که برای خودتان خلق کردید، سلطان مبینی هم وجود داره؟! مثلا موسی (ع) به قوم خودش میگه، چرا گوساله ایی که سلطانی نداشت، را پرستیدید؟ اینجا سلطان بیشتر به معنی یک نشانه الهی هست. در بین سرزمین های مختلف، ایران هست که این نشانه ارزشمند را دارد. نمیگم هیچ جا مقدس نیست، ولی اینجا یک چیز دیگه هست. اهل بیت (ع) خیلی غریب بودند، جسمشان پیش اعراب بود، دلشان در اینجا بود، از احقاق حقوقشان توسط ایرانیان و لشکر ایران صحبت می کردند. وقتی از اعراب اذیت و آزار می دیدند، به آنها بشارت می دادند که ایرانیان بر آنها حاکم خواهند شد. این ایران برای من ارزش داره، وگرنه اینکه فلان پادشاه ایران خوب بود یا بد، به خودش و ملتش مربوطه. اگر بد، برای خودش و ملتش بد. اگر هم خوب بود، برای خودش و ملتش خوب بود. امیدوارم این موضوع مقداری روشن شده باشه، چون دیدم شما بحث را به هر طرفی که می چرخانی، نهایتا میگی ایران، خواستم بگم ایران خیلی ارزش داره، ولی نه بخاطر مسائل ملی گرایانه ایی که در همه کشورها چه کافر چه مسلمان، چه فقیر، چه سرمایه دار وجود داره، بلکه بخاطر مسائلی فراتر از آن.
Colonel I
Colonel I

پست توسط Frogfoot »

Frogfoot, اکثرشان که صحبت کنید، و واقعیات را در فضایی بدور از تعصب برایشان توضیح دهید، خیلی راحت قبول می کنند. )
از نظر شما چند نفر مثل من و امثال من امكان سفر به ديگر نقاط دنيا را دارند و براي انها امكان اگاهي دادن به مردم ديگر وجود داره ؟ يا چند نفر از مردم اگاه شده اقدام به اگاه كردن درست ديگران ميكنند و چند نفر حاظر به پذيرش اين حقيقت ميشوند ؟

بله، این ضعف اطلاع رسانی درست و موثر یک ضعف بزرگ هست، من هم این را قبول دارم.

ديدگاه جديدم به من حكم ميكنه نسبت به اين مسئاله ديد قوميتي داشته باشم .
[/quote[
درباره اعراب یک نکته ایی در پست بالا عرض کردم. البته این را هم اضافه کنم که نمی توان همه اعراب را به یک چشم دید، مراد من از اعراب، غالب قوم عرب هست، یعنی آن سنت ها، عقاید، و اعتقاداتی که بین اغلب اعراب حاکم هست، وگرنه نیروهای حزب الله هم که ارادت بسیار زیادی به اهل بیت (ع) و جمهوری اسلامی ایران دارند، عرب هستند، ولی از نظر رفتار و منش و اعتقادات با جامعه غالب اعراب یکی نیستند. مراد من از اعراب آنهایی هستند که هر کاری با اینها میکنی، باز بر عقاید دوران جاهلیت خود هستند، هنوز هم اکثریت اعراب را همین افراد تشکیل می دهند.

دوست من همه با شما هم عقيده نيستند زماني كه بعضي افراد با حسرت از جلوي يك ميوه فروشي رد ميشن درحالي كه لبهاشون خشكي زده . زماني كه تمامي فكر و ذكرشون تهيه مايهتاج روزمره هست زماني كه ...................... اين زمان كسي براي عقيده من و شما اهميت قائل نيست . مردم همون مردم 30 سال پيش هستن هنوز هم حاظرن جان خودشون رو براي كشورشون و براي اعتقاداتشون فدا كنند . اما , اما ها زياده و گفتن فايده نداره .

بله، این مسائل هست، من هم منکرش نیستم. اعتقاد هم ندارم که باید به همین شکل باشه. این از ضعف ما هست که نتوانستیم این مسائل را حل کنید، و البته کارشکنی دشمنان هم تا حدی دخیل بوده. البته درباره کار شکنی ها باید دقت بشه که کار شکنی زمانی رخ میده که ما نقطه ضعفی نشان بدیم. وقتی نقطه ضعف مشخص بشه، از همان جا کار شکنی صورت میگیره، و سعی میشه از همانجا ضربه زده بشه.
ولی یک نکته ایی را ما سالها ست که فراموش کردیم؛ این انقلاب شروع یک حرکت بود، نه هدف یک حرکت! مشکلی که ما الان داریم این هست که انتظار داریم چون انقلاب کردیم، خون دادیم، شهید دادیم، شهرهایمان بسیاریش ویران شد، پس کار تمام شد، الان وقت بهره بردن است! ما به خودمان این اندیشه را تزریق نکردیم که اگر در طول جنگ تحمیلی خیلی از سختی ها را بخاطر پیروزی در جنگ تحمل می کردیم، الان هم در جنگ هستیم و تا پیروز نهایی راه زیادی در پیش داریم! ما انقلاب اسلامی را هدف گرفتیم، وقتی انقلاب شد، گفتیم الحمد الله پیروز شدیم، حالا بریم سراغ کار خودمان! در حالی که باید می گفتیم الحمد الله، استارت حرکت را زدیم، حالا باید قوی تر کار کنیم برای مراحل بعدی. مسیر طولانی هست، و ما باید به خودمان عادت بدیم که در شرایط جنگی هستیم، نه در شرایط رفاه. البته در شرایط جنگی هم باید مسئولین به فکر تامین معاش مردم باشند، ولی مردم هم باید قناعت کنند. قناعت به این معنی نیست که فقیر فقیر تر شود! بلکه غنی باید یکخورده گذشت بیشتر داشته باشد. الان مردم و خودِ من که این حرف را میزنم، راحت طلب شده ایم، به زندگی مرفه گرایش پیدا کرده ایم، حرص مان برای دنیا زیاد شده است! نتیجه اش را هم می بینیم، هم دشمنی ها بیشتر شده، و شکاف طبقاتی! آرزوی داشتن یک زندگی مرفه عیب نیست، ولی اگر من و شما الان در پشت خاکریز خط مقدم جبهه بودیم، به دنبال سونا و جکوزی، ماشین فلان مدل، موبایل فلان مدل، و غیره می رفتیم؟! در آن مقطع پیروزی مهم بود، می گفتیم بزار تکلیف جنگ مشخص بشه، برای خانه و ماشین و فلان امکانات وقت هست. الان رفتار جامعه ما مثل کسی هست که قصد ساخت خانه در پشت خاکریز را دارد. بجای اینکه به فکر باشد که هر لحظه ممکن است یک گلوله توپ این خانه را ویران کند، می گوید همین دو روز دنیا را خوش است! راه زیادی در پیش هست، تا وقتی این دشمنی ها در جهان وجود داره، زندگی آرام و بی دغدغه هم ممکن نیست. باید تلاش کرد که این باطل سریعتر محو بشه، تا بتوان زندگی واقعا راحتی داشت. به قول امیرالمومنین (ع): آه از درازی راه، و کمبود توشه!

به اميد انكه روزي مقتدر و شايسته باشيم . و با تشكر از شركت سازنده شما در بحث

انشاء الله. من هم از شما و سایر دوستان ممنون هستم.

من از اینجا به بعد، از این بحث خارج میشم.

یا علی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

دوست عزيز ميلاد، فکر مي کنم شما خوب به حرفهاي جناب Frogfoot توجه نکرديد.

مثل احمدي نژاد که در سخنراني سازمان ملل از فلسطين و لبنان و عراق و بورکينافاسو و گوام و مجمع الجزاير کومور و جمهوري گينه بيسائو و گامبيا و زامبيا و اوگاندا و سودان و تانزانيا و چند کشور گرسنه و از لحاظ اقتصادي داغون ديگر حرف زد ولي مازيمم صحبتش درباره ايران اين بود
عزيز من ما به جاي اينکه از تريبون پر مخاطب سازمان ملل براي معرفي کشور عزيزمان و زدودن اين چهره منفي که که از ايران درست کرده اند استفاده کنيم گير داديم به 4 تا کشور گدا گشنه که صبح تا شب همديگرو توش دارن لت و پار مي کنن.

دوست من اول اينکه دفاع از مظلوم در برابر ظالم و ظلم جزء اعتقادات و وظايف ما است، شما را نمي دانم؟
يکي از اساسي ترين وظايف انبياء مقابله با ظالم بوده است و هر پيامبري با ظلم و بي عدالتي مقابله مي کرده است و اين راه انبياء و امامان و راه حق و راهي است که خدا به آن دستور داده است.

"""پرونده هسته اي ايران مختومه شد"""

اين کم توجهي پيام دارد، يعني از نظر ما ديگر مساله اي وجود نداردو بحث تمام است حالا شما خودتون رو مي خواهيد خسته کنيد بکنيد اما ديگر چنين مساله اي وجود ندارد کما اينکه مي بينيد که ديگر از سوي آژانس مورد خاصي مطرح نمي شود و مثل آن سالهاي اول ديگر مساله داغ نيست.
فرصت چند دقيقه اي در سازمان ملل نيز فرصتي نيست که اگه شما بخواهيد راجع به خودتون حرف بزنيد کسي به اون توجه کنه چون همه ميان و از کشور خودشون مي گن و فقط قدرتها هستند که ميان و موضع خودشون را در قبال مسائل مختلف مطرح مي کنند و طرح و ايده مي دهند.

اين صحبتهاي شما نشان مي دهد که توجه به کلام نداريد (اميدوارم ناراحت نشيد البته چون شما را دوست دارم و به شما اهمیت می دهم دارم جواب می دم والا الان اینقدر سرم شلوغه که نگو و نپرس و برای همینه که یک مدتی هم در سایت فعالیتم کم شده)

نظر من (و احتمالا جناب Frogfoot ) اين است که اگر ما مي خواهيم تحريم نباشد، دشمني با ما نباشد، به ما تجهيزات نظامي پيشرفته بدهند، به ما هماپيماي جنگي مدرن بدهند و ساير مسائل يا بايد با آنها همراه باشيم و دست از مخالفت برداريم (که تازه هم معلوم نیست بدن یا نه) و يا حرف و عقيده خود را به کرسي بنشانيم و آقايي خود را به اثبات برسانيم تا ديگر خود ما رهبر باشيم و ايده ما ايده برتر و غالب باشد.

حالا شما مي گوييد کدام را انتخاب کنيم؟
آيا راه ديگري سراغ داريد که بشود هم آقا بود و نوکر نبود و هم عقيده خودمون را به اسلام حفظ کنيم؟ اگر راهي داريد بگيد.

اما راجع به اينکه گفته شد اسرائيل بايد محو شود و بعدش اين جو عليه ما راه افتاد يا تشديد شد، من با نظر شما مخالفم.
به نظر من تازه اين صحبت با انداختن توپ به زمين حريف و مشغول کردن اونها به دفاع از خودشون فرصت را براي پيشبردن اهداف ما و مخصوصا مساله هسته اي مهيا کرد و ديديد که در طي مدت کوتاهي چرخه سوخت صنعتي و رسوندن سانتريفيوژها به 5000 عدد انجام شد و صدور قطع نامه ها هم بعد از مدتي متوقف شد.
بله قطع نامه ها براي ما هزينه دارند ولي مگه ما بار اول که داريم هزينه پرداخت ميکنيم. از همون موقع که انقلاب شد بايد مي دونستيم توي چه راهي داريم قدم مي زاريم و بايد براش هزينه بديم.
شما که طرفدار شهدا و ايثارگران جنگيد که بايد بدونيد اونها در درجه اول براي آرمان و عقديشون بود که جان خودشون را فدا کردند و تمام سختيها را به جان خريدند.
تازه اگر ما نگيم اسرائيل بايد برود و آمريکا نبايد جنايت و ظلم کند و نبايد حق برقرار شود اونوقت هواپيماي نسل 5 مي خواهيم براي چه؟
نگيد همسايه ها و عربها که اين بدبخت ها نه پايگاهي در بين ملتهاشون دارن و نه توان جنگيدن، اگه حمايت آمريکا و متحداش ازشون نباشه ظرف چند روز همشون رو مي تونيم بگيريم، خيالتون راحت. الان آمريکا با اونهمه ابهت و منم منم مونده با ايران چيکار کنه حالا چند تا حاکم عرب که ديگه جاي خود دارند.

دوست عزيز جهان بيني يک شبه بوجود نمي آيد که آدم بخواهد در آن تغيير بدهد. من در جاي ديگري در اين انجمن گفته بودم که انسانها اکثرا راه خودشون را انتخاب کردند و به اين آساني راه رو عوض نمي کنند.
از نظر من انسانها سه دسته هستند:
دسته اول : راه خودشون را بر مبناي جهان بيني خود انتخاب کردند و استوار و ثابت قدم بر راه خودشون هستند، حالا يا به حق هستند يا به ناحق، همه خودشون را به حق مي دانند.
(توضيح اين نکته که حق با کيست، در اون دنيا معلوم ميشه و خداوند همانطور که فرمودند در قيامت بين بندگانشون حکم مي کنند)
اون وهابي که ميره خودشو منفجر ميکنه و يک عده آدم بي گناه را در بازار يا مسجد مي کشه علتش اينه که فکر مي کنه به حقه و داره يک عده کافر را مي کشه. اون جوان شيعه هم که خودشو منفجر مي کنه و يک عده صهيونيست رو مي کشه براي اينه که فکر مي کنه حق داره هرجور هست از سرزمينش دفاع کنه؛ حالا حق با کيه؟

دسته دوم کساني هستند که هنوز راه خودشون را انتخاب نکردند و به يک راهي که اعتقاد کامل داشته باشند نرسيدند. اين دسته هستند که با تحقيق و شنيدن صحبت هاي ديگران ممکن است نظر خودشون رو عوض کنند زيرا هنوز راه اصلي را انتخاب نکردند، مثل کساني که در غرب دارن با وجود اين همه بدگويي از اسلام به اسلام رو مي آورند. البته کساني در اين دسته قرار مي گيرند که خداوند بر دلهاشون مهر گمراهي نزده باشد.

دسته سوم کساني هستند که اصلا فکر نمي کنند و به قول معروف به هرطرف که باد بره به همون طرف ميرن.

دوست عزيز JavadRadical همه مردم دنيا اونايي نيستند که شما باهاشون ديدار داريد يا رسانه ها منعکس مي کنند. شما وقتي نظرسنجي هاي بزرگي را که در خاورميانه صورت مي گيرد را مشاهده مي کنيد مي بينيد که اکثر اونها طرفدار ايران هستند و همبستگي با ما دارند اما اوني که در رسانه ها منعکس ميشه اونيه که قدرتها و سردمداران عرب مي خواهند. فکر مي کنيد اگر ايران در بين ملتهاي عرب نفوذ نداشت اعراب اينقدر از انقلاب اسلامي مي ترسيدند؟
يکسري از مردم غرب هم که فکر مي کنند از همه برترند و بايد حاکم بر دنيا باشند و ديگران را بربر و عقب افتاده مي دونند، خوب از کسايي که نمي دونند اجدادشون بربر بودند و تمدن را از ايران و اسلام گرفتند ديگه چه توقعي مي تونيم داشته باشيم، حالا ما با اين مقدار رسانه چطوري بايد تو کله اونا اين چيزا را فروکنيم؟ با وجود اين همه تبليغات رنگارنگ و دنيوي مگه فکر مي کنيد راحته که بخواهيم آرمان خودمون را به دنيا بفهمونيم.
حالا شماها مي گيد براي اينکه خود غرب بياد و اين کارو براي ما بکنه و دروغ پردازي نکنه و از ما تعريف کنه نگيم اسرائيل بايد محو بشه، نگيم فلسطيني حق داره و دست از ساير اعتقاداتمون هم بر داريم تا بشيم آدم خوبه.
فکر مي کنيد اگر فقط دست از شعار محو اسرائيل برداريم تموم ميشه؟ نه ما بايد يکي يکي خواسته هاي اونها را برآورده کنيم و تازه اين نکته را هم بدونيد چون ما جلوي آمريکا و نظام سرمايه داري غرب و قدرتها ايستاديم اگر بخواهيم کمي کوتاه بيايم فايده نداره چون بايد بلايي سر ما بياد تا ديگه کسي جرات نکنه جلوي نظام اونها قد علم کنه. بايد جلوشون زانو بزنيم و عذرخواهي کنيم (مثل فيلم مردي که زانو زد)
در هر صورت ما نمي تونيم بخاطر اينکه عده اي از مردم از ما خوششون بياد دست از آرمان و اعتقاد و دين و کشورمون برداريم.

دوست من همه با شما هم عقيده نيستند زماني كه بعضي افراد با حسرت از جلوي يك ميوه فروشي رد ميشن درحالي كه لبهاشون خشكي زده . زماني كه تمامي فكر و ذكرشون تهيه مايهتاج روزمره هست زماني كه ...................... اين زمان كسي براي عقيده من و شما اهميت قائل نيست .

همون آدمها اگر روزي اتفاقي بيفتد صف اول نبرد با باطل هستند کما اينکه در دوران جنگ هم اون طبقه مستضعف ملت بودند که بيشتر در صحنه حضور داشتند. آيا فکر مي کنيد اونها با اينکه دست از آرمانها برداشته بشه تا بتونن به يک نوايي برسن موافق هستند؟ من که فکر نمي کنم.

موفق باشيد
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

چند تا نکته:

1.من رد نکردم که قبل از قضيه محو اسراييل ما تحريم نبوديم ولي مانور شديد سياسي که روي اين جمله در رسانه ها و محافل سياسي انجام شد کاملا به سود اسراييل تمام شد و موجي از تسليحات جديد و کمک هاي مالي چند برابر و انواع و اقسام حمايت هاي عجيب و غريب از چپ و راست را روانه اسراييل کرد.
کمکهاي مالي آمريکا به اسراييل قبلا 1 ميليارد 2 ميلارد بود به يکباره به 30 ميليارد دلار رسيد و رايس و گيتس وزاري خارجه و دفاع امريکا صراحتا در مصاحبه اي قصد ايران براي محو اسراييل را دليل اين حجم عظيم حمايت هاي مالي-نظامي-سياسي به اسراييل بر شمردند.

دويت عزيز من از اسراييل خوشم نمي آيد.شيعه مرتضي علي هيچگاه ستمگران را دوست ندارد.ولي حمايت از فلسطين را در حدي که وطن عزيز من را در خطر قرار داد به هيچ وجه نمي پذيرم.

در روايات ائمه و معصومين نيز به اصل حب الوطن تاکيد زيادي شده است.

اختلاف من و شما در اين است که من مي گويم اول ايران بعد جهان شما مي گويد اول جهان -ايران نيز با جهان درست مي شود.
طرح شما بسيار دراز مدت و شايد يک قرن به طول بينجامد.
تکليف نسل کنوني و هم سن و سالان من چسيت.
آيا بايد به خاطر اصلاح جهان ما قرباني شويم. :?

حمل بر توهين نگيريد.کمي يک دندگي را کنار بگذاريد و از قطار رويا و امال و آرزوهاي اينگونه پياده شويد.

من وطن خود را با تمام وجود دوست دارم.چون از اين خاک برآمده ام و در همين خاک فرو مي روم و و ظيفه ام نيز خدمت به همين آب وخاک است.
فلسطين و لبنان و بورکينافاسو و جمهوري کنگو و جيبوتيو گينه بيسائو مبارک صاحبشان.

هر هفته رييس جمهور يک کشور گدا گشنه مياد تهران.اين چه وضعي است.

چند هفته پيش ديدم رييس جمهور "سيشل"آمده تهران و با ايران در رابطه با توسعه همکاريهاي مشترک و تبادل تجربيات گفنگو مي کند :???:

تا قبل از اين روز خيلي ها سي شل را با شنسل مرغ اشتباه مي گرفتند :::P آخر سي شل کجاي معادلات جهاني قرار دارد که ما اينقدر بد بختيم که بايد يا سيشل تبادل تجربيات داشته باشيم :???:

دوست عزيز مي دانم بر عقايد خود مصر هستيد فقط اميدوارم خودتان به اين نتايج رسيده باشيد و مورد شستشوي مغزي قرار نگرفته باشيد.

چون من تمام اين حرفها و بحثها را در سالها پيش از دهان خيلي ها که طرز فکرشان مثل شما بود شنيده ام.ولي همه انها اينروزها سکوت کرده اند چون فهميده اند که آن خيالات به اين زوديها به واقعيت مبدل نخواهد شد و شايد اصلا نشود.

ايران سربلند-ايراني سرفراز و پرچم سه رنگ مقدس آن بر اهتزاز برقله هاي افتخار جهاني.

:razz:
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

yasermym,

منم با اينکه ديدگاه سياسي مون بسار متفاوته و حدود 9999 کيلومتر فاصله داره ولي خيلي شما رو دوست دارم چون با اينکه با هم اختلاف سليقه دارم ولي نظراتتون رو در کمل احترام به من ميگيد.

ولي چند تا نکته:

1.ياسر گفتي وظيفه ما دفاع از مظلومه:اين رو اصلا رد نمي کنم ولي اولويت با مظلومي است که همسايه ديوار به ديوار ماست.نزديک ماست.هم زبان ماست.مگر معصوم نگفته کسي که همسايه اش گرسنه بخوابد مسلمان نيست.
پس اگر موضوع را به تکاليف ديني مان ارجاع مي دهيم به همه چيز توجه کنيم.
به والله قسم مظلومي که به ما نزديک تر است مهمتر است کسي است که هزاران کيلومتر با ما فاصله دارد.
و معلوم نيست در دلش نسبت به ما چه نظري دارد.فرودين 1382 را هيچ گاه فراموش نمي کنم که فلسطيني ها در غزه و رام الله به صورت انبوه راهپيمايي حمايت از جنايتکاري چون صدام برگزار کردند که خون هزاان جوان برومند ايراني و داغدار کردن دل هزاران مادر اين گردن اوست.
يادم نمي رود براي اعدام صدام مراسم عزاداري و ختم گرفتند.

ياسر جان اينکه ايران دشمنان بسيار دارد را رد نمي کنم ولي بر اين اعتقادم اگر سياستمدارانه برخورد مي کرديم شرايط بهتري از الان داشتيم.

انزواي بين المللي ايران انکارناپذير است.شايد خارج رفته باشي مي بيني در فرودگاه تا مي فهمن ايراني هستي چطور بات برخورد ميکنن.
انگار تروريست گرفتن.
فاجعه فرودگاه دبي و تعرض به نواميس ايرانيان را فراموش کرده اي.

ياسر جان ايران بايد به اقتدار -عظمت و شکوه خود بازگردد طوري که امارات ديگر جرات در آمدن صدايس هم نکند.بحرين و آذربايجان به مام ميهن بازگردند.همانطور که مردمشان عاشقانه اين بازگشت را دوست دارند.وعاشق ايران و ايراني هستند.

دوست عزيزم اختلاف من و شما فقط در اين است که شما افق دور دست را مي بيني که امکان محقق نشدنش بيشتر از محقق شدنش است.فتح جهان-مشکلات جهاني و...

تو را به خدا خيالات را کنار بگذاريد.واقعيتهاي ملموس را ببينيد.

از نظرات همگي سپاسگذارم.دوستدار همگي شما ميلاد.
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

Frogfoot, دوست بسيار عزيز من :razz:
منظور من به هيچ وجه از جمله باتشكر از شركت سازنده شما دربحث , خارج شدن شما از ادامه بحث نبود . من به هيچ وجه چنين جسارتي نكردم و اگر از جمله من چنين برداشتي ميشه بسيار بسيار عذرخواهي ميكنم .
منظور من از اين جمله تشكر از شما بدليل شركت سازنده و نه مخرب و صريح و روشن صحبت كردن شما و به حاشيه نراندن و به چالش نكشاندن بود كه شما تمامي اين اصول را رعايت كرديد و با پاسخهاي مفيد و بجاي خودتون تحسين من رو برانگيختيد .
بازهم درخواست ميكنم كه عذرخواهي من رو بپذيريد . من از هم كلامي با شما لذت ميبرم . :razz:

yasermym, عزيز :D
ميشه بگيد من كجاي مطالبم مردم دنيا رو مطابق با برداشتي كه شما داشتيد نوشتم ؟!
در مورد سياست محو اسرائيل هم منظور من از گفته هام چيز ديگري بود من از ريشه چنين چيزي رو نهي نكرده و نميكنم فقط اعتقادم بر اينه هرچيزي زماني داره . بهتره چند وقت به دور از هياهو به خودسازي بپردازيم . و از حاشيه روي پرهيز كنيم . اينهم از گفته هاي من قابل برداشته . اگر منظور من سازش بود پست اولم ناقض اين موضوع ميبود .

در مورد 2 خط اخر نوشته هاتون هم اگر 2 خط اخر نوشته هاي من رو درج ميكرديد ديگر نيازي به مطرح كردن سوال نبود . جواب همونجا بود .
از شما هم بسيار ممنونم :razz: :razz:

از ميلاد عزيز هم ممنونم :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Colonel I
Colonel I

پست توسط Frogfoot »

من خودم را از این بحث کنار کشیدم، ولی دیدم ظرف چند دقیقه سه پست جدید اضافه شد! قصد ادامه بحث را ندارم، چون صحبت ها واضح و روشن بود. فقط در حد یک نکته اشاره می کنم...

Darya salar MILAD, به شما پیشنهاد می کنم که تاریخ مصر را مطالعه کنید، البته نه مصر باسنان، همین تاریخ معاصر مصر. آقای انور سادات هم ادعا می کرد که مسئله فلسطین ربطی به مصر نداره، و ناصر اشتباه کرد که به جنگ با اسرائیل رفت. ما باید صرفا به توسعه و پیشرفت کشور خودمان فکر کنیم، به ما چه که در فلسطین چه می گذرد!
البته ناصر اشتباه کرده بود، چون اتکایش به ملت های عربی و هدفش تشکیل دولت بزرگ عربی بود، با سر به زمین خورد. اما کارهایی که سادات و به دنبال وی در زمان فعلی حسنی مبارک انجام دادند:
1- سازش با اسرائیل.
2- همکاری اطلاعاتی با اسرائیل بر سر از بین بردن گروههای مقاومت در فلسطین و لبنان.
3- گرایش به غرب (به اصطلاح جامعه جهانی).
4- تجهیز نظامی توسط غرب.
5- سرکوب گروههای مخالف، بطور خاص اخوان المسلمین که چندین بار در انتخابات حزب حاکم را شکست داد، ولی نتیجه انتخابات بزور باطل شد!
6- کمک با عراق در جنگ با ایران.
7- همراهی با سیاست های آمریکا در خاورمیانه.

نتایج بدست آمده از سیاست های مصر که قرار بود این کشور را قدرتمند کند، این بود:
1- شکست عراق از ایران و سرخوردگی مصر.
2- از دست دادن نقش رهبریت در بین ملت های عربی، بطوری که حتی برای کنفرانسی مثل کنفرانس گروههای لبنانی، مصر و حتی عربستان کاری از پیش نبردند، و در مقابل دیدگان بهت زده این دو کشور، قطر مسئولیت را بر عهده گرفت!
3- خارج شدن از تحولات منطقه خاورمیانه به دلیل نداشتن هیچگونه رای مستقل.
4- پیروزی گروههای مقاومت در لبنان و فلسطین و کینه این گروهها از مصر که در یک قدمی مرزهای آنها واقع شده.

تنها چیزی که برای مصر به عنوان اهرم استراتژیک باقی مانده، کانال سوئز هست.

مصری در بین کشورهای عربی طلایه دار بود، رهبری ملت های عربی را برعهده داشت، اما الان حتی کشور کوچکی مثل لبنان هم برای مصر نقش قابل توجهی قائل نیست، چرا؟ چون وقتی مصر مجری سیاست های آمریکا ست، چه لزوی دارد که با یک کارگزار طرف مذاکره بشند؟! اگر نیاز به مذاکره باشه، با کسی مذاکره می کنند که قدرت انجام کاری هم داشته باشه، یعنی با خودِ آمریکا.
مشکل اروپا در مذاکره با ایران هم همین بود. چون طرف دعوا آمریکا بود، اروپا نمی توانست هیچ تصمیم مهمی بدون نظر آمریکا بگیرد، برای همین اصرار به حضور آمریکا در مذاکرات داشت.

الان مصر ارتشی پیشرفته تر از سابق داره. خیلی از چیزهایی که شما از نظر نظامی آرزوی داشتنش را دارید، برای مصر مهیا ست، ولی هیچ نقشی در جایی نداره! در واقع مثل مرده ایی هست که بهش لباس ژنرال پوشانده باشند، و انواع و اقسام مدال ها هم به سینه اش آویخته باشند!

انتهای اندیشه شما هم همینجا ست. برای همین توصیه می کنم که تاریخ معاصر مصر را بخوانید.
اگر به فرض مثبت نگاه کنیم، و بگویم این انتهای اندیشه شما نیست. در صورت داشتن دید مثبت هم انتهای اندیشه شما می شود کشوری مثل چین. اگر مایل بودید، می توانید احوالات چین را دنبال کنید، و ببینید با این هم قدرت نظامی و اقتصادی، آیا مسئولین چینی می توانند یک شب با آرامش سر بر بالین بگذارند یا نه؟!

من نمی دونم شما خودتون هم پست های خودتون در این تاپیک را می خوانید یا نه؟! شما از اقتدار و عزت و شرف مملکت صحبت می کنید، بعد انتظار دارید که جهانی فکر نکنیم، بلکه فقط به همون دید محدودی که شما ارائه کردید، بسنده بشه. اون وقت بزرگترین دشمن خودتان را آمریکا در نظر می گیرید، و کشورهای عربی را آلت دست آمریکا می دانید. اگر آمریکا دشمن شما ست، آمریکا یک ابر قدرت بین المللی هست، میدان جنگ پیش روی آن هم محدود به خلیج فارس نیست، بلکه در همه زمینه ها و در همه سرزمین ها گسترده شده. من نمی دانم چطور می خواید با اندیشه محدود به جنگ ابرقدرتی بین المللی برید! اگر دشمن اصلی شما اعراب حاشیه خلیج فارس هست، با نیروی نظامی فعلی هم میشه با آنها مقابله کرد، پس با این اندیشه باید سرمایه گزاری بیشتر در صنعت دفاعی را تعدیل کنیم! شاید هم فکر می کنید تنها عرصه رویارویی شما با آمریکا در خلیج فارس هست! همین اقتداری که درباره اش در زمان حاضر حرف می زنید، بخاطر نفوذ گسترده ایران در کل خاورمیانه، و تاثیر آن بر سیاست های ابرقدرت های جهان است. فکر می کنید اگر سیاست شما بگونه ایی باشد که کار به کار کسی نداشته باشید، مقتدر می شوید؟! کشوری که حرفی برای گفتن نداشته باشه، و راهکاری برای برون رفت دنیا از بحران های پیش رو نداشته باشه، مثل همون جسدی هست که درباره مصر براتون مثال زدم! هر چقدر بخوای میتونی بهش زرق و برق اضافه کنی، ولی بدرد لای جرز هم نمیخوره!

اگر بخوایم با منطق شما هم به موضوع نگاه کنیم، آمریکا حماقت کرد که در جنگ جهانی وارد معرکه شد و تبدیل به ابرقدرت جهان شد.

می بخشی که اینو میگم، قصدم توهین نیست، ولی تعصب دوران جوانی بد چیزی هست! چون به قول دوستمون، شما توجه چندانی به مطالب گفته شده نمی کنید، فقط حرف خودتان را در پست های مختلف تکرار می کنید. نه آن را گسترش می دید، نه از زاویه دیگه وارد می شید، فقط آن را تکرار می کنید. البته قصدم جسارت نیست، فقط چون با توجه برخی تاریخ هایی که در پست هایتان به آنها اشاره کردید، حدس زدم سنتان 21-22 سال باشد، این مطلب را عرض کردم.

یا علی
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”