افزايش وزن گوسفند با آبنمك!
استفاده از ترازوهاي ناميزان كه وزن گوسفند بسيار بالاتر از وزن واقعي آن نشان ميدهد از ديگر حربههاي سوء استفاده گران است.
فرا رسيدن عيد قربان و افزايش تقاضاي مردم براي دام زنده باعث سوءاستفاده برخي از چوبداران شده است.
به گزارش ايسنا، سوءاستفادهگران با استفاده از احساسات مذهبي مردم و به كار بردن انواع حربهها در صدد كسب حداكثر سود ممكن از اين روز هستند. دادن آب نمك به دام كه باعث افزايش تشنگي و نوشيدن آب زياد و به تبع آن افزايش وزن كاذب گوسفند ميشود از جمله حربههاي چوبداران است.
از سوي ديگر برخي از چوبداران بي انصاف با بستن مجاري ادراري دام با استفاده از نخ و كش، دفع ادرار را براي حيوان ناممكن ميكنند تا وزن آن به صورت كاذب بالا برود.
به گفته فعالان بازار اين گونه گوسفندها را ميتوان از كمر لاغر و شكم بزرگ آنها شناسايي كرد!
استفاده از ترازوهاي ناميزان كه وزن گوسفند بسيار بالاتر از وزن واقعي آن نشان ميدهد از ديگر حربههاي سوء استفاده گران است.
قيمت هر كيلو دام زنده در بازار از چهار هزار تومان هم فراتر رفته و در برخي از مناطق شمالي تهران به حدود پنج هزار تومان هم رسيده است و اين در حالي است كه قيمت دام زنده در روزهاي عادي حدود سه هزار تومان بوده است و قيمت هر كيلو گوشت گوسفند پاككرده نزديك به 10 هزار تومان است.
در همين باره رييس اتحاديه فروشندگان گوشت گوسفندي تهران از ايجاد 30 پايگاه ذبح اسلامي در روزعيد قربان در سطح شهر تهران خبر ميدهد و ميافزايد: كلا 30 پايگاه ايجاد شده است كه دو پايگاه به صورت ثابت است و مابقي به صورت خاص براي اين روز ايجاد ميشود تا خدماترساني كنند.
كاظم صمدي ميافزايد: خيابان خاوران در منطقه 19 و بزرگراه آزادگان پايينتر از احمدآباد مستوفي در منطقه 18 دو پايگاه ثابت در تهران براي انجام ذبح گوسفند در عيد قربان آماده است؛ حضور يك دامپزشك و معاينه گوسفنداني كه به فروش ميرسند باعث شده است بسياري از سودجويان كه در كنار خيابانها به فروش گوسفند اقدام ميكردند با كسادي كار مواجه شوند.
او تاكيد ميكند: رسانهها بايد سعي كنند اين فرهنگ را بين مردم جا بياندازند كه مردم خودشان اقدام به قرباني كردن گوسفندها نكنند و نذر گوشتشان را از قصابيها تهيه كنند چون شرايط ذبح در كوچه و خيابانها بهداشتي و مناسب نيست.
وي تصريح ميكند: پس از عيد قربان، بازگشت حاجيها از سفر حج آغاز ميشود و بهتر است كه مردم از گوشت بهداشتي موجود در قصابيها براي نذري دادن استفاده كنند.
رييس اتحاديه فروشندگان گوشت گوسفندي تهران به مردم توصيه ميكند: دام و گوشتهاي قرباني را به مراكز خيريه اهدا كنند.
گوسفند را با آب نمک سنگين کنيد و دنبه آن را...
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- پست: 1334
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱:۰۸ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 80 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار

- پست: 3309
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
چربی موجود در دنبه گوسفند کاهش می یابد
کرج - خبرگزاری مهر: مدیر گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: طرح توارث دنبه با هدف کاهش چربی موجود در دنبه گوسفند در این دانشکده در دست بررسی و اجراست.
دکتر محمد مرادی شهر بابک در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: یکی از مشکلات موجود در تولید گوشت گوسفند، چربی آن است که عمده آن نیز در گوشت و دنبه وجود دارد و تاکنون نیز در این خصوص به ویژه مقدار چربی که در دنبه جمع می شود کار تحقیقاتی در کشور صورت نگرفته است.
وی افزود: هدف اصلی گروه علوم دامی به عنوان قطب بهبود کبفیت لاشه از نظر تغذیه، ژنتیک و اصلاح نژاد و اجرای روش هایی است که منجربه افزایش مقدار گوشت تولیدی و نیز کیفیت بالاتر گوشت به همراه چربی کمتر است.
این محقق خاطرنشان کرد: اجرای طرح توارث دنبه با کاهش چربی موجود در لاشه گوسفند به ویژه دنبه موجب می شود ضمن حفظ سلامت مصرف کنندگان، درآمد پرورش دهندگان گوسفند نیز افزایش یابد.
مرادی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح توارث دنبه پژوهش های مولکولی در رابطه با عوامل ژنتیکی موثر بر تغییرات برخی از خصوصیات لاشه مانند چربی لاشه در رساله های دکترا و پایان نامه های دانشجویی این گروه مورد بررسی قرار گرفته است.
وی یادآور شد: همچنین در ادامه اجرای طرح فوق یک نژاد لری بختیاری از گوسفندان را که دارای سنگین ترین میزان دنبه است خریداری کرده و به روی آن علاوه بر مطالعات بهبود کمیت و کیفیت لاشه، بحث آمیخته گری تلاقی نژاد دنبه دار با یک نژاد بی دنبه نیز در حال بررسی است.
مرادی شهر بابک عنوان کرد: تاکنون با انجام پژوهش های فوق موفق شدیم معیارهای پیش بینی وزن دنبه بر روی دام زنده را بدست آوریم.
کرج - خبرگزاری مهر: مدیر گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: طرح توارث دنبه با هدف کاهش چربی موجود در دنبه گوسفند در این دانشکده در دست بررسی و اجراست.
دکتر محمد مرادی شهر بابک در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: یکی از مشکلات موجود در تولید گوشت گوسفند، چربی آن است که عمده آن نیز در گوشت و دنبه وجود دارد و تاکنون نیز در این خصوص به ویژه مقدار چربی که در دنبه جمع می شود کار تحقیقاتی در کشور صورت نگرفته است.
وی افزود: هدف اصلی گروه علوم دامی به عنوان قطب بهبود کبفیت لاشه از نظر تغذیه، ژنتیک و اصلاح نژاد و اجرای روش هایی است که منجربه افزایش مقدار گوشت تولیدی و نیز کیفیت بالاتر گوشت به همراه چربی کمتر است.
این محقق خاطرنشان کرد: اجرای طرح توارث دنبه با کاهش چربی موجود در لاشه گوسفند به ویژه دنبه موجب می شود ضمن حفظ سلامت مصرف کنندگان، درآمد پرورش دهندگان گوسفند نیز افزایش یابد.
مرادی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح توارث دنبه پژوهش های مولکولی در رابطه با عوامل ژنتیکی موثر بر تغییرات برخی از خصوصیات لاشه مانند چربی لاشه در رساله های دکترا و پایان نامه های دانشجویی این گروه مورد بررسی قرار گرفته است.
وی یادآور شد: همچنین در ادامه اجرای طرح فوق یک نژاد لری بختیاری از گوسفندان را که دارای سنگین ترین میزان دنبه است خریداری کرده و به روی آن علاوه بر مطالعات بهبود کمیت و کیفیت لاشه، بحث آمیخته گری تلاقی نژاد دنبه دار با یک نژاد بی دنبه نیز در حال بررسی است.
مرادی شهر بابک عنوان کرد: تاکنون با انجام پژوهش های فوق موفق شدیم معیارهای پیش بینی وزن دنبه بر روی دام زنده را بدست آوریم.
بی
