تعبیر خواب
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
تعبیر خواب
سلام من خواب دیدم در حال مسواک زدن نصف دندونم شکست و افتاد؟ از اینکه تعبیر می کنید ممنونم
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Re: تعبیر خواب
, عزیز
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز
تاپیکی جهت تعبیر خواب در انجمن قبلا باز شده است،می تونید از سرچ استفاده کنید.
در ضمن راجع به تعبیر خوابتون:
صدقه بیندازید تا ان شالله رفع بلای احتمالی گردد.

ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز

تاپیکی جهت تعبیر خواب در انجمن قبلا باز شده است،می تونید از سرچ استفاده کنید.

در ضمن راجع به تعبیر خوابتون:

صدقه بیندازید تا ان شالله رفع بلای احتمالی گردد.

- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
Re: تعبیر خواب
الن نوشته شده:سلام من خواب دیدم در حال مسواک زدن نصف دندونم شکست و افتاد؟ از اینکه تعبیر می کنید ممنونم
نگران نباشید .تمام خوابهای بد تعبیر بد ندارند.
استاد دانشگاهی برایم تعریف میکرد که روزی یکی از دانشجویانم با چهره ای وحشت زده به من گفت استاد خواب دیدم تمام دندانهایم ریخته ،من به او گفتم آیا از چیزی ناراحت بوده ای و یا اضطرب شدید داشته ای ،و آن دانشجو گفته بود بله برای امتحانات دانشگاهی شدیدا نگران بوده ام.
دوست گرامی در هنگام خواب دیدن اگر برای تعبیر خواب به کتاب دانیال و یاوه های ابن سیرین اگر رجوع کنید مطمئن باشید چیزی دستگیرتان نمیشود ،زیرا تعابیر آنها از سه حالت خارج نیست :یا مرگ ،یا به مال فراوان رسیدن،یا به مسافرت رفتن میباشد.
جنابعالی سعی کنید به کتابهای تعابیر خواب نوین رجوع کنید ،زیرا نه تنها سنت هایمان تغییر کرده ،بلکه ارزش هایمان نیز متفاوت شده .زیرا ارزش های دوران دانیال و ابن سیرین امکان دارد امروز ضد ارزش تلقی شود و یا بالعکس .
به هر حال جای نگرانی نیست ،زیرا تعبیر خواب شرایطی دارد اعم از وقت خواب ،ساعت خواب ،روز خواب ،نحوه تغذیه پیش از خواب،هیجان داشتن یا نداشتن پیش از خواب و ......
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise