من يه سوال برام پيش اومده
در زماني که بحرين در حال جدا شدن از سرزمين مادري بود چرا هيچکدام از اين مخالفان مذهبي و ملي که بعدها براي کوچکترين چيزي دست به اعتراض مي زدند هيچ عکس العمل خاصي نسبت به اين خيانت از خود نشان ندادند!!!!!
چرا آن زمان همگي به يکباره به خواب خرگوشي رفته بودند و تا سالها از هيچکدام صدايي در نيامد؟؟؟؟؟؟؟
طبق سلسله مقالاتي که در هفته نامه ي شهروند امروز (که به لطف دادگاه مطبوعات توقيف شد) در رابطه با نام خليج هميشه پارس و جزاير سه گانه و بحرين به چاپ رسيد که منبع اصلي اين مقالات اسناد آزاد شده ي وزارت امور خارجه ي انگلاستان بود به کررات در مورد سنگ اندازي هاي انگليس در اين زمينه ها اشاره مي شود به طوري که در مورد جزاير سه گانه چندين مرتبه کار تا حل وفصل نهايي پيش مي رود ولي دولت انگلستان جلوي آن را ميگيرد.
در هر حال اگر خيانتي صورت گرفته باشد نمي توان تمام آن را برگردن حکومت قبل گذارد بلکه سهم کساني را که با سکوت خود براين عمل مهر تاييد زدند را نيز بايد به حساب آورد....
اگر قرار به برگذاري رفراندم و خواست خود مردم مبني بر استقلال باشد که ديگر از اين گربه ي بي آزار فعلي حتي موشي هم باقي نمي ماند...
در حال حاضر ما داريم براي سرزمين فلسطينيان که به هر دليل از دست شان خارج شده خود را به آب و آتش ميزنيم ولي کوجکترين ارزشي براي جگر گوشه هاي جدا شده ي خودمان نمي کنيم و يا به قول دوستان خيلي هنر کنيم داشته هايمان را نگه مي داريم............................
خيانت تاريخي جدايي بحرين از خاک ايران را بهتر بشناسيم.................
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 57 بار

-
- محل اقامت: دیار عاشقان
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 74 بار
- تماس:

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
Darya salar MILAD نوشته شده:با تشکر از بهنام عزيز
از بقيه دوستان هم انتظار داشتم اين مطلبم بيشتر مورد نقد و بررسي قرار گيرد....![]()
و اگر کسي بيشتر از من مي داند به ان اضافه کند.
با تشکر از شما بابت درج این مطلب که غیر از پاراگراف آبی رنگ اول دقیقاً و کلمه به کلمه قسمت بسیار جالبی از کتاب خليج فارس و مسائل آن اثر استاد بیژن اسدی بود.
البته فکر میکنم بهتر بود منبع رو ذکر میکردین تا در موردش تاپیک ادامه بهتری پیدا میکرد.
لطفاً ذکر منبع رو که از قوانین اولیه سایت هست مورد توجه قرار بدین
ممنون و موفق باشید.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral