به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام حضور دوستان خوبم در سنترال...
دوستان جنگ غزه آرام آرام به روزهای پایانی خود نزدیک می شود.جنگی که با خاتمه آتش بس 6 ماهه در 19 دسامبر و شلیک چند موشک قسام توسط حماس آغاز شد و ساعاتی بعد جنگنده های اسراییلی بر فراز غزه ظاهر شدند و بمباران سنگین آغاز شد.
این جنگ نکات به یاد ماندنی زیادی داشت.که به نگاهی کوتاه بر آن می پردازیم.
یادی از روزهای اول جنگ بکنید و آرشیو خبرگزاریها را مرور کنید.شور و هیجان سنگین در تمامی خاورمیانه ..موج محکومیت کشتارها..راهپیمایی ها و...
در لبنان نصرالله به طور ضمنی ارتش مصر را دعوت به کودتا کرد و مردم مصر را نیز به شورش و باز کردن گذرگاه رفح.
در ایران جمعی کفن پوش با تحصن در فرودگاه مهرآباد خواهان اعزام به غزه و انجام عملیات استشهادی علیه اسراییل شدند.دانشجویان بسیجی با حمله به باغ قلهک سفارت بریتانیا در خیابان فردوسی تهران آن را نیمهشبان حدود 2 ساعت اشغال کردند و پرچم فلسطین را در میان باغ برافراشتند.
جایزه ای 1 میلیون دلاری برای کشتن حسنی مبارک رییس جمهور مصر تعیین شد.
در یمن کنسولگری مصر در بندر عدن مورد حمله قرار گرفت. در سوریه و لبنان و سایر کشورهای عربی نیز احساسات ضد اسراییلی و ضد مصری به شدت تقویت شد.
کامنت های العربیه و الجزیره مملو از انواع و اقسام فحش های جور وا جور به حکام بی غیرت و ترسوی عرب شد.که حتی به هم زبان های خود هم رحمی ندارند و آشکارا با شیمون پرز به نوشیدن شراب ناب فرانسوی مشغولند.
حسنی مبارک در اثر فشار شدید وارده به مصر سکته قلبی خفیفی می کند ولی جان سالم به در می برد.امیر عبدالله در سکوت محض و خواب خرگوشی به سر می برد و هنوز بیدار نشده است.ملک عبدالله اردن به سفر توریستی رفته است و در دلش می گوید فلسطین به من چه...تفریح و سفر رو عشقه...از به اصطلاح اتحادیه عرب فقط دو کلمه اش باقی می ماند و در مانده اند و به شورای امنیت پناه می برند!!
داوود احمدی نژاد برادر رییس جمهور به جمع متحصنین در مهرآباد می آید و کار آنها را تحصین می کند.متحصنین باز هم خواستار اعزام می شوند و این را وظیفه دولت می دانند..داوود احمدی نژاد به آنها می گوید عزیزان کار شما عالی بود و تاثیر خود را گذاشت ولی اینکه واقعا خواستار اعزام هستید در شرایط فعلی غیر ممکن است .در نتیجه متحصنین کوتاه می آیند و تجمع مهرآباد تعطیل می شود.
اسراییل اصل همیشگی خود را با قدرت ادامه میدهد.نژاد دوستی شدید اسراییلی ها شهره خاص و عام است.یک سربازشان زخمی شود زمین و زمان را به هم می دوزند.
یاد شارون می افتم که می گفت جان هر 1 اسراییلی=جان 100 عرب
و نمود عینی آن را در جنگ می بینم. نزدیک به 900 فلسطینی قتل عام شدند ...ولی کسی پرسید چند اسراییلی مردند؟ولی در میان این جنجال ها همان اصل 1 به 100 را اجرا کردند!!!
جنگ با شدت و حدت ادامه دارد..بمباران سنگین حماس و مواضعش..تعداد شلیک ها از 35 فروند در روز به 22 فروند در 2 روز کاهش می یابد.حماس تحت فشار است.غزه در محاصره کامل است.غذا و مهمات نیز در حال ته کشیدن.
الجزیره میدان دار صحنه شده است و سعی در تهییج غیرت عربی دارد.ولی زهی خیال باطل..غیرت عربی سالهای سال است که مرده است.
شیوخ بی بخار خلیج فارس نیز در سکوتند.عجب..خود را برای خاک ایران و سه جزیره می درانید ولی هم زیان هایتان اینگونه تار و مار می شوند خفه خون گرفته اید...
حجم سنگین اخبار صدا و سیما درباره جنگ آنچنان است که اگر کسی هم دلش برای اعراب بسوزد از این کار زده می شود.10 دقیقه برنامه صدا و سیما را نگاه کنید افسردگی روحی می گیرید.
همه اش جنازه—خون—کشتار—نابودی—انفجار-
محرم می آید و با کشتار غزه همزمان می شود.عده ای غزه را کربلا می نامند...ناگهان در نیوربورک ندا بر می آید که قطعنامه 1860 تصویب شده است و آتش بس فوری...المرت این کاغذ پاره شورای امنیت را به سطل زباله دفتر کارش می اندازد و جنگ ادامه می یابد.غزه به آزمایشگاه تسلیحاتی اسراییل تبدیل می شود.
انواع بمبهای خوشه..فسفری..آتش زا..گلوله بتون شکن و...
جنگ زمینی ادامه دارد..کاماندوهای اسراییلی وارد غزه می شوند.جنگ خانه به خانه آغاز می گردد.
حماس در شرایط خوبی به سر نمی برد.گویا اسراییل از جنگ 2006 لبنان درس های فرا گرفته است که آن را در غزه تکرار نکرد.
در ایران بحث مردمی پرامون غزه کم می شود به هرکس که می گویی می گوید ولمون کن بابا خسته شدیم از بس غزه شنیدیم..شاید هم حق دارند 2 هفته تمام غزه شنیدن واقعا تحمل می خواهد.
جنگ به روزهای پایانی نزدیک می شود.اسراییل دست بردار نیست گویا هدفش تغییر کلی در وضع غزه است جوری که حماس دیگر وزنه ای محسوب نشود.
حماس اما جنگ را رها نمی کند..دو طرف نبرد تن به تن را آغاز کرده اند و همچنان ادامه دارد.
و همچنان ادامه دارد.......
آیا به راستی از این جنگ چه حاصلی بود؟اینهمه زن و کودک کشته شدند به چه گناهی؟
9 سال از قرن 21ام می گذرد.جنگ غزه بی معنی ترین و بی نتیجه ترین و نامشخص ترین جنگ این قرن تا به حال بود.
جنگی به قیمت کشته شدن و زخمی شدن نزدیک به 5 هزار انسان...
راستی چند دقیقه جنگ را فراموش کنید..غزه پس از جنگ چه سرنوشتی خواهد داشت؟
ناگفته ها ی جنگ غزه و سرنوشت آینده آن(+نظرسنجی)
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: network
- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
Re: ناگفته ها ی جنگ غزه و سرنوشت آینده آن(+نظرسنجی)
9 سال از قرن 21ام می گذرد.جنگ غزه بی معنی ترین و بی نتیجه ترین و نامشخص ترین جنگ این قرن تا به حال بود.
مفید و مختصر گفتی ، ممنون
میدونی من از یک بابت موافقم شاید حماس اگه اتش بس رو تمدید می کرد و یکم بیشتر خودش رو تقویت می کرد بهتر بود
شاید الام موقع مناسبی نبود و 10001 شاید
اما این جنگ چند نکته رو برجسته کرد: آی دنیا بدونید ولله دمکراسی - آزادی - حقوق بشر همش کشک است
بدانید که در این دنیای بقول شما قرن 21 باز هم مثل زمان بربر ها آنکه ضعیف است کشته می شود.
بدانید که صدای آمریکا برای امثال عربستان یا مصر پخش نمی شود- ( مصر با ریس جمهور مادامل العمر و عربستان با او اوضاع شیعیان - زنان و ..)
دولت مردان بدانند اگر دشمن چیزی از شما بیشتر داشته باشد لحظه ای در استفاده از ان دریغ نمی کند.
تا پیش از این جنگ اگه به من می گفتن اسراییل ممکنه به ایران حمله هسته ای کنه؟ می گفتم نه ، دنیا باهاش برخورد می کنه - دیگه دوران سلاح هسته ای تمام شد و ...
اما الان می بینم زهی خیال باطل
اگه استفاده هم بکنه توجیهی بر ان می آورند و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده. تا پیش از این مطمئن بودم که سلاح هسته ای در دکترین ایران جایی ندارد اما الان هم به افکار خود شک کردم و هم به تصمصم سران
این جنگ شاید از جهاتی بی نتیجه بود (شاید) اما برای انان که نظاره گر این جنگ نابرابراند سراسر پند و عبرت است.
این جنگ نفرت غرب و مسلمانان را دو چندان کرد بطوری که در آینده شاهد عملیاتهای بیشتر و به مراتب خطرناکتر و نامتعارف تری در غرب خواهیم بود.
نتیجه آخر: امروز از اعراب و ناسیونالیست عربی - از مسلمانان و ید واحد - و انسانیت تنها نشانی مانده آن هم در تاریخ
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 84 بار
دوستان جنگ غزه آرام آرام به روزهای پایانی خود نزدیک می شود.جنگی که با خاتمه آتش بس 6 ماهه در 19 دسامبر و شلیک چند موشک قسام توسط حماس آغاز شد و ساعاتی بعد جنگنده های اسراییلی بر فراز غزه ظاهر شدند و بمباران سنگین آغاز شد.
این جنگ نکات به یاد ماندنی زیادی داشت.که به نگاهی کوتاه بر آن می پردازیم.
اگه چشماتو باز کنی می بینی که جنگ نه تنها به روزهای پایانی نزدیک نشده بلکه این صهیونیست های حیوون بعد از تصویب قطعنامه حملات خودشون رو تشدید کردند و به این زودی ها قصد خاتمه جنگ رو ندارند مگر اینکه اتفاق خاصی بیافته...!
چرا سعی می کنی حماس رو اغاز کننده جنگ نشون بدی! همه عالم و دنیا میدونند که اسراییل برای حمله احتیاج به بهانه نداره و مگر جز این نیست که فلسطینی ها از حقشون دفاع می کنند؟!
در ضمن یک جوری میگی نکات به بیاد ماندنی که انگار میخوای خاطرات شیرین بعد از کریسمس رو تعریف کنی!
اسراییل اصل همیشگی خود را با قدرت ادامه میدهد.نژاد دوستی شدید اسراییلی ها شهره خاص و عام است
غلط کردند کفتار صفت ها!!!!
این حیوون ها حتی به خودشون هم رحم نمی کنند و این تبلیغات تنها برای خر کردن یهودیان اسگل دنیاست که اره ما خیلی شما رو دوست داریم بیایید به اسراییل!
انفجار امیا ، بمبئی و ... که منجر به کشته شدن دهها یهودی شد کار همین صهیونیست های حیوونه.
غذا و مهمات نیز در حال ته کشیدن.
خوابی عزیز جان ، غذا هفته هاست که ته کشیده و این مردم با فداکاری دارند مقاومت می کنند!نمیدونم این همه ادم مظلوم تشنه و گرسنه شهید شدند ...
حجم سنگین اخبار صدا و سیما درباره جنگ آنچنان است که اگر کسی هم دلش برای اعراب بسوزد از این کار زده می شود.10 دقیقه برنامه صدا و سیما را نگاه کنید افسردگی روحی می گیرید.
همه اش جنازه—خون—کشتار—نابودی—انفجار-
ولی من جز زیبایی چیزی نمیبینم !
همه اش ایثار ، شهادت ، مقاومت ، شجاعت ، پایداری و ...
امروز غزه کربلاست !
اونایی که حجره خودشون رو از حسین حسین گفتن پاره می کنند بسم الله بفرمایید غزه و از مردم مظلوم و بی دفاع حمایت کنید اگر نمی توانید حداقل به لحاظ مالی هر طور که میتونید به فلسطینی ها کمک کنید اگه حتی تا این حد هم نمیتوانید حداقل برای این مردم دعا کنید و اگر دعا کردن هم بلد نیستید لااقل خفه خون بگیرید و اب به اسیاب دشمن نریزید.
المرت این کاغذ پاره شورای امنیت را به سطل زباله دفتر کارش می اندازد
با این حرفت میخوای چی رو ثابت کنی؟!
من که فهمیدم منظورت چی بود!!!!
آیا به راستی از این جنگ چه حاصلی بود؟اینهمه زن و کودک کشته شدند به چه گناهی؟
راستی چند دقیقه جنگ را فراموش کنید..غزه پس از جنگ چه سرنوشتی خواهد داشت؟
برای اسراییل هیچ حاصلی نداشت جز اینکه یک قدم دیگر اونها به مرگ و نابودی نزدیک تر کرد.
بترس از ظلم کردن به کسی که جز خدا یار و یاوری ندارد (امام حسین ع)
خداوند می فرماید: مرا در قلب های شکسته جستجو کنید!
والله قسم طولی نخواهد کشید که خون کودکان غزه اتشی بر پا خواهد کرد که عرب و صهیونیست رو با هم خواهد سوزانید و احدی از این جنایتکاران را زنده نخواهد گذاشت!!!!!!!!!!!(لال باد زبانی در حمایت مظلوم در دهان نچرخد و کور باد چشمی که مصیبت مظلوم را نبیند و کر باد گوشی که صدای مظلوم را نشنود)
-
- محل اقامت: network
- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
nemo جان عزیز دل برادر اولا سلام
دوما خیلی مخلصیم
سوما اینجا کسی از اسراییل تمجید یا تعریف نمی کنه اینجا نظر تحلیل حرف و ... و از همه مهمتر منطق حاکم است
اگه نگاهی به نظر سنجی کنی اکثرا نظرشون بر پیروزی حماس است. اما عزیزم جو گیر نباش
من گفتم غذا تموم شده شما می گی خوابی خیلی وقته تموم شده پس این آدما چطور زنده هستن؟ من دارم از حداقل ها حرف می زنم.
شما خیلی تند جواب هایی دادی که می دونم بچه ها برای تک تک گفته هاشون مدرک و تحلیل دارن البته تحلیل شما هم محترم. اما با این لحن با پدر گرامیتم صحبت کنی جواب نمی دهد چه برسه به غریبه
آره که نژاد دوستن حالا می خواهی خوشت باد یا بدت. کفتار؟ اگه اونا کفتارن باز لااقل هوای هم رو دارن اما این عربها و برخی مسلمانا صد رحمت به کفتار!
میدونی چقدر از همین ایران یهودی ها سالانه پول می فرستن اسراییل؟ اره کفتارن اما نژاد خودشون رو تنها نمی گذارن.
این که می گویند جنگ داره تمام می شود یه تحلیل است و جای بحث دارد.
ببخشید اگه اینا برات زیبایی داره بدون مریضی چون این صحنه های تلوزیون دل هر انسانی رو خون می کنه ( نکنه حضرت زینب گفت در کربلا جز زیبایی ندیدم تو هم کپی برداری کردی عزیزم اگه اونقدر مرد خدایی تبریک می گویم اما اگه فکر می کنی مرد خدایی خانوادتو عزیزترین کسانتو بزار جای اون شهدا و داغدیده های غزه ( خدا نکنه) بعد اگه تو واقعیت بازم زیبایی دیدی من تسلیم (فاصله حرف تا عمل خیلی است)
خوب واقعا کاغذ پاره رو هم فرستاد تو سطل اشغال مگر غیر از این است؟ این که تو چی برداشت می کنی آزادی
زیاد جو گیر نشو طولی نمی کشه طولی نمیکشه چی؟ تا وقتی اعراب به هم خیانت کنند - از پشت به هم خنجر بزنند و ...
تا زمانی که ما از اسلام نامی یدک بکشیم و علم و صنعت را فراموش کنیم
تا زمانی که ما کوتاه فکر کنیم و کم عمل کنیم 2 3 تا اسراییل دیگم بوجود نیاد جای شکر داره!!!
خداوند می فرماید: مرا در قلب های شکسته جستجو کنید! منظور این حرف می دونی چیه؟ خدا قربونش برم همه جا هست و همه وقت ناظر ما بنده های خطاکار
اما ما بنده ها وقتی کارمون گیر می کنه تو بدبختی و مریضی و ... گیر می کنیم یا دلمون میشکنه یاد خدا می افتیم. خدا تو دلهای شکسته است چون وقتی دلها می شکند تازه به یاد خدا می افتد
و البته تنها یار واقعی هر انسانی خداست. اما عزیزتر از امام حسین که نبودن؟ امام حسین تو کربلا کشته شد فرداش شمر و یزید نیست شدن؟ نه عزیزم این ماییم که باید خودمون سرنوشت رو رغم بزنیم
همانا خدا سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد تا خود اون قوم نخواهد.
به هر صورت ما هم ناراحتیم برای غزه - ما هم دعا می کنیم - انشا الله شما هم موفق باشی و عاقبت بخیر
دوما خیلی مخلصیم
سوما اینجا کسی از اسراییل تمجید یا تعریف نمی کنه اینجا نظر تحلیل حرف و ... و از همه مهمتر منطق حاکم است
اگه نگاهی به نظر سنجی کنی اکثرا نظرشون بر پیروزی حماس است. اما عزیزم جو گیر نباش
من گفتم غذا تموم شده شما می گی خوابی خیلی وقته تموم شده پس این آدما چطور زنده هستن؟ من دارم از حداقل ها حرف می زنم.
شما خیلی تند جواب هایی دادی که می دونم بچه ها برای تک تک گفته هاشون مدرک و تحلیل دارن البته تحلیل شما هم محترم. اما با این لحن با پدر گرامیتم صحبت کنی جواب نمی دهد چه برسه به غریبه
آره که نژاد دوستن حالا می خواهی خوشت باد یا بدت. کفتار؟ اگه اونا کفتارن باز لااقل هوای هم رو دارن اما این عربها و برخی مسلمانا صد رحمت به کفتار!
میدونی چقدر از همین ایران یهودی ها سالانه پول می فرستن اسراییل؟ اره کفتارن اما نژاد خودشون رو تنها نمی گذارن.
این که می گویند جنگ داره تمام می شود یه تحلیل است و جای بحث دارد.
ببخشید اگه اینا برات زیبایی داره بدون مریضی چون این صحنه های تلوزیون دل هر انسانی رو خون می کنه ( نکنه حضرت زینب گفت در کربلا جز زیبایی ندیدم تو هم کپی برداری کردی عزیزم اگه اونقدر مرد خدایی تبریک می گویم اما اگه فکر می کنی مرد خدایی خانوادتو عزیزترین کسانتو بزار جای اون شهدا و داغدیده های غزه ( خدا نکنه) بعد اگه تو واقعیت بازم زیبایی دیدی من تسلیم (فاصله حرف تا عمل خیلی است)
خوب واقعا کاغذ پاره رو هم فرستاد تو سطل اشغال مگر غیر از این است؟ این که تو چی برداشت می کنی آزادی
زیاد جو گیر نشو طولی نمی کشه طولی نمیکشه چی؟ تا وقتی اعراب به هم خیانت کنند - از پشت به هم خنجر بزنند و ...
تا زمانی که ما از اسلام نامی یدک بکشیم و علم و صنعت را فراموش کنیم
تا زمانی که ما کوتاه فکر کنیم و کم عمل کنیم 2 3 تا اسراییل دیگم بوجود نیاد جای شکر داره!!!
خداوند می فرماید: مرا در قلب های شکسته جستجو کنید! منظور این حرف می دونی چیه؟ خدا قربونش برم همه جا هست و همه وقت ناظر ما بنده های خطاکار
اما ما بنده ها وقتی کارمون گیر می کنه تو بدبختی و مریضی و ... گیر می کنیم یا دلمون میشکنه یاد خدا می افتیم. خدا تو دلهای شکسته است چون وقتی دلها می شکند تازه به یاد خدا می افتد
و البته تنها یار واقعی هر انسانی خداست. اما عزیزتر از امام حسین که نبودن؟ امام حسین تو کربلا کشته شد فرداش شمر و یزید نیست شدن؟ نه عزیزم این ماییم که باید خودمون سرنوشت رو رغم بزنیم
همانا خدا سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد تا خود اون قوم نخواهد.
به هر صورت ما هم ناراحتیم برای غزه - ما هم دعا می کنیم - انشا الله شما هم موفق باشی و عاقبت بخیر
آخرین ويرايش توسط 1 on snifferman, ويرايش شده در 0.
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
نتیجه آخر: امروز از اعراب و ناسیونالیست عربی - از مسلمانان و ید واحد - و انسانیت تنها نشانی مانده آن هم در تاریخ
اسنیفر جان در یک جمله جان مطلب را گفتی...من در این دو هفته هر چه دنبال وحدت عربی-وحدت جهان اسلام-حقوق بشر--انسان دوستی و اینگونه چیزها در اخبار گشتم حتی به اندازه تلفظ کلماتش هم چیزی نیافتم.
,
دوست عزیز کمی آرامش خود را حفظ کنید.داریم یک بحث آرام میکنیم نه دعوا و زد و خورد.

اگه چشماتو باز کنی می بینی که جنگ نه تنها به روزهای پایانی نزدیک نشده بلکه این صهیونیست های حیوون بعد از تصویب قطعنامه حملات خودشون رو تشدید کردند و به این زودی ها قصد خاتمه جنگ رو ندارند مگر اینکه اتفاق خاصی بیافته...!
اتفاقا در این دو هفته ورای سانسورهای موجود به قضیه نگاه کردم و حتی در برخی موارد ناخودآگاه قوانین سایت در ورود به مباحث تند سیاسی نقض شد.به پست های قبلی من مراجعه کن.
به هرحال موج سنگین اولیه جنگ فروکش کرده و اسراییل تقریبا هر هدفی را که به نظرش مقر حماس است بمباران کرده است و نقاط محدودی باقی ماندهاند.مگر تا کی قرار است جنگ ادامه پیدا کند.خود سران اسراییل هم زیاد اهل طولانی کردن بیش از حد جنگ نیستند و این جنگ تا قبل از انتخابات اسراییل پایان می یابد.این جنگ صحنه اصلی نبرد تبلیغاتی بین دو حزب کادیما به رهبری لیونی و لیکود به رهبری نتانیاهو است و اتمام سریع آن محبوبیت لیونی در بین اسراییلی ها را بسیار بالا خواهد برد و پیروزی اش در انتخابات را نیز حتمی می کند.نبرد حداکثر تا اول فوریه ادامه می یابد و شاید هم زودتر..به انتخابات نخواهد رسید.
چرا سعی می کنی حماس رو اغاز کننده جنگ نشون بدی! همه عالم و دنیا میدونند که اسراییل برای حمله احتیاج به بهانه نداره و مگر جز این نیست که فلسطینی ها از حقشون دفاع می کنند؟!
در تجاوز گری اسراییل شکی نیست ولی آیا باید به دیوانگان بهانه لازم را داد.تمامی ساختمان های حماس بمباران شده است.بسیاری از کادر های آن کشته شده اند.آیا حماس 20 روز پیش قویتر بود یا الان؟
در ضمن یک جوری میگی نکات به بیاد ماندنی که انگار میخوای خاطرات شیرین بعد از کریسمس رو تعریف کنی!
به یاد ماندنی از آن لحاظ که باید با درس گرفتن از این جنگ تاکتیکهای آینده خودمان در مقابله با دشمنا ن را هوشمندانه تر و با درایت بیشتریطرح ریزی کنیم(فکر کنم واضحه چی میگم)
غلط کردند کفتار صفت ها!!!!
این حیوون ها حتی به خودشون هم رحم نمی کنند و این تبلیغات تنها برای خر کردن یهودیان اسگل دنیاست که اره ما خیلی شما رو دوست داریم بیایید به اسراییل!
انفجار امیا ، بمبئی و ... که منجر به کشته شدن دهها یهودی شد کار همین صهیونیست های حیوونه.
این که غلط کردند یا درست کردند..نظر من و تو چیزی را عوض نمی کند.به هر حال همیشه این کار را کرده اند.به شدت روی جان یهودی ها حساسند..حالا با هر هدفی-وبه سرعت خشن ترین واکنش و در اکثر موارد جنایت آمیز ترین کارها را در برابر دشمنشان انجام می دهند.اصل 1 به 100 را من در چند جنگ اخیرش به وضح می بینم.جنگ لبنان--انتفاضه--جنگ اخیر غزه
چیزی کاملا واضح است.
در رابطه با آن انفجار هایی که ذکر کردی هم هر جوری که به قضیه نگاه کنیم توانستند با مظلوم نمایی نهایت استفاده را از موضوع ببرند.
خوابی عزیز جان ، غذا هفته هاست که ته کشیده و این مردم با فداکاری دارند مقاومت می کنند!نمیدونم این همه ادم مظلوم تشنه و گرسنه شهید شدند ...
به هر حال ذخایر مخفی خوبی داشته اند.ضمنا سازمان ملل هم تا قبل از حمله کمک های غذایی می کرد.مهم الان است که دیگر چیزی باقی نمانده.
ولی من جز زیبایی چیزی نمیبینم !
همه اش ایثار ، شهادت ، مقاومت ، شجاعت ، پایداری و ...
امروز غزه کربلاست !
اونایی که حجره خودشون رو از حسین حسین گفتن پاره می کنند بسم الله بفرمایید غزه و از مردم مظلوم و بی دفاع حمایت کنید اگر نمی توانید حداقل به لحاظ مالی هر طور که میتونید به فلسطینی ها کمک کنید اگه حتی تا این حد هم نمیتوانید حداقل برای ادن مردم دعا کنید
تا زیبایی چه باشد.!!!در مقابل تمام کلماتی که عرض کردید کشتار و خون و جنایت و جنازه های پاره پاره شده را قرار دهید.می بینید از زیبایی چیزی باقی نمیماند.
غزه کربلاست!بسم الله عزیز بفرمایید غزه--
خفه خون بگیرید و اب به اسیاب دشمن نریزید.
مخاطب کیست؟
با این حرفت میخوای چی رو ثابت کنی؟!
من که فهمیدم منظورت چی بود!!!!
خوشم می آید که منظور را سریع گرفتی--ولی در مجموع قطعنامه های شورای امنیت ابهت خود را از دست داده اند و دیگر به راحتی می توان آن را نقض کرده و کسی هم کاریت ندارد.این یعنی شورای فرمایشی امنیت!
برای اسراییل هیچ حاصلی نداشت جز اینکه یک قدم دیگر اونها به مرگ و نابودی نزدیک تر کرد.
باید دید!
بترس از ظلم کردن به کسی که جز خدا یار و یاوری ندارد (امام حسین ع)
خداوند می فرماید: مرا در قلب های شکسته جستجو کنید!
اینگونه مباحث را ایدئولوژِیک نکنیم.اگر بنا بر حدیث و روایت باشد که من خود گنجینه ای از عظیم از روایات هستم.هر چیزی در دنیای کثیف سیاست به کار نمی آید!
والله قسم طولی نخواهد کشید که خون کودکان غزه اتشی بر پا خواهد کرد که عرب و صهیونیست رو با هم خواهد سوزانید و احدی از این جنایتکاران را زنده نخواهد گذاشت!
باید دید!
لال باد زبانی در حمایت مظلوم در دهان نچرخد و کور باد چشمی که مصیبت مظلوم را نبیند و کر باد گوشی که صدای مظلوم را نشنود
باید دید!
توضیح کوتاه:پاسخ باید دید من به برخی جملات شما تنها علش این است که من در مقابل شعار سکوت می کنم.اگر واقعیتی بیان شود آن را با واقعیت پاسخ می دهم.
پست دوم اسنیفر هم که دیگر بحثی توش نبود و گفتنی ها را گفت
بی
روزنامه ی امریکایی نیویورک تایمز
در مقاله ای که 7 ژانویه 2009 منتشر کرد، حقایقی را درمورد غزه و جنگ اسراییل و حماس در غزه بازگو کرد که بسیار با آنچه تاکنون در رسانه های مختلف در این روزها بازتاب داده می شوند، متفاوت است. متن زیر ترجمه ای است از این مقاله.
تقریبا همه ی آنچه شما از غزه می دانید اشتباه است. در زیر حقایقی از غزه و حمله ی اسراییل به نوار غزه را خواهید دید که کمت در رسانه ها انعکاس داده می شوند.
۱- درمورد مردم غزه:
اکثریت مردم غزه نه به اختیار خود، بلکه به اجبار در این منطقه سکنی گزیده اند. بسیاری از جمعیت 1.5 میلیونی غزه که به زحمت در سرزمینی با مساحتی کمتر از 360 کیلومتر مربع اسکان داده شده اند در اصل به شهرها و روستاهای خارج از غزه تعلق دارند. شهرهایی مثل اشکلون و برشبا. آنها به اجبار توسط ارتش اسراییل به غزه کوچانده شدند.
۲- درمورد اشغال غزه:
مردم غزه از زمان جنگهای شش روزه ی سال 1967 تحت اشغال اسراییل زندگی کرده اند. به باور بسیاری از مردم، علی رغم خروج نیروهای اسراییلی از نوار غزه در سال 2005، این کشور همچنان یک نیروی اشغالگر در غزه محسوب می شود. چرا که اسراییل همچنان راه های دسترسی، صادرات و واردات غزه را در اختیار خود دارد. اسراییل بر هر آنچه از طریق آسمان و دریا به غزه وارد و از آن خارج می شود نظارت دارد. نیروهای اسراییلی هر وقت تمایل داشته باشند می توانند وارد نوار غزه بشوند. لازم به ذکر است که بر اساس معاهده ی چهارم ژنو، اسراییل به عنوان نیروی اشغالگر مسوولیت رفاه مردم غیرنظامی را بر عهده دارد.
۳- درمورد محاصره نوار غزه:
محاصره ی نوار غزه، که با حمایت امریکا و اتحادیه اروپا انجام شده است، پس از پیروزی حماس در انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در ژانویه 2006 شدیدتر شد. سوخت، الکتریسیته، واردات، صادرات و رفت و آمد مردم به و از نوار غزه به قدری دچار مشکل شده است، که سلامتی مردم، سیستم فاضلاب، و حمل و نقل را با تهدیدهای جدی مواجه کرده است.
محاصره ی غزه توسط اسراییل منجر بیکاری، فقر مطلق، و سوء تغذیه ی ساکنان آن شده است. این مشکلات، ارمغان حمایتهای ضمنی سازمان ملل متحد از مجازات شهروندان غیرنظامی است. کسانی که فقط می خواهند از حقوق دموکراتیک برخوردار باشند.
۴- درمورد آتش بس:
لغو محاصره، به همراه توقف پرتاب راکت، یکی از کلیدی ترین واژه های آتش بس ماه ژوئن بین اسراییل و حماس بود. این توافق منجر به کاهش چشمگیر راکتهای حماس از صدها راکت در ماه می و ژوئن به تنها 20 راکت در 4 ماه پس از آن شد. (بر طبق آمار و ارقام دولت اسراییل). این آتش بس تنها زمانی شکسته شد که نیروهای اسراییلی حمله ی همه جانبه ی هوایی و زمینی خود را علیه حماس در اوایل ماه نوامبر آغاز کردند. شش تن از نیروهای حماس در این حملات کشته شدند.
۵- درمورد جنایات جنگی:
کشتن شهروندان غیرنظامی، چه توسط حماس و چه توسط اسراییل، می تواند جنایت جنگی قلمداد شود. جان هر انسانی ارزشمند است. اما آمار و ارقام در این مورد بسیار گویا هستند. تقریبا 700 فلسطینی که اغلب آنان شهروندان عادی و غیرنظامیان هستند، از لحظه ی شروع درگیریها در پایان سال گذشته کشته شده اند. در مقابل، تنها 12 اسراییلی در طی همین مدت کشته شده اند. بدون شک مذاکره راه موثرتری برای مقابله با راکت پراکنی و خشونت است. اگر اسراییل به مفاد موافقت نامه ی آتش بس در ماه ژوئن پایبند بود و بر طبق آن به محاصره ی نوار غزه پایان داده بود، شاید امروز ما شاهد این درگیریها نبودیم.
جنگی که ما امروز در غزه نظاره گر آن هستیم، در واقع هیچ ارتباطی با راکتها [ی حماس] ندارد. همان طور که هیچ ارتباطی به سیاست مهار حماس توسط اسراییل ندارد. بر خلاف آن چه رسانه های اسراییلی شاید به شما باورانده اند.
شاید سخنان افشاگرانه ی موشا یالون در سال 2002، که بعدها سرپرست نیروهای دفاعی اسراییل شد، جالبتر باشد. وی گفت:
فلسطینیها باید مجبور به درک این حقیقت با گوشت و پوستشان شوند که آنها بی تردید مردمانی شکست خورده هستند.
[External Link Removed for Guests]

تقریبا همه ی آنچه شما از غزه می دانید اشتباه است. در زیر حقایقی از غزه و حمله ی اسراییل به نوار غزه را خواهید دید که کمت در رسانه ها انعکاس داده می شوند.
۱- درمورد مردم غزه:
اکثریت مردم غزه نه به اختیار خود، بلکه به اجبار در این منطقه سکنی گزیده اند. بسیاری از جمعیت 1.5 میلیونی غزه که به زحمت در سرزمینی با مساحتی کمتر از 360 کیلومتر مربع اسکان داده شده اند در اصل به شهرها و روستاهای خارج از غزه تعلق دارند. شهرهایی مثل اشکلون و برشبا. آنها به اجبار توسط ارتش اسراییل به غزه کوچانده شدند.
۲- درمورد اشغال غزه:
مردم غزه از زمان جنگهای شش روزه ی سال 1967 تحت اشغال اسراییل زندگی کرده اند. به باور بسیاری از مردم، علی رغم خروج نیروهای اسراییلی از نوار غزه در سال 2005، این کشور همچنان یک نیروی اشغالگر در غزه محسوب می شود. چرا که اسراییل همچنان راه های دسترسی، صادرات و واردات غزه را در اختیار خود دارد. اسراییل بر هر آنچه از طریق آسمان و دریا به غزه وارد و از آن خارج می شود نظارت دارد. نیروهای اسراییلی هر وقت تمایل داشته باشند می توانند وارد نوار غزه بشوند. لازم به ذکر است که بر اساس معاهده ی چهارم ژنو، اسراییل به عنوان نیروی اشغالگر مسوولیت رفاه مردم غیرنظامی را بر عهده دارد.
محاصره ی نوار غزه، که با حمایت امریکا و اتحادیه اروپا انجام شده است، پس از پیروزی حماس در انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در ژانویه 2006 شدیدتر شد. سوخت، الکتریسیته، واردات، صادرات و رفت و آمد مردم به و از نوار غزه به قدری دچار مشکل شده است، که سلامتی مردم، سیستم فاضلاب، و حمل و نقل را با تهدیدهای جدی مواجه کرده است.
محاصره ی غزه توسط اسراییل منجر بیکاری، فقر مطلق، و سوء تغذیه ی ساکنان آن شده است. این مشکلات، ارمغان حمایتهای ضمنی سازمان ملل متحد از مجازات شهروندان غیرنظامی است. کسانی که فقط می خواهند از حقوق دموکراتیک برخوردار باشند.
۴- درمورد آتش بس:
لغو محاصره، به همراه توقف پرتاب راکت، یکی از کلیدی ترین واژه های آتش بس ماه ژوئن بین اسراییل و حماس بود. این توافق منجر به کاهش چشمگیر راکتهای حماس از صدها راکت در ماه می و ژوئن به تنها 20 راکت در 4 ماه پس از آن شد. (بر طبق آمار و ارقام دولت اسراییل). این آتش بس تنها زمانی شکسته شد که نیروهای اسراییلی حمله ی همه جانبه ی هوایی و زمینی خود را علیه حماس در اوایل ماه نوامبر آغاز کردند. شش تن از نیروهای حماس در این حملات کشته شدند.
۵- درمورد جنایات جنگی:
کشتن شهروندان غیرنظامی، چه توسط حماس و چه توسط اسراییل، می تواند جنایت جنگی قلمداد شود. جان هر انسانی ارزشمند است. اما آمار و ارقام در این مورد بسیار گویا هستند. تقریبا 700 فلسطینی که اغلب آنان شهروندان عادی و غیرنظامیان هستند، از لحظه ی شروع درگیریها در پایان سال گذشته کشته شده اند. در مقابل، تنها 12 اسراییلی در طی همین مدت کشته شده اند. بدون شک مذاکره راه موثرتری برای مقابله با راکت پراکنی و خشونت است. اگر اسراییل به مفاد موافقت نامه ی آتش بس در ماه ژوئن پایبند بود و بر طبق آن به محاصره ی نوار غزه پایان داده بود، شاید امروز ما شاهد این درگیریها نبودیم.
جنگی که ما امروز در غزه نظاره گر آن هستیم، در واقع هیچ ارتباطی با راکتها [ی حماس] ندارد. همان طور که هیچ ارتباطی به سیاست مهار حماس توسط اسراییل ندارد. بر خلاف آن چه رسانه های اسراییلی شاید به شما باورانده اند.
شاید سخنان افشاگرانه ی موشا یالون در سال 2002، که بعدها سرپرست نیروهای دفاعی اسراییل شد، جالبتر باشد. وی گفت:
فلسطینیها باید مجبور به درک این حقیقت با گوشت و پوستشان شوند که آنها بی تردید مردمانی شکست خورده هستند.
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
بی
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
در ابتدا از برادر darya salar milad و برادر snifferman بواسطه صعه صدر و خونسردی نهایت تشکر را دارم به قول این خانومه که 24 ساعته حرف تکراریش از تلویزیون ما مخصوصا شبکه عربی خبر پخش میشه اصبروا اصبروا ان الله مع الصابرین ، بابا به خدا تنها سرگرمی من تلویزیون ایرانه . توی این چند روز دیوونه شدم یا ایها المسلمون اتحدوا اتحدوا کمکم کنید دارم از دست میرم دقیقا آثار روان پرشی رو در خودم به وضوح میبینم (شوخی کردم ) . ولی شورش رو در آوردن . زورشون نمیرسه حرفشون رو با رسانه های ضعیفشون به گوش جهانیان برسونن بجاش تلافیشو سر ما خالی میکنن بابا ما که بهتون ایمان داریم دیگه اذیتمون نکنید با ما چرا ؟ یادم میفته به یکی از روش های شکنجه که ژاپنی ها انجام می دادن ( طرف رو میبستن به یه صندلی و بالای سرش یه سطل آب سوراخ میگذاشتن ساعتها باید قطرات آبی رو که روی سرش میافتاد تحمل میکرد و دست آخر دیوونه میشد ) . خودشون هم به خودشون میگن رسانه ملی ! توی سیستان سرباز سر میبرن کسی با خبر نمیشه اونوقت . . . به هر حال به فکر خریدن DVB افتادم واقعا دیگه نمیکشم به اینجام رسیده . در نهایت امیدوارم که این جنگ زودتر تموم بشه تا ما هم از زیر بمباران رسانه ای نجات پیدا کنیم . ان الله مع الصابرین
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
روزنامه ی امریکایی نیویورک تایمز در مقاله ای که 7 ژانویه 2009 منتشر کرد، حقایقی را درمورد غزه و جنگ اسراییل و حماس در غزه بازگو کرد که بسیار با آنچه تاکنون در رسانه های مختلف در این روزها بازتاب داده می شوند، متفاوت است. متن زیر ترجمه ای است از این مقاله.
۱- درمورد مردم غزه:
۲- درمورد اشغال غزه:
۴- درمورد آتش بس:
۵- درمورد جنایات جنگی:
نیویورک تایمز
Darya salar MILAD, عزیز منبع اصلی این متن وبلاگ "[External Link Removed for Guests]" است. و البته توسط سایت هایی چون "عصر ایران" هم منتشر شده است. شایسته است در هنگام کپی برداری از یک مطلب منبع ان را ذکر بفرمایید تا زحمات مترجم به باد نرود.
لینک این خبر در وبلاگ یاد شده که در روز 9 ژانویه منتشر شده است:
N@VID, N@VID,
البته من مطلب را از همین وبلاگ گرفتم چون مترجم مشخصی نداشت ننوشتم که شما زحمت کشف مترجم را کشیدید.
البته درجامعه ایرانی متاسفانه اصل رعایت کپی رایت به فراموشی رفته است. و این مطالب بارها و بارها دست به دست می شوند.و آخر هم مبدا خبر معلوم نمی شود!!!همان کاری که با برخی مقالات سنترال کلابز انجام می شود.
نوید جان اگر مورد دیگری هست بیا پی ام.تا تاپیک از مسیر خارج نشود.
البته من مطلب را از همین وبلاگ گرفتم چون مترجم مشخصی نداشت ننوشتم که شما زحمت کشف مترجم را کشیدید.
البته درجامعه ایرانی متاسفانه اصل رعایت کپی رایت به فراموشی رفته است. و این مطالب بارها و بارها دست به دست می شوند.و آخر هم مبدا خبر معلوم نمی شود!!!همان کاری که با برخی مقالات سنترال کلابز انجام می شود.
نوید جان اگر مورد دیگری هست بیا پی ام.تا تاپیک از مسیر خارج نشود.
بی
اقای میلاد مطالب شما چقدر ضد و نقیض اند لطفا به مطلبی که مطرح می کنید فکر کنید کم گوی وگزیده گوی و...
ضمنا شما این همه مقاومت مردم غزه را از تلویزیون مشاهده میکنید وان را به مسخره میگیرید واین دور از انصاف و انسانیت است.
ضمنا شما این همه مقاومت مردم غزه را از تلویزیون مشاهده میکنید وان را به مسخره میگیرید واین دور از انصاف و انسانیت است.
ضمنا این جانب مطالب اقای nemoرا منتسب به خود ایشان میدانم وکاملا با ایشان موافقم
واینکه حماس شبیه حزبالله حامی منافع ماست با یک نظر به جبهه دشمن حماس این موضوع عیان و اشکار است
واینکه حماس شبیه حزبالله حامی منافع ماست با یک نظر به جبهه دشمن حماس این موضوع عیان و اشکار است