بله بالاخره روز موعود فرا خواهد رسيد و راه گريزي از آن نيست به خصوص با اين همه کارهايي که براي پيشگيري انجام دادن!!!
تهران مدتهاست که زلزله نداشته و اين علامت خوبي نيست.
داستاني واقعي که اميدواريم اتفاق نيفتد
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Leila,
متاسفانه به نظر من هيچ روش پيشگيري وجود نداره غير از 1 مورد:
اتاقک زلزله.
يعني فضايي خاص در ساختمان که کاملن مجهز شده و اصلن خراب نميشه.
در مورد تهران مشکلات بسيار زياد و مي دونم شايد حوصله نکنيد من وقت شما رو بيش از اين بگيرم ولي در مورد
گسل شمال تهران اينو بگم که در صورت فعال شدن، تا شعاع 3 کيلومتر از گسل، (يعني 3 کيلومتر بالا و 3 کيلومتر پائين) هيچ ساختماني با هيچ ضريب اطميناني سالم نمي مونه.
در جنوب شهر هم به علت بالا بودن سطح آبهاي زيرزميني و همچنين سست بودن خاک، بيشتر ساختمانها فرو مي ريزن و همان چيزي ميشه که نبايد بشه. يعني 90% تهران با يک زلزلهء 7 ريشتري در گسل شمال تهران (جايي مانند درکه يا نياوران يا الهيه) تخريب 100% خواهند شد.
(مي دونيد که شاخه هاي اصلي منشعب از گسل شمال تهران از دل منازل الهيه و نياوران عبور مي کنند و خود گسل اصلي هم از منطقهءسوهانک به دربند و فرحزاد تا حصارک کرج کشيده شده و يکي از فعالترين گسلهاي ايران - با جابه جايي سالانه 2 تا 3 ميلي متر - محسوب ميشه)
براي خودم که ساکن تهران هستم متاسفم.
در مورد بقيه نظري نميدم. شايد تهران رو با همهء مشکلاتش دوست داشته باشن. 
متاسفانه به نظر من هيچ روش پيشگيري وجود نداره غير از 1 مورد:
اتاقک زلزله.
يعني فضايي خاص در ساختمان که کاملن مجهز شده و اصلن خراب نميشه.
در مورد تهران مشکلات بسيار زياد و مي دونم شايد حوصله نکنيد من وقت شما رو بيش از اين بگيرم ولي در مورد
گسل شمال تهران اينو بگم که در صورت فعال شدن، تا شعاع 3 کيلومتر از گسل، (يعني 3 کيلومتر بالا و 3 کيلومتر پائين) هيچ ساختماني با هيچ ضريب اطميناني سالم نمي مونه.
در جنوب شهر هم به علت بالا بودن سطح آبهاي زيرزميني و همچنين سست بودن خاک، بيشتر ساختمانها فرو مي ريزن و همان چيزي ميشه که نبايد بشه. يعني 90% تهران با يک زلزلهء 7 ريشتري در گسل شمال تهران (جايي مانند درکه يا نياوران يا الهيه) تخريب 100% خواهند شد.
(مي دونيد که شاخه هاي اصلي منشعب از گسل شمال تهران از دل منازل الهيه و نياوران عبور مي کنند و خود گسل اصلي هم از منطقهءسوهانک به دربند و فرحزاد تا حصارک کرج کشيده شده و يکي از فعالترين گسلهاي ايران - با جابه جايي سالانه 2 تا 3 ميلي متر - محسوب ميشه)
براي خودم که ساکن تهران هستم متاسفم.
در مورد بقيه نظري نميدم. شايد تهران رو با همهء مشکلاتش دوست داشته باشن. 
[External Link Removed for Guests]