جنايات اتباع افغانستان در کشور ما چه زماني پايان مي گيرد؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1693 بار
- سپاسهای دریافتی: 4853 بار
جنايات اتباع افغانستان در کشور ما چه زماني پايان مي گيرد؟
با شكايت دخترجوان از كارگر افغاني راز دو قتل دیگر فاش شد
قصد تعرض به شاكي را داشتم ولي او موفق شد از ساختماني كه در آنجا كار مي كردم متواري شود.
با تلاش ماموران آگاهي يك كارگر افغاني كه فصد تعرض به دختر جواني را داشته پس از دستگيري و اعتراف به قتل و تعرض به دو زن ديگر صبح امروز 24 آذر روانه زندان شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛ از دادسرا ناحيه يك،1 ماه گذشته با مراجعه دختر جواني به كلانتري 125 يوسف آباد و شكايت وي از يك كارگر افغاني كه قصد تعرض به او را در يك ساختمان نيمه كاره داشته است ماموران آگاهي تهران تحقيقات خود را براي مشخص شدن موضوع آغاز كردند.
بنابراين گزارش، پس از دستگيري كارگر افغاني در ساختمان مزبور وي كه لطيف نام داشت در ابتدا منكر اتهام شد ولي پس از بازجويي هاي پليسي سرانجام لب به اعتراف گشود و گفت: قصد تعرض به شاكي را داشتم ولي او موفق شد از ساختماني كه در آنجا كار مي كردم متواري شود.
اين گزارش حاكيست، كارگر افغاني به تعرض به دو زن ديگر نيز اعتراف كرد ولي چون شكايتي از آن زنان صورت نگرفته بود پليس به موضوع مشكوك شده و با دستورمقام قضايي اقدام به تفتيش ساختمان نيمه كاره كرد كه سرانجام در چاه فاضلاب اين ساختمان جسد دو زن ديگر را پيدا كرد.
گفتني است، متهم كه غافلگير شده بود قتل آن دو زن را پذيرفت و مدعي شد كه پس از تجاوز به شاكي نيز قصد كشتن وي را داشته كه او توانسته از آنجا فرار كند بدين ترتيب متهم به قتل دو زن و تعرض به آنها با صدور قرار قانوني روانه زندان شد.
[External Link Removed for Guests]
كدخبر: ۵۹۴۸۹تاريخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۹
به راستی چه زمانی جنايات اتباع افغانستان در کشور ما پايان مي گيرد؟
.
قصد تعرض به شاكي را داشتم ولي او موفق شد از ساختماني كه در آنجا كار مي كردم متواري شود.
با تلاش ماموران آگاهي يك كارگر افغاني كه فصد تعرض به دختر جواني را داشته پس از دستگيري و اعتراف به قتل و تعرض به دو زن ديگر صبح امروز 24 آذر روانه زندان شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛ از دادسرا ناحيه يك،1 ماه گذشته با مراجعه دختر جواني به كلانتري 125 يوسف آباد و شكايت وي از يك كارگر افغاني كه قصد تعرض به او را در يك ساختمان نيمه كاره داشته است ماموران آگاهي تهران تحقيقات خود را براي مشخص شدن موضوع آغاز كردند.
بنابراين گزارش، پس از دستگيري كارگر افغاني در ساختمان مزبور وي كه لطيف نام داشت در ابتدا منكر اتهام شد ولي پس از بازجويي هاي پليسي سرانجام لب به اعتراف گشود و گفت: قصد تعرض به شاكي را داشتم ولي او موفق شد از ساختماني كه در آنجا كار مي كردم متواري شود.
اين گزارش حاكيست، كارگر افغاني به تعرض به دو زن ديگر نيز اعتراف كرد ولي چون شكايتي از آن زنان صورت نگرفته بود پليس به موضوع مشكوك شده و با دستورمقام قضايي اقدام به تفتيش ساختمان نيمه كاره كرد كه سرانجام در چاه فاضلاب اين ساختمان جسد دو زن ديگر را پيدا كرد.
گفتني است، متهم كه غافلگير شده بود قتل آن دو زن را پذيرفت و مدعي شد كه پس از تجاوز به شاكي نيز قصد كشتن وي را داشته كه او توانسته از آنجا فرار كند بدين ترتيب متهم به قتل دو زن و تعرض به آنها با صدور قرار قانوني روانه زندان شد.
.
- محل اقامت: LOSTHEAVEN
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
- تماس:
Re: جنايات اتباع افغانستان در کشور ما چه زماني پايان مي گيرد؟
Miliali نوشته شده: با شكايت دخترجوان از كارگر افغاني راز دو قتل دیگر فاش شد
.
میدونی این حیونا چند تا دختر رو از خانواده های فقیر با قیمت حدود 100-200 هزار تومن خریدن؟
میدونی این حیونا چند درصد قتل های توی ایران رو انجام میدن؟
میدونی این حیونا چند درصد تجاوز ها رو انجام میدن؟
میدونی این حیونا چند درصد مواد مخدر رو قاچاق می کنن؟
میدونی این حیونا چند درصد باجگیری و گروگانگیری ها رو انجام میدن؟
میدونی نظر این حیونا در مورد ما ایرانی ها چیه؟
میدونی این حیونا چند تا فرصت شغلی رو از بین بردن؟
میدونی اگه به ازای هر کار خلافی که کردن یکیشون رو از ایران بیرون انداخته بودن الان کشور خیلی امن تری داشتیم! اگه به ازای هر تجاوزی که کردن یکی شون کشته میشد! به ازای هر قتلی که انجام میدادن یکی شون کشته میشد و ... الان خیلی از این مشکلات رو نداشتیم!
اگه برخورد ما ایرانی ها هم با افاغنه مثل برخورد نژاد پرست های آلمانی با ترک ها بود، کلی از مشکلات حل شده بود!
از ماست که بر ماست!
[align=left]Don Vito Corleone
با اهدای عضو پس از مرگ زندگی دوباره ببخشیم:
با اهدای عضو پس از مرگ زندگی دوباره ببخشیم:

- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 27 بار
- تماس:
آدم تو کشور خودشم نباید از دست این آدما راحت باشه؟
من وقتی میخوام از پایین یه ساختمون نیمه کاره رد بشم، میمیرم و و زنده میشم،
یه دفعه از اون بالا سنگ پرت کردن که از فاصله ی میلیمیتری چشمم رد شد.
من که نفرت خاصی از کارگر های افغانی دارم که هرچی بگم خالی نمیشم.
من وقتی میخوام از پایین یه ساختمون نیمه کاره رد بشم، میمیرم و و زنده میشم،
یه دفعه از اون بالا سنگ پرت کردن که از فاصله ی میلیمیتری چشمم رد شد.
من که نفرت خاصی از کارگر های افغانی دارم که هرچی بگم خالی نمیشم.
تا توانی یکدل و یکرنگ باش که فرش با این همه رنگ به زیر پا افتاده

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
بايد مثل مائو فردي در اين کشور پيدا شود همه اين افاغنه را در اقدامي قاطغ دستگير و به زور به آن طرف مرز ايران در افغانستان صادر کنيم.
چه ميخواهيد از ايران برگرديد کشور خودتون ديگه...
البته فراموش نکنيم در بين برخي هموطنان نيز همچين خصلت هاي شيطاني وجود دارد..پس اين مسائل را به افاغنه محدود نکنيم.
خفاش شب...بيجه...اصغر قاتل و امثالهم فراموش نشود.
چه ميخواهيد از ايران برگرديد کشور خودتون ديگه...
البته فراموش نکنيم در بين برخي هموطنان نيز همچين خصلت هاي شيطاني وجود دارد..پس اين مسائل را به افاغنه محدود نکنيم.
بی

- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 216 بار
درسته که مهاجران افغاني مقيم ايران از نظر جرم و جنايت در وضعيت بدي قرار دارند ولي بايد قبول کرد که علت اصلي
اين اعمال فقر است ،من يک لحظه خود را جاي ان شخصي که هيچي ندارد و در بدترين محيط بزرگ شده مي گزارم ايا
نبايد از من انتظار يک انسان هنجار شکن و خلافکار را داشت
اين اعمال فقر است ،من يک لحظه خود را جاي ان شخصي که هيچي ندارد و در بدترين محيط بزرگ شده مي گزارم ايا

خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
يك افغاني خوب يك افغاني مردست:-o
اوه اوه چه قدر نژاد پرستي
مطمئن ام اگر پيشوا الان زنده بود واسم دست مي زد
دوستان جداي از شوخي توصيه مي كنم بحث رو ادامه ندين الان دوستان افاغنه ميان ما بدتر متهم مي شيم ! 
اوه اوه چه قدر نژاد پرستي
مطمئن ام اگر پيشوا الان زنده بود واسم دست مي زد
دوستان جداي از شوخي توصيه مي كنم بحث رو ادامه ندين الان دوستان افاغنه ميان ما بدتر متهم مي شيم ! 
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

Darya salar MILAD نوشته شده: چه ميخواهيد از ايران برگرديد کشور خودتون ديگه...
بله میلاد جان در هر قوم و کشوری آدم شرور وجود داره نمونه اش هم همین حیوونی که به اون دختر بیچاره اسید پاشید . کسی منکر این مسئله نیست ولی مشکل ما اینه که این حضرات خارجی هستند و به اسم پناهنده اینجا اومدند و 30 ساله که تو کشور ما این جنایت ها اتفاق می افته . البته این حرف من به معنی این نیست که همه اونها آدم های جنایت کاری هستند . ولی سئوال اینجاست که این چه مهمونی است که این همه برای صاحب خونه دردسر درست می کنه؟
iran4946 نوشته شده:درسته که مهاجران افغاني مقيم ايران از نظر جرم و جنايت در وضعيت بدي قرار دارند ولي بايد قبول کرد که علت اصلي
. قبول دارم که فقر و محیط نا مناسب تاثیر گذار است . ولی به نوع جنایت توجه بفرمایید تعرض وقتل 2 نفر و اقدام برای جنایت سوم با یک دزدی ساده خیلی فرق دارد.
.

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Miliali,
منم منظورم همينه ديگه.افغاني هاي محترم و غير محترم همگي به سلامت رو به سوي خونتون.
ايران مهمانسرا نيست 30 ساله اطراق کردن.والا کم کم دارن صاحب خانه هم ميشن.
به دختران ايراني تجاوز ميکنن.نزاع خياباني راه ميندازن.يک همتي بايد کرد وکلهم اجمعين بفرستيمشون کابل و قندهار و هرات...
خدا را شکر که تو شهر من افغاني نيست .خدا به داد اصفهانيا و تهرانيا و مشهديا برسه.و عزيزان زاهداني
منم منظورم همينه ديگه.افغاني هاي محترم و غير محترم همگي به سلامت رو به سوي خونتون.
ايران مهمانسرا نيست 30 ساله اطراق کردن.والا کم کم دارن صاحب خانه هم ميشن.
به دختران ايراني تجاوز ميکنن.نزاع خياباني راه ميندازن.يک همتي بايد کرد وکلهم اجمعين بفرستيمشون کابل و قندهار و هرات...
خدا را شکر که تو شهر من افغاني نيست .خدا به داد اصفهانيا و تهرانيا و مشهديا برسه.و عزيزان زاهداني
بی

Darya salar MILAD,
بله ديگه طالبان و القاعده در اونجا به شدت تضعيف شده اند . ايساف هم که اونجا با بهترين سلاح هاي روز دنيا و با بهترين نيروهاي نظامي داره حمايت مي کنه . پارلمان و دولت مر کزي هم دارن . ديگه زمان برگشتن به خونه رسيده. برگردندتلاش کنند با مشکلات دست و پنجه نرم کنند و مملکت شون رو آباد کنند. مگه ما چه گناهي کرديم که بايد در خونه و شهر خودمون اين مسائل رو ببينيم.
کيارش
لطفا توجه بفرماييد که مسئله نژاد پرستي نيست بلکه داستان سر ايجاد نا امني و جنايت و فشار به روي مردم ايران است . کشور ما ده ها مشکل داره و ما مي خواهيم راجع به يکي از اونها صحبت کنيم . تا زماني هم که در چهار چوب قوانين سايت و به دور از تو هين به هر قوم و ملتي صحبت کنيم فکر نمي کنم اشکالي داشته باشه.
بله ديگه طالبان و القاعده در اونجا به شدت تضعيف شده اند . ايساف هم که اونجا با بهترين سلاح هاي روز دنيا و با بهترين نيروهاي نظامي داره حمايت مي کنه . پارلمان و دولت مر کزي هم دارن . ديگه زمان برگشتن به خونه رسيده. برگردندتلاش کنند با مشکلات دست و پنجه نرم کنند و مملکت شون رو آباد کنند. مگه ما چه گناهي کرديم که بايد در خونه و شهر خودمون اين مسائل رو ببينيم.
کيارش
لطفا توجه بفرماييد که مسئله نژاد پرستي نيست بلکه داستان سر ايجاد نا امني و جنايت و فشار به روي مردم ايران است . کشور ما ده ها مشکل داره و ما مي خواهيم راجع به يکي از اونها صحبت کنيم . تا زماني هم که در چهار چوب قوانين سايت و به دور از تو هين به هر قوم و ملتي صحبت کنيم فکر نمي کنم اشکالي داشته باشه.

گزارش سازمان ملل از فعاليت اتباع افغان در ايران
اتباع كشور افغانستان سالانه بيش از 500 ميليون دلار از ايران به كشورشان ارسال ميكنند.
به گزارش "الف" از يونايتدپرس از نيويورك، نتيجه يك بررسي كه سازمان ملل متحد به تازگي انجام داده است نشان مي دهد شهروندان افغان كه در ايران كار مي كنند سالانه پانصد ميليون دلار پول به كشورشان مي فرستند.
گزارش سازمان ملل در مورد ميزان كمكهاي اتباع افغان نشان ميدهد: بخش اعظم وجوه ارسالي از مسيرهاي غيرقانوني صورت ميگيرد.
بنابراين گزارش، بررسي مذكور كه توسط كميسيون عالي سازمان ملل در امور آوارگان و همچنين سازمان بين المللي كار - ILO - صورت گرفته است همچنين نشان ميدهد ابتاع افغان ساكن در ايران، دو سوم درآمدهاي خود را به افغانستان ميفرستند.
در گزارش سازمان ملل همچنين اعلام شده است كه دستمزدهاي ماهانه در ايران چهار برابر حقوق ماهانه در افغانستان است. اين گزارش ميافزايد: افغانستان اكنون با چالش هايي از جمله بيقانوني و هرج و مرج، اشتغال پايين، نظارت ضعيف، فساد و قاچاق مواد مخدر مواجه است كه دستاوردهاي بدست آمده پس از سال 2001 و سقوط حكومت طالبان را تهديد ميكند.
لینک خبر: [External Link Removed for Guests] شماره خبر: 12579
دوشنبه، 18 آذر 1387
.
اتباع كشور افغانستان سالانه بيش از 500 ميليون دلار از ايران به كشورشان ارسال ميكنند.
به گزارش "الف" از يونايتدپرس از نيويورك، نتيجه يك بررسي كه سازمان ملل متحد به تازگي انجام داده است نشان مي دهد شهروندان افغان كه در ايران كار مي كنند سالانه پانصد ميليون دلار پول به كشورشان مي فرستند.
گزارش سازمان ملل در مورد ميزان كمكهاي اتباع افغان نشان ميدهد: بخش اعظم وجوه ارسالي از مسيرهاي غيرقانوني صورت ميگيرد.
بنابراين گزارش، بررسي مذكور كه توسط كميسيون عالي سازمان ملل در امور آوارگان و همچنين سازمان بين المللي كار - ILO - صورت گرفته است همچنين نشان ميدهد ابتاع افغان ساكن در ايران، دو سوم درآمدهاي خود را به افغانستان ميفرستند.
در گزارش سازمان ملل همچنين اعلام شده است كه دستمزدهاي ماهانه در ايران چهار برابر حقوق ماهانه در افغانستان است. اين گزارش ميافزايد: افغانستان اكنون با چالش هايي از جمله بيقانوني و هرج و مرج، اشتغال پايين، نظارت ضعيف، فساد و قاچاق مواد مخدر مواجه است كه دستاوردهاي بدست آمده پس از سال 2001 و سقوط حكومت طالبان را تهديد ميكند.
لینک خبر: [External Link Removed for Guests] شماره خبر: 12579
دوشنبه، 18 آذر 1387
.