اعضاي سايت تا چه حد به آزادي بيان و عقيده اعتقاد داريد؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
سپاس‌های ارسالی: 327 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

اعضاي سايت تا چه حد به آزادي بيان و عقيده اعتقاد داريد؟

پست توسط jiyar rojhelat »

مي خواستم نظر سنجي بزارم ولي فكر نكنم جواب بده واسه همين مي خواستم اعضايي كه دوست دارن جواب بدن خودشون بيان اظهار نظر كنند.
تا چه حد به آزادي بيان و عقيده اعتقاد داريد؟ آيا خط قرمزي وجود دارد؟
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

ازدي بيان تا جايي ازاده که ارزشهاي جامعه رو زير سوال نبره. به نکته حساس وجدان عمومي ضربه نزنه.احساسات جامعه رو به صورت منفي تحريک نکنه. و صد البته ديگه تو اين روزگار بايد طبق منافع گروه سياسي حاکم باشه
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

porim,

با اينکه احتمال مي دهم فکر اوليه اين تاپيک از حرف قبلي من درباره ستاره درخشش در ذهن شما جرقه زده باشد. :m:a
ولي چون براي ايجاد اصل تضارب آرا در اين تاپيک شرکت کردم.

من با اين تعريف هاي لوسبازانه و سوسول مآبانه عده اي به اصطلاح روشنفکر از آزادي بيان ميانه اي ندارم. :x

ولي آزادي بيان را در حدي مي خواهم که اگر دست روي نقطه حساس و تابو شکنانه اي گذاشتم کسي يقه مرا نگيرد.
:-o آزادي بيان را در مورد افشاي اسرار کشور خيانت مي دانم... :-P
خصوصا مسائل نظامي و استراتژيک...يادمان نرود منافقين بودند که با همين به اصطلاح آزادي بيان اسرار نظامي کشور را در سال 1381 افشا کردند واين وقايع پشت سر آن بوجود آمد...سه قطعنامه تحريم و فشار سنگين بين المللي عليه ايران
حکايت زبان سرخ سر سبز مي دهد بر باد اينجا نمايان است.
آزادي بيان موجود به هيچ وجه مطلوب نيست اين يک واقعيت است و همه ما مجبور به خود سانسوري هستيم.

اين چه بيماری فرهنگی را اسبات ميکنه؟ اسريليها چه چيز را ميخواهند به دنيی قرب سابت کنند
ارزشی که با يک انتقاد از بين بره و به فاشيسم پناهنده بشه
ارزش های جامعه هميشه زير سوال است و بايد بره زير سوال

1.بحث چه ربطی به اسراییل داشت :?
2.پناهندگی ارزش به فاشیسم دیگر چه صیغه ای است؟
3.زیر شوال بردن چه ارزشی منظور است.ارزش داریم تا ارزش بعضی ارزش ها خیال می کنیم ارزشند و در واقع ضد ارزش تشریف دارند

ضمنا جنابTOPGUN با اسم مستعار استراتژیست مدت زیادی از آشنایی من و شما می گذرد پس کی ادبیات صحبت خود را تغییر میدهید.مهمترین علت حذف پست های شما همین تند بودن لحن شماست.
  بی  
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

padshah نوشته شده: و صد البته ديگه تو اين روزگار بايد طبق منافع گروه سياسي حاکم باشه

درسته ، اما جهان شمول نیست ، معمولا در ممالکی اینطوریه که سست بنیادن و ممکن است کوچکترین مخالفتی سبب تزلزل و فروپاشی سیستم حاکم شود . پس اگر مشاهده کردید که در مملکتی تمام رسانه ها توسط سیستم حاکم قرق شده و بصورت 24ساعته در مدح و ستایش سیستم شعار میدن و هیچ نظر مخالفی منعکس نمیشه ، شک نکنید که اون نظام محکوم به فناست .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

آزادي بيان تا جايي پذيرفته هست که خط قرمزهايي رو نگه داشته باشه و آزادي عقيده تا جايي مجاز هست که در چارچوب اديان الهي باشه، هر عقيده و بياني مجاز نيست، اين موضوع براي تمامي متفکران و افرادي که از نظر فکري ساختيافته هستند قايل پذيرش هست، اما متاسفانه در جهان امروزي آزادي بيان شده وسيله‌ي ابراز هر خزعبلاتي و اگر بگوييد چرا چنين هست، چماق آزادي بيان و عقيده رو بلند ميکنند، پس چندان به شعارها نميشه دل بست، آزادي به طور کلي چارچوب داره، چه آزادي بيان، چه آزادي عقيده ، چه آزادي رفتاري و اخلاقي و چه آزادي اجتماعي، حدود اون هم شريعت، عرف و قانون حاکم بر اون جامعه تعيين ميکنه، پس مسلما نسخه‌ي خارجي مناسب ما نيست، اما همونهايي (خارجي‌هايي)که به زبان فارسي هر روز شعار آزادي رو براي ما بلغور ميکنند، اغلب صداهايي هست که فقط به زبان فارسي هست و هيچ ريشه‌اي نه در شريعت، نه در قوانين و نه در تاريخ و فرهنگ ما داره، اهداف اون هم سرگرم کردن و دور کردن ما از ريشه و اعتقادات ماست، دقيقا مانند شعار حقوق بشر، همون حقوق بشري که به نام اون بشر رو از کمترين حق خودش که حق حيات هست محروم ميکنه، همونطور که در عراق، افغانستان، فلسطين و بسياري مناطق ديگه روزانه شاهد اون هستيم و بلغور کنندگان حقوق بشر و ازادي هم فقط بشر رو خودشون معني کرده و مسلما وقتي ديگران بشر نباشند، تمامي حقوق يعني خودشون، و يعني آنها آزاد هستند هر جنايت و فاجعه‌اي به بار بياورند چون فقط اونها انسان هستند و آزادي و حقوق بشر هم مخصوص انسانهاست.....
با توجه به موضوع تاپيک، تجربه نشون داده اغلب به بحث‌هاي بي‌سروته خواهد انجاميد، در اين صورت تاپيک قفل خواهد شد، پس لطفا در چارچوب قوانين انجمن و احترام متقابل دوستان نظرات خودشون رو اعلام کنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
سپاس‌های ارسالی: 327 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

پست توسط jiyar rojhelat »

من معتقدم آزادي بايد آزادي باشه!
بدون بايد و شايد.
شكستن خط ها ي قرمز تبعات نبود آزاديه بيانه!
اونهايي كه رنگارنگ روديدن كه چطور ملت به جاي يك حرف درست و درمان ميان و فحش ناموس مي دن!!
اين دليلش فقط يك چيزه : نبود آزادي بيان واقعي.
خيلي آزادي بيان رو با فحش ناموس به خدا و پيغمبرش اشتباه ميگيرن.
آزادي بيان تعريف خودش رو داره . شكستن هنجار و عرف كه ازادي بيان نمي شه .اون هتاكيه.

من خيلي وقت بود مي خواستم اين پست رو بزنم ولي به خاطر بعضي افراد كه مثل آّ ب خوردن به عقايد ديگران تعرض مي كنند ، پشيمان مي شدم.
آزادي بياني كه منجر به خيانت به كشور بشه ازادي بيان نيست و از اسمش معلومه كه خيانته.
آزادي بيان اوني هستش كه بتوني سوال كني و به سوالت درست جواب بدن.
و تعاريف ديگري كه هر كس بسته به عقايدش از اون ارائه مي ده.
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”