البته اينکه کدام ديدگاه داراي طيف طرفداران و پيروان اکثريت است و کدام ديدگاه در اقليت قرار دارد با مقداري گشت گذار چند دقيقه اي در کوچه بازار که معمولا اکثريت خاموش جامعه محسوب مي شوند کاملا به دست مي آيد.
مطالبي که من عنوان کردم مسائلي است که به عينه هر روز در موقعيت هاي مختلف روزانه و از اقشار مختلف مردم مي شنوم...
مطالبي که آقاي فراگ فوت فرمودند را من به شخصه از دهان مردم کوچه بازار نمي شنوم...چون خواسته هاي آنها عمدتا رفاه اقتصادي-تورم-بيکاري است...از کسي نشنيده ام که بايد براي فتح عالم آماده شويم که حالا اين را هم شنيدم...البته مشابه اين حرفها را در مطبوعاتي چون ... نيز خوانده ام که آمار وحشتناک برگشتي ها و تيراژ بسيار ضعيف روزنامه هاي اينچنيني وسعت طرفداران اين تفکر را بيشتر نشان مي دهد...
دوست خوب میلاد
یکی از مشکلاتی که در جامعه ما و در بین ایرانی ها وجود دارد این است که همه عادت کرده اند در همه مسائل نظر بدهند آنهم نه نظر عادی بلکه نظری بمانند یک کارشناس خبره در آن علم که البته شاید برمی گردد به اینکه بعد از انقلاب مردم خوب اعتماد به نفس پیدا کردند، اما در کل اظهار نظر در حد کارشناسی و اینکه توقع داشته باشیم عملی باشد را بهتر است به عهده کارشناسان بگذاریم.
منظور من فقط مسائل سیاسی نیست بلکه ما در همه زمینه ها تا مقداری اطلاعات بدست می آوریم شروع به اظهار نظر و نقد، آنهم از نوع کارشناسی می کنیم. بارها در میان عامه مردم شنیده اید که راجع به یک مساله درصد هم می دهند و تا دقت دهم درصد هم اعلام می کنند.
دوستان شاید از نظر من و شما اظهار نظر در زمینه ای که تخصص نداریم عادی بیاید و فکر هم کنیم چه نظر خوب و مهمی دادیم اما زمانی که با این مساله مواجه شویم که شخصی راجع به مطلبی که ما تخصص داریم ناشیانه و غلط اظهار نظر می کند آنوقت باید حال افراد متخصص در سایر امور را درک کنیم زمانی که ما به غلط اظهار دانش می کنیم.
اگر شما بخاطر یک دل درد پیش یک دکتر بروید و بگویید فکر می کنم آپاندیسیت شده ام و دکتر هم آپاندیس شما را عمل کند و بعد بفهمید که مشکل از کلیه بوده، به دکتر چه می گویید؟ نمی گویید که شما متخصص بودید و به صرف گفته من نباید عمل می کردید و باید از تخصص خودتون استفاده می کردید؟ (این فقط یک مثال ساده بود)
این توضیحات برای این بود که بدانید لزوما نمی شود به این نکته توجه کرد که در کوچه و بازار چه می گذرد.
توجه به خواسته های مردم یک مورد است اما نحوه رسیدن به آن خواسته باید بر عهده کارشناس امر باشد.
این سوال من را بدهید که آیا در هر امری باید ملاک عمل کارشناس آن رشته و فن باشد یا کسانی که تخصص ندارند؟
آیا وضع اقتدار کلی ایران نسبت به سالهای قبل بهتر شده است یا بدتر؟