**(( پرتاب لنگه کفش به بوش ))**

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

یک تاجر عربستانی اعلام کرد که آماده است مبلغ ده میلیون دلار برای خرید کفش منتظر الزیدی خبرنگار عراقی که به سمت جورج بوش رییس‌جمهور آمریکا پرتاب شد، بپردازد. وی گفت: «این یک جفت کفش از تمامی مایملک من باارزش‌تر است و قصد دارم آن را برای فرزندانم به ارث بگذارم».

Press TV
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

اگرچه پرتاب لنگه کفش یک مسابقه قهرمانی است که سال گذشته در پنجمین دوره مسابقه قهرمانی ان مارسی، ده ها نفر از کشورهای فرانسه، بلژیک، کانادا، چین، ایالات متحده و مراکش حضور داشتند اما پرت کردن کفش به کسی، نشانه‌ای از اعتراض است و عراقی‌ها نیز چند سال قبل پس از به زیر کشیدن مجسمه صدام حسین در سال ۲۰۰۳ به سوی آن کفش پرتاب کردند.

در فرهنگ تایلند نیز پرتاب کفش یا اشیا‌ دیگر به معنای اعتراض و توهین است. به طوری که ماه گذشته گذشته صدها تن از تایلندی‌های معترض به دولت این کشور که در مقابل ساختمان کنسرسیوم مخابراتی که قرار بود از سوی نخست وزیر مورد بازدید قرار گیرد جمع شده بودند، پس از دیدن وی با پرتاب کفش و اشیاء دیگر نسبت به اقدامات وی اعتراض کردند.

همچنین در جریان دعوای شدیدی که بر سر لایحه ای بحث انگیز در مجلس تایوان رخ داد، یکی از قانونگذاران کفش‌هایش را به سوی سخنگوی مجلس پرتاب کرد، صورت وی را گاز گرفت و به یکی از همکارانش سیلی آبدار و جانانه ای زد.

نمایندگان حزب مترقی دموکراتیک در تلاش بودند از تصویب لایحه ای جلوگیری به عمل آورند و در گیر و دار همین تلاشها بودند که «وانگ شیوهیوی» کفشهایش را به سوی شخص پشت تریبون از حزب مخالف پرتاب کرد و به سوی وی یورش برد.

اما این ماجرا فقط به سیاسیون ختم نمی‌شود بلکه در دنیای فوتبال نیز در ۱۸ فوریه سال ۲۰۰۰ که دیوید بکام به دلیل بیماری پسرش بروکلین نتوانست خودش را به تمرین منچستر برساند، روز بعد که بکام سر تمرین رفت با برخورد بد «فرگوسن» مواجه شد و بالاخره ماجرای پرتاب کفش فرگوسن بعد از شکست مقابل آرسنال در جام حذفی و برخورد آن با ابروی بکام به نقل محافل ورزشی تبدیل شد. فرگوسن معتقد بود: بکام روی گل اول آرسنال مقصر اصلی بود و بکام هم در برابر تعجب بازیکنان منچستر، هیچ تقصیری را بر گردن نگرفت؛ این کشمکش با پرتاب کفش فرگوسن ادامه پیدا کرد که بعد از برخورد به دیوار به شکلی تصادفی به چشم چپ بکام برخورد کرد.

گاندی نیز یک بار در حین سوار شدن به قطار، یک لنگه کفشش در آمد و روی خط آهن افتاد. او به خاطر حرکت قطار نتوانست پیاده شود و آن را بردارد. در همان لحظه، گاندی با خونسردی لنگه کفش دیگرش را از پا در آورد و آن را در مقابل دیدگان حیرت زده اطرافیان، طوری به عقب پرتاب کرد که نزدیک لنگه کفش قبلی افتاد.

یکی از همسفرانش علت امر را پرسید. گاندی خندید و در جواب گفت: مرد بینوایی که لنگه کفش قبلی را پیدا کند، حالا می تواند لنگه کفش دیگر را نیز برداشته و از آن استفاده کند
  بی  
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

من این خبرنگار رو تحسین میکنم. میدونید چه خفقان بین خبرنگاران عراقی وجود دارد؟ کنترل شدید و عوض کردن سوالات و....
مطمئنم که این کفشها میشن پیرهن عثمون :sad: همون عثمان خودمون :-) عراقی ها توی علم کردن این جور چیزا استادند :-o
اگر الزیدی بمیره خیلی از مردم دنیا حداقل یک راهپیمایی علیه آمریکا صورت میدهند :( (البته من راضی به مرگ این بنده خدا نیستم ولی اگه زیر دست آمریکاییها بمیره قضیش خیلی خفن تر از این حرفها میشه!)
اندکی صبر...
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

سایت خبری ایران: در جريان پرتاب کفش به سوي بوش، دانا پرينو سخنگوي کاخ سفيد از ناحيه چشم آسيب ديد.

به گزارش سرویس بین الملل سایت خبری ایران به نقل از شبکه تلويزيوني فاکس نيوز (INA)،بعد از اينکه يک خبرنگار خشمگين عراقي لنگه کفش هاي خود را به سوي بوش پرتاب کرد و وي با جا خالي دادن، خود را از برخورد با اين لنگه کفش ها مصون داشت، شماري از نيروهاي امنيتي حاضر در محل به سوي خبرنگار عراقي حمله ور شدند که اين مساله برخورد يک ميکروفون به چشم دينا پرينو سخنگوي کاخ سفيد شد.

احتمالا وي دچار کبودي دور چشم شود.

بوش نيز بعد از بازداشت اين خبرنگار عراقي ، به شوخي گفت شماره کفش ده (چهل و چهار) بود.

منتظر الزیدی خبرنگار شبکه البغدادیه که در کنفرانس مطبوعاتی بوش در عراق به سمت وی لنگه کفش پرتاب کرد؛ اکنون در بازداشت به سر می برد.

کی از مقامات عراقی که خواست نامش فاش نشود به اسوشیتد پرس گفت : امروز ( دوشنبه )‌ مأموران دستگاه امنیتی نوری المالکی نخست وزیر عراق ، از منتظر الزیدی بازجویی کردند و از وی آزمایش الکل و اعتیاد گرفتند.

وی اعلام کرد: منتظر الزیدی برای این تحت بازجویی قرار گرفته که مشخص شود آیا برای این کار از کسی پول گرفته است یا نه ؟.

الزیدی خبرنگار شبکه البغدادیه عراق است که از قاهره ، پایتخت مصر ، برنامه های خود را پخش می کند.

همچنین، وکيل سابق صدام روز دوشنبه اعلام کرد، وي در حال تشکيل تيمي براي دفاع از خبرنگار عراقي است که به سوي رييس جمهور امريکا لنگه کفش پرتاب کرده است.

خليل الدليمي به خبرگزاري فرانسه گفت" تاکنون حدود دويست وکيل عراقي و وکلاي کشورهاي ديگر از جمله امريکا براي دفاع از اين خبرنگار ابراز تمايل کرده اند."

وي افزود" من يکشنبه شب پس از اين حادثه تصميم گرفتم از اين فرد دفاع کنم.هم اکنون در گفتگو با کانون وکلاي عربي براي تشکيل يک کميته دفاعي هستم."

منتظر الزيدي خبرنگار تلويزيوني عراق در هنگام کنفرانس مطبوعاتي جرج دبليو بوش با نوري المالکي نخست وزير عراق فرياد زد " اين بوسه وداع است، اي سگ" و دو لنگه کفش را به سوي بوش پرتاب کرد.

دليمي گفت" اين حداقل اقدامي است که يک عراقي در قبال بوش، اين جنايتکار مستبد که دو ميليون تن از مردم را در عراق و افغانستان به کام مرگ فرستاد انجام داد."

خبرنگار عراقي تاکيد دروغگويي هاي بوش سرانجام همکارش (خبرنگار شبکه البغداديه )را عصباني کرد و به پرتاب کفش به طرف وي واداشت.

به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره انگليسي ، محمد عبدالرحمن که از دوستان الزيدي خبرنگاري که به سوي بوش کفش پرتاب کرد به شمار مي آيد گفت وي (الزيدي)نتوانست جلوي خود را بگيرد و اقدام به پرتاب کفش هايش به سوي بوش کرد زيرا بوش درباره دستاوردها، موفقيت ها و مردمسالاري در عراق سخن مي گفت در حالي که اين خبرنگار نيز مانند ديگر مردم عراق موفقيتي را که بوش از آن سخن مي گويد نمي بيند.

وي گفت در واقع برخلاف آنچه بوش از آن سخن مي گويد در عراق روي مي دهد؛ برق، خدمات عمومي و بازسازي در عراق وجود ندارد و اين مساله خبرنگار عراقي را به قدري غضباک کرد که کفش هاي خود را به سوي بوش پرتاب کرد که در فرهنگ عراق توهيني بزرگ به شمار مي آيد.

وي مي خواست با اين کار خود به بوش بفهماند که چه دروغگوي بزرگي است.

خبرنگار عراقي ادامه داد وي گفت زماني که مجسمه صدام به زير کشيده شد مردم عراق که از وي متنفر بودند با کفش هاي خود به سر و صورت مجسمه مي زدند و اکنون بعد از گذشت سال ها، مشابه اين رفتار با بوش شد.
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

پست توسط dr_mehdi57 »

جوانان غيور عراقي که اينقدر شجاع تشريف دارن چرا اين لنگه کفشها رو قبل از مارس 2003 به سر و کله ديکتاتور محبوبشون پرت نکردن؟!! :shock:
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

به نظر من كه اينكار يكمي مشكوك ميزد ...
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

پست توسط CentralWeb »

حیف!
واقعا حیف که اون لنگه کفش با اون پاشنه محکمش به بوش نخورد!
اگه می خورد یه یداگاری زیبا بر روی صورت بوش نقش می بست...

به هر حال دست این خبرنگار درد نکنه...

:razz:
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

dr_mehdi57 نوشته شده:جوانان غيور عراقي که اينقدر شجاع تشريف دارن چرا اين لنگه کفشها رو قبل از مارس 2003 به سر و کله ديکتاتور محبوبشون پرت نکردن؟!! :shock:

این رو خیلی با نمک گفتین :grin: . اون موقع احتمالا داشتن " به روح به دم لبیک یا صدام می گفتن" ....
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

دوستان بيني و بين الله اگر خودتان در آن سالن بوديد جرات اين کار را داشتيد؟؟؟؟؟؟؟؟ ::ns

پس مثل هميشه آواز دهل از دور خوش است :m:a

البته من هم خيلي علاقه مندم که بدانم اين جوان غيور عراقي در برابر صدام نيز از اين قهرمان بازيها بلد بود ::ns
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

این کار فقط غرور بوش رو در هم شکست.
من که شک دارم اینا جرات داشته باشن دیگه از این کارا بکنن.
بوش رو غریب گیر آوردن.
این خبرنگاره هم میدونسته تمام مسلمونای عراق و ایران و لبنان و سوریه و فلسطین پشتشن اگه بخوان باهاش کاری کنن.
جلوی صدام همه خاموش بودن چرا؟
چون صدام دست و پاشون رو قطع می کرد اگه از این کارا می کردن.
:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

‌خزعلي: كفش خبرنگار عراقي را مي‌بوسم
۲۶ آذر ۱۳۸۷
دبير كل بنياد بين‌المللي غدير گفت: من کفش آن خبرنگار عراقي که به سوي بوش لنگه کفش پرتاپ کرد را مي بوسم
به گزارش بازتاب آنلاین خزعلي، دبير كل بنياد بين‌المللي غدير و نماینده مجلس خبرگان رهبری، در همايش بزرگ ولايت در زنجان اظهار داشت: من كفش خبرنگاري كه به بوش لنگه كفش پرتاب كرد را مي‌بوسم.
وي با تقدير از اين اقدام غيورانه خبرنگار عراقي گفت: اين اقدام در واقع پرتاب كفش به نماد شيطان و شياطين زمان بود.
خزعلي در ادامه با اشاره به کشتار مظلومانه مردم غزه به دست رژيم غاصب صهيونيستي اظهار داشت: كشورهاي عربي نه تها در زمينه كمك به اين مردم هيچ اقدامي انجام نداده‌اند، حتي با سکوت خود ننگ ابدي را براي خود به ارمغان آورده اند.
دبير كل بنياد بين‌المللي غدير در ادامه با اشاره به فرا رسيدن سالگرد سي امين سال پيروزي انقلاب اسلامي ايران، اظهار داشت: امام راحل با انقلاب خود اسلام را احيا كرده و به آن حيات دوباره بخشيدند.
همچنين حجت‌الاسلام علي معبودي، مسوول نمايندگي ولي فقيه در سپاه انصارالمهدي در سخناني اظهار داشت: اگر امروز در بخشي از اين جهان شاهد زندگي هستيم، به بركت غدير است.
وي مقاومت سيد حسن نصرالله و حزب‌الله لبنان را در مقابل رژيم اسرائيل به بركت غدير دانست و تصريح كرد: اگر امروز مردم مسلمان فلسطين در مقابل رژيم اسرائيل ايستادگي و بدترين ظلم‌ها را متحمل مي‌شوند، به بركت غدير است.
وي با اشاره به حركت خبرنگار عراقي در پرتاب كفش به سوي رئيس جمهور آمريكا گفت: اين اقدام شجاعانه خبرنگار عراقي نيز به بركت غدير است.
گفتني است، در پايان اين مراسم كه با حضور اعضاي بنياد بين‌المللي غدير استان برگزار شد، از برندگان مسابقه غدير تا عاشوراي استان نيز تقدير به عمل آمد.
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

نتیجه دیپلماسی بوش لنگه کفشی است که به سوی او پرتاب شد

پست توسط samanrossonero »

تصویر

وزیر خارجه کشورمان گفت: اگر 8 سال دیپلماسی بوش را در یک کلمه در خاورمیانه ارزیابی کنیم همان یک لنگه کفشی است که به سوی او پرتاب شد.

منوچهر متکی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره اقدام خبرنگار عراقی در پرتاب لنگه کفش به سمت بوش رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: اگر 8 سال دیپلماسی بوش را در یک کلمه در خاورمیانه ارزیابی کنیم یک لنگه کفش است که به سوی او پرتاب شد.

وی همچنین در پاسخ به این سئوال خبرنگار مهر درباره عدم حضورش در نشست پاریس گفت: ما ملت با نزاکتی هستیم پس باید بی نزاکتیهای دیگران را با نزاکت جواب دهیم.
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”