اول عرض کنم که خواهشا از ارسال پستهای احساسی خودداری کنید
[External Link Removed for Guests]
هجوم مردم شهریار برای دیدن شمایل حضرت عباس (ع) ..............
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
رسول گفت از ارسال پست هاي احساسي خودداري کنيم.
چشم پست منطقي مي دهيم.به اين سوالات من يک انسان اگاه پاسخ دهد.
قربان اهل بيت بروم که اينگونه ملعبه دست عده اي ساده دل گشته اند.علي و اولاد علي به والله قسم از ما ناراضيند با اين کارهايمان.
1.کسي چهره حضرت عباس(ع) را ديده است که شمايلش را ديده ياشد!
.حال گيريم که درست ياشد.از کجا معلوم اين شبيه حضرت عباس است.
3.چرا انگونه قضايا در ايران زياد اتفاق مي افتد.
يک روز در خوزستان يکي ادعاي خداي مي کند
..درختي در شمال شفا مي دهد
...مردي در بدنش روح سيد دارد
..
ذوالجناح در يک مراسم ديده شده است
....فردي مدعي امامت مي شود
.شخصي ادعاي نائب امام زمان مي کند
...و 1000 جور مثال ديگه که صفحه حوادث روزنامه ها را مملو کرده است.
خرافات به شکل بدي در عوام الناس پوپوليست گرا ريشه دوانده است.
ايران و ايراني به کجا ميروند؟اين تذهبون
چشم پست منطقي مي دهيم.به اين سوالات من يک انسان اگاه پاسخ دهد.
قربان اهل بيت بروم که اينگونه ملعبه دست عده اي ساده دل گشته اند.علي و اولاد علي به والله قسم از ما ناراضيند با اين کارهايمان.
1.کسي چهره حضرت عباس(ع) را ديده است که شمايلش را ديده ياشد!
.حال گيريم که درست ياشد.از کجا معلوم اين شبيه حضرت عباس است.
3.چرا انگونه قضايا در ايران زياد اتفاق مي افتد.
يک روز در خوزستان يکي ادعاي خداي مي کند
..درختي در شمال شفا مي دهد
...مردي در بدنش روح سيد دارد
..
ذوالجناح در يک مراسم ديده شده است
....فردي مدعي امامت مي شود
.شخصي ادعاي نائب امام زمان مي کند
...و 1000 جور مثال ديگه که صفحه حوادث روزنامه ها را مملو کرده است.
خرافات به شکل بدي در عوام الناس پوپوليست گرا ريشه دوانده است.
ايران و ايراني به کجا ميروند؟اين تذهبون
بی

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
شمایل کو؟ اون تغییر رنگ روی دیوار رو به عنوان شمایل گرفتند؟! یعنی مردم اون شهر هر چیزی که اون شکلی باشه رو شمایل حضرت عباس (ع) می گیرند؟!! اگر آره، پس فکر کنم اگر در صحنه های آخرالزمان دجال (لع) را ببینند، آن را نعوذ بالله با خدا اشتباه می گیرند!
انشاء الله خدا ما و این بنه خدا ها را به صراط المستقیم هدایت کنه.
انشاء الله خدا ما و این بنه خدا ها را به صراط المستقیم هدایت کنه.

- سپاسهای ارسالی: 101 بار
- سپاسهای دریافتی: 251 بار
- تماس:
دوستان عزيز هيچ ميدانيد بعضي از اين برنامه ها كه به اجرا ميذارند بي منظور نيست .لذا ميتوان نتايجي مهم از لحاظ سياسي - اجتماعي گرفت .يكي از اين نتايج بررسي وضعيت فهم و شعور مردم براي ادامه بهره كشي سياسي و انتخاباتي ميباشد .واقعا جاي تاسف دارد براي اين مردم .تا اين مردم را داريم امسال آقايان ......... حالا حالا حا جا خوش دارند كه سلطتنتشون پا برجاست .

[FONT=Arial Narrow]خفته در خوناب غم ياران من
اي دريغ از غرش شيران تنگستان من
اي دريغ از غرش شيران تنگستان من

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام دوستان
به نقل یک بزرگی حرف می زنم ( بزرگ پیش خودم)
ایشون حرف جالبی زد
گفت که چه کسی تا حالا حضرت عباس رو دیده؟
منظورش اینکه ما با اون دوره خیلی اختلاف زمانی داریم و الان هم عکسی از ان امامان (ع) نداریم
پس اون شخص مقابل از کجا می داند که شخصی که به خوابش امد یا این نمونه که از دیوار رد شوده جزو امامان هست؟
به دلیلی کاملان منطقی چون امامان رو هیچ وقت صورت مبارکشون رو اصل حاضر ندیدن که حالا بیان اون رو با مواردی که تویه خواب دیدن جفت هم بزارن بعد بگن اره خود امام هست ( شبیه نظریه 1 Darya salar MILAD و من هم موافقم)
حالا دوستان یک سوال مهم چرا امام خمینی ( ره) مقامی به اون بزرگی داشت از این جور خواب ها نمی دید ؟
و اتفاقات این چنینی برای اون روخ نمی داد.!!!!!!!!!!
Darya salar MILAD
اون تاپیک قبیلی رو ندیدی اگر ادرسش رو داری بده
ممنون می شم
با تشکر
به نقل یک بزرگی حرف می زنم ( بزرگ پیش خودم)
ایشون حرف جالبی زد
گفت که چه کسی تا حالا حضرت عباس رو دیده؟
منظورش اینکه ما با اون دوره خیلی اختلاف زمانی داریم و الان هم عکسی از ان امامان (ع) نداریم
پس اون شخص مقابل از کجا می داند که شخصی که به خوابش امد یا این نمونه که از دیوار رد شوده جزو امامان هست؟
به دلیلی کاملان منطقی چون امامان رو هیچ وقت صورت مبارکشون رو اصل حاضر ندیدن که حالا بیان اون رو با مواردی که تویه خواب دیدن جفت هم بزارن بعد بگن اره خود امام هست ( شبیه نظریه 1 Darya salar MILAD و من هم موافقم)
حالا دوستان یک سوال مهم چرا امام خمینی ( ره) مقامی به اون بزرگی داشت از این جور خواب ها نمی دید ؟
و اتفاقات این چنینی برای اون روخ نمی داد.!!!!!!!!!!
Darya salar MILAD
اون تاپیک قبیلی رو ندیدی اگر ادرسش رو داری بده
ممنون می شم
با تشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 37 بار
آقا رسول اين عکس ها مربوط به سال قبل مي باشد و تا اونجا که من خبردار شدم مسئولين امنيتي با اين قضيه شديداً برخوردکردن و چرا شما اين عکسها رو الآن توي سايت گذاشته ايد اون هم نزديک ايام محرم ... نمي دانم چرا ؟!
ولي چرا اين مسائل توي شهريار زياد پيش مي آيد مثل همين عکسها و يا اون اسب سفيدي که در ايام محرم گريه مي کرد و وقتي سپاه وارد قضيه شد و صاحب اون رو دست گير شد مشخص شد که صاحب اون براي آماده کردن اسب براي گريه کردن از شب تا صبج جلو چشمهاي اون اسب بخت برگشته جوش کاري مي کرده اند تا بي چاره براي بينندگان ساده لوحش گريه کنه.
همه همه بر مي گرده به ساده لوحي و ساده انديشي عوام (حتي بزرگترين علماء هم از اين ساده لوحي و ساده انديشي عوام هم مي ناليدن و مي نالند و هم مي ترسند )مخصوصاً نقاط محرومي مثل شهريار ....
ولي چرا اين مسائل توي شهريار زياد پيش مي آيد مثل همين عکسها و يا اون اسب سفيدي که در ايام محرم گريه مي کرد و وقتي سپاه وارد قضيه شد و صاحب اون رو دست گير شد مشخص شد که صاحب اون براي آماده کردن اسب براي گريه کردن از شب تا صبج جلو چشمهاي اون اسب بخت برگشته جوش کاري مي کرده اند تا بي چاره براي بينندگان ساده لوحش گريه کنه.
همه همه بر مي گرده به ساده لوحي و ساده انديشي عوام (حتي بزرگترين علماء هم از اين ساده لوحي و ساده انديشي عوام هم مي ناليدن و مي نالند و هم مي ترسند )مخصوصاً نقاط محرومي مثل شهريار ....

گدایان بهر روزی طفل خود را کور می خواهند
طبیبان جملگی خلق را رنجور می خواهند
تمام مرده شویان راضیند برمردن مردم
بنازم مطربان را خلق را مسرور می خواهند
طبیبان جملگی خلق را رنجور می خواهند
تمام مرده شویان راضیند برمردن مردم
بنازم مطربان را خلق را مسرور می خواهند

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
Re: هجوم مردم شهریار برای دیدن شمایل حضرت عباس (ع) .............
Ra30ol, دوست عزیز لطفا ضمن معرفی منبع (لینک مربوطه) مشخصات و توضیح و ادرس بیشتری را بدهید.
در مورد مشخصات و ادرس اینکه دقیقا کجای شهر قرار دارد را می توانید در پی ام به من اعلام کنید.

در مورد مشخصات و ادرس اینکه دقیقا کجای شهر قرار دارد را می توانید در پی ام به من اعلام کنید.

مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
دوستان لطفا اين تاپيک در حد خبر باقي بمونه، اظهار نظر در مورد اين مردم و امثال اون کار درستي نيست
برخي پستها حذف شد
برخي پستها حذف شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
HRG, عزیز 
منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟،تصاویر کاملا گویا هستند.
در یکی از محلات شهریار بوده است.هدف از این پست چیز دیگری است،شما دیگه چرا؟
اما هدف:
فکر نمی کنم کسی از دوستان موافق اجرای چنین حرکاتی باشه، ولی چرا یک سری باز این ادا ،اصولها رو در میارن؟؟؟؟
آیا میان خیل عظیم جمعیت تحصیلکرده و روشنفکر نیست؟؟؟؟
بیاییم به کمک هم ریشه یابی کنیم،و با مسخره کردن و سطحی انگاری و دید منفی به موضوع نگاه نکنیم.
این قبیل مطالب مطمئنا دید ما رو باز می کنه، ما باید خرافه پرستی رو کنار بگذاریم و به فرزندانمون یاد بدیم.
این تاپیک حذف شده بود و با درخواستم از آقا مهدی ایشون مجددا اون رو بازیابی کرده اند.،پس خواهشا پستی مخالف قوانین سایت ندید،تا من هم شرمنده مدیر نشوم.
در خواست: بفرمایید چرا خرافه پرستی مشتری داره؟؟
و چطور می تونیم اون رو ریشه کن کنیم؟؟؟؟؟

منبع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟،تصاویر کاملا گویا هستند.
در یکی از محلات شهریار بوده است.هدف از این پست چیز دیگری است،شما دیگه چرا؟
اما هدف:
فکر نمی کنم کسی از دوستان موافق اجرای چنین حرکاتی باشه، ولی چرا یک سری باز این ادا ،اصولها رو در میارن؟؟؟؟
آیا میان خیل عظیم جمعیت تحصیلکرده و روشنفکر نیست؟؟؟؟
بیاییم به کمک هم ریشه یابی کنیم،و با مسخره کردن و سطحی انگاری و دید منفی به موضوع نگاه نکنیم.
این قبیل مطالب مطمئنا دید ما رو باز می کنه، ما باید خرافه پرستی رو کنار بگذاریم و به فرزندانمون یاد بدیم.
این تاپیک حذف شده بود و با درخواستم از آقا مهدی ایشون مجددا اون رو بازیابی کرده اند.،پس خواهشا پستی مخالف قوانین سایت ندید،تا من هم شرمنده مدیر نشوم.
در خواست: بفرمایید چرا خرافه پرستی مشتری داره؟؟
و چطور می تونیم اون رو ریشه کن کنیم؟؟؟؟؟

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Ra30ol,
البته تا اونجا که من دیدم پست خلاف قانونی نبود.حالا اگر در نبود ما کسی تند رفته که دیگه...
ولی جوابت:
خرافه پرستی مشتری داره چون ساده دل زیاده.حتی آدم میشناسم با تحصیلات دانشجوی دکترا برای تصویب رساله دکتراش میره پیش این باجگیر های به اصطلاح گره باز کن و پول کلانی بش میده تا گره از کارش راه بیفته.
اصلا ربطی به تحصیلات نداره
چاره کار هم فقط افشای کامل این حقه بازیها در رسانه های جمعی به شکل گسترده است تا آبرو از این دکانداران خرافه باقی نماند.
من اگر رییس صدا و سیما بودم که میدانستم با این سودجویان چه کنم.
البته تا اونجا که من دیدم پست خلاف قانونی نبود.حالا اگر در نبود ما کسی تند رفته که دیگه...
ولی جوابت:
خرافه پرستی مشتری داره چون ساده دل زیاده.حتی آدم میشناسم با تحصیلات دانشجوی دکترا برای تصویب رساله دکتراش میره پیش این باجگیر های به اصطلاح گره باز کن و پول کلانی بش میده تا گره از کارش راه بیفته.
اصلا ربطی به تحصیلات نداره
چاره کار هم فقط افشای کامل این حقه بازیها در رسانه های جمعی به شکل گسترده است تا آبرو از این دکانداران خرافه باقی نماند.
من اگر رییس صدا و سیما بودم که میدانستم با این سودجویان چه کنم.
بی