پس اگر موضوع را به تکاليف ديني مان ارجاع مي دهيم به همه چيز توجه کنيم.
به والله قسم مظلومي که به ما نزديک تر است مهمتر است کسي است که هزاران کيلومتر با ما فاصله دارد.
و معلوم نيست در دلش نسبت به ما چه نظري دارد.
من هم با اينکه بايد به همه مظلومان توجه کرد موافقم ( چراغي که به خانه رواست به مسجد حرام است) اما شما نبايد استراتژي دراز مدت نداشته باشي چون امروز مشکل داري. مگه همين قدرتهاي امروز از اول اين مقدار قوي بودند و وضع مردمشون مثل الان بود؟ همين غرب 300 سال پيش چه وضعي داشت؟ با برنامه ريزي بلند مدت به اينجا ها رسيدند.
ما هم بخشي از حمايتهامون از فلسطين و لبنان در جهت برنامه هاي بلند مدت خودمون است. يک روزي مي گفتند چرا از حزب الله حمايت ميشه و پول الکي خرج ميشه اما شما بگيد اگه حزب اللهي نبود که با اسرائيل بجنگه و جلوي گامهاي رسيدن به خاورميانه جديد رو بگيره آيا ما مجبور نبوديم از منابع خودمون و در سرزمين خودمون با بهاي بيشتر جلوي آنها را مي گرفتيم. آيا بلر نگفته بود ما ميوه جنگ عراق و افغانستان را در ايران مي چينيم؟ چه چيزي باعث شد تا به اين خواستشون نرسند؟
پس مي بينيد که يکسري از هزينه ها ي امروز براي جلوگيري از هزينه هاي بيشتر در آينده است. (مثل بيمه)
فرودين 1382 را هيچ گاه فراموش نمي کنم که فلسطيني ها در غزه و رام الله به صورت انبوه راهپيمايي حمايت از جنايتکاري چون صدام برگزار کردند که خون هزاان جوان برومند ايراني و داغدار کردن دل هزاران مادر اين گردن اوست.
يادم نمي رود براي اعدام صدام مراسم عزاداري و ختم گرفتند.
فکر مي کنيد چرا فلسطين 60 ساله که به اين وضع دچاره؟ چرا نمي تونند از حق خودشون دفاع کنند و حق خودشون را بگيرند؟ خدا خواسته؟!! نه عزيز چون نمي تونند فرق دوست رو از دشمن تشخيص بدن، چون به اعراب تکيه دارند و همش دم از ملت عرب و امت عرب مي زنند و چوب اين ناداني را هم دارن مي خورن. اما ما چون وظيفمون دفاع از حقه (خدا موظف کرده) بايد حرف حق رو بزنيم حتي اگر دنيا با اون مخالف باشه. در ضمن به نظر من کاملا مشخصه که وضع اسرائيل داره روز به روز بدتر ميشه و به قول شما کمکهاي آمريکا بهش بيشتر شده، براي چي؟
ياسر جان اينکه ايران دشمنان بسيار دارد را رد نمي کنم ولي بر اين اعتقادم اگر سياستمدارانه برخورد مي کرديم شرايط بهتري از الان داشتيم.
مثلا زماني که ما گفتيم بياييد گفتگوي تمدنها رو راه بندازيم و با همه خوب تا کرديم جواب اونا چي بود؟ جز راه انداختن جنگ تمدنها و نقشه براي حمله به ايران؟ آيا قبول نداريد که حمله به افغانستان و عراق براي محاصره ايران و اقدام نهايي عليه ايران بود؟ آيا تي شرت هايي که در آمريکا توليد مي شد و توي اون نقشه ايران در وسط بود و از همه طرف با تجهيزات مختلف به اون حمله شده بود رو نديديد؟
اين رو بدونيد که نرمش در برابر قدرتها باعث ميشه اونها فکر کنند شما ضعيف شديد و فکر حمله به سرشون بزنه. الان که هر از گاهي مقامات نظامي ايران تهديد به پاسخ قاطع مي کنند و حرف از بستن تنگه هرمز مي زنند کدومشون جرات کردند لحن خودشون رو تند تر کنند؟ اما مطمئن باشيد اگه ما شروع به نرمش کنيم با خودشون ميگن ها ببين چي شده، حتما کم آوردن و ضعيف شدن و حالا وقت حمله است.
شاخ و شونه کشيدن کشورهاي عرب يا ضعيف اطراف هم اصلا مهم نيست چون مهم اون قوترها هستند نه اينها، اينها الان نگرانند اگه ابابشون جلو ايران کم بيارن چا خاکي بر سرشون بريزن.
اينا يک داد بزني همشون سر جاشون مي شينن.
انزواي بين المللي ايران انکارناپذير است.شايد خارج رفته باشي مي بيني در فرودگاه تا مي فهمن ايراني هستي چطور بات برخورد ميکنن.
انگار تروريست گرفتن.
يکسري که مربوط به دستورات مقامات بالا هست، يکي هم بخاطر حسادت هست ولي در کل من اين منزوي شدن رو قبول ندارم. منزوي اونه که وقتي رئيس جمهور يک کشور ميره جاي ديگه بجاي استقبال از اون مردم آدمک اونو آتيش مي زنند و به حضورش اعتراض مي کنند.
فاجعه فرودگاه دبي و تعرض به نواميس ايرانيان را فراموش کرده اي
من راجع به چيزي که کامل مطمئن نباشم اظهار نظر نمي کنم اما کلا در اون مورد خود مسافران هم مقصر بودند، چون اگه من جاي يکي از اونها بودم شده بود کشته بشم جلوي اين بي حرمتي رو مي گرفتم و منتظر اقدام دولت و سفارت و اين چيزا نمي موندم.
ياسر جان ايران بايد به اقتدار -عظمت و شکوه خود بازگردد طوري که امارات ديگر جرات در آمدن صدايس هم نکند.بحرين و آذربايجان به مام ميهن بازگردند.همانطور که مردمشان عاشقانه اين بازگشت را دوست دارند.وعاشق ايران و ايراني هستند.
دوست من حرف مفت که کيلومتر نداره مي زنن ديگه. امارات مال اين حرفا نيست خودشم خوب ميدونه. کار اون بدبختا ظرف 24 ساعت ساخته شده است.
دوست عزيزم اختلاف من و شما فقط در اين است که شما افق دور دست را مي بيني که امکان محقق نشدنش بيشتر از محقق شدنش است.فتح جهان-مشکلات جهاني و...
تو را به خدا خيالات را کنار بگذاريد.واقعيتهاي ملموس را ببينيد.
حرف من اينه که براي پيشرفت بايد همه جانبه فکر کرد و به افق هاي بلند فکر کرد تا پيشرفت کرد نه اينکه از يکسري امور بخاطر مشکلاتش گذشت. اگه ما نگاه بلند مدت و استراتژيک به مسائل نداشته باشيم هيچ وقت به دوران با شکوه ايران بر نمي گرديم و باعث اقتدار همه جانبه خودمون نمي شيم.
غرب با اينکه همه جانبه فکر مي کرد و برنامه هاي بلند مدتي داشت و داره و مدت طولاني کل جهان را چپاول کرد و ميکنه اما بازم درون خودش مشکلات فراواني داره که نتونسته حلشون کنه که اونم بخاطر نوع تفکر و نگاه مادي اونها به مسائل جهان هستي است.
اميدوارم اگر خواستيد بحث را ادامه دهيد به سوالات اساسي من که مي پرسم توجه داشته باشد و نکات را با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید.
yasermym, عزيز
ميشه بگيد من كجاي مطالبم مردم دنيا رو مطابق با برداشتي كه شما داشتيد نوشتم ؟!
من به سبب شغلم هم به خيلي از مناطق دنيا سفر كردم و چه در ايران و چه در خارج از ايران با اين مردم گفتگو كردم . فكر ميكنيد نظر اين مردم نسبت به ما چيه ؟ فكر ميكنيد اين مردم چه تصويري از ايران در ذهن خودشون دارند ؟
اجازه بديد من بگم . دنياي اين مردم BBC,CNN, FOX العربيه و....... هست , و تصويري كه از ما در ذهنشون دارن تصوير هدلاين همين خبرگزاري هاست
شاید من بد برداشت کردم اما FOX، CNN، و سایر شبکه های سرمایه داری دارای پوشش وسیعی هستند و ملتهای زیادی رو دربر می گیرند.
در مورد سياست محو اسرائيل هم منظور من از گفته هام چيز ديگري بود من از ريشه چنين چيزي رو نهي نكرده و نميكنم فقط اعتقادم بر اينه هرچيزي زماني داره . بهتره چند وقت به دور از هياهو به خودسازي بپردازيم . و از حاشيه روي پرهيز كنيم . اينهم از گفته هاي من قابل برداشته . اگر منظور من سازش بود پست اولم ناقض اين موضوع ميبود .
من می دانم که شما چنین قصدی نداشتید اما اتفاقا به نظر من در بهترین موقع ما اقدام به گفتن این حرف کردیم، ما با این کار مساله هویت اسرائیل را به چالش کشیدیم و مسائل را از مساله هسته ای صرف خارج کردیم . شما باید نتیجه کار را که پیشرفت کلی است در نظر بگیرید نه تحمل مقداری اضافه فشار را و بعد حرف از نادرست بودن یک سیاست بزنید.
سیاست ایران در حال حاضر ضربه اولی شده و از حالت تدافعی زمان سازندگی و اصلاحات درآمده است و نتیجه آن قطع طمع ورزی آمریکا بوده است.
در مورد 2 خط اخر نوشته هاتون هم اگر 2 خط اخر نوشته هاي من رو درج ميكرديد ديگر نيازي به مطرح كردن سوال نبود . جواب همونجا بود .
من متوجه نشدم اگر شما هم گفته خود را قبول دارید پس چرا این نکته را مطرح کردید؟! دیدم که خود شما جواب دادید اما برام مبهم بود چه قصدی از مطرح کردنش دارید و برای تاکید جواب دادم.
همگی موفق باشید