ناگفته ها ی جنگ غزه و سرنوشت آینده آن(+نظرسنجی)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

آیا جنگ غزه نتیجه ای مشخصی داشت؟

پیروزی اسراییل
7
15%
پیروزی حماس
25
53%
جنگی بی نتیجه بود
15
32%

مجموع رای گیری: 47

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: ناگفته ها ی جنگ غزه و سرنوشت آینده آن(+نظرسنجی)

پست توسط Mil@d »

اقای میلاد مطالب شما چقدر ضد و نقیض اند

و باز هم کلی گویی
.ضد و نقیض از چه لحاظ؟
ضمنا شما این همه مقاومت مردم غزه را از تلویزیون مشاهده میکنید

البته حماس در حال نبرد رو در رو است...1.5 میلیون غزه ای فقط در حال بمباران شدن هستند.مگر سلاح خاصی دارند که مقاومت نظامی کنند.ضمنا تلویزیون داریم تا تلویزیون..زیاد با مبالغه ها و خالی بندی های صدا و سیما میانه ای ندارم.
به مسخره میگیرید واین دور از انصاف و انسانیت است.

به نظرم حرف شما کمی بی انصافی بود.اتفاقا به اندازه کافی در مباحث قبلی از فلسطین دفاع کردم.فلسطین زخم خورده خیلی چیزهاست که اگر کل مطالب را بخوانید به همه آنها اشاره کرده ام.

در یک کلام میخواهم بگویم این جنگ جز کشتار بیگناهان هیچیز نداشت.و به راحتی می شد این جنگ اتفاق نیفتد.ولی متاسفانه..حماس باید با تدبیر عمل می کرد.چون خشونت اسراییل همیشه شدید است.اسراییل علاقه شدیدی به بمباران سنگین و مخرب دارد.حماس باید متفکرانه آتش بس را تمدید می کرد.
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

, جان , دوست من :D رعایت اصل ادب و حفظ آرامش همیشه موجب محترم شدن ادمهاست :D
بعضی گفته ها به سادگی از صفحه یک سایت یا کاغذ پاک میشه , اما از صفحه ذهن دیگران پاک نمیشه . پس همیشه تلاش کنید گفته های خوبتون رو در صفحه ذهن دیگران جا بزارید . :D :razz:

میلاد جان , :razz:
مطلبی رو راجع به نژاد دوستی اسرائیلی ها گفتی که اگر اجازه بدی منم کمی در این باره بر اساس اطلاعاتی که دارم صحبت کنم .
حتما میدونید قوم یهود نفرین شد که تا ابد سرگردان باقی بمانه و محکوم شد به بی سرزمینی .
یهودی ها در سرتاسر دنیا پراکنده بوده و هستند .
اولین بار داوید هرتزل روزنامه نگار یهودی طرح خودش مبنی بر ایجاد سرزمین یهود رو مطرح کرد و پیشنهاد داد تا یهودیان همه در این سرزمین کشور مستقل خودشون رو تشکیل بدن .
در هر صورت و به هر ترتیب طرح ها و برنامه ها به اجرا در امد و عده قابل توجهی از یهودیان دنیا در سرزمین فلسطین گرد هم جمع شدن . اما یک چیز رو یادشون رفته بود , این درسته که تمام اونها در یک چیز وجه مشترک داشتن و انهم دین مشترک بود اما این رو فراموش کردن که اونها طی سالیان متمادی دارای فرهنگ و حتی سطح علمی متفاوت شدن . اونها سالیان دراز در سرزمین دیگری زندگی کرده بودند نسل به نسل در انجا رشد کرده بودند و این کاملا طبیعیه که فرهنگ سرزمینی که درش بزرگ شدن فرهنگ اونها هم باشه . حالا تعداد زیادی از یهودیان سراسر دنیا کنار هم جمع شده بودند و این اغاز اختلافات بود .
ساکنان اسرائیل از اقوام مختلفی بودند . اشک نازی های اروپای غربی و مرکزی , یهودیان ساکن اروپای شرقی , یهودیان روس تبار و ساکن اسیای میانه , یهودیان ساکن شبه قاره هند , مهاجران یهودی امریکایی , اعراب یهودی , یهودیان سیاهپوست ساکن افریقای شمالی ( اگر اشتباه نکنم احتمالا فلشر های اتیوپیایی درسته) و صد البته یهودیان مهاجر ایرانی . این خودش یعنی مجموعه گوناگونی از سلائق , رفتارها و....... گوناگون .
اشک نازی ها ی مهاجر اروپای غربی و مرکزی و مهاجرین یهودی امریکایی خودشون رو دارای نژاد یا خون برتری نسبت به سایرین میدونند . اینجاست که تبعیض ها ظاهر میشه و اختلاف طبقاتی خودش رو نشون میده . یهودیان مهاجر از روسیه با کمی تخفیف در رتبه بعد و در انتهای این زنجیره هم اعراب یهودی و یهودیان سیاهپوست افریقایی قرار دارند که معمولا بهشون خط شکنها هم گفته میشه . وضعیت در مورد مهاجران ایرانی کمی متفاوته اونها در اکثر بخشها و زیر ساختهای سیاسی , نظامی و علمی این رژیم حضور دارند . بیشترین درصد دانشمندان این رژیم رو متاسفانه ایرانی تبارها تشکیل میدن اونها به مناسب سیاسی و نظامی بالایی هم دست یافتن . همچنین عده ای از خلبانان این رژیم رو هم این ایرانی تبارها تشکیل میدن .
علت اینکه اعراب یهودی و سیاهپوست رو خط شکن معرفی میکنند اینکه در ارتش رژیم صهیونیستی درصد زیادی از افراد اولین گروههای هجوم برنده رو این افراد تشکیل میدن . بهتره بگم سپر انسانی برای سایر همنوعان خودشون محسوب میشن , عموما به مدارج بالا دست پیدا نمیکنند و در بین سایرین هم از سطح اجتماعی پایین تری برخوردارند .

موفق باشید :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

,
این قضیه نفرین چی بوده؟
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

جواد جان سپاس از اطلاعات مفیدی که دادی :razz:

وضعیت در مورد مهاجران ایرانی کمی متفاوته اونها در اکثر بخشها و زیر ساختهای سیاسی , نظامی و علمی این رژیم حضور دارند . بیشترین درصد دانشمندان این رژیم رو متاسفانه ایرانی تبارها تشکیل میدن اونها به مناسب سیاسی و نظامی بالایی هم دست یافتن . همچنین عده ای از خلبانان این رژیم رو هم این ایرانی تبارها تشکیل میدن .

روی این مطلبی که گفتی من هم زیاد پرس و جو کردم.البته دلیل اصلیش رو هوش و ذکاوت و زیرکی خاص ایرانی ها میدونم.
هر جای دنیا برن راه موفقیت را به نحوی از انحا پیدا می کنند.

موشه کاتساو و شائول موفاز یزدی اند.فرمانده سابق نیروی هوایی اسراییل که نامش را فراموش کرده ام ایرانی بود و در زمره بهترین خلبانان.منوشه امیر برنامه ساز معروف رادیو اسراییل و نیز معاون رسانه ای بخش ایران وزارت خارجه اسراییل.
پزشکان نخبه اسراییل ایرانی اند.

صدالبته جای افسوس دارد که چرا این نخبگان را در مملکت خودمان نداریم(البته غیر از جنایتکاران)م.به نظر من اگر اینها در اسراییل نبودند اینقدر اسراییل پیشرفت نظامی و تکنولوژیکی نمی کرد.و اسراییل پیشرفت خودش را مدیون اینهاست.

راستی از موضوع خارج نشویم به راستی آینده غزه چه خواهد بود؟
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6131 بار
سپاس‌های دریافتی: 15152 بار

پست توسط zoornachi »

حالا این حرف ها را ول کنید با هم بگید مرگ بر آمریکا-انگلیس-اسرائیل و...
نه حق با من نیست؟
ISTA OLSOON
New Member
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط golak »

برای دوستان خوب وطن پرست(به اصطلاح)که هیچ ملتی برایشان مهم نیست.و دوستانی که فقط ورد محکوم کردن بر زبان دارند.

اگر با محکوم کردن حل میشد که سازمان ملل(سازمان حمایت از ملت های جنایتکار)هم محکوم کرد و قطعنامه صادر کرد.

پس فرق ملت ایران(فقط عده ای) با دولت های بی غیرت عربی با اعراب بی غیرت چیه؟

دوستان خون رو با خون نمیشورند.

ما که خودمون رو برتر میدونیم چرا؟.....چرا؟

امام حسین(ع):اگر دین ندارید ازاد مرد باشید.

اگر از عرب بدمون میاد لااقل فکر بچه هایی باشیم که زیر بمب و موشک کشته میشن.

درسته که عرب هستن(من از اعراب بدم میاد به دلائلی)ولی مسلمون هستن که!........نه!نه! ادم هستن که!

به خدا منم خسته شدم از صدا و سیما (اخبار 45 دقیقه ای 30 دقیقه اخبار فلسطین رو میگه!).

مگه کورش بزرگ یهودیان رو نجات نداد؟مگه ما فرزندان کورش نیستسم؟مگه سربازان کورش نیستیم؟.....پس چرا مثل کورش بزرگ با این که میتونست به بی توجه باشه یهودیان رو از نابودی نجات داد به هم دینمون بی توجه هستیم؟

دوستان ما مسلمان هستیم بزرگترین پیامبر خدا(ص) رو داشتیم....علی(ع) رو داشتیم....الگوی ما حسین(ع) هست....چرا؟

واقعا ادم باید گاهی به انسانیت خودش شک کنه!!!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

golak نوشته شده:[External Link Removed for Guests]

برای دوستان خوب وطن پرست(به اصطلاح)که هیچ ملتی برایشان مهم نیست.و دوستانی که فقط ورد محکوم کردن بر زبان دارند.

اگر با محکوم کردن حل میشد که سازمان ملل(سازمان حمایت از ملت های جنایتکار)هم محکوم کرد و قطعنامه صادر کرد.

پس فرق ملت ایران(فقط عده ای) با دولت های بی غیرت عربی با اعراب بی غیرت چیه؟

اگر از عرب بدمون میاد لااقل فکر بچه هایی باشیم که زیر بمب و موشک کشته میشن.

درسته که عرب هستن(من از اعراب بدم میاد به دلائلی)ولی مسلمون هستن که!........نه!نه! ادم هستن که!

به خدا منم خسته شدم از صدا و سیما (اخبار 45 دقیقه ای 30 دقیقه اخبار فلسطین رو میگه!).

فرق ما با اعراب اینه که اونها به نامردی هوای هم رو ندارن که اتفاقا من یکی از اوضاع موجود خرسندم ولی ما زخم خورده اعراب (از هر نوعش) هستیم و دلیل عدم حمایت ما نیز همین است و بس .
در مورد بی اهمیت بودن ملل جهان در منظر ما نیز باید گفت خیر اینگونه نیست ولی هر چیزی حدی داره ، چیزی که من در رسانه ها و حرف های مسئولین متوجه میشم اینه که ریختن خون ایرانی رو به غیر ایرانی ترجیح میدن (شاید من اشتباه میکنم ولی همینه اخوی).
ما هم از بمباران کودکان بیزاریم و حوصله ندارم راجع به این بحث کنم . با باقی حرفات موافقم دوست من .

مرسی
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
New Member

پست توسط rars »

بنظرتون چه ارتباطی بین مردم ایران و مردم غزه وجود داره؟
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

,

جان کسی نگفته فلسطینی ها تحت رنج نیستند و نیاز به کمک ندارند.
ملت زخم خورده ای هستند و باید به آنها کمک کرد.همه انسانیم و کمک به همنوع را دوست داریم.البته در مورد همین مسئله کمک به همنوع هم بحث است که ربطی به موضع تاپیک ندارد.

ولی بحث بر سر این است که می شد جلوی این جنگ را گرفت و بی تدبیری باعث این جنگ شد.
بحث بر سر این است که غزه بعد از جنگ به چه حالتی در می آید؟
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

Miliali, جان :razz:
یکی از پیامبران بنی اسرائیل ( اگر اشتباه نکنم موسی (ع) ) این قوم رو نفرین به سرگردانی و بی سرزمینی کرد .
موفق باشد :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

بیش از 70 سال است کا ما مسلمان ها مدعی هستیم اسراییل نابود است
برای مثال عبدالناصررهبرمصردر شعارهایش مدعی بود که به زودی تمام یهودیان
ساکن اسراییل را در دریای مدیترانه خواهیم ریخت ! اما دیدیم چه شد.همه چیز
برعکس شد این اسرائیلی ها بودند که اعراب را از بین بردند و می برند و خواهند
برد :-o دلیلش هم خیلی واضح است ما فقط بلدیم حرف بزنیم و ادعا کنیم
(چنان چون خواهم کرد .....)یک دفعه هم عمل نکردیم فقط حرف حرف حرف
من کاری به مشکلات ایران ندارم چون اگر انها را بازگو کنم ممکن است پستم
حذف شود اما نگاهی به وابستگی و نیاز کشورهای عربی منطقه خاورمیانه
بیندازیم:
مصر:چیزی نزدیک به نصف احتیاجات نظامی این کشور را ایالات متحده به صورت
رایگان تامین می کند(امریکا سالانه 1.5 تا 3 میلیارد دلار به مصر سلاح می دهد)
قطر:دارنده یکی از بزرگترین پایگاه های هوایی دنیا (متعلق به امریکا) می باشد
و پیمان امنیتی مادام العمری با امریکا بسته
بحرین:بزرگترین پایگاه نیروی دریایی امریکادر خاورمیانه و میزبان ده ها هزارسرباز
امریکایی می باشد
عربستان:از بزرگترین همپیمانان غرب و به خصوص امریکا محسوب می شود و به
طوری که به قول خود امریکایی ها تا به حال چنین نوکری را در تاریخ نداشته اند!
امارات متحده عربی:این کشورکم کم دارد روی سایر کشورهای عربی دوست
امریکا را سفید می کند به طوری که دولت امارات (ابوظبی)علاوه بر امریکا با
فرانسه نیز قراردادی امضاء کرد تا فرانسوی ها در خاک این کشور پایگاه نظامی
احداث کنند
کویت:بزرگترین مجموعه برای ذخیره سلاح مورد نیاز نیروهای امریکایی برای
عملیات در عراق و افغانستان در این کشور واقع شده و حداقل 30 هزار نظامی
امریکایی اکثرا به همراه خانواده خود در این کشور ساکن هستند.
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

پست توسط abdolmahdi »

اگر حماس بتواند جنگ را يكماه طول بدهد و آن را باصطلاح فرسايشي كند در آنصورت ميتوان گفت برغم تلفات بالاي غير نظاميان جنگ را برده است. براي ارتش پيشرفته اي مثل اسرائيل ( و مشابه آن آمريكا و ...) يك جنگ فرسايشي بسيار مهلك است. براي چنين ارتشي با سابقه درخشان جنگهاي اعراب و اسرائيل كه همزمان ارتشهاي مجهز مصرو اردن و سوريه و عراق را در هم مي كوبيد بسيار سخت و نابود كننده خواهد بود اگر جنگ با ارتش بسيار كوچك و غير مجهز حماس را نتواند يكسره كند. تا بحال كه چنين بوده و جنگ هنوز در همان مناطق روز اول درگيري ادامه دارد.
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”