** زندگینامه سرکرده جندالشیطان ((عبدالمالک ریگی)) **

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

لطفآ ادب را رعایت کنید.
هرکسی عقاید خودش رو داره و شما نباید به خاطر اینکه عقاید یکی مطابق میل شما نیست فحاشی کنید. :x :x :x
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 176 بار

پست توسط masoud_syd »

لطفاً ژست منطق نگيريد. مگر مي‌توان روي اعمال و حركات اين ... يا به‌عبارت بهتر:

قصاب تاسوكي

عنوان عقايد و ايدئولوژي هم گذاشت. فراموش نكنيد كه اين ... (مي ترسم در حق حيوانات ظلم شود اگر از عنوان آنها استفاده كنم) دست به فجيع‌ترين جنايات زده و با كمال وقاحت هم آنها را در قالب سي‌دي‌هاي تبليغات در سرتاسر كشور پخش كرده. آيا شما خودتان صحنه هاي جنايات ضد بشري اين موجود وقيح را ديده‌ايد (واقعاً قلب هر انساني را به‌ درد مي‌آورد) كه اينگونه درخواست رعايت ادب را مي‌نماييد. واقعاً كه ...
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 176 بار

پست توسط masoud_syd »

جهت اطلاع افرادي كه از روي عمد يا سهو سنگ اين وحشي را به سينه مي‌زنند اين لينك را قرار مي دهم تا خود قضاوت كنند:

گردن بريده سرباز شهيد ايراني به‌دست قصاب تاسوكي، سراوان، جاده بم و ...
[External Link Removed for Guests]

(السلام عليك يا اباعبدا... )

در حالي كه اين موجود دوپا با ابزارهاي كمك منطقي (مشابه ايزارهاي كمك آموزشي!!!) خودش (كارد و مسلسل و...) افراد بي‌گناه و تاكيد مي‌كنم مخالف عقيده خودش را به‌آساني بريدن خيار سر مي‌برد :lol: متاسفانه بعضي هم از او حمايت مي كنند. :-O :-P :-P :-P :-P :-P و از مخالفين اين موجود وحشي درخواست رعايت ادب را در مقابل هم مسلكان (حداقل از لحاظ عقيده) اين ... مي نمايند. ما را چه مي‌شود :-?
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

masoud_syd,

سامان منظوري نداره بچه خوبيه.نياز به اين گونه موضعگيري نيست.

همه ما ميدونيم ريگي چه جنايتکاريه.کسي نميتونه تطهيرش کنه.

منظور سامان بيشتر فقر مردم بلوچ بود.که بايد بش رسيدگي بشه

ولي فقر هم جنايت رو توجيه نميکنه.
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر

masoud_syd عزیز کسی اینجا از ریگی حمایت نمی کنه.
همه ما از مرگ هموطنانمون بسیار ناراحت میشیم.
من تو پست ها حمایت از ریگی ندیدم و فقط بچه ها نظرات و عقایدشون رو گفتن و هیچکس حق نداره به خاطر عقاید خودش به انسان دیگه ای فحاشی کنه.
یعنی چی تف به فلان و فلان.
:razz: :razz: :razz:

ما همه دوست و برادریم و هر کسی نظر خودش رو داره.

تصویر تصویر تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

ولي من فکر مي کنم حتما يک چنين گروهي در بين مردم اونجا هواداراني داشته باشن ( حتي تعداد کم ) در غير اين صورت منطقي به نظر نمي رسه که دوام بيارن و جنگ چريکي انجام بدن

به همين دليل زياد هم نمي شه با قاطعيت گفت که مردم بلوچ کاملا پاک و منزه از اين مسائل هستند

علی جان فکر نمیکنم این گروه پایگاه مردمی داشته باشه.چون مدعی شده نیروهای ایران با پول مردم رو خریدند. یعنی میخواد نشون بده مردم ذاتا با اون ها دشمن نیستند و به خاطر پول حاضر شدند بر علیه شون مبارزه کنند. همچنین مردم رو تهدید کرده تا در مقابل اونها قرار نگیرند
این مطلب از سایت این گروه جنایتکار برداشته شده
در سطحی وسیع به استخدام روستائیان منطقه که از فقررنج می برند پرداخته تا در قبال همکاری با رژیم ماهانه 300 هزار تومان دریافت نمایند و علیه مبارزین فعالیت نمایند.

بدین جهت با سوء استفاده از فقر و بیچارگی عده ای از مردم روستاها آنان را در برابر مبارزین قرار می دهند تا در دو سوی میدان بلوچ باشند و تنها بلوچ کشته شوند.

جنبش مقاومت به این عده که فریب رژیم را خورده اند توصیه می نماید که جان خود در راه رژیمی که ...فدا نکنید و در برابر کسانی که به خاطر رهائی شما از این بدبختیها قیام نموده اند قرار نگیرید

جنبش باز هم از این فریب خوردگان می خواهد از همکاری با رژیم دست بردارند در غیر این صورت دشمن محسوب شده و به سان دشمن با آنان برخورد خواهد شد.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط behruzkhan2 »

هيچ كس از ريگي حمايت نميكنه .من هم كه گفتم خدا لعنتش كنه.ولي من شنيده ام مردم ان نواحي خيلي فقير و محرومند كه اگر راست باشه دراينده تعداد بيشتري مثل ريگي خواهيم داشت.
Major
Major
نمایه کاربر

البته بهروز خان.
فقر اونجا بی داد میکنه.
حتی خیابوناشون در بعضی مناطق مثل آشغالدونی شده.
بعد توقع دارین قاچاق نکنن؟!
:razz: :razz: :razz:
نوید جان بلوچ ها وقتی تو تمام زندگیشون تو تبعیض زندگی کردن توقع داری هوادار ریگی نباشن؟!

تصویر تصویر تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

navid missle نوشته شده:
ولي من فکر مي کنم حتما يک چنين گروهي در بين مردم اونجا هواداراني داشته باشن ( حتي تعداد کم ) در غير اين صورت منطقي به نظر نمي رسه که دوام بيارن و جنگ چريکي انجام بدن

به همين دليل زياد هم نمي شه با قاطعيت گفت که مردم بلوچ کاملا پاک و منزه از اين مسائل هستند

علی جان فکر نمیکنم این گروه پایگاه مردمی داشته باشه.چون مدعی شده نیروهای ایران با پول مردم رو خریدند. یعنی میخواد نشون بده مردم ذاتا با اون ها دشمن نیستند و به خاطر پول حاضر شدند بر علیه شون مبارزه کنند. همچنین مردم رو تهدید کرده تا در مقابل اونها قرار نگیرند
این مطلب از سایت این گروه جنایتکار برداشته شده
در سطحی وسیع به استخدام روستائیان منطقه که از فقررنج می برند پرداخته تا در قبال همکاری با رژیم ماهانه 300 هزار تومان دریافت نمایند و علیه مبارزین فعالیت نمایند.

نوید جان وقتی در مورد گروه زیادی از انسان ها صحبت می شه نمی تونیم بگیم که مثلا همه اونها آدم های خوب یا بدی هستند فلان خلق خوب یا بد رو دارند یا ندارند .اثبات چنین چیزی خیلی سخت است و با یک مثال به راحتی نقض می شود. پس نمیشه گفت همه مردم اونجا موافقش یا مخالفش هستند .
به نظر من هم موافق داره هم مخالف و هم کسانی که نسبت به مسئله بی تفاوت هستند.

من کماکان روی حرفم هستم که مردم بلوچ کاملا پاک و منزه از اين مسائل نیستند مگر اینکه دلایل بهتری ارایه بشه و اگر اشتباهی دارم تصحیح بشه.

این مسئله هم که گفته " ... رژیم ماهانه 300 هزار تومان ..." دلیل نیست که هوادار یا طرفدار یا موافق در بین مردم اونجا نداره بلکه داره تلاش می کنه وجود مخالف ها رو توجیه می کنه.

حتما عده ای اونجا این بستر رو از نظر اعتقادی به وجود آوردن که یک عده مثل این قهرمانان مسلمان بلوچ !! به وجود اومدن که می خوان ملت بلوچ و ایران رو با دست به اسلحه بردن و کشتن چند تا سرباز وظیفه که دست و پاشون بسته است آزاد کنند!! چه آزادی بشه اون آزادی که با خون اسیر ریختن شروع بشه!
این حضرات کاری که خوب بلدن رو نشون دادن و احتمالا کار دیگری هم بلد نیستند و چیز دیگری هم برای گفتن ندارند چون در غیر این صورت تو این وضع فلاکت باری که الان هستند نبودند.
البته مسئله مهم دیگر دست خارجی است که نباید ازش به سادگی گذشت . فرض کنید که بگیم برای نشون دادن کمک نظامی و مالی کشور های خارجی دلیلی وجود نداره ولی از نظر تبلیغاتی و رسانه ای چی؟ چند تا رسانه فارسی زبان از جمله صدای آمریکا و از جمله همین آقای علی... نور.... سعی کردن به این بابا پر و بال بدن و از یک چنین آدم هایی با این تفکرات و اعمال برای مردم ایران قهرمانان ملی درست کنند.

در مورد مسائل دینی قوانین سایت اجازه بحث نمی ده و الا کلی حرف می شد زد.

نوید جان به قول معروف
اوضاع اونقدر درامه ......... که ایدز پیش درد ما ذکامه
آخرین ويرايش توسط 1 on Miliali, ويرايش شده در 0.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

سامان جان من به شخصه در اين تاپيک چيزي ننوشتم. چيزي که نوشتم از سايت اين گروهک تروريستي بود.
توجه کنيد خود اين گروهک اعلام کرده مردم در مقابلش مي ايستند. و براي توجيه اين عمل منطقي مردم هم مدعي شده که اين کار به خاطر پوله بوده.
در ضمن مردم رو تهديد کرده که در مقابلش ناايستند.
اينها يعني چي؟ يعني مردم در مقابل گروهک ريگي قرار گرفته اند نه در کنار اون

علی جان بنده هم نمیگم هیچ موافقی نداره. اصلا چنین چیزی ممکن نیست. بنده میخواستم بگم اکثریت مردم بلوچ از اقدامات این گروهک متنفر اند و با اون مبارزه میکنند.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”