دل نوشته اي درباره غزه و غزه ها...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

دل نوشته اي درباره غزه و غزه ها...

پست توسط Mil@d »

به نام خداوند بخشنده مهربان

بچه ها و رفقای مجازی در cc راستش این مطلب رو میخوام دلی بنویسم.بدون ضغری کبری چیدن ...
اگه به پست های قبلی من مراجعه کنید متوجه نظرات منفی من درباره اعراب میشید.چون به هر حال 16 ساله دارم با انواع و اقسامشون سر و کله میزنم و شناخت خوبی از همه آنها دارم و متاسفانه خاصیت ضد ایرانی اکثریت آنها و اطلاق لفظ مجوس به ایرانی ها.

دوستان عزیزی چون فراگ فوت و یاسر و مهدی و رضا313 و سایر بچه های مذهبی سایت دیگه تقریبا از قانع کردن من در اینگونه بحث ها ناامید شدن.چون برای هر سوالی سوالی جدید مطرح می کنم.

ولی خوب صادقانه بگم من هم انسانم و احساس دارم.تلویزیون ایران رو کاری ندارم که زیاد خبر مبالغه آمیز پخش می کنه و غیر از یوزارسیف جمعه ساعت 10 شب دیگه بقیه شو بی خیال
.همیشه کانال های آزاد دنیا رو نگاه می کنم.امشب زدم الجزیره دیدم :sad: :sad:

هی ...مهدی جان کجایی که دنیا به کجا داره میرسه...پس کی میای شر ظلم رو بکنی...دیدم جنگنده های اسراییلی مثل اینکه پایگاه استراتژیک نظامی دارن نابود میکنن افتادن به وقت مردم غزه و صدها نفر از اونها زیر بمباران کشته و زخمی شدن...

یاد بمباران 31 شهریور آبادان و خاطرات که پدر عزیزم برایم از آن روزهای تلخ تعریف کرد افتادم...بابام اون موقع اول جوونیش بود و 21 ساله بود و اواخر خدمت سربازیش که تو گروه 22 توپخانه شهرضا اصفهان بود و اعزام شده بودند به مرز برای آماده باش علیه حمله احتمالی صدام.البته هم خدمتی های بابام همگی به کردستان اعزام شدن و اکثرشون در راه حفظ کردستان از چنگال مزدوران کومله و جزب دموکرات که میخواستن اونجا رو تجزیه کنند به درجه رفیع شهادت نائل اومدند .
بابام میگفت مادرم چشمش آب مروارید آورده بود و تو بیمارستان شرکت نفت تو خیابان شاهپور آبادان بستری بود.من تو بیمارستان بودم که ناگهان صدای انفجار مهیبی ساختمان بیمارستان رو لرزوند.همه فکر کردند زلزله ای شده یا سیستم گاز بیمارستان پوکیده. اما نه.چند دقیقه بعد صدای آتش نشانی و آمبولانس فضای شهر رو پر کرد.جنازه پشت جنازه همگی هم با خمسه خمسه تکه پاره شده بودند.با سرعت اومد فلکه کارون خانه پدریش یکدفعه اونجا هم صدای وحشتناکی اومد.بیمارستان شیرخورشید رو زده بودند.
تعرف میکنه که مردم حیرون ویرون از این طرف به این طرف می دویدند.از خرمشهر خبرهای تلخ تری می رسید.تعرض به دختران...کشتن مردن عادی..غارت منازل...و خلاصه بابام اینا هم آواره این شهر اون شهر شدن با هزار و یک بد بختی

این صحنه های تلخ رو که بدون سانسور از الجزیره دیدم ناخداگاه یاد حرفای بابام افتادم.دل خوشی از عربا ندارم و حمایت از این مردم را حمایتی انسانی میدانم نه حمایتی در چارچوب تکالیف دینی چون از اعراب خیری به ایران نرسیده است....

ولی با همه این تفاسیر بدجور دلم برای فرزندان بی مادر شده بی پدر شده و یتیم سوخت.ضجه های یک مادر فلسطینی خیلی سخت بود.
خدا از اسراییلی ها نگذره.

به هر حال خشونت در زشتترین شکل ممکن در حال نشان دادن چهره واقعی خودشه اونهم در سال 2009 و قرن 21 ام.

یک روزعلیه مردم ایران توسط بعثیون...یک روز علیه عراقیها توسط مشتی تروریست عرب بیمار بن لادنیسمی و ملا عمریسمی و بخشی از نظامیان آمریکایی

یک روز علیه شیعیان پاکستان توسط وهابیون...یک روز علیه چند سرباز بیگناه ایرانی توسط ریگی و جند الشیطانش....یک روز نابودی حرم امام حسن عسکری با بمب گذاری چند سلفی جانی...وتهدید به نابودی حرم امام حسین و امام علی

کلا دنیای عجیبی است.خون و خونریزی به سان بریدن سر یک گوسفند و یا مرغ آسان گشته است...

به امید روزگاری پر از عشق و صفاو محبت :razz:

و به امید ظهور مهدی فاطمه
  بی  
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
سپاس‌های ارسالی: 327 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

پست توسط jiyar rojhelat »

وقتي دكتر سروش از توطئه جهاني صهوينيست و يهوديت حرف ميزنه .
وقتي آمريكا با اون همه دك و پزش واسه ا س را ي ي ل دم تكون ميد ه.
وقتي عربهاي كه اوج ناسيوناليست و پان عربيستشون مصر خيانتكاره.
وقتي ما ايراني ها غير مستقيم با اسباب بازيهاي نوكيا و تراشه هاي اينتل و كوكا كولا و فا نتا به ا س ر ا ي ي ل كمك مي كنيم.
پس از ماست كه بر ماست!!
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

ما مسلمان ها فقط بلديم حرف بزنيم .
ارزو دارم روزي اسراييل به کشورهايي مانند مصر وعربستان حمله کند و همان بلايي که سر فلسطيني ها و
لبناني ها اورد سر انها نيز بياورد
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

از حضرت امير (ع) پرسيدند : بهترين چيزي كه خدا آفريده كدام است ؟
فرمودند :سخن
دوباره پرسيدند : زشت ترين چيزي كه خدا آفريده كدام است ؟
فرمودند : سخن
سپس فرمودند : با سخن است كه رو سفيدي حاصل ميشود و با سخن است كه روسياهي به وجود مي آيد.

تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل ....
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

[External Link Removed for Guests]

دو لینک تلخ اما...از تصاویر کشتار غزه :sad:

بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

اي مرگ به گير از من ...يك باره جواني را !

پست توسط كيارش »

در آرزوي مرگم در آرزوي مرگم /// ريخته بر و برگم

بنام خدا

چشم ها را باید شست

جوردیگر باید رفت

دست هایم خالی

اشک هایم بغض گلوگیر شده

من نماز عشق را

پی تکبیره الاحرام تو قامت بستم

عجلوا بالصلوه قبل از

قدس ، مسجد القصی ، غزه

قبل از موت باید رفت

قبل از فوت باید جست

قبل از آنکه بگویند چه زوداست و چه دیر

شعرهای سهراب ، همه گی از سر احساس وغزل گفته شده

شعرهای من

خالی ست

خونی ست

ملتهب است

داغدار است و گهی گوش تورا می سوزند

و برای آنها که نمی فهمند ؛

خیالی ست

چه خیالی !

شعر را باید در خون جست

عجلوا باللبیک قبل از ،

سوختن خیمه ها

کندن معجر دخترکان از سر

تاختن به حریم آل الله

خندیدنِ «های های» دشمن

مهر خاموشی لبم از داغی ست

قفل های دل زار مرا گر باز کنید

آتش شعر من از دیوار بتن آرمه تان می گذرد

سنگری خواهم ساخت

نامش را به فدای گل نرگس

یا به نیلوفری داغ شقایق ها

همت می نامم

هر چه دارم به فدای این سنگر

بغض را باید خورد

جور دیگر باید رفت

درد را باید جست

جوردیگر باید ماند

درس های سید حسن خواندنی اند

با ولی فقیه باید ماند

و در این وادی بی دوست ، پی دشمن ها تاخت

از زمانی که دلم نام تو را زمزمه کرد

حالتش توصیفی نیست

ودلم غمگین نیست

ودلم تا به عرش خدا بالارفت

دل من رضوانی ست

دل من نورانی ست

نام تو بر دل سنگ و سیاهم معجزه کرد

افسوس که نامت

پشت درهای بسته ، مانده

پشت گوش های سنگین

چشم های بسته

وقلوبی که فراموش اذا زلزلت الارض شده

کربلا اینجا ، کربلا آنجا

توبگو فکه و بستان و حلبچه

من از غزه و رام الله سخن می گویم

فکه امروز همینجاست .

بیا تا برویم

قبله نور همینجاست بیا تابرویم

کربلا منتظر ماست بیا تا برویم

دشمن دون به کمین کودک هاست

وهزاران ظلم به دنبال مظلوم

شیشه عینک من ابری است

و صدای هیهات ، درون مغزم می پیچد

اشک ها را باید شست

راه را باید یافت

لرزه بر جان ستمگر بنواز

و شب آسوده گی خاطر را

در پس پرده نا آسوده گی و تشویش سحر کن

چشم ها را باید شست

کفش ها را باید کند

جور دیگر باید رفت

راه همان است خطا نامده ایم

کفش ها سنگین اند

وزمین گیر شود هر که در این راه

به کفش اش نازد

عاقبت راه خدا را به خدا ! بازد

و هوایی شود آن کس که به بال اش نازد

خصم دون

دشمن پست هوسران زبون

بس دغلکار و فریبنده و نامرد

هست نابود

عاقبت رفتنی است

پسر فاطمه (علیهما السلام) می آید از راه حجاز

او که عیسا(ع) به رکابش می تازد

وبه کف ، تیغ حیدر(ع) دارد

خواهد آمد

وخبر از قبر مادر(س) خواهد داد

ظلم ها رفتنی اند

چشم ها را باید شست

وسحرگاه ظفر، نزدیک است

و خدا وند ظفرنزدیک تر

اللهم عجل لولیک الفرج

آمین یا رب العالمین

التماس دعا

ان تنصرولله ینصرکم و یثبت اقدامکم

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1043 بار
سپاس‌های دریافتی: 3151 بار

پست توسط Mardaviz »

ميلاد جان مطمئن باش شرح جانبازي هاي پدر جنابعالي و همرزمهاش همواره در يادهاي ما ايرانيان جاودان خواهد بود.

مطمئن باش
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Captain
Captain
نمایه کاربر

Re: دل نوشته اي درباره غزه و غزه ها...

پست توسط Mil@d »

تصویر
  بی  
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

پست توسط padeshah »

با درود
من هم دل خوشی از اعراب ندارم اما این کجا و آن کجا
کجای دنیا گلوله و موشک را با کلام و سخن پاسخ می دهند ؟
تا زمانی که اسرائیل چنین راحت می کشد شلیک ها پایان نمی گیرد
وقتی رسما و علنی اعلام می کنند ما ( اسرائیل ) از آنها (حماس) قوی تریم کشته شدن ها ادامه پیدا خواهد کرد
نمیخوام بحث سیاسی کنم وقت از داغ دله کجایند کسانی که دم از قدرت نظامی می زدند منظورم کل کشور های اسلامی است از جمله خودمون میبینید در عمل نه توان و نه حتی جرات شلیک یک گلوله را ندارید ....
رحیما خطا در رفته از دست زبانم لطیفا رحمت آور من ضعیفم
قویتر ازخودم را امشب حریفم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

مسکو، 9 دی، خبرگزاری «ریا نووستی»/ سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو اطلاع داد که بعلت حملات نیروی هوایی اسرائیل به نوار غزه که تلفات جانی بسیاری به همراه داشته است، به نشان همدردی با ملت فلسطین پرچم کشور را به حالت نیمه افراشته در می آورد.

سفارت ایران در روسیه به «ریا نووستی» اطلاع داد: "سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو به نشان ابراز همدردی و تسلیت به ملت بزرگ فلسطین و خانواده های شهدای حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی که سبب نابودی صدها زن و کودک بیگناه فلسطینی شده است، پرچم جمهوری اسلامی ایران را به حالت نیمه افراشته در آورده و نوار سیاه عزا بر ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نصب کرده است".
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

مسکو، 9 دی، خبرگزاری «ریا نووستی»/ سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو در رابطه با حملات هوایی اسرائیل به نوار غزه بیانیه ای صادر نمود که در اختیار «ریا نووستی» قرار گرفت.

متن بیانیه به شرح زیر می باشد:
"پس از ماه ها محاصره فلسطینیان مظلوم در غزه که یادآور محاصره و کشتارمردم لنینگراد در دروان فاشیسم هیتلری می‌باشد و در آستانه‌ سال نو میلادی و سالروز تولد حضرت عیسی مسیح (ع) پیامبر صلح و دوستی، باردیگر رژیم صهیونیستی واقعه نسل کشی در اردوگاه های صبرا و شتیلا را تکرار نمود.

روز گذشته در مقابل دیدگان وسکوت مدعیان دروغین حقوق بشر و سازمان ها و مجامع بین المللی 1,5 میلیون نفر مردم زندانی شده در غزه مورد آماج بمباران رژیم صهیونیستی قرار گرفتند .هدیه سال نوی این رژیم به مردم غزه ، بیش از 100 تن بمب و به جای ماندن صدها کشته و زخمی در میان زنان و کودکان بود. کودکانی که می‌بایست در کنار خانواده ، سال نو راجشن می‌گرفتند ، اکنون باید در عزای مادران و پدرانشان بنشینند.

براستی جرم ملتی که سالهاست سرزمینش به اشغال در آمده و با دولت منتخب مردم از حقوق حقه خود برای بدست آوردن بدیهیات اولیه ،دفاع می‌نماید چیست ؟ زندان، محاصره ، کشتار مردوزن وکودک ، شکنجه های بیرحمانه ملت فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی برای بقای غیر قانونیش، تا به کجا استمرار می‌یابد ؟

واکنش مجامع بین المللی در قبال این نقض آشکار حقوق بشر و جنایت های سازمان یافته و تروریسم دولتی، ‌چگونه خواهد بود؟

سفارت ایران در مسکو ، ضمن محکوم نمودن این جنایت ها ، از همه ملت های آزاده و نهادهای مردمی و رسانه های گروهی انتظار دارد :

- به هر نحو ممکن کشتار ملت بیگناه فلسطین را محکوم نمایند

- از مجامع بین المللی بخواهند، رژیم صهیونیستی را برای پایان دادن به این جنایات، تحت فشار قراردهند .

- هرچه سریعتر محاصره غزه شکسته شده و امداد رسانی به مجروحان و بیماران و ارسال مواد غذایی و دارویی برای مردم غزه ،‌ آغاز گردد.

در این زمینه ایران یک کشتی حامل مواد دارویی و غذایی را همراه امدادرسان ها، برای مردم غزه ارسال خواهد نمود".
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

سردار عراقي در گفتگو با فارس:
اگر مقدمات فراهم شود بسيجيان وجب به وجب فلسطين را آزاد مي‌كنند
خبرگزاري فارس: فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تاكيد كرد: اگر مقدمات فراهم شود آنقدر بسيجيان داوطلب وجود دارند كه در كنار مردم مظلوم فلسطين حضور يافته و قدس را آزاد كنند.
سردار عبدالله عراقي فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در حاشيه تجمع پرشور مردم تهران در حمايت از مردم فلسطين در گفتگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس اظهار داشت: رهبر انقلاب و فرمانده معظم كل قوا به عنوان رهبر جهان اسلام تكليف خود را ادا كردند و هركس كه اين فرمان ايشان را شنيد، تكليفش سنگين شده است و به هر شكل ممكن بايد وظيفه خود را نسبت به اجرايي و عملياتي كردن اين فرمان به عمل بياورد.
وي يادآور شد: اكنون بار سنگيني بر روي اعراب منطقه و همسايگان فلسطين است اما معلوم شده كه آنها كه مي گفتند تعصب عربي داريم و ديگران را هم قبول ندارند، شعارهاي ناسيوناليستي شان نيز حرفي بيش نيست.
عراقي با اشاره به اينكه خداوند وعده داده كه من را ياري كنيد و مقاومت كنيد تا ملائك را به ياري مومنين بفرستد، گفت: همسايگان ملت فلسطين بدانند كه تكليف سنگيني دارند و نبايد پنبه به گوش خود بگذارند.
فرمانده سپاه تهران بزرگ تصريح كرد: اعراب با يك حركت مي توانند اسراييل را سر جاي خود بنشانند ولي چون دنبال منافع خود هستند و مي‌ترسند كه مبادا امريكا و اسراييل از دست آنها ناراحت شود، قتل عام هزاران نفر از مظلومان فلسطين را مي‌بينند ولي لال شده‌اند؛ اينها كساني هستند كه خدا به آنها وعده آتش داده است.
وي اضافه كرد: اگر دولتهاي حركت نكنند و به داد فلسطين نرسند، مردم عرب قيام مي كنند و انشاء الله خودشان ريشه آن سران فاسد را خواهند زد.
عراقي خاطرنشان كرد: ما نيز در ايران بنا بر فرمان رهبر معظم انقلاب، بايد با جان و مال و امكانات، حمايت خود را اعلام كنيم چراكه واقعا دل مردم ايران از اين جنايات صهيونيست‌ها خون است و اگر مقدماتي فراهم شود آماده هستند در وجب به وجب خاك فلسطين را قيام كنند و در كنار آن مردم مظلوم باشند و آنجا را و قدس را آزاد كند ولي الان مقدمات عملي نيست و الّا آنقدر بسيجيان داوطلب وجود دارند كه براحتي قادر به انجام اين كار خواهند بود.
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) با تمجيد از حضور گسترده مردم در تجمع ميدان فلسطين گفت: حضور اقشار مختلف مردم نشاندهنده اين است كه حمايت از فلسطين يك عزم ملي است و ما آمد‌ايم كه در پيامي به فلسطينيان بگوييم طرفدار شما هستيم، غم شما غم ماست و شادي شما شادي ماست.
وي با تاكيد بر اينكه پيروزي نهايي متعلق به ملت فلسطين است ولي اين پيروزي خون و مقاومت مي خواهد، گفت: آخرين جواب به غرب همين حركت خبرنگار عراقي بود و چه كسي جرات اين كار را داشت مگر به بركت انقلاب اسلامي.
سردار عراقي در پايان تصريح كرد: اگر سران عرب به اندازه اين خبرنگار مسلمان و شجاع، غيرت و شرف داشته باشند مطمئن باشيد كه اسراييل هيچ غلطي نمي تواند بكند و نابود شدنش سريع‌تر رقم خواهد خورد.
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”