تاپيک هاي فله اي و بي محتوا را پايان دهيد.................لطفا

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

تاپيک هاي فله اي و بي محتوا را پايان دهيد.................لطفا

پست توسط Mil@d »

دوستان مدتی است این مطلب تو دلمه...بعضی دوستان بی مبالاتی می کنند و 10 تا 10 تاپیک می فرستند.

عزیزان
بخش تاپیک های فعال که بالای سایت قرار دارد شناسنامه سایت برای بازدید کننده های مبتدی و تازه وارد است...

لطفا با بمباران متوالی تاپیک های نه چندان جالب توجه بیننده تازه وارد را از ادامه فعالیت در سایت دلزده نکنید...

اگر ممکن است به این کار خاتمه دهید..اگر هم به تاپیک زدن متوالی علاقه شدیدی دارید لا اقل 3 تا تاپیک بگذارید نه 8 تا :-O

دوستانی که به اینگونه کارها مبادرت می کنند اگر نگاهی به آمار بازدید کننده این شکل از تاپیک گذاری بکنند که واقعا بعضی وقت ها زیر 5 نفر است :? ادامه نخواهند داد...ماشالله اکثریت مرز 20 را رد کرده ایم...اینجا که کودکستان نیست...

لطفا اگر ممکن است این رویه را اصلاح کنید...مطالب جذاب تر و پر بیننده تر را در اولویت قرار دهید..نه هر هر خبر دم دستی و بی ربطی را...

یا علی...............................
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

Darya salar MILAD, به شدت با حرف شما موافقم.
دوستان کپي پيست کردن همه ي اخبار خبرگذاري ها در سايت کار سختي نيست. حداقل اخبار مهم را تاپيک کنيد نه اخبار ...
يه پيشنهاد دارم: از اونجاييکه بيشتر اين تاپيک ها در بخش ورزش ايجاد ميشه پيشنهاد ميکنم تاپيک کلي زده بشه تا اخبار در اون قرار بگيره.
به طور مثال تاپيک اخبار ليگ برتر ايران يا تاپيک اخبار فوتبال اسپانيا
دوستان به خدا اين انصاف نيست.
فکر اون افرادي رو بکنيد که ساعتها براي ترجمه ي يک مطلب وقت ميزارند ولي با اين تاپيکهاي خبري سريع از اسکرول خارج ميشه

کوچيک همه ي شما
نويد
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

100%

يک روزي بايد براي اين کارهاي کودکانه فکري کرد.

معني ندارد کيلو کيلو کپي پيست کردن آن هم در حجم فراوان...اعتبار سايت را نندازيد...

اميدوارم بعد از اين کمتر شاهد اين کارها باشيم.

تشکر ميلاد.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

جانا سخن از دل ما مي گويي

دوستان دقيقا مي خواستم همين بحث رو باز كنم هر دفعه با خودم مي گفتم لابد اين اخبار ها هم مخاطب خودشو داره . متاسفانه بعضي دوستان سبك بدي رو واسه ي فعاليت انتخاب مي كرده اند...رفتن به يه خبرگزاري و Copy&Paste
20 خبر اول عموما ورزشي يا اخبار علمي ....... اين كار فقط وقت افراد رو مي گيره همان گونه كه مي دونيد حدود 70٪ مردم داخل از Dial up استفاده مي كنند حالا عوض اينكه بنده خدايي سايت رو باز كنه 2 تا مطلب ياد بگيره يا زده مي شه به قول دوستان يا بايد كلي وقت تلف كنه بره انجمن هارو يكي يكي باز كنده !
دوستان خواهشا مراعات كنند
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

Darya salar MILAD جان البته خود شما رکورد زدن تاپيک را در سنترال شکسته ايد :::P و به احتمال زيادافراد مبتدي
نيز چون طرز عمل شما را ديده اند جو گيرشده اند :L:L

حالا جدا از شوخي حق با ميلاد خان است تاپيک هاي بسياري هستند که با موضوع نه چندان مهم باز مي شوند
و جز پر کردن فضاي حافظه فايده ديگري ندارند :-o
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

iran4946,

ميدونم که شوخي کردي :-) ولي دوست دارم بدونم در کدوم زمينه ها تاپيک زائد و بي محتوا ايجاد کردم :-o اگر با ذکر مصداق بيان کنيد حتما در نحوه کارم در CC تجديد نظر خواهم کرد. :-?

دوستان هم اگر اشکالي در کار من ديدند حتما PM بزنند مطمئن باشيد نظرات شما را در ادامه فعاليت در CC بکار خواهم برد. :)

واما همانطور که همه دوستان اشاره کردند بمباران تاپيکي کاري بسيار زشت جز کسر شان و منزلت شخص انجام دهنده اين کار و همچنين تنزيل جايگاه CC در بين بازديد کننده هاي تازه وارد هيچ نتيجه ديگري نخواهد داشت...

يا علي
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

( من هم موافقم) :-)

کاروان را رهزنی گفت روزگاری
چرا آیید در بیابان با کاروانی

گفتند کاین کار داستان ماست
گناه خود شور این آداب ماست
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

جالب اینجاست که این کاربرانبا همین پست های بی محتوا و پیاپی به سرعت جدیدی ارتقائ درجه میابند.
:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

من مطمئنم اين تاپيک روي کساني که بايد اثر مي گذاشت اثر گذاشته است.

کاش جوري رعايت مي کردند که نيازي به اين جور تاپيک ها نباشد.

ولي خوب همه ما در مکتب CC در حال اموختن هستيم و بايد با آن بزرگ شويم و اشکالات قبلي خود را برطرف کنيم.

نمونه واضح اش خود من. برويد پست هاي اوليه من را نگاه کنيد چقدر احساسي و بي موردند.ولي الان تا مي توانم سعي در ارسال ها گزينش شده و مرغوب دارم.

دوستدار همگي آدميرال ميلاد ع
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”