دو دوزه بازی کردن کشورهاي عربي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

اين همه جار وجنجال براي چيه؟
نحوه سياست كشور را شما ميخواهيد تعيين كنيد؟
كسي به حرف شما گوش مي ده؟
متاسفانه مسئولين مملكتي؛طي 30 سال گذشته مدام در حال تكرار يك اشتباه استراتژيك هستند و با اين اشتباه باعث شده اند كه در عرصه ملي،منطقه اي و جهاني مدام درجا بزنيم.
متاسفانه "سياست اسلامي"يا بهتر بگويم"سياست حمايت از جهان اسلام"باعث شده كه منافع ملي به بوته فراموشي سپرده شود و همين امر منجر به اين گشته كه دوست و دشمن خود را نشناسيم.
يك مثال ساده :همين اختلاف در كلمه "خليج فارس و خليج ...."مرحوم خلخالي كه رئيس دادگاههاي انقلاب بوددر همان ابتداي انقلاب در گفتگويي با يك خبرنگار قطري،درجهت سياست كذايي جهاني اسلام، اظهار داشت كه از امروز به اين خليج مي توان گفت "خليج اسلامي"!!(روزنامه كيهان سال 58).
به ياد داشته باشيد در انزمان مرحوم خلخالي،به واسطه اعدامهاي انقلابي از حضرت امام هم درجهان معروفتر بودند.
گمان ميكنيد پاسخ كشورهاي عربي چه بود؟!
همگي انرا رد كرده وبر نام خليج....تاكيد نمودند.گستاخي به انجا رسيدكه مرحوم عرفات در يك سخنراني درتهران هم بر همين نام تاكيد نمود.
هر كشوري براي منافع ملي خود هزينه ميكند و در اين مورد شكي وجود ندارد.
يكي پول ميدهد،تجهيزات ميدهد،حمايت سياسي مي كند،....ويا مانند امريكا ،در بالاترين حد،جوانهاي مملكتش را به ان سر دنيا ميفرستدتا براي منافع ملي سرشان بريده شود و جنازه هايشان درخيابانهاي سومالي به پشت ماشين بر روي زمين بكشند و يا جنازه هاي سوخته انها را از بالاي پل بغداد اويزان كنند.
انها و ما تمام اين كارها را انجام مي دهيم.
نقل قول اقاي "بلر"وضعيت انها را مشخص كرده است.
ما چه ثمره اي برده ايم؟؟؟
بوسني،افغانستان،عراق،سوريه........چه نتيجه اي گرفته ايم.!!!!
همين جناب نصرالله را در نظر بگيريد.
ايشان با تمام حمايت هاي ايران حاضر نيستندكه نام "خليج فارس" را برزبان بياورندو ازتماميت ارضي ايران درخليج فارس حمايت كنند.
تمام دوستان نظر بدهندايا كساني كه ازتماميت ارضي ايران حمايت نميكنند؛لياقت پشتيباني و همراهي دارند يا خير؟
به گمان من تا اين محور استراتژيك در سياست خارجي ايران تغيير نكند؛هميشه درشناخت دوست و دشمن دچار اشتباه خواهيم شدوضربه را از انجا خواهيم خورد.
يك نكته ديگر در باره كشورهاي منطقه:ما با كشورهاي منطقه از نظر زبان،نژاد و مذهب داراي تفاوت هستيم.اين سه عامل باعث خواهد شد كه هيچكدام از انها با ما همپيمان و حتي حمايت نكنند.
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

Frogfoot عزيز به نظر شما ما بايد چه روشي در قبال حکومت هايي مانند شيخ نشين امارات يا سعودي در پيش
بگيريم و حق داريم يا نداريم که حقمان را از 8 سال جنگ و ويراني از عراق بگيريم کما اينکه کشور کوچک و ثروتمندي
مانند کويت با تمام قدرت حقش را از عراق گرفته و مي گيرد.

شما شیوخ حاشیه خلیج فارس را از کی شناختید؟ غیر از این بود که اسم بعضی از آنها را فقط بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای اولین بار شنیدید؟! چرا ناگهان بعد از انقلاب مطرح شدند؟ برای اینکه یکدفعه احساس قدرت کردند؟! نه، برای اینکه نوکر کشور دیگه ایی بودند، و اربابشان از آنها خواست که فعال بشند. اگر شما الان کویت می بینی، برای این هست که آمریکا می خواست جاپای خود در منطقه را قوی کند. اگر امارات می بینی، بحرین می بینی، قطر می بینی، همه بخاطر تقویت جاپای آمریکا هستند. شما فکر می کنید اگر آمریکا نبود، امارات حرفی داشت؟ کویت حرفی برای گفتن داشت؟ قطر حرفی برای گفتن داشت؟! خیر، هیچکدام حرفی نداشتند. الان هم ندارند، بلکه مجبورند بخاطر اربابشان پارس کنند. به فرض که شما موفق شدید همه آنها را تار و مار کنید، آیا مشکلات شما حل می شود؟! خیر، چون اینها نوکر کشور دیگری بودند. اگر شما کل همسایگانتان را هم شکست بدهید، باز مشکل شما حل نمی شود، چون دشمن اصلی کشور دیگه ایست! برای همین هم هست که گفته میشه مشکل اصلی ما شیوخ عرب نیستند! شیوخ عرب از یک طرف حکومتشان وابسته به تار عنکبوت است و با کوچکترین تحرک داخلی از هم می پاشند، از یک طرف نوکر دشمنان اصلی ما هستند. شما دنیایی هم که اینها را بکشید ولی به دشمن اصلی توجه نکنید، پیروز نشدید. ولی اگر ریشه دشمن اصلی را خشک کنید، اینها خودشان به پارس کردن می افتند.

يادمه احمدي نجات بعد از يكي از گزارشاي البرادعي گفت كه ديگه پرورنده انرزي اتمي به خوبي تموم!!!!!!شد و ما از اين به بعد به مشكلات جهان بپردازيم!!!وقتي تفكر رييس جمهور مملكت اينه چه انتظاري از رسيدگي اشون به وضع كشور و عزتش و احترامش دارين؟
همينه كه اعراب هم مارو به مسخره ميگيرن...

مشکل شما و دوستانی که اندیشه شما را دارند این هست که فکر می کنید اگر به گوشه ایی بخزید و بگویید ما با کسی کاری نداریم، فقط به فکر آباد کردن مملکت خودمان هستیم، دیگران هم بی خیال شما می شوند، و می روند پی کار خودشان! در حالی که دیگران برای شما برنامه دارند، و شما چه بخواهید چه نخواهید دنبال برنامه هایشان هستند.

به يک سوال اساسي رسيديم که اگر مي خواهيم ابرقدرت شويم ابتدا بايد از مرز هاي سرزميني خود شروع کنيم نه اينکه با تورم نزديک به 30% طبق اعلام رسمي بانک مرکزي -اقتصاد متکي به نفت که در بودجه رسمي 52% سهم هزينه هاي دولت را نفت تشکيل مي دهد.البته بدون متمم بودجه ها که درصد بيشتري از صندوق ذخيره ارزي را مي بلعد.

دوست عزیز، مناقشه در جزئیات کار نیست، بلکه در هدف است. شما آخر هدفتان این است که مثلا ایران مشکل اقتصادی نداشته باشد، مسلح به انواع سلاح های جنگی باشد، مردم ایران در رفاه باشند. با این هدف هم به قول خودتان سعی می کنید که مشکلات داخلی را برطرف کنید. ولی در عمل می بینید که هر وقت تلاشتان به نتیجه گرفتن نزدیک می شود، یک بحران جدید بر علیه شما شروع می شود، یک اتفاق جدید، یک مسئله جدید که تلاش شما را نقش بر آب می کند. چرا؟ چون دشمنی دارید که از هر چیزی برای نابودی شما و توقف شما استفاده می کند. خسته هم نمی شود، با شکست های مختلف هم از رو نمی رود، بلکه بعد از هر شکستی، قوای قوی تری آماده می کند، و اگر از یک راه به بن بست رسید، از راه دیگر وارد می شود. مثل این می ماند که شما بخواهید در ساحل دریا برای خودتان از شن قلعه درست کنید. تمام فکر شما بر روی طرح قلعه و چگونگی ساخت آن است، در حالی که از موج دریا غافلید. سعی می کنید قلعه را بسازید، ولی هر بار موج دریا آن را نابود می کند. از این ماجرا درس نمی گیرید، سعی نمی کنید با موج به مقابله بپردازید، بلکه مدام همان کار سابق را تکرار می کنید، و مدام هم قلعه شما خراب می شود، بعد از بد بودن شن، ناتوانی دستانتان، وضع آب و هوا، و هزار و یک چیز دیگر ایراد می گیرید، ولی باز هم متوجه موج دریا نمی شوید! در حالی که باید می گفتید تا وقتی این موج هست، قلعه من قلعه نمی شود، باید اول برای این چاره اندیشی کنم، بعد به فکر ساخت قلعه باشم!
البته این فقط یک مثال دم دستی بود، در عمل، دشمن ما بسیار زیرک تر از موج دریا ست، و از همه جهت هم حمله می کند.

وقتی فقط روی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس تمرکز می کنید، مثل آن است که بخواهید شاخ و برگ یک پیچک را قطع کنید، به امید آنکه دیگر به پای شما نپیچد، در حالی که هر چقدر که این شاخ و برگ را قطع کنید، پیچک شاخ و برگ های بیشتری را ایجاد می کند، غیر از اینکه ریشه پیچک را بسوزانید و برای همیشه از شرش راحت شوید!

این تفکر استراتژیک است که موجب موفقیت می شود. برای همین هم هست که شما می بینید تمام ملت های موفق دنیا اهداف استراتژیک چند ده ساله دارند، و همه پیروزی ها و شکست های خود را با توجه به آن بررسی می کنند. تفاوت این نگاه با نگاه شما در این است که شما می گویید قدم اول را برداریم، بعد درباره هدف صحبت کنیم! در حالی که در این دیدگاه گفته می شود که تا وقتی هدف نهایی مشخص نباشد، قدم برداشتن معنی ندارد، چون هر کس می تواند در هر جهتی قدم بردارد، و مدعی باشد که قدم مثبتی برداشته است! در حالی که قدم مثبت فقط زمانی معنی دارد که هدف نهایی مشخص باشد، و قدم ها هم برای رسیدن به آن هدف نهایی باشد. برای همین هست که مثلا شما می بینید صهیونیسم از چند صد سال قبل یک هدف نهایی برای خود ترسیم می کند، و در طی قرون مختلف با تدبیر به سمت آن می خزد، بطوری که اگر در نیمه دوم قرن بیستم جمهوری اسلامی ظاهر نشده بود، کل جهان را می بلعید. اینها اگر می خواستند با تفکر مقطعی شما پیش بروند، هنوز باید توسری خور مسیحیان می بودند!

من برایتان آیه و حدیث آوردم که بگویم این فقط یک تفکر استراتژیک نیست، بلکه از نظر دینی و مذهبی هم در قبال این هدف مسئولیم. حالا شما هم اگر آیه یا حدیثی دارید که این تفکر را نفی می کند، یا تفکر شما را اولی بر این تفکر می شمارد، می توانید به آن استناد کنید، من از آن استقبال می کنم.

مي دانم که حرف مرا سريع رد ميکنيد چون استنادتان فقط به منابع سانسور شده داخلي ولي در زمان جنگ قضيه ايران کنترا را نبايد از ياد برد...
در زماني که مي گفتيم مرگ بر آمريکا...آمريکا با 408 موشک و قطعات يدکي هواپيما داد.البته احتمالا اين موضع را رد مي کنيد.چون منابع شما فقط داخلي است و از زير تيغ سانسور رد شده اند...

شما که مدعی هستید روی هوا حرف نمی زنید، چطور به این نتیجه رسیدید که منابع من داخلی است؟! برخلاف تصور شما، من هر چند هفته یک بار به روزنامه ها و سایت های خبری ایرانی سر می زنم، ما بقی وقتی که صرف خواندن اخبار می کنم را به اخبار روزنامه های اسرائیل، روزنامه ها و سایت های خبری Main Stream آمریکا، سایت های مستقل خبری غربی، و عربی، و پست های دوستانی مثل شما در انجمن های مختلف فارسی یا اانگلیسی مرتبط با ایران می کنم.
این چیزهایی هم که من به شما گفتم، فقط من بهش نرسیدم، بلکه در غرب هم خیلی ها درباره اش بحث کرده اند، حتی کتاب نوشته اند، و یا سایت هایی برای اطلاع رسانی مردمشان بطور مستقل تشکیل داده اند. یک نمونه معروفش که در ایران هم می توانید آثارش را پیدا کنید، همین خانم Grace Halsell نویسنده و روزنامه نگار آمریکایی هست که یکی از کتاب های معروفش در این زمینه، با نام Prophecy and Policy در ایران با نام تدارک جنگ بزرگ ترجمه و چاپ شده. یا مثلا همون گرترود بلی که ازش صحبت کردم، در منابع ایرانی (یا بقول شما داخلی) مطلبی ازش پیدا نمی کنید، جز اینکه بخاطر تسلط به زبان فارسی، و علاقه به ادبیات ایران، اشعار حافظ را یک قرن پیش به فارسی ترجمه کرده. متاسفانه یک جریانی در این سالها در ایران شکل گرفته و هر روز تقویت میشه، که فکر میکنه کسانی که صحبت از دین یا نگرش دینی می کنند، افرادی متحجر هستند یا منابع اطلاعاتی شان محدود به چند روزنامه داخلی است، ولی روشنفکران افرادی هستند که یا دم از هایدگر و هگل و کانت و فروید می زنند، یا دم از داریوش و کوروش و ایران عهد عتیق! نه، دوست عزیز، اون ور آب هم که برید، می بینید که با دیدگاه مذهبی برنامه ریزی می کنند، و برای اهداف مذهبی خودشان جنگ ها به راه می اندازند. آنجا هم که برید، می بینید که در حالی که متفکرین ما با فلاسفه عهد دقیانوس خود را مشغول کرده اند، در حال بسط علوم انسانی و نفی برخی از اندیشه های گذشته خود و منطبق کردن آن با واقعیتان موجود هستند. در کشور پیشرفته و بظاهر سکولاریی مثل آمریکا، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به صراحت در نطق انتخاباتی خود حمله به عراق را ماموریتی از جانب خدا می داند، ولی شما تصور می کنید اینها اندیشه های تاریخ مصرف گذشته است! در همون کشور به ظاهر پیشرفته، رئیس جمهورش ریگان از پشتیبانی از اسرائیل با افتخار یاد می کند و می گوید: از اینکه توانسته قدمی در جهت تسریع ظهور مسیح بردارد، خوشحال است، آن وقت شما اندر خم یک کوچه ایید، و تصور می کنید دنیا با اندیشه هایی مشابه اندیشه های شما پیش می رود! برام جالب هست که حتی خیلی از متفکرین ما که با اندیشه باز به اروپا رفتند و به تحقیق پرداختند، وقتی برگشتند، از اینکه هنوز در ایران به علوم، نظریات، و اندیشه هایی که در اروپا تاریخ مصرفشان گذشته است، بها داده می شود، شوکه شدند!

نيروي هوايي مدرن و قدرتمند نيز بسيار مهم است.چرا خودمان را گول بزنيم در اين زمينه عقب افتاده ايم.اين واقعيتي است.در مصاحبه اي از رفسنجاني در مجله شهروند امروز خواندم که اميدوارم درست نباشد.وي گفت تکيه اصلي ما براي حراست از آسمان ايران هنوز اف 14 ها و وموشک هاي فونيکس است...
يعني چه؟يعني هنوز در 35 سال پيشيم...البته تلاشهاي زحمتکشان صنعت نظامي کشور قابل تقدير است و دست همه شان را مي بوسم...ولي حالا که عربستان و اسراييل در حال تجهيز به پيشرفته ترين جنگنده هاي روز جهان مانند يورو تايفون-اف 35 -اف 22 هستند ما نيز بايد به فکر باشيم...

اولا، اگر به مصاحبه چند ماه پیش شمخانی - که فکر کنم با خبرگزاری فارس بود - توجه کنید، می بینید که صراحتا اعلام کرد که در هنگام تدوین دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران، به این نتیجه رسیدند که نیروی هوایی فعلا نمی تواند نقش موثری در ایران داشته باشد، و حرکت در آن مسیر هم بسیار پر هزینه است، هم با توجه به توان هوایی دشمنان اصلی ایران، مناسب ترین میدان برای ضربه زدن به ایران است. به همین دلیل هم در استراتژی دفاعی جمهوری اسلامی ایران، تاکید بر روی توان بازدارندگی با استفاده از افزایش توان موشکی ست، نه با تاکید بر روی توان هوایی. این یک نکته را گفتم که متوجه باشید در یک مملکت همه خریدها، تولیدات، و غیره با توجه به یک استراتژی مشخص پیش می رود، نه اینکه چون فلان هواپیما قوی هست، پس ما هم داشته باشیم، خوب است! بلکه اول می پرسند، جایگاهش در استراتژی و دکترین ما کجا ست؟! پس تصور شما درباره تجهیز نظامی شاید از دید یک فرد محب مباحث نظامی جالب باشد، ولی از دید یک استراتژیست نظامی، جایگاهی ندارد.
و اما ثانیا، پاکستان را دیدید؟ توان نظامی اش از ما بیشتر است، چه در زمینه هوایی، چه در زمینه موشکی، چه از نظر توان هسته ایی. آمریکا یک گروه از اقوام پاکستانی را متهم به پناه دادن طالبان کرد. در روز مذاکره نماینده آمریکا با پاکستان هم به پاکستان حمله موشکی کرد! یعنی حتی اجازه نداد که مذاکره تمام شود، یا حرمتی برای مذاکره قائل شود. در حالی که حتی کشورهای دشمن هم در زمان مذاکره با هم آتش بس می کنند. آیا توان نظامی و بمب هسته ایی پاکستان توانست کاری برای آن انجام دهد؟ یا توانست موشک های آمریکا را دور کند؟!!
حالا به ایران نگاه کنید، خیلی قبل از پاکستان به این اتهامات و اتهامات بزرگتر از آن محکوم شده بود، دشمنی آمریکا با ایران هم که معرف حضور همه دوستان هست، ولی دریغ از یک تیر هوایی که از طرف آمریکا به آسمان ایران شلیک شده باشد! چرا؟ آیا آن چیزی که آمریکا را از این امر باز می دارد، صرفا چند عدد موشک است؟! یا اینکه عوامل دیگه ایی هستند که وزنه ایران را بدون داشتن بمب اتم، از کشورهای دارای بمب اتم برای آمریکا سنگین تر می کند؟ حتی اگر بخواهیم توان نظامی ایران در حال حاضر را با توان صدام در سال 1991 هم مقایسه کنیم، اگر نگوییم صدام تجهیزات بیشتری داشت، حداقل این دو نیرو با هم قابل مقایسه هستند. ولی آیا دیدید که آمریکا درنگی در حمله به صدام بکند؟! از همین دو مثال ساده می توان نتیجه گرفت که تجهیزات نظامی فقط بخش کوچکی از توان بازدارندگی یک کشور را تشکیل می دهند، هر چند از نظر شما که به جنگ افزار زیاد علاقه دارید، این بخش کوچک خیلی بزرگ به نظر برسد.

من سني ندارم 22 سالم است و لي ادعا نمي کنم به اندازه 50 سيسات مدار حاليم است که دنيا چه خبره...
چرا با پيش کشيدن بحث سن من قصد داريد زدن حرفي که مخالف عقايد شماست به غرور جواني ربط دهيد...

من جسارت نکردم. بلکه چون دیدم شما بدون توجه به سوالاتی که مطرح کردم و شبهاتی که عنوان شد، فقط حرف خودتان را می زنید، انگار نه انگار که مطلبی نوشته شده، گفتم شاید از تعصب - نه غرور - باشد. در هر حال، قصدم توهین نبود.

این رو هم عرض کنم که قصدم هم این نیست که نظر شما را تغییر بدم. قصدم فقط شفاف سازی بود، چون وقتی فردی شبهه ایی وارد میکنه، اگر بهش جواب داده نشده، فرد دیگه ایی که احتمالا در آن زمینه تخصص کمتری داره، ممکن هست همان شبهه را بدون استناد و دلیل کافی بپذیرد، خدای نکرده در تفکراتش مشکل بوجود بیاد.

موفق باشید
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

1.نمي دانم شما چه سمتي در نظام داريد ولي اگر پست مهم و تاثير گذاري داريد تو را به خدا به جواني و آينده ما رحم کنيد
اول ايران بعد جهان---با اول جهان بعد ايران کم حرفي نيست.. :-O اگر اين استراتژي سران کشور باشد که جز سکوت هيچ چيز نمي گويم :?

من که اصراري ندارم شما ديدگاه خودتان را عوض و يا احيانا اندکي منعطف تر کنيد...فقط اميدوارم خودتان شخصا به اين نتايج رسيده باشيد و تحت تاثير جريان هاي احساسي و خيالاتي قرار نگرفته باشيد...

چرا نسل جوان ايران را باور نداريد که او هم فهم دارد---درک دارد---مي داند دنيا چه خبر است---کشور در چه جايگاه بين المللي قرار دارد-----بي حرمتي به ايران و ايراني را به عينه روز شب و چپ و راست در 500 جور رسانه مختلف انگليسي زبان و عرب زبان مي بيند و بغض خود را فرو مي خورد...چون دستش بسته است....به والله هنگامي که حمايت هاي العربيه را از تروريستي کثيف همچون ريگي مي ديدم آرزو مي کردم يک موشک عظيم در دستان من بود و شاسي شليک ان را به طرف مقر اين شبکه در مرکز رسانه اي دبي مي زدم...در کامنت هاي آن چنان بي حرمتي هايي به ايران ديدم که اگر سانسور نمي کردند فحش خواهر مادر به انها مي دادم.

به هر حال ديدگاه من و شما 180 درجه اي است وشما با وجود اين همه توضيحات که ميدانم براي بدست اوردنش وقت گذاشته ايد هنوز نتوانستيد همسالان مرا متقاعد کنيد که اين استراتژي کي محقق مي شود ومن و امثال من در کجاي پازل اين بازي قرار داريم...

اگر گفتم که منابع شما احتمالا داخلي است چون مشابه اين تحليل ها را چند جاي ديگر خوانده ام ولي همگي در پاسخ به سوالات اساسي من و امثال من ناتوان بودند و استراتژي کاملي نبودند..و به راحتي نقطه ضعف هايشان مشهود بود...

البته قصد من دست انداختن شما نيست... :x

مورد دوم در رابطه با نيروي هوايي:

علت آن که به اين بخش توجه نشامن ميدهم را علاقه به جنگ افزار عنوان کرديد...اين يکي از دلايل هست ولي ديد استراتژيک هم دارم...در صورت هجوم 500 فروندي جنگنده هاي دشمن به ايران پدافند مگر چند تا را مي تواند بزند...

ما اگر به اندازه دشمن نداريم ولي خيلي ضعيف تر از دشمن هم نبايد باشيم...

استراتژي موشکي نيز کار بسيار خوبي است ولي اگر تکيه صرف بر روي موشک باشد واقعا.... :?

پاکستان را مثال زديد...قياس ماالفارغ :shock: پاکستان معجوني از هزاران تروريست خطرناک و خونريز و بي رحم که با کشتن و خون ارضا مي شوند...در اران آيا ما همچين وضعيتي داريم...

پاکستان اکنون در اشغال اعلام نشده امريکاست چون سران بي عرضه اي دارد...چون تحجر مردمش بالاست...چون مغزهاي بيمار در آنجا زيادند...چون به معناي واقعي کشور نيست...ترکيبي از چند قوم عجيب و غريب با اعتقادات و فرهنگ هاي تقريبا قرون وسطي ايست...

مطمئن باش اگر مشرف کودتا نمي کرد الان رييس جمهور پاکستان يک بيماري همچون بن لادن و ملا عمر بود

جامعه پاکستان مستعد اينگونه بيماران است...

ما در ايران چند تا از اينا داشتيم مگه..رجوي بود که معلوم نيست تو کدوم سوراخي قايم شده...و چند تا ديگه که به زباله دان تاريخ پيوستند..

مي دانم از بحث سن من منظوري نداشتيد فقط نمي خواستم که خواننده پست شما درباره من فکر کند با کسي طرف است که بوق بوق تشريف دارد و از روي نوک دماغش حرف مي زند و هيچ چيز را نمي بيند.

به هر حال خيلي از بحث شما استفاده کرديم...اميدوارم ايران را بر بلنداي قله هاي افتخار جهاني ببينم
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

ولي ياسر جان خيلي خوبه که اين بحث ها بين دوستان و کلا همه ايرانيا بشه تا لا اقل به يک درک مشترک از افکار همديگر برسيم نه اينکه چشم بسته همديگر را محکوم کنيم...

دوست خوب ميلاد
من هم از صحبتهاي روشنگرانه پرهيز نمي کنم اما زماني که مسائل شفاف شده است ديگر ادامه دادن بحث جايز نيست.

من نسبت به روز اول تو و کساني که نظراتي مشابه ات را دارند را خيلي بهتر شناخته ام و انصافا بگم حرفهاي منطقي و درست بسيار مي گويي...به نظرم ميرسد از نخبگان علمي کشور باشي و به هر حال سواد علمي ات از من بيشتر است.
اميدوارم که در راه خدمت به پيشرفت ايران هميشه کوشا باشي...

عزيز توي هندونه زير بغل دادنم که استادي، البته من به دلايل مختلف به اينکه هندونه زير بغلم بزارن عادت دارم و ديگه جا ندارم. در هر صورت از لطفت ممنونم.

ياسر اميدوارم سرت خلوت باشه و به تک تک سوالاتم جواب بدي چون من خوشبختانه يا بدبختانه بد جوري گير سه پيچم و جواب مستدل و واقعي مي خوام...

آخه پسر خوب تو که اصلا به سوالات من جواب نمي دي (سوالات من کاملا با علامت سوال مشخص است)، اگر هم سوال خاصي داري بگو تا جواب بدم اما براي توضيح دادن ها که نميشه جواب داد و هر کسي يک نظري داره ديگه.

من هم از اين نکته غافل نيستم که تجهيزات مدرن در جنگ مؤثر است اما همانطور که جناب Frogfoot توضيح دادن همه اين موارد بر مي گردد به استراتژي اصلي براي نبرد.
به نظر من استراتژي ايران در مورد نيروي هوايي سرمايه گذاري و طي مسير بصورت آرام و در بازه زماني بلند مي باشد و فعلا تمرکز نيرو و هزينه بر روي قواي موشکي مي باشد، زيرا ايجاد توان بازدارندگي آن در برابر دشمن ما بيشتر است اما جهت انجام اهداف دراز مدت و تغيير در استراتژي و اتخاذ استراتژي هجومي نياز به نيروي هوايي مقتدر بيشتر است که در زمان دورتري مورد نياز مي باشد. شما در جنگ نبايد از ابزاري استفاده کنيد که باعث ايجاد تلفات مالي و جاني بيشتري براي شما شود.

مورد دوم در رابطه با نيروي هوايي:
علت آن که به اين بخش توجه نشامن ميدهم را علاقه به جنگ افزار عنوان کرديد...اين يکي از دلايل هست ولي ديد استراتژيک هم دارم...در صورت هجوم 500 فروندي جنگنده هاي دشمن به ايران پدافند مگر چند تا را مي تواند بزند...

فکر مي کنيد دشمن ما توان از دست دادن چند جنگنده را دارد تا از نظر روحي و رواني براي ادامه جنگ آماده بماند؟!
به فرض هجوم 5000 فروند جنگنده با وسعت ايران آنها چه اقدامي را صورت مي دهند که از نظر هزينه و فايده برايشان در کل سود حاصل کند؟
آيا توان تحمل ضربات بعدي که از سوي ايران وارد مي شود را دارند؟
آيا توان اقتصادي ادامه نبرد را براي مدتي طولاني دارند؟ براي چه مدت؟
آيا با بمباران و موشک باران صرف توان از پا درآوردن کشوري مثل ايران را دارند؟
فکر مي کنيد چه مقدار زمان، موشک، سورتي پرواز هواپيما و بمب براي تخريب زيرساختهاي نظامي و اقتصادي ايران نياز است؟
در طول اين مدت تحمل چه مقدار ضربه از سوي ايران را دارند؟
در چه مناطقي تحمل پذيرش ضربه را دارند؟ آيا در خاک خود هم توانايي درگيري دارند؟
آيا توان تحمل تلفات انساني بالا را دارند؟ تا چه مقدار؟
دوست خوب اينها و سؤالات بيشمار ديگر، سؤالاتي است که بايد جواب داده شود و تا زماني که جواب روشن و قابل قبولي که حاکي از توانايي براي انجام نبرد و پیروزی در آن باشد، هيچ زمان اقدامي صورت نمي گيرد.
اینها نشان دهنده این است که ایران توانسته در جهتی گام بردارد که در برابر تهدیدات روزافزون بازدارندگی ایجاد کند و نشان از درستی سیاست و استراتژی دفاعی می باشد.

دوست خوبم شما خودتون در بعضي موارد جواب خود را مي دهيد اما توجه نمي کنيد.

پاکستان را مثال زديد...قياس ماالفارغ پاکستان معجوني از هزاران تروريست خطرناک و خونريز و بي رحم که با کشتن و خون ارضا مي شوند...در اران آيا ما همچين وضعيتي داريم...
پاکستان اکنون در اشغال اعلام نشده امريکاست چون سران بي عرضه اي دارد...چون تحجر مردمش بالاست...چون مغزهاي بيمار در آنجا زيادند...چون به معناي واقعي کشور نيست...ترکيبي از چند قوم عجيب و غريب با اعتقادات و فرهنگ هاي تقريبا قرون وسطي ايست...
مطمئن باش اگر مشرف کودتا نمي کرد الان رييس جمهور پاکستان يک بيماري همچون بن لادن و ملا عمر بود
جامعه پاکستان مستعد اينگونه بيماران است...
ما در ايران چند تا از اينا داشتيم مگه..رجوي بود که معلوم نيست تو کدوم سوراخي قايم شده...و چند تا ديگه که به زباله دان تاريخ پيوستند..

به نظر من دوست ما Frogfoot هم همين را مي گويد. يعني ابزار قدرتي که ايران در اختيار دارد را پاکستان ندارد اما پاکستان نيروي هوايي قوي دارد، بمب هسته اي دارد و ... اما در نهايت ابزار قدرت ما برتري دارند. شما هم تاييد مي کنيد اما توجه نمي کنيد که داريد تاييد مي کنيد.

موفق باشيد
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

yasermym,

باشه ياسر جان ما شديم هندونه زير بغل گذار ديگه ::ss

جواب به سوالات هم اگر بدون توضيح اشانتيون بذاري چشم :-)

هر سوال شسته رفته تو = با يک جواب کوتاه و قطع و شسته رفته من

وهر سوال شسته رفته من= يک جواب کوتاه و قاطع و شسته رفته تو

بدون طفره رفتن و حاشيه رفتن از موضوع اصلي اگه حوصله و وقت داشتي بسم الله با کله حاضرم سيد!!! :(

1.يک نکته پيام بازرگاني ديگه هم بحث نيرو هوايي بود که چون مسئله تخصصي نظامي است و من ساعتها مي تونم دربارش بحث کنم مي گذارمش در يک تاپيک نظامي و با حضور اهل فن سايت... :razz:
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

سلام دوستان
بحث جالبي است ولي به نظر من بي نتيجه است. تجربه نشون داده اين تاپيک ها به نتيجه نميرسه و هيچ کدوم از طرفين نظرشون عوض نميشه
من از اول پست هاي اين تاپيک را خوندم و به نظرم فقط صحبت هاي اقايان فراگ فوت و جواد راديکال منطقي به نظر ميرسه.
بقيه دوستان با همه ي احترامي که براشون قائلم به نظرم دارند از اين شاخه به اون شاخه ميپرن
دوستان تجربه به من ثابت کرده که زماني دو نفر ميتونند بحث کنند و اطلاعات هم ديگه رو به چالش بکشند که اطلاعاتشون در حد هم باشه. به طور مثال من در حال حاضر هرگز نميتونم در زمينه ي اطلاعات هوانوردي با شخصي مثل Shahryar مناظره کنم و اطلاعاتش رو به چالش بکشم. من فقط بايد ياد بگيرم. سطح علمي ايشون خيلي از من بالاتره
اين مسئله به بسياري از پست هاي اين تاپيک هم قابل تعميمه. مثل اين ميمونه که يه دانش اموز بخواد اطلاعات دبير خودش رو نقض کنه.
دوستان سياست خيلي پيچيده تر از اين حرفاست که من و شما( منظورم افراد عادي است) بخواهيم ان را تجزيه و تحليل کنيم و سياست کلان کشور را به چالش بکشيم.ممکنه در برخي موارد در اتخاذ تاکتيک درست براي رسيدن به هدف اشتباهاتي شده باشه ولي اصل هدف محترمه
يه مساله ديگه:
تو پست بعضي از دوستان ديدم که ميگند محاله ما بتونيم با اعراب سازش کنيم.
دوستان يه مقدار به عقب تر برگرديم. مگه 500 سال قبل بخشي از عراق جزو کشور ما نبود؟ مگه قطر و بحرين و ... جزو کشور ما نبود؟ چرا اون موقع هيچ مشکلي نداشتيم و راحت با هم زندگي ميکرديم؟ مگه اون موقع ساکنان اين مناطق عرب نبودند؟دوستان جنگ طلبي به نفع هيچ کشوري نيست. ما بايد تلاش همسايگان رو قانع کنيم که در کنار همديگر زندگي کنيم نه در مقابل هم.
مگه مشکل ما با همسايگان از مشکل انگليس و المان نازي بدتره؟ مگه دشمني ما عميق تره؟ چرا با وجود 2 جنگ بزرگ جهاني اين دو کشور الان در کنار هم هستند؟
ما هم بايد ياد بگيريم تفرقه رو کنار بزاريم و سعي کنيم متحد شيم
البته اينو هم بگم منظورم از اين حرفا اين نيست که از حقوق خود در برابر اعراب کوتاه بيايم. فقط ميگم هيزم اين اتش رو بيشتر نکينم و سعي کنيم خاموشش کنيم
اميدوارم اين حرفاي من به عرب پرستي تعبير نشه. فکر ميکنم تا الان دوستان نظر من رو نسبت به اعراب فهيمدند و ميدونند چقدر از کاراي اخير اعراب متنفرم. ولي حقيقت اينه ما با اعراب مشکلات اساسي نداريم و فقط به علت تفرقه و حماقت سران عرب مشکلاتمون بيشتر شده
راستي يه چيز ديگه:
به ياوه گويي هاي اعراب خيلي توجه نکنيد. اونا نه ميتونند کاري بکنند نه جرئتش رو دارند. ميلاد جان خود شما يه جا گفته بودي در سال 70 يا 71 رييس جمهور وقت در پاسخ به ادعاهاي اماراتي ها گفته بود براي رسيدن به جزاير 3 گانه بايد از درياي خون گذشت و بعد از اين حرف اعراب تا چند سال ساکت شدند(نقل به مضمون)
خوب تهديداتي که با يه سخنراني از بين ميره چه اهميتي داره؟ تهديدي که اينقدر راحت از بين ميره چه قدر اعتبار داره؟

موفق و پيروز باشيد
کوچيک همه ي شما
نويد ::ss
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

1.نمي دانم شما چه سمتي در نظام داريد ولي اگر پست مهم و تاثير گذاري داريد تو را به خدا به جواني و آينده ما رحم کنيد

پسر خوب، من هیچ شغل دولتی نداشته و ندارم. کارم هم توسعه نرم افزار (به عبارتی برنامه نویسی) هست.

از نظر سن هم جایی نگفتم فرد سن و سال داری هستم یا نیستم. بحث سن شما را که پیش کشیدم، بخاطر این نبود که بگم شما جوانی! اتفاقا اگر به اکثریت کاربران این سایت دقت کنید، سن شان کمتر یا یا نزدیک به سن شما ست. پس مسئله کم سن و سالی مطرح نبود، بلکه مسئله تعصب در این مقطع سنی مطرح بود.

درباره مباحثی هم که مطرح کردید، هر جا سوال پرسیدید، من جواب دادم. ولی هر جا من سوال پرسیدم، شما بجای جواب یک سوال جدید مطرح کردید. در واقع پست های من بیشتر و بیشتر تبدیل شدن به جواب، با سوال های بی جواب؛ و پست های شما بیشتر و بیشتر تبدیل شدن به سوال.

یک سری مسائلی هم که درباره نسل جوان مطرح کردید، فرافکنی بود، مثل بحث های اقتصادی و نظامی که وسط بحث مطرح کردید. در هر حال، صحبت هایی که من کردم، و صحبت هایی که شما کردید، اینجا هست و هر کی دوست داشت، میتونه مطالعه کنه و نتیجه گیری کنه.

و پست بعضي از دوستان ديدم که ميگند محاله ما بتونيم با اعراب سازش کنيم.
دوستان يه مقدار به عقب تر برگرديم. مگه 500 سال قبل بخشي از عراق جزو کشور ما نبود؟ مگه قطر و بحرين و ... جزو کشور ما نبود؟ چرا اون موقع هيچ مشکلي نداشتيم و راحت با هم زندگي ميکرديم؟ مگه اون موقع ساکنان اين مناطق عرب نبودند؟دوستان جنگ طلبي به نفع هيچ کشوري نيست. ما بايد تلاش همسايگان رو قانع کنيم که در کنار همديگر زندگي کنيم نه در مقابل هم.
مگه مشکل ما با همسايگان از مشکل انگليس و المان نازي بدتره؟ مگه دشمني ما عميق تره؟ چرا با وجود 2 جنگ بزرگ جهاني اين دو کشور الان در کنار هم هستند؟
ما هم بايد ياد بگيريم تفرقه رو کنار بزاريم و سعي کنيم متحد شيم
البته اينو هم بگم منظورم از اين حرفا اين نيست که از حقوق خود در برابر اعراب کوتاه بيايم. فقط ميگم هيزم اين اتش رو بيشتر نکينم و سعي کنيم خاموشش کنيم
اميدوارم اين حرفاي من به عرب پرستي تعبير نشه. فکر ميکنم تا الان دوستان نظر من رو نسبت به اعراب فهيمدند و ميدونند چقدر از کاراي اخير اعراب متنفرم. ولي حقيقت اينه ما با اعراب مشکلات اساسي نداريم و فقط به علت تفرقه و حماقت سران عرب مشکلاتمون بيشتر شده

نوید جان، علت زیاد شدن اینگونه موضع گیری ها مشخص هست...
انگلیس در جنگ جهانی اول از شکست دادن عثمانی عاجز شد، وقتی دید شکست نزدیک است، گروهی از جاسوسان را که به اسم باستان شناس در منطقه به غارت آثار باستانی ملت های منطقه مشغول بودند، به کار گرفت تا با تحریک اقوام عرب به استقلال طلبی، عثمانی را متوجه مسائل داخلی کند. بر همین اساس، طوایف و اقوام مختلف عربی سر به طغیان گذاشتند، و دولت عثمانی که بشدت متوجه جبهه نبرد با انگلیس بود، از داخل فرو پاشید، و در خارج هم از انگلیس شکست خورد. سپس انگلیس که توان قبول قیومیت همه این مناطق را نداشت، سعی کرد با تقسیم این سرزمین ها، مخلوط کردن طوایف مختلف با هم، و قرار دادن سران سر سپرده، هم کشورهای کوچکی پدید بیاره که روی دست انگلیس خرج نگذارند، هم مانع از قدرت گرفتن یا اتحاد مجدد آنها بشه. نتیجه اش این کشورهای کوچک و بزرگی عربی موجود در خاورمیانه است. مثلا همین تشکیل کشور عراق متشکل از سه قومیت کرد، شیعه، و سنی از جمله کارهایی بود که انگلیس بعد از فروپاشی عثمانی انجام داد، یا به قدرت رساندن بعضی از خاندان های وابسته در این کشورهای عربی.
الان هم سیاست همون هست. مشغول کردن مسلمانان به جبهه داخلی، و تحریک برخی سران عربی سر سپرده، تا توجه مسلمانان بجای قدرت های فرامنطقه ایی متوجه جبهه داخلی بشه. یک روز امارات تحریک میشه، یک روز کویت، یک روز آذربایجان، یک روز طالبان درست میشه، و... هدف همه شان هم یک چیز هست؛ اینکه نشان داده بشه که اختلافات درون منطقه بسیار زیاد است، و باید توجه مسلمانان به این اتفاقات جلب شود، نه مثلا به فلان کار فلان ابرقدرت.
انسان عاقل در برخورد با این سیاست ها، از تاریخ درس میگیره، و بجای چنگ و دندان نشان دادن به مزدوران فریب خورده، و بی اراده، عنصر اصلی که می خواهد با این شلوغ کاری ها سیاست خودش را در دنیا پیش ببرد را هدف قرار می دهد.
این به معنی آن نیست که در منطقه اختلاف وجود ندارد، اتفاقا اختلاف وجود داره، ولی در حال حاضر خطر بزرگتری از این اختلاف وجود داره که اول باید بر آن چیره شد، بعد این اختلافات را حل کرد. امیرالمومنین (ع) هم اولی و دومی را قبول نداشتند، اصلا کسی منفورتر از آنها پیش ایشان وجود نداشت، ولی در مقطعی سکوت کردند، و برای شکست دشمن خارجی، حتی امام حسن و حسین (ع) را با لشکر این غاصبان به جنگ با کفار فرستادند. الان هم وضع به همین شکل هست. اگر ایران درگیر مناقشات کوچک و متعددی که اعراب سر سپرده ایجاد می کنند، بشود، از دشمن اصلی که اینها را تحریک می کند، باز می ماند. چه بسا ایران تمام این کشورها را هم فتح کند، ولی درست در زمانی که می خواهد از پیروزی به ظاهر بزرگ خود سر مست شود، دشمن اصلی اش از جایی که هیچ وقت انتظارش را نداشت، به او ضربه ایی کاری وارد کند. همانطور که انگلیس به عثمانی ضربه زد، و موفق هم شد.

من وقتی میگم اظهار نظر بعضی از دوستان احساسی هست، دوستان ناراحت می شوند، و فکر می کنند چون با من هم عقیده نیستند، من آنها را متهم به احساسی حرف زدن می کنم :?
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

بحث جالبي است ولي به نظر من بي نتيجه است. تجربه نشون داده اين تاپيک ها به نتيجه نميرسه و هيچ کدوم از طرفين نظرشون عوض نميشه

قرار نیست لزوما کسی نظرش عوض بشه. اینجور بحثها بیشتر برای روشن شدن مسائل هست اما همونطور که گفتم نباید از حد بگذره.

موفق باشید
آخرین ويرايش توسط 1 on yasermym, ويرايش شده در 0.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

navid missle,

از دوستي و و حدت با اعراب حرف زدي به ضرس قاطع مي گم تا تغيير فضاي سنگين فعلي حاکم بر منطقه بعيد مي دانم تغيير در معادلات روابط سياسي بين کشورها بوجود بيايد.

روابط ما با همسايگان فعلا مثل چراغ راهنما ماشين...زياد روشن خاموش ميشه...اميدوارم روزي مثل خورشيد در پرتو احترام متقابل و رعايت تماميت ارضي روشن و پر نور بشه..

البته به غير از بحرين و آذربايجان که جدايي شان را از خاک ايران موقت مي دانم...قرارداد هاي ترکمنچاي و گلستان آنطور که من تحقيق کرده ام موعد حدودا 200 ساله شان پايان يافته و يا رو به اتمام است...
البته اين را مطمئن نيستم ولي اهالي باکو و گنجه و نخجوان پيوستن به خاک اهورايي ايران را دوست مي دارند...
بحرين نيز بر اثر يک خيانت کثيف و توطئه مشترک عده اي بي وطن و همچنين استعمار پير بريتانيا 35 سال پيش از ايران جدا شد و استان 16 ايران بوده و خواهد بود.
سفر اخير احمدي نژاد به بحربن نيز سفري استاني بود.

در رابطه به پرت و پلا هاي شيخ زايد رييس عظيم البطن و محدب الهيکل امارات که اخيرا بزرگتر از دهانش حرف ميزند نيز يک تهديد دوباره را لازم ميدانم...اگر به جاي جمله محو اسراييل" جمله امارات خفه شو" را از دهان احمدي نژاد مي شنيدم علي رغم اختالافاتي که با روشش دارم دستش را مي بوسيدم.

ولي روزي بايد براي هميشه دهان امارات را ببنديم.اميدوارم ان روز به زودي فرا برسد تا به خود و اقتدار ايران افتخار کنم که چنين ملعبه يک شيخ چاق و چله شده است.

Frogfoot,

به اندازه کافي با هم صحبت کرديم ...مهم تضارب آرا بود که انجام شد...بينندگان قضاوت کنند.

اگر سوال تو سوال آمد و جواب تو جواب اگر مايل باشيد همانطور که به ياسر گفتم ديالوگ خود را به سوال و جواب هاي کوتاه و کامل تبديل کنيم تا اين حاشيه روي ها کنار رود..

به اميد اقتدار روزافزون ايران و ايراني
  بی  
Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

پست توسط بهنام41 »

Frogfoot نوشته شده:

من برایتان آیه و حدیث آوردم که بگویم این فقط یک تفکر استراتژیک نیست، بلکه از نظر دینی و مذهبی هم در قبال این هدف مسئولیم.

دوست عزیز
همانطور که قبلا هم گفتم مشکل اساسی کشور ما همین جهت گیری منافع بر اساس"سیاستهای دینی"است نه "منافع ملی".
این مطلب را تمامی همسایگان ماو همسایگان فقیر ما در افریقا!!!متوجه شده اند و از این راه منافع ملی خودشان را کسب میکنند.
انها از اثرات "انقلاب اسلامی"ونقش ایران در جهان اسلام ساعتها سخنرنی میکنندو برمرقد امام تاج گل گذاشته و قراردادهای دولا پهنا میبندندولی هیچوقت در مسیله جزایر ایرانی از ما حمایت نمیکنند.
همین سوریه را نگاه کنید که متحد استراتژیک ماست.
همیشه در نشست سران عرب رای به تخلیه جزایر میدهد.
عربها بخاطر تفاوت زبان،نژاد و مذهب هیچگاه با ما دوست نخواهند شد و ماهم بیخودی سنگ اسلام انها را به سینه میزنیم.
ازشما برادرراگ فوت سوال میکنم ایا حماس و دولت فلسطینی حماس از حقانیت ما در جزایر ایرانی حمایت میکند یا خیر؟
اشتباه در شناخت بود که الان نه روسیه و نه سایر کشورها طرح تقسیم دریای خزر ایران را قبول ندارن
اینها بخاطر دو دوزه بازی سایرین ایجاد شده و حالا هم کسی نمیگه "دریای خزر "چی شد؟
ما ابتدا بایستی تکلیف خودمان را با همسایگانمان مشخص کنیم و بعد منطقه ای کار کنیم.همان کاری که شاه انجام داد.
ما به نیروی هوایی ،دریایی و زیر دریایی قوی نیاز داریم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام :razz:
دوستان من اينجا قرار نيست انديشه و اعتقادات همديگر رو سركوب كنيم و يا انديشه و اعتقادات خودمون رو تحميل كنيم .

اينجا مكاني هست براي اشنايي و شناخت عقايد ديگران و صحبت از عقايد و اعتقادات خودمان .
اين مهم نيست كه در اخر عقايد و اعتقاداتمون تغيير كنه يا فردي رو از عقايد و اعتقادات و بينشي كه نسبت به مسائل داره بازداريم . چون واقعا اگر چنين چيزي باشه واقعا بايد در صحت اعتقادات فرد شك كرد , مهم اينجاست كه هر كدام از ما با شركت سازنده در بحث چراغ راهي باشيم براي ساير شركت كنندگان در اين گفتگو و خوانندگان اين موضوع .
عقايد و اعتقادات هركسي براي اون فرد مهمه و اين عقايد و اعتقادات بايد براي ماهم مهم و قابل احترام باشه .

اما به نظر من بهتره از ادامه اينكه تابحال چكار كرديم و ميكنيم بگذريم و راجع به اين بحث كنيم كه ; حالا چكار بايد كرد ؟
اگر مسير قبلي رو درست يا غلط طي كرديم , اگر در روابط , سياستها ,برنامه ها و اهداف جهت گيري صحيح و يا ناصحيحي داشتيم . حال باتوجه به وضع كنوني چكار بايد كرد ؟ چكار بايد كرد به انچه كه شايسته ماست دست پيدا كنيم ؟
تنها خواهشي كه از دوستان دارم اينكه قبل از اقدام به پاسخ به ساير عزيزان يا بيان نظراتشون راجع به نظرات ديگران به خوبي گفته هاي همديگر رو در ذهنشون حلاجي كنند و با درك كامل و نه سطحي اقدام به پاسخ كنند . اين نحوه پاسخگويي نشاندهنده اهميت و ارزشي هست كه شما براي فرد مقابل قائل شديد و فرد مقابل هم به نحو شايسته پاسخگوي شما خواهند بود .
:razz: :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

يکي از نکات مهم اين تاپيک که به شدت به چشم مي آيد اختلاف وسيع دو ديدگاه نظري موجود در جامعه کنوني ايران بود...

ديدگاه دوستمان آقاي فراگ فوت واضح و مبرهن است که گفتمان مسلط برخي مسولين سياسي کشور ما است...
تاکيد مي کنم بعضي از مسئولين...

البته اينکه کدام ديدگاه داراي طيف طرفداران و پيروان اکثريت است و کدام ديدگاه در اقليت قرار دارد با مقداري گشت گذار چند دقيقه اي در کوچه بازار که معمولا اکثريت خاموش جامعه محسوب مي شوند کاملا به دست مي آيد.

مطالبي که من عنوان کردم مسائلي است که به عينه هر روز در موقعيت هاي مختلف روزانه و از اقشار مختلف مردم مي شنوم...

مطالبي که آقاي فراگ فوت فرمودند را من به شخصه از دهان مردم کوچه بازار نمي شنوم...چون خواسته هاي آنها عمدتا رفاه اقتصادي-تورم-بيکاري است...از کسي نشنيده ام که بايد براي فتح عالم آماده شويم :? که حالا اين را هم شنيدم...البته مشابه اين حرفها را در مطبوعاتي چون ... نيز خوانده ام که آمار وحشتناک برگشتي ها و تيراژ بسيار ضعيف روزنامه هاي اينچنيني وسعت طرفداران اين تفکر را بيشتر نشان مي دهد...

اصولا جناب فراگ فوت مطمئن باشيد اگر مردم ايران از نظر اقتصادي به سطح بالايي برسند علام که هيچ براي فتح کرات ديگر نيز آماده خواهند شد... :m:a

اميدوارم که انساني باشيد که در متن جامعه با افکار مردم عامي نيز برخورد کرده باشيد...من اگر چيزي گفتم عينيات ومسائلي است که دغدغه اصلي مردم بود را گفتم...

وقتي در 24 ساعت شبانه روز اينگونه بحثها را مي شنوم که... چرا خودم را به آن راه بزنم .

البته اينکه فرموديد به بعضي سوالاتتان جواب داده نمي شود من و ساير دوستان را به اين نتيجه نرساند که سوالات شما دغدغه اصلي است و شما به جاي اينکه از مرحله 1 به مرحله 10 برويد از مرحله 10 مي خواهيد به مرحله 1 بياييد...

اين بحثها مرا به ياد بازيهاي پلي استيشن در دوران کودکي انداخت که با دوستانم سر فتح بازي سرط مي بستيم...
ولي در بازي مجازي نيز از مرحله 1 استارت مي زديم...!!!!!!

ولي کلا بحث جالبي بود فقط بعضي دوستان نبايد کسي را به بي وطني و عدم توجه به ايران متهم مي کردند...
چون هر ايراني وطن خود را دوست دارد...

از حزب اللهي مذهبي و مسجدي گرفته تا نماز روزه گير معمولي مثل خود من و يهودي و مسيحي و زردشتي و کرد و لر و عرب و بلوچ و آذري و قشقايي , رپر و بچه خوش تیپ و سوسول و ... و همه جاي ايران...

با هر دين و فرهنگ و نژادي...ايران ما را ملت واحد نگه داشته و همه ما ايران را حفظ کرده ايم و به پيشرفت آن کمک مي کنيم....

يا علي................................................................................................................
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”