در صورت حمله اتمي ...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

در صورت حمله اتمي ...

پست توسط iran4946 »

[External Link Removed for Guests]

همانطور که می دانید بشر همواره برای حفاظت در مقابله حوادثی چون سیل و زلزله و حتی جنگ اقدام به برپایی
مانور و عملیات های مختلف می نماید حال تا حالا کسی پیش خود فکر کرده است در صورتی که خدای ناکرده
شهرش مورد حمله سلاح های کشتار جمعی و به خصوص سلاح هسته ای قرار گرفت برای نجات جان خود چه
کاری انجام می دهد ؟
سوال مهمتر این است که اگر یک بمب اتمی مشابهه بمب هیروشیمای ژاپن بر سرمان فرود اید ایا راه نجاتی داریم؟
قبل از پاسخ ابتدا نگاهی به اثرات ویرانگر بمب اتمی می اندازیم:
بمب اتم در زمان انفجار انرژی زیادی از خود تخلیه میکند بعلاوه اشعه های الفا و بتا و گاما همچنین بمبی که روی هیروشیما انداخته شد تقریبا سه متر طول و 4 تن وزن داشت تقریبا در زمان انفجار 50% نیرو بمب باعث صدا وتخریب . 35% آن اشعه حرارتی و 15% بقیه تولد انواع رادیو اکتیو میکند . حرارت تولید شده باعث نابودی و سوزاندن همه ساختمانها و پل ها و اشیاء می گردد،
مطالعه ساخت بمب اتم در آمریکا در زمان جنگ جهانی دوم در سال 1939 شروع شد و در آگوست 1942 آمریکا برنامه ای را تحت عنوان پروژه مانهاتان شروع کرد که در 16 جولای 1945 ساخت بمب با موفقیت انجام گرفت در ساعت 8:15 روز 6 آگوست سال 1945 برای اولین بار بمب اتم بعنوان یک سلاح هسته ای در تاریخ انسان مورد استفاده قرار گرفته شد با یک نور زیاد و در فاصله حدود 600 متر در وسط شهر بمب منفجر شد . حرارت زیاد و قدرت انفجار باعث نابودی ساختمانها و گرفتن جان هزاران انسان گردید . کسانیکه ماموریت نجات را به عهده داشتند همگی دچار سوختگی و خون ریزی شدند و اکثرا مردند! در لحظه انفجار . در مرکز آن حرارتی بالای میلیون درجه ایجاد شد . میدان بزرگی از آتش در عرض یک ثانیه بوجود آمد . این حرارت تا شعاع 280 متری به 5000 درجه رسید . این اشعه حرارتی قوی باعث ضربه وارد کردن شدید و صدمات زیادی شد در لحظه انفجار فشاری معادل هزاران اتمسفر تولید شد . هوای احاطه شده در اثر انفجار باعث تولید انفجار شدید شده بود قدرت انفجار حدود 500 متر از هایپوسنتر(Hypocenter) که برابر با 19 تن بریک متر مربع بود . ساختمانها خراب شدند و مردم روی هوا پرواز میکردند!!!!!!!!

[External Link Removed for Guests]
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

iran4946,

سلام عجب موضاعاتي رو براي بحث انتخاب مي کني :smile:

ولي من سعي مي کنم دوستان متخصص بحث رو شروع کنند سپس وارد موضوع مي شوم.

البته در رابطه با پدافند هسته اي که توسط وزارت دفاع دوران شمخاني ساخته شد نيز بحث هايي خواهيم داشت.

پس دوستان دانا تر وآگاه تر از من بسم الله :razz:
  بی  
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

فرض کنيد ساعت 6 بامداد است ،ناگهان نورعظيمي همه جا را روشن مي کند و از ان طرف صداي بسيار بسيار
مهيبي تمام پنجره ها را ميشکند و شما متوجه مي شويد بمب اتمي در شهرتان منفجر شده است حالا چه کاري
انجام مي دهيد و البته اصلا فرصت عکس العملي خواهيد داشت ،از تمام شما خواهش مي کنم نظرتان را اعلام
کنيد :AA:
نظر من:
اگه در فاصله يک کيلومتري انفجار باشم که خدا بيامرزم ::ss ولي اگر در فاصله دورتري از انفجار باشم سعي
مي کنم هر طوري که شده يه رودخانه يا برکه اي پيدا کنم برم زير اب اخه گفتن اب مي تواند تا حدي از انسان
در برابر گرماي شديد و اشعه حفاظت کند اما خوشبختانه از انجايي که من در شهر شيراز زندگي مي کنم ان هم
در مرکز شهر خبري از رودخانه و درياچه و اين جورچيز ها نيست :lol: بنابراين سعي مي کنم پشت ديوار يا
سد محکمي پناه بگيريم و پس از گذشت ربع ساعت از سنگر بيرون بيام و با هر وسيله اي که شده خودم را
از ان منطقه دور کنم و مصدومان احتمالي را اگه سر راهم باشند کمکشان مي کنم در غير اينصورت جون خودم
را نجات مي دهم :grin: و بقيه را مي سپارم به خدا :sad:
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

سلام.
من شنیدم امریکا عده ای از سربازان رو میخره و اونهارو در فواصل مشخص از بمب قرار میده و بعد از انفجار میره و اثرات ناشی از انفجار رو بررسی می کنه....!!! :-O :-O :-O :lol: :lol:

در فیلن the hills have eyes (تپه ها چشم دارند) موضوع فیلم درباره یک پروژه تحقیقاتی و ترکوندن بمب هسته ای در یک صحرا نزدیک به یک شهر کوچیک هست که علارغم اخطار ارتش یک خونواده به معدن میرن و شهر رو ترک نمی کنن و دچار آسیب و نقص میشن و آدم کش می شن و گوشت آدم میخورن و آدم رو میسوزونن..
از این دست قربانیهای آزمایشات بمب هسته ای در آمریکا زیاد هست.
انسانیت کجاست؟
کو؟!
نه،من نمیبینم...
ای بابا کدوم عینک؟!
من اصلآ عینکی نیستم...!!! :shock: :shock:
بچه ها راستی می دونستید سوسک ها مقاوم ترین جونورهای کره زمین نسبت به بمبهای هسته ای هستن؟
سوسکها بر اثر انفجار بمبهای هسته ای هیچ اتفاقی براشون نمیفته...!!!
دلیلش رو تو بخش زیست شناسی میزارم...
فعلآ waiting باشین...
:razz: :razz: :razz:
آخرین ويرايش توسط 1 on samanrossonero, ويرايش شده در 0.
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

من با توجه به تجربه اي که از هيرو شيما دارم

يک گودال عميق در نزديکي منزل وجود دارد که عزيزان شهرداري آبادان سالهايت به امان خدا ان را رها کرده اند... :?

مناسب ترن نقطه آنجاست تازه درپوش هم داره :m:a :m:a
  بی  
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 430 بار
سپاس‌های دریافتی: 467 بار

پست توسط kaveh606 »

دوستان تا انجايي که من از آموزش هاي دوران خدمت يادم هست از زمان روئيت نور شديد تنها چند ثانيه نميدونم اينم بستگي به ميزان فاصله داره ( 8 يا 9 ثانيه) زمان فرصت داريد تا خودتون رو به يک گودال يا يک کانال با ارتفاع برسونيد در ضمن طبق خاطره يکي از بازماندگان حوادث اتمي هيروشيما وناکازاکي عده زيادي از مردم که بر اثر حرارت وموج هاي سوزان انفجار خودشون رو براي نجات به رودخانه انداخته بودند آبپز شدند!!! من که اگر تو ي شهرمون (شيراز) خداي نکرده بمب اتم بزنند دوست دارم نزديک محلون بزنند چون اينجوري هيچي حس نميکنم ولي هرچي فاصله تا محل انفجار دورتر باشه آدم زجر بيشتري رو بايد تحمل کنه تا بميره
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”