مدتي پيش بدنبال معناي يك اصطلاح نمايشي ايراني بودم و در اولين سعي در يافتن معنا راه اينترنت پيش گرفته و شروع به جستجو از طريق سايت گوگل كردم. متأسفانه هر چه گشتم هيچ نيافتم. خوشبختانه در صحبت با يكي از دوستان و مطرح كردن مسأله، وي پيشنهاد كرد تا بدنبال اصطلاح در «كتاب نمايش» اثر جناب «خـسرو شهرياري» بگردم. خوشبختانه براحتي و با چينشي كه طبق الفباي پارسي صورت گرفته بود توانستم جواب مورد نظر را بيابم. اما به فقر اطلاعاتي وب پارسي در اين زمينه واقف گشته بودم و در فكر اين بودم كه اگر همين سؤال كه برايم پيش آمد، يا سؤالهاي مشابه در اين زمينه، اگر براي فرد ديگري پيش آمد و طرف به اين كتاب دسترسي نداشت چه بايد بكند؟ به نظرم آمد كه اگر همين كتاب بروي وب انتشار بيابد چه پسنديده است و بسيار بر بار علمي وب افزوده خواهد شد. سپس تصميم گرفتم كه تمام كتاب را با ذكر نام و نشان كتاب و گردآورنده اش بروي وب پياده كنم، اما چگونه؟ در اولين فكري كه بنظرم آمد نخست CentralClubs تا مرجعي منسجم و تخصصي باشد، و دوم قرار دادن اطلاعات بروي ويكي پديا بود كه تصميم به انجام همين كار گرفتم.
در پايان لازم به ذكر ميدانم كه حمايت عزيزان علاقمند و فعال ميتواند باعث دلگرمي من و تسريع انجام كار و همچنين بالارفتن ميزان صحت مطالب باشد، چگونه؟
1- مشوق باشيد و كمك كنيد: با نظر دادن راجع به اين كار و همچنين ارائه پيشنهادات و انتقادات.
2-به كار سرعت ببخيشد: با كمك به تهيه و تايپ مطالب با تهيه يك نسخه از اين كتاب و ادامه دادن فعاليت از جائي كه متوقف مانده.
3-ميزان صحت مطالب را بالا ببريد: با مقايسه مطالب درج شده با يك نسخه از همين كتاب يا افزودن مطالب مكمل.
لازم به ذكر است نسخۀ كتابي كه از روي آن مطالب عينا" درج خواهند شد «كتاب نمايش» اثر «خسرو شهرياري» چاپ اول 1365 «انتشارات اميركبير» مي باشد. بدليل تغييرات و حذفيات انجام شده در نسخ بعدي كتاب، از نسخه اول كتاب استفاده خواهد شد.
اميد است با مطالبي كه ذكر شد دوستان عزيز و مديران گرامي با ارائه پيشنهادات خود قبل از شروع اين پروژه بنده را ياري فرمايند تا اين انجام به بهترين وجه ممكن صورت پذيرد.
منتظر پيشنهادات و انتقادات همه در همين تاپيك هستم.
***پروژۀ ايجاد دائرة المعارف هنرهاي نمايشي پارسي بروي وب***
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
***پروژۀ ايجاد دائرة المعارف هنرهاي نمايشي پارسي بروي وب***
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده

- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Re: ***پروژۀ ايجاد دائرة المعارف هنرهاي نمايشي پارسي بروي وب***
پیشنهاد میکنم در همین سنترال خودمان بطور آزمایشی این طرح اجرا شود.یک دایرة المعارف کوچک در همین جا.چطوریش را نمی دانم.
ولی به نظرم میتوانیم یک ویکی پدیا کوچک همین جا اجرا کنیم.به اندازه کافی هم دوستان مطلع در علوم مختلف اینجا هستند.
در صورت استقبال می توان آن را گسترش داد و فکرهای دیگری هم برایش کرد.
ولی به نظرم میتوانیم یک ویکی پدیا کوچک همین جا اجرا کنیم.به اندازه کافی هم دوستان مطلع در علوم مختلف اینجا هستند.
در صورت استقبال می توان آن را گسترش داد و فکرهای دیگری هم برایش کرد.
بی

- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
دريا سالار ميلاد گرامي
سپاس از توجه شما،
بايد عرض كنم كه هدف اصلي من از مطرح نمودن چنين طرحي بالابردن سطح علمي وب و ايجاد يك دائرة المعارف اصيل و معتبر بعنوان مرجع فرهنگ واژه ها، اصطلاحها و سبك هاي هنرهاي نمايشي براي هنرجويان و علاقه مندان (مثل خود من) است كه مايل به انجام اين طرح با صرف وقت و هزينه شخصي خود هستم. پس بنابر هدف اصلي اي كه دارم ويكي پديا كه يك دائرة المعارف آزاد، بدون محدوديت، رايگان و يكي از 5 سايت پربيننده دنياست مناسبترين گزينه براي رسيدن به هدف است. و اما تنها دليلي كه باعث شد اول موضوع را در CentralClubs مطرح كنم تعلق خاطري است كه به اين سايت و ارادتي كه به چند تن از اعضايش دارم و همچنين تخصصي بودن مطالب CentralClubs است كه با وجود اينكه بينندگان كمتري نسبت به سايت هاي مشابه پارسي دارد اما از نظر من گزينۀ مناسبتري محسوب ميشود. در صورتي كه اين پروژه تنها در اين سايت صورت پذيرد، ويكي پديا و سنترال كلابز بعنوان تنها فرهنگ هنرهاي نمايشي بزبان پارسي در وب فعال خواهند بود و اين خود باعث جذب اهالي نمايش به اين سايت شده و كمك مؤثري به جذب كاربر، تخصصي تر شدن، و بالابردن رتبۀ اين سايت خواهد كرد.
از همه دوستان: كاربران، متخصصان، مديران هم تقاضا دارم تا نظرات خود را ارائه بدهند، لااقل بدانيم اصلا كسي موافق هست كه اين كار در CC انجام شود؟
سپاس از توجه شما،
بايد عرض كنم كه هدف اصلي من از مطرح نمودن چنين طرحي بالابردن سطح علمي وب و ايجاد يك دائرة المعارف اصيل و معتبر بعنوان مرجع فرهنگ واژه ها، اصطلاحها و سبك هاي هنرهاي نمايشي براي هنرجويان و علاقه مندان (مثل خود من) است كه مايل به انجام اين طرح با صرف وقت و هزينه شخصي خود هستم. پس بنابر هدف اصلي اي كه دارم ويكي پديا كه يك دائرة المعارف آزاد، بدون محدوديت، رايگان و يكي از 5 سايت پربيننده دنياست مناسبترين گزينه براي رسيدن به هدف است. و اما تنها دليلي كه باعث شد اول موضوع را در CentralClubs مطرح كنم تعلق خاطري است كه به اين سايت و ارادتي كه به چند تن از اعضايش دارم و همچنين تخصصي بودن مطالب CentralClubs است كه با وجود اينكه بينندگان كمتري نسبت به سايت هاي مشابه پارسي دارد اما از نظر من گزينۀ مناسبتري محسوب ميشود. در صورتي كه اين پروژه تنها در اين سايت صورت پذيرد، ويكي پديا و سنترال كلابز بعنوان تنها فرهنگ هنرهاي نمايشي بزبان پارسي در وب فعال خواهند بود و اين خود باعث جذب اهالي نمايش به اين سايت شده و كمك مؤثري به جذب كاربر، تخصصي تر شدن، و بالابردن رتبۀ اين سايت خواهد كرد.
از همه دوستان: كاربران، متخصصان، مديران هم تقاضا دارم تا نظرات خود را ارائه بدهند، لااقل بدانيم اصلا كسي موافق هست كه اين كار در CC انجام شود؟
از خون جوانان وطن لاله دميده

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
جان
با کليت طرح شما موافقم، اما لطفا بفرماييد چه مواردي رو از نظر فني مد نظر داريد که در اختيار شما قرار بگيره و همچنين چه دسترسيهايي رو، بعد از اعلام شما، موارد بررسي شده و نتيجه به شما اعلام خواهد شد
موفق باشيد
با کليت طرح شما موافقم، اما لطفا بفرماييد چه مواردي رو از نظر فني مد نظر داريد که در اختيار شما قرار بگيره و همچنين چه دسترسيهايي رو، بعد از اعلام شما، موارد بررسي شده و نتيجه به شما اعلام خواهد شد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: چهارراه تحویلی
- سپاسهای ارسالی: 705 بار
- سپاسهای دریافتی: 160 بار
- تماس:
سلام
به نظر من اگر ممکنه یک برنامه جامع بنویسید تاببینیم ملزومات کار چیه بعد به یاری خدا هر کی هر چی بلده رو کنه

به نظر من اگر ممکنه یک برنامه جامع بنویسید تاببینیم ملزومات کار چیه بعد به یاری خدا هر کی هر چی بلده رو کنه

علی یارتون
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]