دوست عزيز
ميلاد، فکر مي کنم شما خوب به حرفهاي جناب
Frogfoot توجه نکرديد.
مثل احمدي نژاد که در سخنراني سازمان ملل از فلسطين و لبنان و عراق و بورکينافاسو و گوام و مجمع الجزاير کومور و جمهوري گينه بيسائو و گامبيا و زامبيا و اوگاندا و سودان و تانزانيا و چند کشور گرسنه و از لحاظ اقتصادي داغون ديگر حرف زد ولي مازيمم صحبتش درباره ايران اين بود
عزيز من ما به جاي اينکه از تريبون پر مخاطب سازمان ملل براي معرفي کشور عزيزمان و زدودن اين چهره منفي که که از ايران درست کرده اند استفاده کنيم گير داديم به 4 تا کشور گدا گشنه که صبح تا شب همديگرو توش دارن لت و پار مي کنن.
دوست من اول اينکه دفاع از مظلوم در برابر ظالم و ظلم جزء اعتقادات و وظايف ما است، شما را نمي دانم؟
يکي از اساسي ترين وظايف انبياء مقابله با ظالم بوده است و هر پيامبري با ظلم و بي عدالتي مقابله مي کرده است و اين راه انبياء و امامان و راه حق و راهي است که خدا به آن دستور داده است.
"""پرونده هسته اي ايران مختومه شد"""
اين کم توجهي پيام دارد، يعني از نظر ما ديگر مساله اي وجود نداردو بحث تمام است حالا شما خودتون رو مي خواهيد خسته کنيد بکنيد اما ديگر چنين مساله اي وجود ندارد کما اينکه مي بينيد که ديگر از سوي آژانس مورد خاصي مطرح نمي شود و مثل آن سالهاي اول ديگر مساله داغ نيست.
فرصت چند دقيقه اي در سازمان ملل نيز فرصتي نيست که اگه شما بخواهيد راجع به خودتون حرف بزنيد کسي به اون توجه کنه چون همه ميان و از کشور خودشون مي گن و فقط قدرتها هستند که ميان و موضع خودشون را در قبال مسائل مختلف مطرح مي کنند و طرح و ايده مي دهند.
نيروي هوايي کشور ما اگر الان تحريم نبوديم اينقدر با مشکل مواجه نبود که جنگنده با 30 سال عمر را نگهداري کند.
صنعت نفت ما اگر تحريم نبود الان عسلويه به رکود در نمي امد .سري به عسلويه بزنيد ان عسلويه چند سال پيش که باسرعت ساخته مي شد کجا و اين عسلويه بي روح کجا که فازهايش به کندي پيش ميروند.
اين صحبتهاي شما نشان مي دهد که توجه به کلام نداريد (اميدوارم ناراحت نشيد البته چون شما را دوست دارم و به شما اهمیت می دهم دارم جواب می دم والا الان اینقدر سرم شلوغه که نگو و نپرس و برای همینه که یک مدتی هم در سایت فعالیتم کم شده)
نظر من (و احتمالا جناب Frogfoot ) اين است که اگر ما مي خواهيم تحريم نباشد، دشمني با ما نباشد، به ما تجهيزات نظامي پيشرفته بدهند، به ما هماپيماي جنگي مدرن بدهند و ساير مسائل يا بايد با آنها همراه باشيم و دست از مخالفت برداريم (که تازه هم معلوم نیست بدن یا نه) و يا حرف و عقيده خود را به کرسي بنشانيم و آقايي خود را به اثبات برسانيم تا ديگر خود ما رهبر باشيم و ايده ما ايده برتر و غالب باشد.
حالا شما مي گوييد کدام را انتخاب کنيم؟
آيا راه ديگري سراغ داريد که بشود هم آقا بود و نوکر نبود و هم عقيده خودمون را به اسلام حفظ کنيم؟ اگر راهي داريد بگيد.
اما راجع به اينکه گفته شد اسرائيل بايد محو شود و بعدش اين جو عليه ما راه افتاد يا تشديد شد، من با نظر شما مخالفم.
به نظر من تازه اين صحبت با انداختن توپ به زمين حريف و مشغول کردن اونها به دفاع از خودشون فرصت را براي پيشبردن اهداف ما و مخصوصا مساله هسته اي مهيا کرد و ديديد که در طي مدت کوتاهي چرخه سوخت صنعتي و رسوندن سانتريفيوژها به 5000 عدد انجام شد و صدور قطع نامه ها هم بعد از مدتي متوقف شد.
بله قطع نامه ها براي ما هزينه دارند ولي مگه ما بار اول که داريم هزينه پرداخت ميکنيم. از همون موقع که انقلاب شد بايد مي دونستيم توي چه راهي داريم قدم مي زاريم و بايد براش هزينه بديم.
شما که طرفدار شهدا و ايثارگران جنگيد که بايد بدونيد اونها در درجه اول براي آرمان و عقديشون بود که جان خودشون را فدا کردند و تمام سختيها را به جان خريدند.
تازه اگر ما نگيم اسرائيل بايد برود و آمريکا نبايد جنايت و ظلم کند و نبايد حق برقرار شود اونوقت هواپيماي نسل 5 مي خواهيم براي چه؟
نگيد همسايه ها و عربها که اين بدبخت ها نه پايگاهي در بين ملتهاشون دارن و نه توان جنگيدن، اگه حمايت آمريکا و متحداش ازشون نباشه ظرف چند روز همشون رو مي تونيم بگيريم، خيالتون راحت. الان آمريکا با اونهمه ابهت و منم منم مونده با ايران چيکار کنه حالا چند تا حاکم عرب که ديگه جاي خود دارند.
آقاي فراگ فوت و کساني که با حرفهاي ايشان موافقيد خواهش مي کنم اين جهان بيني تان را تغيير دهيد!
دوست عزيز جهان بيني يک شبه بوجود نمي آيد که آدم بخواهد در آن تغيير بدهد. من در جاي ديگري در اين انجمن گفته بودم که انسانها اکثرا راه خودشون را انتخاب کردند و به اين آساني راه رو عوض نمي کنند.
از نظر من انسانها سه دسته هستند:
دسته اول : راه خودشون را بر مبناي جهان بيني خود انتخاب کردند و استوار و ثابت قدم بر راه خودشون هستند، حالا يا به حق هستند يا به ناحق، همه خودشون را به حق مي دانند.
(توضيح اين نکته که حق با کيست، در اون دنيا معلوم ميشه و خداوند همانطور که فرمودند در قيامت بين بندگانشون حکم مي کنند)
اون وهابي که ميره خودشو منفجر ميکنه و يک عده آدم بي گناه را در بازار يا مسجد مي کشه علتش اينه که فکر مي کنه به حقه و داره يک عده کافر را مي کشه. اون جوان شيعه هم که خودشو منفجر مي کنه و يک عده صهيونيست رو مي کشه براي اينه که فکر مي کنه حق داره هرجور هست از سرزمينش دفاع کنه؛ حالا حق با کيه؟
دسته دوم کساني هستند که هنوز راه خودشون را انتخاب نکردند و به يک راهي که اعتقاد کامل داشته باشند نرسيدند. اين دسته هستند که با تحقيق و شنيدن صحبت هاي ديگران ممکن است نظر خودشون رو عوض کنند زيرا هنوز راه اصلي را انتخاب نکردند، مثل کساني که در غرب دارن با وجود اين همه بدگويي از اسلام به اسلام رو مي آورند. البته کساني در اين دسته قرار مي گيرند که خداوند بر دلهاشون مهر گمراهي نزده باشد.
دسته سوم کساني هستند که اصلا فکر نمي کنند و به قول معروف به هرطرف که باد بره به همون طرف ميرن.
دوست عزيز
JavadRadical همه مردم دنيا اونايي نيستند که شما باهاشون ديدار داريد يا رسانه ها منعکس مي کنند. شما وقتي نظرسنجي هاي بزرگي را که در خاورميانه صورت مي گيرد را مشاهده مي کنيد مي بينيد که اکثر اونها طرفدار ايران هستند و همبستگي با ما دارند اما اوني که در رسانه ها منعکس ميشه اونيه که قدرتها و سردمداران عرب مي خواهند. فکر مي کنيد اگر ايران در بين ملتهاي عرب نفوذ نداشت اعراب اينقدر از انقلاب اسلامي مي ترسيدند؟
يکسري از مردم غرب هم که فکر مي کنند از همه برترند و بايد حاکم بر دنيا باشند و ديگران را بربر و عقب افتاده مي دونند، خوب از کسايي که نمي دونند اجدادشون بربر بودند و تمدن را از ايران و اسلام گرفتند ديگه چه توقعي مي تونيم داشته باشيم، حالا ما با اين مقدار رسانه چطوري بايد تو کله اونا اين چيزا را فروکنيم؟ با وجود اين همه تبليغات رنگارنگ و دنيوي مگه فکر مي کنيد راحته که بخواهيم آرمان خودمون را به دنيا بفهمونيم.
حالا شماها مي گيد براي اينکه خود غرب بياد و اين کارو براي ما بکنه و دروغ پردازي نکنه و از ما تعريف کنه نگيم اسرائيل بايد محو بشه، نگيم فلسطيني حق داره و دست از ساير اعتقاداتمون هم بر داريم تا بشيم آدم خوبه.
فکر مي کنيد اگر فقط دست از شعار محو اسرائيل برداريم تموم ميشه؟ نه ما بايد يکي يکي خواسته هاي اونها را برآورده کنيم و تازه اين نکته را هم بدونيد چون ما جلوي آمريکا و نظام سرمايه داري غرب و قدرتها ايستاديم اگر بخواهيم کمي کوتاه بيايم فايده نداره چون بايد بلايي سر ما بياد تا ديگه کسي جرات نکنه جلوي نظام اونها قد علم کنه. بايد جلوشون زانو بزنيم و عذرخواهي کنيم (مثل فيلم مردي که زانو زد)
در هر صورت ما نمي تونيم بخاطر اينکه عده اي از مردم از ما خوششون بياد دست از آرمان و اعتقاد و دين و کشورمون برداريم.
دوست من همه با شما هم عقيده نيستند زماني كه بعضي افراد با حسرت از جلوي يك ميوه فروشي رد ميشن درحالي كه لبهاشون خشكي زده . زماني كه تمامي فكر و ذكرشون تهيه مايهتاج روزمره هست زماني كه ...................... اين زمان كسي براي عقيده من و شما اهميت قائل نيست .
همون آدمها اگر روزي اتفاقي بيفتد صف اول نبرد با باطل هستند کما اينکه در دوران جنگ هم اون طبقه مستضعف ملت بودند که بيشتر در صحنه حضور داشتند. آيا فکر مي کنيد اونها با اينکه دست از آرمانها برداشته بشه تا بتونن به يک نوايي برسن موافق هستند؟ من که فکر نمي کنم.
موفق باشيد