فرار داماد با 124000 سکه مهريه........................................

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

فرار داماد با 124000 سکه مهريه........................................

پست توسط Mil@d »

رئيس ستاد ديه کشور با اشاره به آمار دو هزار نفري زندانيان مهريه گفت: دامادي در تهران با نيت خوشبختي عروس
خانم، پرداخت مهريه 124 هزار سکه اي را قبول کرد اما در هفته نخست عروسي با به اجرا گذاشتن مهريه، متواري شد
.

به گزارش خبرگزاری انتخاب؛ سيد اسدلله جولائي در حاشيه همايش تجليل از داوطلبان نمونه هلال احمر در جمع خبر نگاران افزود: اين ازدواج سال گذشته و در تهران انجام شده است.

وي با بيان اين که خانواده ها و جوانان در هنگام قبول مهريه هاي سنگين به عواقب آن توجه کنند گفت: فقط در استان گيلان 90زنداني مهريه حدود چهار هزار سکه معادل 80 ميليارد ريال بدهکارند.

رئيس ستاد ديه کشور در ادامه با اشاره به اين که فقط 24روز ديگر تا پايان مهلت تهيه بيمه نامه شخص ثالث و استفاده از معافيت بخشودگي جرائم ديرکرد آن مانده است تاکيد کرد: رانندگان براي جلوگيري از عواقب سخت نداشتن اين بيمه نامه در حوادث رانندگي تا بيست دي اين نوع بيمه را دريافت کنند.

وي يادآور شد: پرداخت ديه براي اقليت هاي مذهبي، خانمها و مردان يک اندازه است.

جولايي در ادامه گفت: مردم کشور در 190 همايش نيکوکارانه امسال بيش از صد ميليارد ريال به ستاد ديه کمک کرده اند.
رئيس ستاد ديه کشور افزود: در يکي از اين همايش ها شب گذشته در فيروزکوه نيکوکاران 300 ميليون ريال کمک کردند.

[External Link Removed for Guests]
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 79 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط vesta200 »

باور کنيد اينو ميگن کيسه دوختن!!!!ولي باز هم نا مردي کرده ،البته بايد دليل اصلي اين خواسته رو دونست.بايد متخصص امر تو اين زمينه نظر بده.حالا من با موضوعي شبيه به همين مورد آشنا شدم، که خانم بيچاره 100000 سکه را بخشيده ، طلاق بگيره ، قاضي محترم بدون توجه رد کرده.هنوز تجديد نظر حکم قطعي رو نداده.
در میان هر سیب،دانه ی محدودی ست. در دل هر دانه، سیب نامحدود، چیستانی ست عجیب.دانه باشیم نه سیب
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

من هيچوقت نفهميدم فلسفه اين مهريه چيه ، بعضي از اين آداب و رسوم ما ايروني ها واقعا مسخره است . يعني ملت فکر ميکنن مهريه بيشتر باعث تداوم و استحکام پيوند بين دو نفر ميشه . ديگه شورش رو در آوردن . همين کارها رو کردن که ديگه شوهر گير نمياد .

بد نيست اين مهريه رو هم فرموله کنن و براش في تعيين کنن و در صورت گرانفروشي با متخلفان برخورد کنن .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”