.......خاطره بامزه و خنده دار من از استاديوم عجيب و غريب آبادان.......

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

.......خاطره بامزه و خنده دار من از استاديوم عجيب و غريب آبادان.......

پست توسط Mil@d »

به نام خداوند بخشنده مهربان

دوستان امشب شب جمعه است و شبای جمعه معمولا وقت همه آزاد تره…تهرانیا که شال و کلاه کردن و د برو جاده چالوس …خزر شهر …فشم…قرچک و…راستی از مجتمع میلاد شهرک غرب چه خبر
گلستان در چه حاله
اصفهانیا که زدن به ساحل رویایی و زیبای زاینده رود که من از آن هیچوقت سیر نمی شوم و خاطرات شیرینی از آن دارم و به زودی سفری نیز به آنجا خواهم داشت.چه بگویم از نظر شرق و غربی که لی لی لی
شیرازیها رفتن دروازه قران…ملاصدرا…ستاره فارس و خلاصه جمع خوش تیپا جمعه..لامصب این ملاصدرا و ستاره فارس چه که نمی کنه…عجب تیپ های عجیبی توش هستن مو کرگردنی…تاج خروسی…خالکوبی های شدید

تبریزی ها هم که انشالله آبرسان بدک نیست….مشهدی ها هم که فردا میرن طرقبه..شاندیز..کوه سنگی..

اهوازیها هم صبح زود حمله به سمت سد دزفول..مال آقا و…

میمونیم ما آبادانیا که تفریحمون شده ته لنجی ها…لب شط اروند…نخلستان—قایق سواری زیر پل خرمشهر و تناول شام به صرف ساموسه و فلافل تو پارک معلم

دوستان امروز بازی صنعت نفت بود و پنج شنبه ها من اصولا کار خاصی ندارم…زدم رفتم استادیوم بعد از حدود 8 ماه..من بعد از اینکه نفت ناجوانمردانه و با پرداخت رشوه از سوی ...به پاس همدان از لیگ حذف شد و به جایش تیمهای پردردسری چون پیام مشهد که تا امروز جز جنجال چیزی برای فوتبال نداشته استبه لیگ برتر آمد لیگ را تحریم کرده بودم…وگرنه اگر نفت در لیگ بود کری با سامان را رها نمی کردم…

اصولا فوتبال برای آبادانیا مثل هوا برای تنفسه…خون همگی زرده طلاییه…پرسپولیس استقلال تو آبادان تعطیله…خاطره سال گذشته یک پرسپولیسی مورد الطاف عالیه همشهری های شدید التعصب من قرار گرفت فراموش نشدنی است….!!!!!!!!بنده خدا را…ولش کن بگذریم.

تا حالا چندین دختر هم در استادیوم بازداشت شده اند.بنده خدا ها فوتبال دوست دارند.ای کاش به دخترا هم اجازه بدن بیان استادیوم…گناه دارن…تازه اگه بیان دیگه نسل انواع و اقسام فحش های رکیک و ناموسی از ورزشگاه ها برداشته می شه…چون هیچ مرد با شعور ایرانی جلوی زن و دختر فحش از دهنش در نمی یاد…

حالا بیایم تو امروز…گفتم که پنشنبه تعطیل رسمی هستم صبح ساعت 12 از با صدای زنگ موبایل از خواب بیدار شدم یکی از رفقای نفتی دوآتشه بود

لیلیلینگ…..لیلیلینگ….لیلیلینگ

نگاهی به گوشی می اندازم و با خود می گم کیه دیگه اول صبحی نمی ذاره بخوابیم یه روز تعطیلیما اینم ازمون میگیرن(فکر کردم 7 صبحه!!!)
الووووووووو
الو سلام جواد
چطوری میلاد سمی
خواب بودم مرد مومن بیکاری مزاحم میشی
بلند شو لنگ ظهره..آماده شو میام دنبالت بریم بازی نفت…
بابا ول کن نفت لیگ 1 تا نیاد برتر من تحریمش کردم…
من میام آماده باش
دید دید دید دید…..
ا قطع کرد…
حال نداریم بریم اینم گیر داده!!!!!!

بلند شدم رفتم سر و صورتی صفا دادیم و تریپی درست حسابی و در شان صنعت زدیم لباس زرد برزیلیم هم پوشیدم و آماده شدم تا جواد بیاد…
رفتم بالا پشت بام یک نگاهی به عظمت شهر بندازم که دیدم یا حضرت نوح فقط 200 تا دیش ماهواره رو پشت بوم همسایه هاست…
جان خودم چین از فروختن اینهمه ماهواره به ایران اقتصادش شکوفا شده ها…والا به حضرت عباس!!!
دیدم صدای قارقارکش داره میاد سریع رفتم پایین و سوار شدیم رفتیم

2 دقیقه ای رسیدیم استادیوم…دیدن بچه های فقیر و دستفروش بدجور حالمو گرفت…
آدامس 3 تا 100
تخمه می خری ازم
ساندویچ فلافل گرم تازه بیا ببر…سس فلفل هم داره..آره بابا تنده به جان خودوم

یکم تخمه گرفتم رفتیم تو جایگاه…دار و دسته تنبک زنای عدنان سیاه…دوهی…رضا قیم…جمعشون جمع بود…
نه قرمز نه آبی فقط زرد طلایی….آبادان برزیلته…
گاهی تعجب می کردم که اینها برای رقص و اواز و تنبک زنی و نی همبان به استادیوم میان با تشویق نفت..

آواز :ننه امیر دخترت برده دلوم…درو وا می کنی یا در بشکنوم…

ناخدا دلداروم به دست تو……. می سپاروم به دست تو :-D

و ….که قابل عرض در محافل غیر استادیومی نیست!!!!!!!

خلاصه بازی شروع شد و دعوا و درگیری از همون اول بازی …مامورا اومدن سه چهار تا از عزیزان بزن بهادر و دعوا کن را به منطقه دیگر منتقل کردند!

تو زمین هم دست کمی نداشت…بازیکنا سر یک خطای پیش پا افتاده درگیر بحث بودن…

خلاصه گلها به ثمر رسید و بازی با نتیجه 2-2 خاتمه یافت.

در مسیر برگشت نیز هواداران خونی نفت به سر دادن شعار از شکل بازی نفت پرداختند البته ما دقایقی زودتر ورزشگاه را ترک نمودیم…
برگشتنه هم اینقدر گرسنه بودم که با اینکه بهترین غذا را داشتیم طاقت نیاوردم و دو تا فلافل مشتی + یک فروند سوسیس بندری تند زدیم تو رگ.

خلاصه ما که از این نفت خیری ندیدم…خدا کنه بیاد لیگ برتر دل این مردم رو شاد کنه…

راستی پیام مشهد و ابومسلم که بی پول هستن امتیازشونو نمیفروشن؟ :-x

خوش باشید :)

عکس مربوط به 25 مرداد 1386 و بازی افتتاحیه لیگ برتر قبلی است که افشین قطبی اولین تجربه سرمربیگری را پشت سر گذاشت...بنده خدا مبهوت مونده بود چرا اینجا پرسپولیسی نداره :grin:

تصویر
  بی  
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

Re: .......خاطره بامزه و خنده دار من از استاديوم عجيب و غريب

پست توسط soheil_riazi »

آقا من صمیمانه تبریک میگم.
نفت هم اومد بالا. بلاخره این لیگ یخورده ارزش نگا کردن داره!
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1067 بار
سپاس‌های دریافتی: 1211 بار

پست توسط saied tomcat »

خرمشهر آبادان - خاطرات خوب- شرجی - میدان نیروی دریایی پایگاه دریایی خرمشهر مهناوی دوم تفنگدار وظیفه سعید........ یادش بخیر عجب مردم با معرفتی داره
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<

نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

, کدوم جنوبی رو دیدی که بی معرفت باشه حتی خلافکارهاشون هم با معرفت هستند و با مرام
شما هر جای جنوب بری از مردم عام آنها تعریف خواهی کرد . شاید به خاطر آب و هواشون باشه که ایجاب می کنه صمیمیت بیشتری با هم داشته باشند و اگر اونها هم آب و هوای بهتری داشتند الان محو در مادیات و مد و ... شده بودند . من بارها تو خونه گفتم اگر روزی بخوام زندگی جدیدی داشته باشم و زنم هم موافق باشه در یکی از دهاتهای جنوب کشور ساکن میشم. البته به غیر از جم و عسلویه چون از همه جای ایران داخلش ساکن شدند و محیط جالبی ندارند ولی بازهم نسبت به خیلی از جاهای دنیا بهترند .
راستی یک سئوال آقا میلاد . در بازی ایران و برزیل آبادانی های ساکن امارات طرفدار کدوم تیم بودند ؟ تصویر
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2851 بار
سپاس‌های دریافتی: 2041 بار

پست توسط MOHAMMAD JAFAR »

morteza_1234m نوشته شده:راستی یک سئوال آقا میلاد . در بازی ایران و برزیل آبادانی های ساکن امارات طرفدار کدوم تیم بودند ؟ تصویر

خوب شد که شما پرسیدی چون برای من هم سوال شده بود؟ تصویر
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند:
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 568 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط tondar »

نقشه استادیوم آبادان در سال 1939 توسط انگلیسیها کشیده شد که نقشه اوزالید آن در بایگانی اداره مهندسی عمومی پالایشگاه آبادان موجود است . یعنی 71 سال قبل
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”