جنايات اتباع افغانستان در کشور ما چه زماني پايان مي گيرد؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

این خبر قدیمی است ولی خواندن آن جالب است

قاضي دادسراي جنايي تهران در گفت‌و‌گو با فارس:
برخي اتباع افغاني در ايران مي‌كشند، مي دزدند و به راحتي از كشور خارج مي‌شوند

تصویر

خبرگزاري فارس: قاضي دادسراي جنايي تهران گفت: عدم انگشت‌نگاري اتباع افغاني هنگام ورود به ايران باعث ايجاد يك حاشيه امن براي آنان شده است به همين دليل اتباع افغانستان در ايران مرتكب قتل، سرقت و جنايت‌هاي متعدد مي شوند و به راحتي از كشور متواري مي‌شوند.

علي دلداري در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اينكه 20 درصد پرونده‌هاي قتل رسيدگي شده در سال83 در دادگاه كيفري استان تهران مربوط به قتلهاي اتباع كشور افغانستان است، افزود: در سال گذشته 152 مورد پرونده قتل در دادگاه كيفري استان تهران رسيدگي شد كه 32 فقره از آنها مربوط به اتباع كشور افغانستان بود.
وي ادامه داد: مهاجرت و مهاجرت پذيري در دنياي امروزي امري غيرقابل اجتناب براي كشورها است. اما موضوعي كه مهم است، ضابطه‌مند كردن و كنترل مهاجران و اتباع كشورهاي ديگر از سوي كشور مهاجر‌پذير است. براي مثال ما در برخي از كشورهاي اروپايي ملاحظه مي‌كنيم در بحث مهاجرت ميزان تحصيلات و ثروت شخص مهاجر را لحاظ مي‌كنند و در حين ورود به كشور چنين افرادي كنترل كامل شده و مدت مهاجرت آنان و مهلت اقامت آنها تعيين و به فرد مهاجر ابلاغ مي شود.
به گفته دلداري هم اكنون مجرمان افغاني بسياري را در ايران داريم كه پس از قتل از كشور فرار كرده‌اند ولي هيچ ردي از آنها وجود ندارد. اگر ما از اين افراد قبل از ورود به كشور انگشت‌نگاري كرده بوديم، مي‌توانستيم در بسياري از پرونده‌ها از آنها رد پايي داشته باشيم.

اين حقوقدان به مشكلات ايران در ثبت مشخصات اتباع كشور افغانستان اشاره كرد و گفت: در مورد اتباع افغانستان مسلم است كه به صورت كامل نمي‌توان جلوي مهاجرت آنها را گرفت. با اين وضع بايد ورود آنها به كشور تحت كنترل مراجع مسوول در آيد. اتباع افغاني معمولا داراي هويت ملي و بين‌المللي و اسناد سجلي معتبر نمي‌باشند.اين افراد با اسامي و مشخصاتي كه خود اعلام مي‌كنند وارد ايران مي شوند و به جهت اينكه حين ورود از آنان انگشت‌نگاري به عمل نمي‌آيد، براي پليس و مراجع انتظامي ايران هويت آنان مجهول مي‌ماند.
قاضي دادسراي جنايي تهران كه تاكنون به پرونده هاي بسياري درباره جرايم اتباع افغانستان رسيدگي كرده است، در ادامه انگيزه اتباع كشور افغانستان را از قتل، متفاوت از ايرانيان دانست و گفت: انگيزه ارتكاب جرايم به دست اتباع افغانستان بيشتر با انگيزه مسايل مالي است. اين افراد بعضا براي 100 هزار تومان هموطنان خود را به قتل مي‌رسانند. در يك مورد از پرونده‌ها شاهد بوديم كه يك افغاني وقتي متوجه جسمي حجيم در جيب هموطنش شد و به احتمال اينكه او پول بسياري همراه دارد اقدام به قتل او كرد ولي وقتي جيب مقتول را بررسي كرد متوجه شد هموطنش را به خاطر يك دستمال كثيف به قتل رسانده است.از سوي ديگر اكثر قتلهاي ايرانيان از دسته قتلهاي اتفاقي است. يعني در يك لحظه دو نفر سر يك مسئله ناچيز با هم درگير شده و دست به قتل مي‌زنند.
دلداري افزود: ثبت نشدن هويت اتباع كشورهاي افغانستان در ايران باعث مي‌شود شرايط وقوع جرم براي اين افراد مساعد شود.
اين جرم‌شناس در پايان گفت: در طول ساليان دراز از زمان تاسيس دانشگاه جندي شاپور تاكنون ايران با بحث مهاجرت اتباع كشورهاي ديگر روبرو بوده است. عمده مهاجرتي كه در كشور ما در ساليان اخير انجام شده به جهت مسائل امنيتي و سياسي حاكم بر كشورهاي همسايه از دو كشور عراق و افغانستان بوده است. از زمان آغاز جنگ‌هاي دروني اين كشور، افراد زيادي از اتباع افغانستان چون امكان امرار معاش در كشور خود را از دست داده بودند، مجبور به مهاجرت به ايران شدند.

84/06/02 - 12:53شماره:8406020083

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

حالا باز تو ايران اكثرا مظلوم هاشون هستند اينجا نيستيد ببينيد كه چه كينه و عقده ي بزرگي از ما ها دارند ! در ضمن گفتم كه داشتم شوخي مي كردم پست قبليم منظورمه ! :eek:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Miliali »

كيارش,

بله من متوجه شدم که شما شوخي مي کرديد ولي از جمله شما مي شد به راحتي سو استفاده کرد. نوشتم که موضع روشن بشه .

با شما موافقم در خارج از کشور کينه هاي زيادي نسبت به ايراني ها وجود داره . الان رو يو توب ويدئو هاي زيادي هست که فقط دروغ و فحاشي و توهين به ايران و ايراني ها است.
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

ببينيد من و خيلي از شما غم غربت و دورازخانه بودن را نداريم و به قولا در کنار خانواده خود زندگي مي کنيم ،تصور کنيد
الماني ها با ايراني هاي مهاجر ان کشور همانطوري که شما مي فرماييد برخورد کنند يا اماراتي ها همينطور ان وقت
چه حسي به شما دست مي دهد؟
در شهري که من نيز در ان زندگي مي کنم (شيراز)داراي بالاترين و بيشترين اتباع افغاني در ايران مي باشد و تا دلتان
بخواهد روزانه با انها برخورد مي کنم و اتفاقا يک بار همين سوال را من از يک افغاني بيچاره پرسيدم که چرا به کشور
خود يا حداقل پاکستان يا جايي شبيه به اين باز نمي گردي ؟جواب او اين بود که افغانستاني وجود ندارد بيگانگان در طول
قرن ها کشورم را ويران کرده اند نه کاري نه زندگي نه تفريحي هيچي در کشور من روزانه هزاران نفر از گرسنگي يا
سرما از بين ميروند و در مورد کار کردن در کشورهايي نظير پاکستان ،اين کشور مثل کشور ما افغانستان است و مردم
همه گرسنه هستند و دستمزد روزانه يک کارگر در پاکستان 3000 تومان ايران است در حالي که ما حداقل روزي در ايران
12 تا 15 هزار تومان درامد داريم.
خلاصه مطلب بهترين راه اين است که نظارت دقيقي روي افغاني هاي مقيم ايران انجام شود و هر کدام از انها داراي
پرونده اي باشد و کساني که غيرمجاز هستند هرچه سريعتر از کشور اخراج شوند نه اينکه همه را يکباره از کشور اخراج
کنيم.
مطلب اخر اينکه ايا گارگران ايراني مي توانند به همان اندازه افغاني ها کار کنند ان هم کارهاي سخت ؟
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Miliali »

مهاجرت اتباع افغانستان به ایران انگیزه ی اقتصادی دارد

فعاليت شبکه هاي قاچاق انسان در خطوط مرزی دو کشور افزايش يافته است.

مسئول يک موسسه تحقيقاتي وابسته به کميسارياي عالي سازمان ملل متحد در امور پناهندگان امروز در جمع خبرنگاران در کابل با اشاره به افزایش مهاجرت غیر قانونی از افغانستان به ایران گفت :اين مهاجرت ها انگيزه اقتصادي دارد و با موضوع پناهندگي بي ارتباط است.
خانم مجيدي فقر و بيکاري در افغانستان را مهمترين عوامل تشويق کننده مهاجرت جوانان افغان به ايران دانست و افزود: انعطاف پذيري ، نيروي کار ارزان و اعتماد به کارگران مهاجر از عوامل تشويق کننده به کارگیری آنان در ايران به شمار مي رود.

وي شمار مهاجران اخراج شده در يک سال اخير را 360 هزار نفر اعلام کرد و مدعی شد: اين افراد سالانه حدود 500 ميليون دلار ارز را که شش درصد توليد ناخالص ملي کشور را تشکيل مي دهد ، از ايران خارج مي کنند.

نسيم مجيدي افزود: اين گزارش براساس مصاحبه با 740 مهاجر اخراج شده از ايران در ولایات هرات ، فراه ، نيمروز و کابل تهيه شده است.
مسئول برنامه تحقيقاتي "آلتاي" با بيان اينکه دولت ايران نيز محدوديت هايي را براي جلوگيري از مهاجرت هاي غيرقانوني اتخاذ کرده است ، خاطرنشان کرد: از سال 2001 تاکنون فعاليت شبکه هاي قاچاق انسان در خطوط مرزی دو کشور افزايش يافته است.
مسئول برنامه تحقيقاتي آلتاي بر ساماندهي و رسيدگي به مهاجرت هاي غيرقانوني از افغانستان به ايران تاکيد کرد و گفت: دولت افغانستان بايد پيامدهاي مهاجرت غيرقانوني به ايران را به اتباع خود گوشزد کند.

وي با اشاره به اينکه مهاجرت هاي غيرقانوني سالانه 221 ميليون دلار به اقتصاد ايران و افغانستان ضربه مي زند ، افزود: صدور مجوز اشتغال براي کارگران افغان در ايران از مهمترين عواملي است که سبب کاهش مهاجرت هاي غيرقانوني مي شود.
خانم مجيدي هزينه کمتر براي سفر غيرقانوني به ايران را از ديگر انگيزه هاي افزايش قاچاق انسان به ايران دانست و گفت: هزينه سفر قانوني به ايران 740 دلار است در حاليکه قاچاقچيان انسان در قبال 360 دلار متقاضیان را به ايران مي برند.

منبع:Iribnews

منبع : خبرگزاری صدای افغان(آوا)
کد مطلب : ۳۴۸۸

۱۷ قوس ۱۳۸۷ ساعت ۱۷:۴۲

.
New Member
نمایه کاربر
محل اقامت: LOSTHEAVEN
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

پست توسط V.I.T.O »

iran4946 نوشته شده:ببينيد من و خيلي از شما غم غربت و دورازخانه بودن را نداريم و به قولا در کنار خانواده خود زندگي مي کنيم ،تصور کنيد
الماني ها با ايراني هاي مهاجر ان کشور همانطوري که شما مي فرماييد برخورد کنند يا اماراتي ها همينطور ان وقت
چه حسي به شما دست مي دهد؟
در شهري که من نيز در ان زندگي مي کنم (شيراز)داراي بالاترين و بيشترين اتباع افغاني در ايران مي باشد و تا دلتان
بخواهد روزانه با انها برخورد مي کنم و اتفاقا يک بار همين سوال را من از يک افغاني بيچاره پرسيدم که چرا به کشور
خود يا حداقل پاکستان يا جايي شبيه به اين باز نمي گردي ؟جواب او اين بود که افغانستاني وجود ندارد بيگانگان در طول
قرن ها کشورم را ويران کرده اند نه کاري نه زندگي نه تفريحي هيچي در کشور من روزانه هزاران نفر از گرسنگي يا
سرما از بين ميروند و در مورد کار کردن در کشورهايي نظير پاکستان ،اين کشور مثل کشور ما افغانستان است و مردم
همه گرسنه هستند و دستمزد روزانه يک کارگر در پاکستان 3000 تومان ايران است در حالي که ما حداقل روزي در ايران
12 تا 15 هزار تومان درامد داريم.
خلاصه مطلب بهترين راه اين است که نظارت دقيقي روي افغاني هاي مقيم ايران انجام شود و هر کدام از انها داراي
پرونده اي باشد و کساني که غيرمجاز هستند هرچه سريعتر از کشور اخراج شوند نه اينکه همه را يکباره از کشور اخراج
کنيم.
مطلب اخر اينکه ايا گارگران ايراني مي توانند به همان اندازه افغاني ها کار کنند ان هم کارهاي سخت ؟

دوست عزیز سیاست های مهاجر پذیری برای هر کشوری متناسب با نیاز و شرایط اون کشور تعریف میشه!

ایران کشور مهاجر پذیر و یا ثروتمندی نیست! خودش مشکلات بیشماری داره و مسئله ی اقامت غیر قانونی افاغنه بار اضافی ئی بر دوش جامعه ی ما تحمیل می کنه! (جنایت، قتل، ناامنی، بازار کار و ...)

فقر، بدبختی، بی کاری، طالبان، شوروی، آمریکا، ناتو، بمب، موشک و ... به ما هیچ ربطی نداره! :-D
[align=left]Don Vito Corleone 

با اهدای عضو پس از مرگ زندگی دوباره ببخشیم:

Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

30 درصد جرایم خشن استان کرمان رو افغانی ها به خودشون اختصاص میدهند!
این خبر رو استاندار کرمان چند هفته پیش از شبکه استانی اعلام کرد! و جالب اینکه برای مقابله با این جرایم با امام جمعه کرمان جلسه گذاشتند تا راه حلی پیدا کنند :sad:
اندکی صبر...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Miliali »

V.I.T.O,
به نظر من تو این 30 سال به دلیل جنگ داخلی و خارجی و حضور طالبان می شد یک جوری این حضور رو توجیه کرد ولی الان دیگه این عوامل برطرف شده اند .از 14-15 کشور نیروی نظامی اونجا هست و ارتش و پلیس افغانستان هم داره قوی می شه . توی یکی از تاپیک های بخش نظامی ( فکر کنم تاپیک نیروهای ویژه از سراسر جهان) عکس واحد های کماندویی افغانستان که تازه تشکیل شدند بود دیدم.

الان این طور استدلال می کنند که وادار کردن این افراد به باز گشت به کشور شون فشار بر دولت افغانستانه و الان افغانستان آمادگی پذیرش این مهاجران را ندارد . این سئوال پیش می یاد که اگر تا 30 سال دیگه هم این آمادگی به وجود نیومد ایران باید این بار رو به دوش بکشه و مردم ایران ناامنی و جنایت ناشی از حضور اتباع بیگانه رو تحمل کنند؟

به نظر من همه پناهندگان باید برگردانده بشن به کشور خودشون ( و صد البته با کسانی که غیر قانونی در ایران هستند به شدت برخورد بشه) و هر کسی که می خواد درخواست ویزای کا ر یا پناهندگی بده از طریق سفارت ایران در افغانستان برای این مسئله اقدام کنه.

.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

Re: جنايات اتباع افغانستان در کشور ما چه زماني پايان مي گيرد؟

پست توسط pioneers »

چرا همه پستهای این تاپیک تاریخ یکسان دارند؟
...وعده از حد بشد و ما نه دو دیدیم و نه یک!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”