ارتقاي درجه ها, مفيد ,مختصر, کاربردي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

ارتقاي درجه ها, مفيد ,مختصر, کاربردي

پست توسط SAMAN »

درود بر دوستان :razz:
لازمه من به عنوان یه شخص قدیمی تر یه سری توضیحاتی در مورد نحوه ارتقای درجه ها بدم. هرچند این موضوع بارها از مدیریت محترم سوال شده و ایشان جواب های قانع کننده هم داده اند.ولی من مختصر و مفید توضیج خواهم داد.

در مورد فعالیت در سنترال کلوبز 4 دسته فعالیت داریم:

1-فعالیت های تحقیقی
2- فعالیت های اخباری مفید
3-فعالیت تصاویر( عکس)
4- فعالیت چرت و پرت!!

ارتقای درجه ها رو طبق نحوه فعالیت, سلامت برخورد, و اداب صحیح تعیین میکنن. سرعت ارتقای درجه طبق فعالیت هایی که گفتم تعیین میشه ( البته این برداشت من هستش)
فعالیت های تحقیقی ارتقای درجه زودتر ( مثلا من خودم یادمه که در حدود 600 پست یا بیشتر بودم که اکثرا هم تحقیقی بود و باعث تحولاتی مفید هم در سایت شد- اون موقع من درجه ام کاپیتان بود.)
2- فعالیت های اخباری هم جدای از جانب گیری و ... باعث ارتقای درجه میشه البته نسبت به تحقیقی بسیار کندتر, ولی شدنی!البته فعالیت اخباری هم قوانین خودشو داره.. :-o
3- فعالیت تصویر هم روش شروع فعالیت موثر هست, البته سرعت ارتقا پاینتر از اخباری هست ولی معمولا افرادی که از این مرحله شروع میکنن موفق خواهند بود. من جزو این دسته بودم بعد وارد دسته تحقیقی شدم.
4- دسته چهارم کسانی هستند که در پست هاشون جز موارد بی جا و بی خود و بدون ربط و در کل مطالبی که هیچ سودی برای کسی نداره رو انجام میدن. بعضا این جور افراد بی تربیت هم هستند.

یک سری کاربرانی دیگه هم هستن که فقط در تاپیک ها نقل قول میکنن و در بحث ها شرکت میکنن و جواب ومیدن و ... که این دسته رو هم مرور زمان باعث ارتقای درجه هاشون میشه.

البته اضافه کنم که داشتن دو مقوله به جز موارد فوق باعث ارتقای درجه میشه: 1 داشتن منش و اخلاق شایسته( این خودش تعریف چند صفحه ایی داره) 2 سواد , دانش و آگاهی

نکته آخرک هیچ کدوم از ماها ( خودم رو مخصوصا میگم) خالی از اشکال نیستیم ولی سعی و تلاش در جهت خوب بودن و جبران گذشته سرنوشت ساز است نه فقط در این سایت که در تمام مراحل زندگی.با تشکر :razz:
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

ممنون سامان جان. تقريبا روال به همين صورت است.
البته بايد توجه داشته باشيم که اين درجه ها مجازي هستند و نبايد خيلي خودمون رو براي ارتقاي درجه اذيت کنيم. هدف ما بايد ارتقاي سطح دانش خودمون و اعتلاي رتبه ي سايت باشه. خيلي مهم نيست درجه ما چي باشه چون در هر صورت هيچ امتياز خاصي نسبت به سايرين نداريم(به استثنا مديران که اون هم مسوليت بيشتري داره و امتياز خاصي به حساب نمياد)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

من خودم صادقانه اعتراف مي کنم که گاها به دسته چهارم نزديک مي شوم البته به ندرت...مهمترين علتش همه لحظاتي خنديدن و فراموش کردن غم وغصه هاست...علت ديگه اي نداره...

ولي تو دسته اول و دوم زياد بود...دسته سوم نيز چون فعلا سرعت اينترنتم پايينه از حضور در آن معذورم وگرنه عکس هايي را در آرشيوم دارم که شايد هيچ کدام تا به حال نديده باشيد.

ان شاالله مشکل ADSL+2 محل زندگي مان که حل شد در رابطه با بعضي مسائل :P در خدمت خواهيم بود..
ارتقا درجه نيز همانطور که نويد گفت بحثي مجازي است ولي در تقويت روحيه نويسندگان سايت بي تاثير نيست.

يا علي
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

فعالیت چرت و پرت؟!!
منظورتون فعالیت بدون برنامه و خالی از بار علمی هست دیگه؟!!
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”