یخبندان و سرمای بی سابقه و تاریخی در آبادان و حاشیه جالب...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

Re: یخبندان و سرمای بی سابقه و تاریخی در آبادان و حاشیه جالب...!

پست توسط بهنام41 »

HZH نوشته شده:وقتي اين نوشته رو خوندم خيلي خنديدم باور نمكردم كسي باسرماي يك درجه زير صفر مرگ رو به چشمش ببينه من اهل تنها شهر شيعه نشين كردستان كه به بام ايران معروف كه مردمش اين روزها مشغول عزاداري سالارشهيدان هستند البته توي فضاي بازالان كه دارم اين جملات رو مي نويسم دماي هوا 14 درجه زير صفر اين درجه حرارت براي من خيلي خوب و به نظرم هوا خيلي خوب چون هواي اينجا به 30 درجه زير صفر هم ميرسه تازه تاحالابرف هم نيومده وقتي برف بيادو باد برفها رو بلند مي كنه اون وقت مي فهميد وحشت از سرما يعني چيه اميدوارم براي خدمت سربازي اينجا نيفتيد

اين درسته!!
حتما ميدوني "سرسول " كجاست!!؟يه روستا كنار مرز و در حاشيه رودخونه چومان.زمستون 65 تا بهار 66 اونجا بودم.واقعن حال داد .به اونجا ميگن سرد. اونايي كه ميرفتن كمين قنديل مي شدن.برا گرم شدن اگزوز ماشين رو بغل ميكردن!!بعد از 10 دقيقه تازه گرما به دستاشون مي رسيد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

دیشب شهرکرد 10 درجه زیر صفر بود که برای زمستون خیلی گرمه ،پارسال ما دمای 37 درجه زیر صفر رو هم داشتیم .توی اون سرما واقعا نفس کشیدن هم سخت میشه چون ادم حس میکنه تمام اعظای بدنش از جمله شش هاش منجمد شدن و دیگه کار نمیکنن. شهر ما توی سرماهمیشه یا شاگرد اوله یا دوم
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

,

برای شما و همشهریان شما و دیگر دوستان مستقر در شهرهارهای سردسیر که چه عرض کنم آب در 4 درجه یخ میزنه پس باید گقت در شهرهای یخ سیر صبر جزیل مسئلت داریم.

امروز خدا را شکر هوا ی آبادان بهتره ولی بازم سرده.اگر روزی هم شهر محل سکونتم تغییر کند مطمئننا شهر سردسیر نخواهد بود..
راستی میدونستید تو این سرمای استخوانسوز جزیره کیش به راحتی میشه کنار ساحلش حمام آفتاب گرفت.واقعا ایران تو دنیا از لحاظ چهار فصل بودن تکه.فکر کنم فقط برزیل مثل ایران چهار فصل باشه... :-(
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

پست توسط HZH »

Darya salar MILAD,
دوست عزيز من هرگز قصد توهين به شما رو نداشتم خنده من از بابت تعجبم بود راستش ما درست برعكس شمايم چون فقط ما گرما رو توي تابستون تجربه مي كنيم شايد اين كه گفتين به تحمل گرماي من مي خنديد درست باش اما ما تا 30 درجه بالاي صفر هم مي تونيم تحمل كنيم اما بيشتر از اون عطاي دنيا رو به لقاش مي بخشيم راستش برادر من مهندس يه مدت توي عسلويه بود در حالي اينجا داشت برف مي باريد اون مي گفت اونجا داره آتيش مي باره هي مي گفت مي خواد قبل از خرما پزون برگرده آخرش طاقت نياورد برگشت اين شد كه نه ما فهميديم خرما پزون چيه نه خودش درهر صورت اگه از دست من دلگير شدين به بزرگي خودتون ببخشيد
در ضمن من اهل شهر بيجارم راستش شايد در اقليت باشيم اما هميشه با افتخاراز مذهبون در مقابل سني ها دفاع كرديم حتي زماني كه تمام كردستان دست گروهگها بود و شهرمن تنها جايي بود كه سقوط نكرد اما اين آسون بدست نيموده به قيمت خون جوانهاي شيعه كرد بود كه جلوي پاي عروس سربريدن اگه از كردهاي سني راجع به ما به پرسيد مي فهميد كه اونها كرد بودن ما رو هم قبول ندارن به قول يكي از دوستام اينكه مي گن قوز بالا قوز وصف ماست چون توي ايران نسبت به كردستان نظر بدي دارن و توي كردستان از ما بدشون مي ياد به ياد مظلوميت علي و اولاد علي مي افتم كه به خاطركشتن كفار در جنگ بدر زماني كه بني اميه حكومت رو به دست گرفت لعن علي و اولادش رو بر منبر مي گفتن اگه ما با سني ها جنگيديم بخاطر وطنمون بود حتي خود شما از اين كه گفتم كرد شيعه هستم تعجب كرديد در حالي كه اين منطقه اززمان صفويان شيعه بودن و طبق شجره نامه خودم اجدادم از شيراز به كردستان اومدن
يا حق
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

ناراحتی و من!!!

نه عزیزم.از اینکه با دوست خوبی مثل شما آشنا شدم خوشحالم.درباره اهل تصوف و دراویش در کردستان شنیده بودم.شیعه نیز میدانشتم در اقلیتند البته شهر شیعه نشین خاصی به ذهنم نمیرسید.

یا علی :razz:
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
تماس:

پست توسط ali_ahw »

اوضاع در اهواز ... در چند روز گذشته افتضاح بود و مردم سرمایی اهواز مثل من بدبخت جرات بیرون رفتن را نداشتند ...
من بدبخت هم از صبح ساعت 7 صبح تا 12 ظهر بدون محافظت در فضای آزاد بودم 2 روز متوالی
تازه خوب شده بوده ... دوباره سرما خوردم
تانگردی آشنا زين پرده رمزی نشنوي ..........گوش نامحرم نباشد جای پيغام سروش

من در Power House ([External Link Removed for Guests])
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط HZH »

بهنام41
اين درسته!!
حتما ميدوني "سرسول " كجاست!!؟يه روستا كنار مرز و در حاشيه رودخونه چومان.زمستون 65 تا بهار 66 اونجا بودم.واقعن حال داد .به اونجا ميگن سرد. اونايي كه ميرفتن كمين قنديل مي شدن.برا گرم شدن اگزوز ماشين رو بغل ميكردن!!بعد از 10 دقيقه تازه گرما به دستاشون مي رسيد

مثل اينكه از جونت گذشته بودي ميدوني كه سربازهايي هستند كه از سرما يخ زدن بيشترشون بچه مناطق گرمسيرن يكي از دلايلش اينه كه اونا نميدونن دارن يخ مي زنن و وقتي مفهمن كه خيلي دير شده اما افرادي كه توي مناطق سردسير زندگي ميكنن مي دونن اگه تو چه شرايطي باشن يخ مي زنن

راستي كسي پيدا نشد بگه خرما پزون چيه شايد كمي گرم بشيم
يا حق
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط arash88 »

بچه ها الان يزد هم بين منفي يك تا مثبت 14 هستش!البته اگه سرماي واقعي ميخوواين فقط اروميه!من يه 10سالي اونجا زندگي ميكردم و عالمي داشتيم!هرسال كلي برف ميومدو مدرسه ها هم كلي تعطيل ميشدن! :grin: :grin: الانم ار بچه ها كه اروميه هستن پرسيدم ميگن كه منفي 13 هست!!!!!!!!1 :-O :-O
اما يزد فقط سرماي خشكي داره با سوز كه تا عمق استخوانها نفوذ ميكنه و پدرتون رو درمياره! :x :-O
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

راستي كسي پيدا نشد بگه خرما پزون چيه شايد كمي گرم بشيم

در منطقه محل زندگی ما که نخلستان های وسیع وجود دارد و خرما فراوان در آن برداشت می شود در ماه خاصی از سال که شرجی کشنده ای برای آدمی زاد بوجود می آید ولی تاثیر این شرجی بر نخل خرما بسیار خوب است و به سرعت محصول را می رساند.البته گاهی این شرجی به 95% رطوبت نیز می رسد که حتی قادر به نفس کشیدن نیز نخواهی بود وتا از زیر کولر کنار بروی کاملا خیس عرق خواهی شد!!

اما يزد فقط سرماي خشكي داره با سوز كه تا عمق استخوانها نفوذ ميكنه و پدرتون رو درمياره!

دقیقا عین سرمای اینجا..البته موج سرما کمی فروکش کرد.
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

چه جالب من اینو الان دیدم!

دریاسالار جان درکتون میکنم ، همونطور که گفتی شما گرمای بالای رو تحمل کردی اما چون سرما کم بوده..... سخته

و حرف hnz رو هم با جان و دل حس کردم!

من بچه دیار عاشقانم! یه کم اینورتر کردستان..... ! اگر گفتین کجاست؟!

در مورده کردهای شیعی و سنی هم که توضیح داد .... متاسفانه بدفضائی شکل گرفته و اینکه اونا از یه طرف کرد کرمانشاه و کردستان شیعه رو کرد قبول ندارند ازاین طرفم بر علیه هرچی کرد هست تو ایران جبهه گیری شده..... حتی لهجه کردی به زور حق پخش میگیره...

از دو طرف دپرسیم! چشمک!

تازه از طرف دیگه باید با اکراد سنی که طرفدار اون وریان بحث کنیم که داداش اگر به کرد بودن باشه ما و کردهای همدان از همه کردتریم چون دقیقا اصالتمون به مادها میرسه.... و از اون طرفم رفیقمون حساب میشن....
hnz جان اینبار کسیشون سرش واسه بحث درد کرد بفرست پیش من! دارم براش! چشمک!
ولی وقتی گفتی پژاک .... یادمه یه مطلب دریاسلار میلاد نوشتی در مورده گروهک ها.... من رو حداقل 11 تاشون میتونستم نقد کامل بنویسم اما ننوشتم به خصوص اونایی که کرد بودند..... یکیشون پژاک بود.... این شایعه که برچیده شدن رو فراموش کنند
تازه دارند تو دانشگاه ها عضوگیری میکنند به اضافه پخش سی دی هایی از گروهشون ... به قول یکی از بس زن خوشگل خوش تیپ باسواد توشون هست که....! الان دانشگاه منطقه ما و همدان هدف هستند.....
خیلی فاجعه بود.... شاید ادم ساده اسم پژاک رو بیاره اما تا نبینه و نشنوه نمیدونه چه قیامتی به پا میکنند.... پایگاه هاشون رسیده به 25 کیلومتری دومین شهر استراتژیک استان.....
تو هر کمین کم کم کم 8 تا شهید میکنند به نحوی خفن! و متاسفانه چیزی که قبلا نبود اما دو سالی هست که وجود داره یعنی حمایت مردمی! اونم تو منطقه ما!!!
فکرش هم سخته چه برسه به باورش.... اما هست

بگذریم!

الان که من اینو مینیوسم پاهام یخ بسته! نمیدونم چرا! اخه بخاری چسبیده کنار پام اما سرماش فایده نداره! (گرما نمیده لامصب! سرما تراوش میکنه! چشمک!)

خدا کنه قحطی گاز نشه مثل سال قبل که دیگه.....!

راستی گفته های اون رفیق همدانی رو هم تائید میکنم! مخوف ترین سرما تو ایران به نظر من تو شهر همدانه! من نزدیک 8 ، 9 سالی هست سر و کار دارم با همدان!
واقعا صبر ایوب دارند تو سرما!

چشمک!

موفق باشید

یا حق
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط HZH »

ارنست تو تا حالا كجا بودي از اين به بعد براي دعواهاي وطني ميام دنبالت

نترس من اينجام (مخلص هر چي كرو دت كرمانشاه) توي پرانتزو كردي بخون

خدا رحمت كنه سردار كاظمي رو زماني كه برادرم سرباز بود مي گفت 10كيلومتر تو خاك عراق پيشروي كردن دهن دموكرات رو آسفالت كردن حيف ديگه مثل اون سردار پيدا نمي شه

آره متاسفانه شنيدم اون طرفا تبليغات وسيعي دارن مي كنن ولي تومنطقه ما اگه 100سال ديگه تبليغ بكنن به جايي نمي رسن تموم مردم اينجا از گروهك ها زخم خوردن خانواده اي نيست كه عزيزي رو از دست نداده باشه خود من پسر عمم رو سر بريدن من يه هفته اي كار دارم اما بعدش اگه خواستي مي تونم تو نوشتن مطلبي راجع به كردها و گروهك ها كمكت كنم

آخ داغ دلم تازه شد

اين جا تازه اولين برف زمستوني اومده خيلي خوشحالم تازه داره براي من زمستون شروع مي شه

اون دوست همداني هم هنوز سرماي اينجا رو حس نكرده و گرنه فكر مي كرد همدان رو گذاشتن توي فر
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

نه بابا!

من همدان و کردستان رو حس کردم!

سرمای کردستان یه چیزدیگه است! به اون نمیگن سرما! میگن یخبندان! چشمک!

ولی همدان از لحاظ سرمائی واقعا دهشتناکه!

مطلب در مورده اکراد زیاده اما خوب همونطور که توی تایپیک... حالمون گرفته شد اینجام میگیرند حالمون رو!

ولش!

چشمک!

مطالب ما همه اشباید تو سینه خودمون بمونه.... تو سایت میلیتاری و دانشجو چند بار گفتم نزدیک بود بکشنمون!

چشمک!

یا حق
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”