ويل اسميت به ايران مي آيد...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

ويل اسميت به ايران مي آيد...

پست توسط Mil@d »

«ويل اسميت»، بازيگر موفق هاليوود گفت: اميدوارم كه روزي بتوانم با انگيزه رفع‌ سوء‌تفاهم‌ها؛ به كشورهايي چون ايران و كره شمالي سفر كنم.

به گزارش فارس، «ويل اسميت» بازيگر مشهور هاليوود،در مصاحبه با روزنامه واشنگتن پست گفت: برنامه‌هاي آتي من وراي فعاليت در سينماست.

وي افزود: اميدوارم روزي به همراه تعدادي از دانشجويان و هنرمندان به كشورهايي چون ايران و كره شمالي سفر كنم.

وي گفت: هدفم از اين سفر اشاعه درك متقابل فرهنگ‌ها و رفع سوءتفاهم‌ها، بدور از هرگونه اختلاف سياسي است.

اين بازيگر موفق هاليوود در ادامه گفت: به نظر من اكران فيلم‌هاي من تنها نبايد به لس‌آنجلس و نيويورك محدود شود و بايد پيام اين فيلم‌ها بايد به گوش ديگر مخاطبان در اقصي نقاط جهان برسد.

وي افزود: اگرچه فاكتور سرمايه‌گذاري در سينما از اهميت فراواني برخوردار است ولي ما بايد بتوانيم به مردم كمك كنيم و به آنها خدمات انسان دوستانه ارائه دهيم.

«اسميت» گفت: من هميشه به اين مسئله مي‌انديشم كه حقيقتا نقش من بعنوان يك آمريكايي چيست؟ و چه كاري مي‌توانم براي بهتر شدن سرزمينم انجام

[External Link Removed for Guests]
  بی  
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

دوست من ميلاد :x

ويل اسميت به ايران مي آيد ... با ويل اسميت اميدوار است روزي به ايران بيايد خيلي فرق داره

بار قبلي هم يکي از دوستان متذکر شده بود در پاسخ گفته بوديد که براي تنوع اين کار را کرديد ، لطفا در انتخاب نام تاپيک دقت کنيد . از يک عضو سوپر فعال سايت اين کارا بعيده . در هر حال از تاپيک هاي جالبتون خيلي ممنون :razz:
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

earth,

چشم ولي خيلي سخته...البته به جا بود از علامت تعجب به جاي سه نقطه استفاده مي کردم.

چکار کنم که اين رگ لاف زني نمي خوابه :L:L
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”