دو دوزه بازی کردن کشورهاي عربي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

Frogfoot, دوست بسيار عزيز من rose
منظور من به هيچ وجه از جمله باتشكر از شركت سازنده شما دربحث , خارج شدن شما از ادامه بحث نبود . من به هيچ وجه چنين جسارتي نكردم و اگر از جمله من چنين برداشتي ميشه بسيار بسيار عذرخواهي ميكنم .
منظور من از اين جمله تشكر از شما بدليل شركت سازنده و نه مخرب و صريح و روشن صحبت كردن شما و به حاشيه نراندن و به چالش نكشاندن بود كه شما تمامي اين اصول را رعايت كرديد و با پاسخهاي مفيد و بجاي خودتون تحسين من رو برانگيختيد .
بازهم درخواست ميكنم كه عذرخواهي من رو بپذيريد . من از هم كلامي با شما لذت ميبرم .

شما لطف دارید، من هم اصلا منظورم این نبود از پست شما ناراحت شدم. اتفاقا از پست شما بسیار خوشحال شدم، و استفاده کردم. منظورم این بود که مطالبی که باید گفته می شد، گفته شد. پس لزومی نداره بحث را کش دار کنم. موضوع اصلی تاپیک هم این نبود، و تا همین حدی هم که من صحبت کردم، زیادتر از آنی بود که مستقیم به تاپیک مربوط باشه.

در هر حال، خدای نکرده کدورت و ناراحتی در میان نبود، فقط افزایش رفاقت و صمیمیت بود.

یا علی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

پس اگر موضوع را به تکاليف ديني مان ارجاع مي دهيم به همه چيز توجه کنيم.
به والله قسم مظلومي که به ما نزديک تر است مهمتر است کسي است که هزاران کيلومتر با ما فاصله دارد.
و معلوم نيست در دلش نسبت به ما چه نظري دارد.

من هم با اينکه بايد به همه مظلومان توجه کرد موافقم ( چراغي که به خانه رواست به مسجد حرام است) اما شما نبايد استراتژي دراز مدت نداشته باشي چون امروز مشکل داري. مگه همين قدرتهاي امروز از اول اين مقدار قوي بودند و وضع مردمشون مثل الان بود؟ همين غرب 300 سال پيش چه وضعي داشت؟ با برنامه ريزي بلند مدت به اينجا ها رسيدند.
ما هم بخشي از حمايتهامون از فلسطين و لبنان در جهت برنامه هاي بلند مدت خودمون است. يک روزي مي گفتند چرا از حزب الله حمايت ميشه و پول الکي خرج ميشه اما شما بگيد اگه حزب اللهي نبود که با اسرائيل بجنگه و جلوي گامهاي رسيدن به خاورميانه جديد رو بگيره آيا ما مجبور نبوديم از منابع خودمون و در سرزمين خودمون با بهاي بيشتر جلوي آنها را مي گرفتيم. آيا بلر نگفته بود ما ميوه جنگ عراق و افغانستان را در ايران مي چينيم؟ چه چيزي باعث شد تا به اين خواستشون نرسند؟
پس مي بينيد که يکسري از هزينه ها ي امروز براي جلوگيري از هزينه هاي بيشتر در آينده است. (مثل بيمه)

فرودين 1382 را هيچ گاه فراموش نمي کنم که فلسطيني ها در غزه و رام الله به صورت انبوه راهپيمايي حمايت از جنايتکاري چون صدام برگزار کردند که خون هزاان جوان برومند ايراني و داغدار کردن دل هزاران مادر اين گردن اوست.
يادم نمي رود براي اعدام صدام مراسم عزاداري و ختم گرفتند.

فکر مي کنيد چرا فلسطين 60 ساله که به اين وضع دچاره؟ چرا نمي تونند از حق خودشون دفاع کنند و حق خودشون را بگيرند؟ خدا خواسته؟!! نه عزيز چون نمي تونند فرق دوست رو از دشمن تشخيص بدن، چون به اعراب تکيه دارند و همش دم از ملت عرب و امت عرب مي زنند و چوب اين ناداني را هم دارن مي خورن. اما ما چون وظيفمون دفاع از حقه (خدا موظف کرده) بايد حرف حق رو بزنيم حتي اگر دنيا با اون مخالف باشه. در ضمن به نظر من کاملا مشخصه که وضع اسرائيل داره روز به روز بدتر ميشه و به قول شما کمکهاي آمريکا بهش بيشتر شده، براي چي؟

ياسر جان اينکه ايران دشمنان بسيار دارد را رد نمي کنم ولي بر اين اعتقادم اگر سياستمدارانه برخورد مي کرديم شرايط بهتري از الان داشتيم.

مثلا زماني که ما گفتيم بياييد گفتگوي تمدنها رو راه بندازيم و با همه خوب تا کرديم جواب اونا چي بود؟ جز راه انداختن جنگ تمدنها و نقشه براي حمله به ايران؟ آيا قبول نداريد که حمله به افغانستان و عراق براي محاصره ايران و اقدام نهايي عليه ايران بود؟ آيا تي شرت هايي که در آمريکا توليد مي شد و توي اون نقشه ايران در وسط بود و از همه طرف با تجهيزات مختلف به اون حمله شده بود رو نديديد؟
اين رو بدونيد که نرمش در برابر قدرتها باعث ميشه اونها فکر کنند شما ضعيف شديد و فکر حمله به سرشون بزنه. الان که هر از گاهي مقامات نظامي ايران تهديد به پاسخ قاطع مي کنند و حرف از بستن تنگه هرمز مي زنند کدومشون جرات کردند لحن خودشون رو تند تر کنند؟ اما مطمئن باشيد اگه ما شروع به نرمش کنيم با خودشون ميگن ها ببين چي شده، حتما کم آوردن و ضعيف شدن و حالا وقت حمله است.

شاخ و شونه کشيدن کشورهاي عرب يا ضعيف اطراف هم اصلا مهم نيست چون مهم اون قوترها هستند نه اينها، اينها الان نگرانند اگه ابابشون جلو ايران کم بيارن چا خاکي بر سرشون بريزن.
اينا يک داد بزني همشون سر جاشون مي شينن.

انزواي بين المللي ايران انکارناپذير است.شايد خارج رفته باشي مي بيني در فرودگاه تا مي فهمن ايراني هستي چطور بات برخورد ميکنن.
انگار تروريست گرفتن.

يکسري که مربوط به دستورات مقامات بالا هست، يکي هم بخاطر حسادت هست ولي در کل من اين منزوي شدن رو قبول ندارم. منزوي اونه که وقتي رئيس جمهور يک کشور ميره جاي ديگه بجاي استقبال از اون مردم آدمک اونو آتيش مي زنند و به حضورش اعتراض مي کنند.

فاجعه فرودگاه دبي و تعرض به نواميس ايرانيان را فراموش کرده اي

من راجع به چيزي که کامل مطمئن نباشم اظهار نظر نمي کنم اما کلا در اون مورد خود مسافران هم مقصر بودند، چون اگه من جاي يکي از اونها بودم شده بود کشته بشم جلوي اين بي حرمتي رو مي گرفتم و منتظر اقدام دولت و سفارت و اين چيزا نمي موندم.

ياسر جان ايران بايد به اقتدار -عظمت و شکوه خود بازگردد طوري که امارات ديگر جرات در آمدن صدايس هم نکند.بحرين و آذربايجان به مام ميهن بازگردند.همانطور که مردمشان عاشقانه اين بازگشت را دوست دارند.وعاشق ايران و ايراني هستند.

دوست من حرف مفت که کيلومتر نداره مي زنن ديگه. امارات مال اين حرفا نيست خودشم خوب ميدونه. کار اون بدبختا ظرف 24 ساعت ساخته شده است.

دوست عزيزم اختلاف من و شما فقط در اين است که شما افق دور دست را مي بيني که امکان محقق نشدنش بيشتر از محقق شدنش است.فتح جهان-مشکلات جهاني و...

تو را به خدا خيالات را کنار بگذاريد.واقعيتهاي ملموس را ببينيد.

حرف من اينه که براي پيشرفت بايد همه جانبه فکر کرد و به افق هاي بلند فکر کرد تا پيشرفت کرد نه اينکه از يکسري امور بخاطر مشکلاتش گذشت. اگه ما نگاه بلند مدت و استراتژيک به مسائل نداشته باشيم هيچ وقت به دوران با شکوه ايران بر نمي گرديم و باعث اقتدار همه جانبه خودمون نمي شيم.
غرب با اينکه همه جانبه فکر مي کرد و برنامه هاي بلند مدتي داشت و داره و مدت طولاني کل جهان را چپاول کرد و ميکنه اما بازم درون خودش مشکلات فراواني داره که نتونسته حلشون کنه که اونم بخاطر نوع تفکر و نگاه مادي اونها به مسائل جهان هستي است.

اميدوارم اگر خواستيد بحث را ادامه دهيد به سوالات اساسي من که مي پرسم توجه داشته باشد و نکات را با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید.

yasermym, عزيز
ميشه بگيد من كجاي مطالبم مردم دنيا رو مطابق با برداشتي كه شما داشتيد نوشتم ؟!

من به سبب شغلم هم به خيلي از مناطق دنيا سفر كردم و چه در ايران و چه در خارج از ايران با اين مردم گفتگو كردم . فكر ميكنيد نظر اين مردم نسبت به ما چيه ؟ فكر ميكنيد اين مردم چه تصويري از ايران در ذهن خودشون دارند ؟
اجازه بديد من بگم . دنياي اين مردم BBC,CNN, FOX العربيه و....... هست , و تصويري كه از ما در ذهنشون دارن تصوير هدلاين همين خبرگزاري هاست

شاید من بد برداشت کردم اما FOX، CNN، و سایر شبکه های سرمایه داری دارای پوشش وسیعی هستند و ملتهای زیادی رو دربر می گیرند.

در مورد سياست محو اسرائيل هم منظور من از گفته هام چيز ديگري بود من از ريشه چنين چيزي رو نهي نكرده و نميكنم فقط اعتقادم بر اينه هرچيزي زماني داره . بهتره چند وقت به دور از هياهو به خودسازي بپردازيم . و از حاشيه روي پرهيز كنيم . اينهم از گفته هاي من قابل برداشته . اگر منظور من سازش بود پست اولم ناقض اين موضوع ميبود .

من می دانم که شما چنین قصدی نداشتید اما اتفاقا به نظر من در بهترین موقع ما اقدام به گفتن این حرف کردیم، ما با این کار مساله هویت اسرائیل را به چالش کشیدیم و مسائل را از مساله هسته ای صرف خارج کردیم . شما باید نتیجه کار را که پیشرفت کلی است در نظر بگیرید نه تحمل مقداری اضافه فشار را و بعد حرف از نادرست بودن یک سیاست بزنید.
سیاست ایران در حال حاضر ضربه اولی شده و از حالت تدافعی زمان سازندگی و اصلاحات درآمده است و نتیجه آن قطع طمع ورزی آمریکا بوده است.

در مورد 2 خط اخر نوشته هاتون هم اگر 2 خط اخر نوشته هاي من رو درج ميكرديد ديگر نيازي به مطرح كردن سوال نبود . جواب همونجا بود .

من متوجه نشدم اگر شما هم گفته خود را قبول دارید پس چرا این نکته را مطرح کردید؟! دیدم که خود شما جواب دادید اما برام مبهم بود چه قصدی از مطرح کردنش دارید و برای تاکید جواب دادم.

همگی موفق باشید :razz:
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

Frogfoot,

احساس مي کنم کمي از من تکدر خاطر پيدا کرده ايد ولي من مي توان سر اين موضوع ساعتها با شما بحث کنم ولي چون از قوانين سايت خارج مي شود همين حدود را کافي ميدانم.
از هم صحبتي با شما علي رغم اختلاف عقيده شديد خوشحالم.البته اينکه با ديدگاه هاي مختلف آشنا شويم بسيار عالي است.
ولي در نقطه اصلي بحث مانديم و آن هم توجه روزافزون تر به داخل مرزهاي ايران و سپس خارج از مرزهاي ايران.
ابتدا ما خودمان بايد قوي و قدرتمند شويم سپس بقيه... :-)

قضاوت بحث با خوانندگان مطالب من و شما...

yasermym,

و اما ياسر عزيزم که علي رغم اختلاف خيلي دوستش دارم چون خيلي منطقي و با احترام صحبت مي کنه.

ياسر جان:از اينکه گفتي چراغي که به خانه رواست به مسجد حرام است نيز خيلي خوشحال شدم.
کمک به حزب الله و مظلومين را نيز هيچ گاه رد نکردم ولي در چارچوبي که منافع ملي ايران به خطر نيفتد.
جنگ 33 روزه اگر نبود ترس اعراب از اسراييل نمي ريخت و آن روياي ارتش شکست ناپذير هميشه باقي مي ماند.
ولي ياسر عزيزم کمک ما بايد معقولانه ياشد.افراط در کمک در صورتيکه که به کشور زيان برساند اصلا قابل قبول نيست.

فلسطين نيز همانطور که گفتي چوب ناداني وبلاهت مردم خود را مي خورد که هيچگاه فرق دوست از دشمنشان را نفهميدند.
1 روز جهاد-روز ديگر صلح-يک روز انتفضه-يک روز کمپ ديويد-يک روز اسلو -يک روز شرم الشيخ و....
ميبيني چه نوساناتي داشته اند اين نشان از اين است که شايد هدف را گم کرده اند و پا را فراتر مي گذارم شايد اصلا نمي دانند دنبال چي هستند.
ياسر فرض کنيم همين الان حماس و جهاد اسلامي و فتح خلع سلاح شوند و همه مردم فلسطين در رفراندومي به صلح و برقراي ارتباط با اسراييل و همچنين رضايت به محدوده ارضي کرانه باختري و غزه رضايت دهند.
اين وسط ما چکاره ايم که ديگر سنگ انها را به سينه بزنيم.ما که از آنها فلسطيني تر نيستيم.
پس اصل سياستمداراي حکم مي کندهمه تخم مرغ هايمان را در يک سبد نچينيم و براي چيزي که ريسک است بيش از حد و اندازه اش هزينه نکنيم.

در يک مورد ديگر هم هم نظريم.در فاجعه فرودگاه دبي بي غيرتي مسافران هم دخيل بود.کدام ايراني باشرف و ناموس پرست اجازه مي دهد يک عرب سوسمار خور بوگندو و داراي تحدب شکم که تا 30 سال پيش قضاي حاجت خود را در ساحل دريا انجام مي دادند و آرزويشان وقت ملاقات با يک استاندار ايران بود اينگونه دست در ...يک دختر 15 ساله ببرد و او را ازاله بکارت کند و آقاي آصفي سفير ايران در امارات در مقابل اعتراض ايرانيان متحصن در جلوي سفارت دم بر نياورد.

من خودم به شخصه اگر انجا بودم آن افسر را به روش آباداني کيسه بوکس ميکردم.لافي هم در اين جمله ندارم آمپر که بچسبانم ديگر هيچ چيز حالبم نيست.

در اينکه امارات جرات انجام کاري را ندارد مطمئنم ولي غرور ايراني اجازه نمي دهد چپ و راست هفته اي يک بار مدعي ابوموسي شوند و ايران را اشغالگر بخوانند!!!!!

برنامه دراز مدت را نيز قبول دارم ولي در صورتيکه خودمان نيز قدرتي عظيم باشيم و از ما حساب ببرند.

ياسر عزيز باز هم از شرکتت در بحث ممنون.
اميدوارم خوانندگان اين مطالب با خواند آن وتحقيق بيشتر بدون توجه به تبليغات گذرا و احساسي به يک بينش سياسي صحيح و درست برسند.

يا علي
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: Somewhere in the Space
سپاس‌های ارسالی: 288 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط Seymon86 »

فراگ فوت
موضوع اینه که در سیاست امروز هر کشوری باید کلاه خودشو داشته باشه
اگه اشتباه نکنم تو گفتی که کشور ما باید از مظلوم حمایت کنه و استنادت هم به آیه ها و روایتها بود درسته؟
پس لطفاٌ به من بگو چرا دولت حامی مظلوم ما از مردم چچنیا حمایت نمی کنه؟

خودم دلیلشو بهت میگم چون دولت کریمه در صورت حمایت از چچنیا رابطه اش با روسیه به هم میخوره
روسیه هم که متاسفانه الآن صنعت نفت و گاز مارو داره استثمار میکنه
اما همین اعراب از حق نگذزیم هم جنگجو فرستادند هم کمک مالی به چچنیا کردند

پس ما باید با سیاست درست به فکر ملت خودمون باشیم نه به فکر گسترش ایدئولوژی خودمون

قصدم منحرف کردن تایپیک نبود چون موضوع تایپیک در مورد دو دوزه بازی کشورهای عربی بود
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

حرف تا عمل زمين تا اسمان فرق دارد بعضي از کاربران ادعا مي کنند که کشورما انقدر قوي شده که مي تواند
در مقابل ابرقدرت هاي جهان ايستادگي کند؟ من مي گويم بسيار خوب اگه اينطور باشد که باعث خوشحالي و
سرافرازي هر ايراني است :smile: حالا که به قول شما اينقدر قوي هستيم پس چرا عکس العملي در برابر
کشورهاي بسيار کوچک از خود نشان نمي دهيم :-( براي نمونه کشور عراق ده ها ميليارد دلار غرامت بابت
جنگ به کويتي که نيازي به پول ندارد پرداخت مي کند در صورتي که يک ريال هم بابت غرامت به ايران داده نشده است.
هزاران افسر و فرمانده بعثي همان کساني که دستشان به خون مردم ايران اغشته است راست راست در کشورهاي
اردن و سوريه مي گردند :lol: همين گروه تروريستي جندالله ساخته افراطيون سعودي سني مذهب هستند :shock:
مگه يادتان رفت طالبان افغانستان همان گروهي که دست پرورده عربستان و پاکستان بود تمام ديپلمات هاي
ايراني را سر بريدند :-O ما چه کار کرديم
من از اشخاصي مانند yasermym وFrogfoot يک سوال دارم خواهش مي کنم به اون جواب بدن اگه يکي بياد در خونتون
بگه اين خونه اي که توش نشستيد مال منه و اون لباس هايي که تنه تون است هم مال من اون هم دربياريد شما چه جوابي
مي دهيد؟ميگيد بزار با هم مذاکره کنيم يه جور با هم کنار ميام :x داستان امارات هم همينه طرف مدعي هست
ايران بايد قسمتي از خاک خودش را به ما بدهد خليج فارس هم بايد خليج عرب شود و ما در جواب مي گوييم بياييد
با هم مذاکره کنيم :?
از تمام اعضا خواهش مي کنم در ادامه اسمي از کشورهاي امريکاو اسراييل نياورد چون با توجه به مشکلي که براي
سنترال کلوب پيش امد بهتر است کاري به اين موضوع ها نداشته باشيم و محور صحبت هايشان درباره ايران و کشورهاي
عربي منطقه باشد :-o
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

iran4946,

عزيزم:

1.جندالله :x جندالشيطان...نام مقدس الله را به اين گروه سراسر جنايت و بي رحم اطلاق نکن

2.ريگي سلفي وهابي...به سني ها مربوط نيست...طرز اعدام هايش دقيقا القاعده اي است با اندکي تفحص بيشتر متوجه اين موضوع خواهي شد.

3.سني با سلفي تکفيري بنيادگراد فرسنگ ها فاصله دارد.

سلفي فقط با کشتن و سر بريدن ارضا مي شود.وگرنه بسياري سني ها را ديده ام که بسيار متين و با شخصيتند.دوستان سني هم داشته ام.

4.در رابطه با 97 ميليارد دلار خسارت ايران از عراق که سازمان ملل هم تاييد کرد واقعا بايد گفت چرا... :?

5.بحث آمريکا و اسراييل نيز پيش آمد چون به هر حال آمريکا اسراييل اعراب و ايران چهار ضلع مربع قدرت خاورميانه محسوب مي شوند.البته امريکا هزاران کيلومتر دور تر است ولي ناوهاي هواپيمابر و پايگاه هايش در کشورهاي عربي چيز ديگري مي گويند.
  بی  
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

موضوع اینه که در سیاست امروز هر کشوری باید کلاه خودشو داشته باشه
اگه اشتباه نکنم تو گفتی که کشور ما باید از مظلوم حمایت کنه و استنادت هم به آیه ها و روایتها بود درسته؟
پس لطفاٌ به من بگو چرا دولت حامی مظلوم ما از مردم چچنیا حمایت نمی کنه؟

شما مطمئنی که پست های من را خواندی؟!

من از اشخاصي مانند yasermym وFrogfoot يک سوال دارم خواهش مي کنم به اون جواب بدن اگه يکي بياد در خونتون
بگه اين خونه اي که توش نشستيد مال منه و اون لباس هايي که تنه تون است هم مال من اون هم دربياريد شما چه جوابي
مي دهيد؟ميگيد بزار با هم مذاکره کنيم يه جور با هم کنار ميام no no no داستان امارات هم همينه طرف مدعي هست
ايران بايد قسمتي از خاک خودش را به ما بدهد خليج فارس هم بايد خليج عرب شود و ما در جواب مي گوييم بياييد
با هم مذاکره کنيم

شما جایی در پست های من مذاکره با امارات دیدید؟!

ببخشید دوستان، تنها کسی که دیدم پست ها را خواند - حداقل پست های من را - و علی رقم برخی اختلاف نظرها، پست زد، بنظرم جناب JavadRadical بودند. مثلا شما نگاه کنید، من چند آیه از عهد و میثاق با خدا و نتایج عهد شکنی گذاشتم، دوستمون میگن آیه درباره کمک به مظلومان! یا من صحبتی از مذاکره نکردم و درباره یک استراتژی کلی صحبت کردم، دوست دیگه ایی مذاکره با امارات را نتیجه گرفتند! خدا را شکر که فارسی نوشتم، اگر به زبان دیگه ایی بود، خدا می داند چند تفسیر به رای عجیب و غریب دیگه از این نوشته ها می شد.

دو نفر از دوستان سوالاتی پرسیدند، که با توجه به اینکه سوالشان هیچ ارجاعی به پست های من نداشت، جواب ندادم.

در هر حال، از همه دوستان ممنون و سپاسگزارم
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط arash88 »

متاسفانه بعضي دوستان مثل فراگ فوت و ياسر و....ففقط به انقلاب توجه ميكنن و در مورد اون ميگن!اما يه چيزو انگار فراموش كردن!ايران رو!
شما ميگين كه اسلام و انقلاب و فلسطيينو و عراقو رو اولويت قرار بديم و براي درست كردن اونها ايران رو به ببخشيد به گند بكشيم!ميلاد عزيز همه مشكلاتو به طور كامل گفت هرچند كه هنوز كلي ديگه شون مونده!
من فقط يه چيز ميگم!ايران بايد اول باشه نه اسلام و انقلاب!هرچند كه براي مسسواين كه بويي از وطنپرستي نبردن فقط اسلام و انقلاب و مشكلات جهان و .. مهمه!يادمه احمدي نجات بعد از يكي از گزارشاي البرادعي گفت كه ديگه پرورنده انرزي اتمي به خوبي تموم!!!!!!شد و ما از اين به بعد به مشكلات جهان بپردازيم!!!وقتي تفكر رييس جمهور مملكت اينه چه انتظاري از رسيدگي اشون به وضع كشور و عزتش و احترامش دارين؟
همينه كه اعراب هم مارو به مسخره ميگيرن...
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

Frogfoot عزيز به نظر شما ما بايد چه روشي در قبال حکومت هايي مانند شيخ نشين امارات يا سعودي در پيش
بگيريم و حق داريم يا نداريم که حقمان را از 8 سال جنگ و ويراني از عراق بگيريم کما اينکه کشور کوچک و ثروتمندي
مانند کويت با تمام قدرت حقش را از عراق گرفته و مي گيرد.
ريگي سلفي وهابي...به سني ها مربوط نيست...طرز اعدام هايش دقيقا القاعده اي است با اندکي تفحص بيشتر متوجه اين موضوع خواهي شد.

3.سني با سلفي تکفيري بنيادگراد فرسنگ ها فاصله دارد

Darya salar MILAD حرف شما درست ولي اگه به پست من دقت کنيد منظور من اين است که چه گروه جندالشيطان
ويا طالبان وحتي القاعده همه اين گروه ها به صورت مستقيم يا غير مستقيم مورد حمايت دولت سعودي و بعضي
ديگر از حکومت هاي عربي منطقه است ، حتي من زماني که داشتم با يکي از افراطيون سعودي بحث مي کردم
خودش جواب جالبي به من داد او گفت:به خاطر اينکه ايران گروه حزب الله را تاسيس کرد ما هم طالبان را براي
مقابله با ايران بوجود اورديم و بعد از شکست در پروژه طالبان از گروه هاي تجزيه طلب و دشمن ايران در خوزستان و
سيستان و بلوچستان حمايت مي کنيم .
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Frogfoot,

اتفاقا پست هاي شما را دقيق خواندم.در جاهايي با آن موافق بودم اختالافات را فقط نوشتم.

اينکه اختلافات را بنويسم يعني اينکه مطلب را دقيق نخوانده ام :?
تحليلتان را براي حل مشکلات جهان خوانديم. بخشي از آن را قبول دارم.بخشي از آن را نه.
به يک سوال اساسي رسيديم که اگر مي خواهيم ابرقدرت شويم ابتدا بايد از مرز هاي سرزميني خود شروع کنيم نه اينکه با تورم نزديک به 30% طبق اعلام رسمي بانک مرکزي -اقتصاد متکي به نفت که در بودجه رسمي 52% سهم هزينه هاي دولت را نفت تشکيل مي دهد.البته بدون متمم بودجه ها که درصد بيشتري از صندوق ذخيره ارزي را مي بلعد.

نيروي هوايي مدرن و قدرتمند نيز بسيار مهم است.چرا خودمان را گول بزنيم در اين زمينه عقب افتاده ايم.اين واقعيتي است.در مصاحبه اي از رفسنجاني در مجله شهروند امروز خواندم که اميدوارم درست نباشد.وي گفت تکيه اصلي ما براي حراست از آسمان ايران هنوز اف 14 ها و وموشک هاي فونيکس است...
يعني چه؟يعني هنوز در 35 سال پيشيم...البته تلاشهاي زحمتکشان صنعت نظامي کشور قابل تقدير است و دست همه شان را مي بوسم...ولي حالا که عربستان و اسراييل در حال تجهيز به پيشرفته ترين جنگنده هاي روز جهان مانند يورو تايفون-اف 35 -اف 22 هستند ما نيز بايد به فکر باشيم...

Frogfoot,

من ميدانم-شما نيز ميداني-هر ايراني آگاهي ميداند که ايران دشمنان زيادي دارد که طمع آب وخاکش را دارند...چه منطقه اي و چه فرا منطقه اي...پس بايد از نظر نظامي قوي شويم...و هر راهي که ممکن است براي تقويت نظامي ايران بکار گيريم...
حتي اگر از دشمن خود مثل اسراييل سلاح بگيريم...
مي دانم که حرف مرا سريع رد ميکنيد چون استنادتان فقط به منابع سانسور شده داخلي ولي در زمان جنگ قضيه ايران کنترا را نبايد از ياد برد...
در زماني که مي گفتيم مرگ بر آمريکا...آمريکا با 408 موشک و قطعات يدکي هواپيما داد.البته احتمالا اين موضع را رد مي کنيد.چون منابع شما فقط داخلي است و از زير تيغ سانسور رد شده اند...

دوست عزيز من نيز انسان متشرع و اهل خدا پيغمبر و خلال حرام و... هستم.
ولي وقتي حقيقتي وجود دارد و اقعيت هاي ملموس جلوي چشم من است با ارجاع به احاديث جور وا جور از مطلب اصلي فرار نمي کنم.
گوش من پر است از اين احاديث...چند تاشو دوست داري بگم ولي باور کنيد زمان عوض شده...ما در صدر اسلام به سر نمي بريم...
امروز جنگ قبيله اي و شمشيري و ...نيست.
امروز جنگ جنگ رسانه اي است.
جنگ اقتصاد برتر است
هر کسي از نظر نظامي قوي تر است حرفش برش دارد.
فرهنگ مردم در پيشرفت کشور تاثير دارد.

همه اين چيزها را ما بايد از خودمان و از مملکت خودمان شروع کنيم.بعد مدعي صدور ان به ساير کشورها و حل مشکلات جهاني شويم..

بحث من اين است که ايران قوي-سپس ابرقدرتي و حل مشکلات جهاني
حالا شما بگوييد اتدا حل مشکلات جهاني-ايران نيز خود بخود قوي ميشود.

من سني ندارم 22 سالم است و لي ادعا نمي کنم به اندازه 50 سيسات مدار حاليم است که دنيا چه خبره...
چرا با پيش کشيدن بحث سن من قصد داريد زدن حرفي که مخالف عقايد شماست به غرور جواني ربط دهيد...
نه عزيزم من انساني بسيار منطقي هستم...با تعدادي از دوستان در همين انجم ارتباط صميمي دارم ...همه فهميده اند که روي هوا حرف نمي زنم...
با اينکه با بسياري از مديران اينجا 180 درجه اختلاف عقيده دارم ولي چون ديده اند که بدون سند حرف نمي زنم سانسورم نکرده اند...
از شما ممنون...دوست داشتم از نزديک همديگر را مي ديديم وبا ده ها دليل متقن به شما ثابت مي کردم که روي باد هوا صحبت نمي کنم...

يا علي ....برادر کوچکتر شما ميلاد... :)
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

arash88 نوشته شده:متاسفانه بعضي دوستان مثل فراگ فوت و ياسر و....ففقط به انقلاب توجه ميكنن و در مورد اون ميگن!اما يه چيزو انگار فراموش كردن!ايران رو! شما ميگين كه اسلام و انقلاب و فلسطيينو و عراقو رو اولويت قرار بديم و براي درست كردن اونها ايران رو به ببخشيد به گند بكشيم!ميلاد عزيز همه مشكلاتو به طور كامل گفت هرچند كه هنوز كلي ديگه شون مونده! من فقط يه چيز ميگم!ايران بايد اول باشه نه اسلام و انقلاب!هرچند كه براي مسسواين كه بويي از وطنپرستي نبردن فقط اسلام و انقلاب و مشكلات جهان و .. مهمه!يادمه احمدي نجات بعد از يكي از گزارشاي البرادعي گفت كه ديگه پرورنده انرزي اتمي به خوبي تموم!!!!!!شد و ما از اين به بعد به مشكلات جهان بپردازيم!!!وقتي تفكر رييس جمهور مملكت اينه چه انتظاري از رسيدگي اشون به وضع كشور و عزتش و احترامش دارين؟ همينه كه اعراب هم مارو به مسخره ميگيرن...

دوست خوب اگه کسايي مثل شما قصد دارن روح اسلام رو از جسم ايراني جدا کنند اين مشکل خودشونه، اما از نظر من هيچ منافاتي بين اين دو نيست. فعلا که در چند صد سال اخير اين نظام اسلامي بود که با وجود دشمن وحشي مثل صدام و حمايتهاي فراوان کشورهاي ديگه تونست خاک اين کشور رو کامل حفظ کنه. شما فکر مي کنيد از همه وطن پرست تريد؟! نه دوست من از شما وطن پرست تر همون نوجوان هاي کم سني بودند که براي حفظ همين آب و خاک جون خودشون رو دادند و ادعايي هم نداشتند.
من نميدونم کجاي حرفاي ما بوي اين رو ميده که مي خواهيم وضع کشورمون بدتر بشه؟!! حالا اگه شما مي خواهيد بگيد که وضع کشور بعد از گذشت 30 سال از انقلاب بدتر شده و ضعيف تر شديم و کشور گند شده به خود شما مربوطه ولي من چنين حسي ندارم و پيشرفتهاي کشورم رو با چشم باز دارم مي بينم.
اگه 30 سال پيش عراق به خودش جرات داد به ايران حمله کنه، الان به جايي رسيديم که آمريکا هم جرات حمله رو نداره، حالا اسم اينو ميذاريد پس رفت و ضعف، خوب بذاريد؟!!

نيروي هوايي مدرن و قدرتمند نيز بسيار مهم است.چرا خودمان را گول بزنيم در اين زمينه عقب افتاده ايم.اين واقعيتي است.در مصاحبه اي از رفسنجاني در مجله شهروند امروز خواندم که اميدوارم درست نباشد.وي گفت تکيه اصلي ما براي حراست از آسمان ايران هنوز اف 14 ها و وموشک هاي فونيکس است...
يعني چه؟يعني هنوز در 35 سال پيشيم...البته تلاشهاي زحمتکشان صنعت نظامي کشور قابل تقدير است و دست همه شان را مي بوسم...ولي حالا که عربستان و اسراييل در حال تجهيز به پيشرفته ترين جنگنده هاي روز جهان مانند يورو تايفون-اف 35 -اف 22 هستند ما نيز بايد به فکر باشيم...

حالا با اينا مي خوان چه خاکي بر سر مبارکشون بريزند؟ به نظر شما با اين وسائل از آمريکا هم قوي تر مي شن؟ اگه نه فعلا که آمريکا هم جرات مقابله نداره پس ديگه اينا که جاي خود دارند.
منم با داشتن هواپيماي مدرن موافقم اما اوني که به دست متخصصان خودمون توليد بشه نه چيزي که نشه روش حساب کرد. دوست خوب ابزار قدرت فقط هواپيما و موشک و توپ و تانک نيست که اگه بود ايران در برابر عراق جنگ و مي باخت. شما خودتون مقايسه کنيد بين توان نظامي متعارف ايران و آمريکا و بعد بگيد چرا بايد اونها با اونهمه توان بالا از مقابله با ايران پرهيز کنند؟
چون مي دونن که ابزار قدرت ايران فقط محدود به موشکها و هواپيماهاش نيست، تازه اونها مسائل فرامادي رو که اصلا حساب نمي کنند، پس بدونيد که در همين ابزار مادي هم مي دونند که ايران داراي توان بسيار بالايي است وگرنه براي حمله لحظه اي درنگ نمي کردند.
بدليل اينکه حرفها بطور کامل و شفاف زده شد و من هم وقت ندارم که جواب بدم از جواب دادن به پستها معذورم مگر اينکه کسي حرف و صحبت منطقي و جديدي داشته باشه نه يکسري شعارهاي صرف در باب وطن پرستي.
موفق باشيد.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

yasermym,

ياسر جان شرمنده وقتت گرفته شد...گويا خيلي سرت شلوغه...

منم مي بيني امروز نشستم پاي اين بحث چون تا چند روز تعطيلم و فکرم آزاد...

ولي ياسر جان خيلي خوبه که اين بحث ها بين دوستان و کلا همه ايرانيا بشه تا لا اقل به يک درک مشترک از افکار همديگر برسيم نه اينکه چشم بسته همديگر را محکوم کنيم...

من نسبت به روز اول تو و کساني که نظراتي مشابه ات را دارند را خيلي بهتر شناخته ام و انصافا بگم حرفهاي منطقي و درست بسيار مي گويي...به نظرم ميرسد از نخبگان علمي کشور باشي و به هر حال سواد علمي ات از من بيشتر است.
اميدوارم که در راه خدمت به پيشرفت ايران هميشه کوشا باشي...

ولي اختلافات بحث بيشتر سليقه اي اشت...هر ايراني وطن پرستي در خونش است...فرقي نمي کند چه من و چه شما...اعتقادات مذهبي همه ما نيز سر جايش محکم و استوار است و ذره اي خلل در آن وارد نشده است.در مورد من به شخصه اينگونه است..

من از خدا مي خوام ايرانيها روزي از اف 35 بهتر رو بسازن...اين آروزي قلبي همه ماست..چون ميدانم اگر اف35 را به ما هم بدهند اگر قطعه يدکي ندهند جز يک آهن پاره چيز ديگري نخواهد بود...

اعتقادات مذهبي نيز در جنگ تحميلي نقشي اساسي داشت.اگر ايمان راسخ بچه هاي ايران نبود کسي روي مين نمي رفت.کسي يک تنه به خط نمي زد.کسي زير تانک نمي رفت.وآن جوان اسير مظلوم که با اره انگشتش را بريدند و با فندک جاي بريدن را سوزاندند اعتراف نمي کرد..

همه اينها از ايمان قوي مذهبي و شيعه مرتضي عالي و عاشق ظهور مهدي نشات مي گيرد...همه اين واقعيات را لمس کرده ام...
دوستا ن پاي صحبت بازماندگان جنگ که بنشينيد متوجه خواهي شد که در جنگ بر ما چه گذشت...
خدا کند نسلي معتقد و راسخ همچون زمان جنگ را در تمامي قرون و اعصار داشته باشيم و بي غيرتهايي همچون فتحعلي شاه و آن خائنيني که بحرين را از ايران گرفتند ديگر نبينيم...

ولي فقط ياسر چون خيلي برام عزيزي:

ايمان+ تجهيزات=پيروزي هاي والفجر 8=بيت المقدس=کمان 99=حمله به H3

ايمان- تجهيزات=شکست عمليات رمضان=شکست عمليات هاي سال اول جنگ

ياسر نمي دونم تا حالا به پشت پرده جنگ نگاه کردي که ما به دليل اينکه هواپيما هامون خيلي هاش به علت استهلاک زمين گير شده بودند نمي تونستند خوب از ايران محافظت کنند و ميراژهاي عراقي بر آسمان تهران جولان مي دادند!!!!

به مصاحبه دريادار سياري توجه کردي که با دلايل زيبا و کانلا نظامي و هوشمندانه گفت اگر به عراق 6 ماه اسلحه نمي دادند عراق را به سرعت شکست مي داديم

اين يعني چه؟يعني که تجهيزات اهميت کمي ندارد و اگر تجهيزات نداشتند ما ترتيب عراق را سريع مي داديم ولي چون تجهيزات به سرعت برايشان مي آمد مقاومت سنگيني از عراق شاهد بوديم...

ياسر اميدوارم سرت خلوت باشه و به تک تک سوالاتم جواب بدي چون من خوشبختانه يا بدبختانه بد جوري گير سه پيچم و جواب مستدل و واقعي مي خوام...

اصلا هم اينطور فکر نکن که خداي نکرده قصد دست انداختن تو وآقاي فراگ فوت را دارم نه هرگز...

فقط دليل منطقي و کاملا علمي و بر پايه واقعيات مي خوام...شايد حمل بر خودستايي بگيري ولي چند نفري از دوستاي خودم که تعصبات بي مورد و جاهلانه را در موزد برخي مسائل داشتند با همين سوال پيچ کردن ها و علاق شديدم به حقيقت يابي از عقايد عجيبشان منصرف کردم...

اصلا هم بر اين اعتقاد نيستم که هر کس پست هاي من را خواند يکدفعه با کنفيکن شدن اعتقادي مواجه شود...

فقط چشم باز و ديدن حقيقت هاي پشت پرده مسائل که خيلي از ما از آن غافليم را بايد سرلوحه قرار دهيم...

شايد فکر کني ميلاد چقدر بيکار و علافه که دنبال اين مسائله...ولي من هميشه تا زماني که وقت و فرصت اجازه دهد تا انتهاي اين جور بحث ها مي روم...

چون به بينش باز و درک صحيح و عاري از هرگونه احساس و غليانات بي مورد که بيشتر به جو زدگي شبيه است شديدا معتقدم...

مرسي ياسر عزيزم...البته کمي عصبي به نظر مي رسيدي :)

به اميد سربلندي ايران عزيز و به اميد پيشرفت روزافزون آن
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”