هرکسی عقاید خودش رو داره و شما نباید به خاطر اینکه عقاید یکی مطابق میل شما نیست فحاشی کنید.

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

متاسفانه بعضي هم از او حمايت مي كنند.
و از مخالفين اين موجود وحشي درخواست رعايت ادب را در مقابل هم مسلكان (حداقل از لحاظ عقيده) اين ... مي نمايند. ما را چه ميشود 

ولي من فکر مي کنم حتما يک چنين گروهي در بين مردم اونجا هواداراني داشته باشن ( حتي تعداد کم ) در غير اين صورت منطقي به نظر نمي رسه که دوام بيارن و جنگ چريکي انجام بدن
به همين دليل زياد هم نمي شه با قاطعيت گفت که مردم بلوچ کاملا پاک و منزه از اين مسائل هستند
در سطحی وسیع به استخدام روستائیان منطقه که از فقررنج می برند پرداخته تا در قبال همکاری با رژیم ماهانه 300 هزار تومان دریافت نمایند و علیه مبارزین فعالیت نمایند.
بدین جهت با سوء استفاده از فقر و بیچارگی عده ای از مردم روستاها آنان را در برابر مبارزین قرار می دهند تا در دو سوی میدان بلوچ باشند و تنها بلوچ کشته شوند.
جنبش مقاومت به این عده که فریب رژیم را خورده اند توصیه می نماید که جان خود در راه رژیمی که ...فدا نکنید و در برابر کسانی که به خاطر رهائی شما از این بدبختیها قیام نموده اند قرار نگیرید
جنبش باز هم از این فریب خوردگان می خواهد از همکاری با رژیم دست بردارند در غیر این صورت دشمن محسوب شده و به سان دشمن با آنان برخورد خواهد شد.

navid missle نوشته شده:ولي من فکر مي کنم حتما يک چنين گروهي در بين مردم اونجا هواداراني داشته باشن ( حتي تعداد کم ) در غير اين صورت منطقي به نظر نمي رسه که دوام بيارن و جنگ چريکي انجام بدنبه همين دليل زياد هم نمي شه با قاطعيت گفت که مردم بلوچ کاملا پاک و منزه از اين مسائل هستند
علی جان فکر نمیکنم این گروه پایگاه مردمی داشته باشه.چون مدعی شده نیروهای ایران با پول مردم رو خریدند. یعنی میخواد نشون بده مردم ذاتا با اون ها دشمن نیستند و به خاطر پول حاضر شدند بر علیه شون مبارزه کنند. همچنین مردم رو تهدید کرده تا در مقابل اونها قرار نگیرند
این مطلب از سایت این گروه جنایتکار برداشته شدهدر سطحی وسیع به استخدام روستائیان منطقه که از فقررنج می برند پرداخته تا در قبال همکاری با رژیم ماهانه 300 هزار تومان دریافت نمایند و علیه مبارزین فعالیت نمایند.