لازمه من به عنوان یه شخص قدیمی تر یه سری توضیحاتی در مورد نحوه ارتقای درجه ها بدم. هرچند این موضوع بارها از مدیریت محترم سوال شده و ایشان جواب های قانع کننده هم داده اند.ولی من مختصر و مفید توضیج خواهم داد.
در مورد فعالیت در سنترال کلوبز 4 دسته فعالیت داریم:
1-فعالیت های تحقیقی
2- فعالیت های اخباری مفید
3-فعالیت تصاویر( عکس)
4- فعالیت چرت و پرت!!
ارتقای درجه ها رو طبق نحوه فعالیت, سلامت برخورد, و اداب صحیح تعیین میکنن. سرعت ارتقای درجه طبق فعالیت هایی که گفتم تعیین میشه ( البته این برداشت من هستش)
فعالیت های تحقیقی ارتقای درجه زودتر ( مثلا من خودم یادمه که در حدود 600 پست یا بیشتر بودم که اکثرا هم تحقیقی بود و باعث تحولاتی مفید هم در سایت شد- اون موقع من درجه ام کاپیتان بود.)
2- فعالیت های اخباری هم جدای از جانب گیری و ... باعث ارتقای درجه میشه البته نسبت به تحقیقی بسیار کندتر, ولی شدنی!البته فعالیت اخباری هم قوانین خودشو داره..
3- فعالیت تصویر هم روش شروع فعالیت موثر هست, البته سرعت ارتقا پاینتر از اخباری هست ولی معمولا افرادی که از این مرحله شروع میکنن موفق خواهند بود. من جزو این دسته بودم بعد وارد دسته تحقیقی شدم.
4- دسته چهارم کسانی هستند که در پست هاشون جز موارد بی جا و بی خود و بدون ربط و در کل مطالبی که هیچ سودی برای کسی نداره رو انجام میدن. بعضا این جور افراد بی تربیت هم هستند.
یک سری کاربرانی دیگه هم هستن که فقط در تاپیک ها نقل قول میکنن و در بحث ها شرکت میکنن و جواب ومیدن و ... که این دسته رو هم مرور زمان باعث ارتقای درجه هاشون میشه.
البته اضافه کنم که داشتن دو مقوله به جز موارد فوق باعث ارتقای درجه میشه: 1 داشتن منش و اخلاق شایسته( این خودش تعریف چند صفحه ایی داره) 2 سواد , دانش و آگاهی
نکته آخرک هیچ کدوم از ماها ( خودم رو مخصوصا میگم) خالی از اشکال نیستیم ولی سعی و تلاش در جهت خوب بودن و جبران گذشته سرنوشت ساز است نه فقط در این سایت که در تمام مراحل زندگی.با تشکر

در خدمت خواهيم بود..