داستاني واقعي که اميدواريم اتفاق نيفتد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

بله بالاخره روز موعود فرا خواهد رسيد و راه گريزي از آن نيست به خصوص با اين همه کارهايي که براي پيشگيري انجام دادن!!!
تهران مدتهاست که زلزله نداشته و اين علامت خوبي نيست.
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

خيلي وقته قراره يه زلزله ي و حشتناك اتفاق بيفته
با اينكه تقريبا مي تونن بگن كه كي هست
بازم مشخص نيست و بايد هميشه اماده بود و روش هاي پيش گيري رو هميشه به كار برد :-(
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Leila,
متاسفانه به نظر من هيچ روش پيشگيري وجود نداره غير از 1 مورد:
اتاقک زلزله.
يعني فضايي خاص در ساختمان که کاملن مجهز شده و اصلن خراب نميشه.
در مورد تهران مشکلات بسيار زياد و مي دونم شايد حوصله نکنيد من وقت شما رو بيش از اين بگيرم ولي در مورد
گسل شمال تهران اينو بگم که در صورت فعال شدن، تا شعاع 3 کيلومتر از گسل، (يعني 3 کيلومتر بالا و 3 کيلومتر پائين) هيچ ساختماني با هيچ ضريب اطميناني سالم نمي مونه.
در جنوب شهر هم به علت بالا بودن سطح آبهاي زيرزميني و همچنين سست بودن خاک، بيشتر ساختمانها فرو مي ريزن و همان چيزي ميشه که نبايد بشه. يعني 90% تهران با يک زلزلهء 7 ريشتري در گسل شمال تهران (جايي مانند درکه يا نياوران يا الهيه) تخريب 100% خواهند شد.
(مي دونيد که شاخه هاي اصلي منشعب از گسل شمال تهران از دل منازل الهيه و نياوران عبور مي کنند و خود گسل اصلي هم از منطقهء‌سوهانک به دربند و فرحزاد تا حصارک کرج کشيده شده و يکي از فعالترين گسلهاي ايران - با جابه جايي سالانه 2 تا 3 ميلي متر - محسوب ميشه)
براي خودم که ساکن تهران هستم متاسفم. :o در مورد بقيه نظري نميدم. شايد تهران رو با همهء‌ مشکلاتش دوست داشته باشن. :?
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”