نمایش جالب شبکه bbc:
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- پست: 368
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۵, ۳:۵۳ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 216 بار
نمایش جالب شبکه bbc:
[External Link Removed for Guests]
بلاخره BBC فارسی هم کار خود را اغاز کردو من اصلا فکرش هم نمی کردم
به این صورت باشد،به طوری که برخلاف تصورقسمت عمده برنامه های
این شبکه علمی و فرهنگی و اجتماعی است تا سیاسی وازطرفی این شبکه خبری
ازمجریان وگزارشگران بسیارچیره دست وخوش قیافه و خوش تیپ استفاده می کند
ومعلوم است که هزینه بسیاری برای برپایی این شبکه کرده است.
نمره ای که من به این شبکه می دهم(از20)
دکوراسیون داخلی و وضعیت استودیو=19
نواوری =20
وضعیت مجریان و گزارشگران=20
بی طرفی و عدو غرض ورزی=18
بلاخره BBC فارسی هم کار خود را اغاز کردو من اصلا فکرش هم نمی کردم
به این صورت باشد،به طوری که برخلاف تصورقسمت عمده برنامه های
این شبکه علمی و فرهنگی و اجتماعی است تا سیاسی وازطرفی این شبکه خبری
ازمجریان وگزارشگران بسیارچیره دست وخوش قیافه و خوش تیپ استفاده می کند
ومعلوم است که هزینه بسیاری برای برپایی این شبکه کرده است.
نمره ای که من به این شبکه می دهم(از20)
دکوراسیون داخلی و وضعیت استودیو=19
نواوری =20
وضعیت مجریان و گزارشگران=20
بی طرفی و عدو غرض ورزی=18
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
- پست: 155
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۷, ۲:۴۸ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 446 بار
- سپاسهای دریافتی: 506 بار
- تماس:
Frequency
Darya salar MILAD نوشته شده:فرکانسشو بده...
Hotbird: freq 11.117 ghz, vertical, pol 27500
video pid: 6501
audio pid: 6511
package: Globecast UK
از خون جوانان وطن لاله دميده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
از ماتم سرو قدشان، سرو خميده
در سايۀ گل، بلبل ازين غصه خزيده
گل نيز چو من، در غمشان جامه دريده
- پست: 3309
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Re: نمایش جالب شبکه bbc:
این شبکه ای که من میبینم به سرعت VOA صدای آمریکا را پشت سر خواهد گذاشت.
خیلی حرفه ای و زیبا کار می کنند.این کجا و صدای آمریکا کجا..
غرض ورزی کمی هم دارند..ولی به قول دایی جان ناپلئون مثل همیشه کار کار انگلیساست
خیلی حرفه ای و زیبا کار می کنند.این کجا و صدای آمریکا کجا..
غرض ورزی کمی هم دارند..ولی به قول دایی جان ناپلئون مثل همیشه کار کار انگلیساست
بی
-
- پست: 270
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۹:۴۵ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 123 بار
- سپاسهای دریافتی: 582 بار
Re: نمایش آیا « BBCفارسی» رسانه بهائیان است؟
سلام
متن مقاله اي در مورد بي بي سي فارسي رو بدون هيچ دخل و تصرفي ميذارم .البته بگم كه من هميشه به اين انگليسيا شك داشته و دارم.
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از شبکه ايران، دو سال و نیم پیش از این بود که وزیر دارایی وقت انگلیس ، طی سخنانی در مؤسسه پژوهشی "چتم هاوس" لندن از تخصیص بودجه سالیانه پانزده میلیون پوند برای راه اندازی و اداره شبکه تلویزیونی فارسی زبان بی.بی.سی سخن گفت.
وزیر سابق دارایی بریتانیا در این سخنرانی گفت که این بودجه پس از آن تخصیص داده شد که طرح راه اندازی این شبکه تلویزیونی را مدیران ارشد بی بی سی ریخته و به تأیید هیئت امنا و وزارت خارجه بریتانیا رساندند.
تخصیص بودجه از سوی دولت بریتانیا برای یک رسانه که می خواهد بر روی مخاطبین ایرانی خود کار روانی متراکم کند،آنقدر شبهه زا بود که وزیر دولت بریتانیا هم متوجه آن شود و برای رفع آن تدبیر کند.
خصوصا این مساله زمانی اهمیت خود را نمایان می کرد که مقامات بریتانیا کینه قدیمی مردم ایران را از "سیاستهای انگلیسی" به یاد می آورند.
در این رابطه وزیر دارایی بریتانیا در سخنرانی خود اما ادعای جالبی مطرح کرد و گفت که تلویزیون فارسی بی بی سی اگر چه قرار است بودجه دولتی بگیرد اما در سیاستهای خبری خود "کاملاً مستقل" از دولت بریتانیا عمل کند.
این در حالیست که بنگاه خبری بی.بی.سی تجربه مشابهی را درحوزه رسانه های صوتی سالهاست تجربه می کند.
اما تحقیقات نشان می دهد رادیو فارسی زبان بی.بی.سی دقیقا با نفوذ مستقیم بهائیان ایرانی تبار راه اندازی شده و در طول این سالها سعی کرده زمینه روانی را برای اجرای سیاستهای دولت بریتانیا در ایران فراهم کند.
این درحالیست که حتی در دوره اخیر هم نفوذ بهائیان در این رسانه کمتر نشده و همچنان محوری است.
سیاستهای این رسانه در دوره پیش از ملی شدن صنعت نفت به وضوح علیه منافع ملت ایران در ملی شدن این صنعت و به نفع حاکمیت بریتانیا بوده است.
پس از انقلاب نیز رادیو فارسی زبان بی.بی.سی تلاش کرده تا نقش محوری رسانه های اپوزیسیون نظام را از آن خود کند.
اکنون اگرچه از پشت پرده راه اندازان و سیاستگزارن این شبکه تلویزیونی اطلاعات دقیقی در دست نیست اما نگاهی به پرونده نسخه رادیویی وابسته به این بنگاه می تواند رمز گشایی از آنچه ناگفته است و احتمالا مخفی خواهد ماند،نماید.
پشت پرده هایی که با توجه به تمرکز رهبری بهائیان در سرزمین فلسطین اشغالی، از ارتباط وثیق بی.بی.سی فارسی ،رژیم صهیونیستی و اپوزیسیون سیاسی نظام پرده بردارد.
این مطلب قصد دارد به این سوال اساسی و ریشهای پاسخ بدهد که با توجه به تصدی امور بخش فارسی بیبیسی از بدو تاسیس آن توسط یکی از رهبران بهائیت، تاثیر بهائیت در بیبیسی فارسی تا چه حدی است و آیا این رسانه را میتوان تریبون فارسیزبان بهائیان دانست؟
* * *
رادیوی فارسی بیبیسی برای مقابله با تبلیغات رادیو فارسیزبان برلین آلمان و همچنین برای زمینهچینی و توجیه اشغال نظامی ایران توسط نیروهای نظامی بریتانیا و اتحاد جماهیر شوروی تاسیس شد که از چند ماه پیش از شروع به کار این رادیو، متفقین در تدارک انجام آن بودند و در واقع رادیو فارسیزبان را با این هدف تاسیس کردند که چهره مثبتی از اقدام آینده خود در افکار عمومی مردم ایران ایجاد کنند. (1)
رادیو فارسی بیبیسی در دوم دی ماه 1319یعنی درست هشت ماه قبل از حمله متفقین به ایران در شهریور 1320 آغاز به کار کرد. (2)
اما نکتهای دیگری که در موضوع راهاندازی رادیو فارسی بیبیسی اهمیت دارد تصدی مسئولیت "حسن موقر بالیوزی(3)" (1980- 1908میلادی) از رهبران سرشناس بهائیان در رادیو فارسی زبان بیبیسی بود که بر اساس اسناد داخلی آرشیو سرویس جهانی بیبیسی، با دخالت وزارت خارجه صورت گرفته است.
از آن پس، تجربه نشان داد که چه در مساله تاثیرگذاری بهائیان در سیاستگذاری بخش فارسی، چه در مورد جذب ناراضیان مستاصل سیاسی ایرانی و چه در مورد مداخلات وزارت خارجه بریتانیا در سیاستگذاریهای این رسانه البته با بازنگریها و فراز و فرودهایی، حکایت همچنان باقی است.
یکی از مواردی که چه مسئولان سرویس جهانی بیبیسی و چه گزارشگران تاریخ بخش فارسی آن، خواسته یا ناخواسته، از کنار آن گذشته و یا آن را بسیار کم رنگ نشان دادهاند، حضور و تاثیر انکار نشدنی حسن موقر بالیوزی و دیگر بهائیان در یک دوره طولانی در سطوح جدی و سیاستگذاری این رسانه است.
بالیوزی نخستین کسی بود که در ابتدای تاسیس بیبیسی فارسی از آن رادیو برای مخاطبان سخن گفت (4). وی از اعضای خاندان افنان و از اقوام نزدیک "میرزا علی محمد باب" و فرزند "محمد علی (محمود) موقرالدوله بالیوزی" حاکم پیشین بوشهر و وزیر فواید عامه و تجارت در کابینه کودتای سید ضیاءالدین طباطبایی در اواخر 1299 و اوایل 1300 شمسی بود(5). بالیوزی در شرایطی به استخدام بیبیسی درآمد که چند ماهی قبل از آن به عضویت مجمع ملی بهائیان موسوم به "رضوان" درآمده بود.
بالیوزی چند سال بعد از تاسیس بخش فارسی، به عنوان نزدیکترین مشاوران "شوقی افندی ربانی" آخرین رهبر شناخته شده بهائیان جهان، در سال 1956 به عنوان به اصطلاح یکی از ایادی امرالله، به قول پیروان آن کیش، منصوب شد که به منزله عضویت در بالاترین شورای اداری و دینی بهائیت (تقریباً معادل کاردینال ارشد در مذهب کاتولیک) است. بالیوزی علاوه بر نگارش حدود ده اثر با موضوع تاریخ و تبلیغ بهائیت، سالها رییس "محفل ملی معنوی بهائیان" جزایر بریتانیا بود که این سمت به منزله ریاست کل اداری و اجرایی بهائیان بریتانیا محسوب میشد(6). وی در طول حدود دو دهه کار در بیبیسی فارسی، عملاً به یکی از افراد کلیدی و به شدت تاثیرگذار این شبکه تبدیل شد(7).
بالیوزی در این مدت با همه قوا هم به امور رسانه اشتغال داشت و هم به امورات دینی خود؛ و از این طریق ثابت کرد که مسئولان بیبیسی دستکم در بخش فارسی، نسبت به منشور خود درباره ضرورت حفظ بیطرفی دبیران، تهیهکنندگان و کارکنان در زمینه سیاسی و دینی، پایبند نیستند(8).
حضور چشمگیر بهائیان در سطوح مختلف سرویس جهانی بیبیسی از مدیریتهای کلان آن شبکه به پایین، ضمن تاثیرگذاریهای نامحسوس پنهان خود در لایههای زیرین این شبکه، گاه نمودهای آشکاری نیز داشته که از آن میان میتوان به مصاحبه کاملاً تبلیغاتی و فرمایشی با "مری مکسول" (ملقب به روحیه خانم) بیوه شوقی افندی رهبر سابق بهائیان، در تاریخ 18 آگوست 1981 اشاره کرد(9).
تهیه رپرتاژ آگهیهای گزارشگونه، منحصر به سالهای گذشته در بیبیسی نبوده و انتشار اخبار و گزارشهای متعدد در این موضوع نشان دهنده تدوام این سیاست و استفاده بیبیسی از کارت بهائیت علیه ایران است. در این باره برای نمونه میتوان به مجموعه گزارشهای متعدد جانبدارانه و آگهیگونه خبرنگاران اعزامی بخش فارسی در اسراییل و درباره مراکز مختلف بهائی در عکا و دیگر سرزمینهای فلسطینی اشاره کرد که در ماه می 2007 برای رادیو و وب سایت بیبیسی فارسی تهیه شد. در این مطالب، گزارشگران اعزامی بخش فارسی بیبیسی، حکومت ایران را به بهائیستیزی و یهودیستیزی متهم کردند(10).
با بررسی موضوعات، عناوین و محتوای این قبیل نوشتهها تعجب نخواهیم کرد اگر بدانیم که همه گزارشگران اعزامی و تهیهکنندگان این قبیل آگهیهای گزارشگونه در عکا و دیگر شهرهای آن خطه، به سرعت راه ترقی را در بیبیسی فارسی پیمودند و همه آنها در تغییر و تحولات اخیر این شبکه، ارتقای رتبه یافته و از هم اکنون جایگاه بالایی در تلویزیون در آستانه تاسیس آن یافتهاند.
با توجه به تصدی بخشهای مختلف بیبیسی فارسی از سوی بهائیان متنفذ و سرشناس، معلوم نیست چگونه میتوان این ادعای مدیران سرویس جهانی بیبیسی مانند "بهروز آفاق" و "عنایت فانی" را در مورد استقلال عمل تحریریه و تاثیر نپذیرفتن از جریانات بیرونی قبول کرد. واقعیت این است که بهائیان امروز در جهان هیچ رسانهای مورد اعتمادتر از بیبیسی فارسی برای خود سراغ ندارند چرا که این رسانه به دستاویزی برای اعمال سلایق و ابراز بدعتهای دینی این گروه تبدیل شده است.
پینوشتها:
____________________________
1. برای چند زندگی نامه از دیدگاه های مختلف درباره لمبتون ر.ک: جریانهای اصلی تاریخنگاری در عصر پهلوی، سیمین فصیحی، نشر نوند، مشهد، 1372، آن لمبتون: ایران شناس بریتانیایی از سفارت تا پژوهش، شهران طبری، رادیو فردا، 10 مرداد 1387،
[External Link Removed for Guests] Professor Ann Lambton: Persian scholar, The Times, July 23 2008, [External Link Removed for Guests]
____________________________
2. حسین شهیدی،
Injaa landan ast The BBC Persian Service 60 years on
, [External Link Removed for Guests] ،
گفتنی است که "معصومه طرفه" در آغاز چکیده نامه پژوهش خود به اشتباه تاسیس بخش فارسی شبکه جهانی بیبیسی را سالهای واپسین جنگ جهانی دوم ذکر کرده است:
[External Link Removed for Guests] , p.2
____________________________
3. برای زندگینامه کوتاه از سوی هم کیشان موقر بالیوزی ر.ک:
Bahá í World, Vol XVIII, 1979-1983, Haifa: Bahá í World Centre, 1986, pp. 351-366. ، [External Link Removed for Guests]
____________________________
4. Hasan M. Balyuzi, Hand of the Cause of God, the treasure of all humanity، By: Richard Francis, 1998
____________________________
5. دولتهای ایران از میرزا نصرالله خان مشیرالدوله تا میر حسین موسوی بر اساس دفتر ثبت کابینههای نخست وزیری، اداره کل آرشیو، اسناد و موزه ریاست جمهوری، وزارت ارشاد اسلامی، تهران، 1378، صص 505 و 114
____________________________
6.[External Link Removed for Guests]
____________________________
7. Hasan M. Balyuzi Hand of the Cause of God the Treasure of All Humanity, By Richard rancis, [External Link Removed for Guests]
____________________________
8. برای مطالعه تازهترین چارتر (منشور) بیبیسی و تاکید آن بر پرهیز از داوریها و تمسک به باورهای دینی و سیاسی ر.ک:
[External Link Removed for Guests]
____________________________
9. THE BAHA I WORLD, AN INTERNATIONAL RECORD, Prepared under the supervision of The Universal House of Justice, VOLUME XVIII, Bahá í World Centre Haifa 1986, p. 503
____________________________
10. [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
متن مقاله اي در مورد بي بي سي فارسي رو بدون هيچ دخل و تصرفي ميذارم .البته بگم كه من هميشه به اين انگليسيا شك داشته و دارم.
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از شبکه ايران، دو سال و نیم پیش از این بود که وزیر دارایی وقت انگلیس ، طی سخنانی در مؤسسه پژوهشی "چتم هاوس" لندن از تخصیص بودجه سالیانه پانزده میلیون پوند برای راه اندازی و اداره شبکه تلویزیونی فارسی زبان بی.بی.سی سخن گفت.
وزیر سابق دارایی بریتانیا در این سخنرانی گفت که این بودجه پس از آن تخصیص داده شد که طرح راه اندازی این شبکه تلویزیونی را مدیران ارشد بی بی سی ریخته و به تأیید هیئت امنا و وزارت خارجه بریتانیا رساندند.
تخصیص بودجه از سوی دولت بریتانیا برای یک رسانه که می خواهد بر روی مخاطبین ایرانی خود کار روانی متراکم کند،آنقدر شبهه زا بود که وزیر دولت بریتانیا هم متوجه آن شود و برای رفع آن تدبیر کند.
خصوصا این مساله زمانی اهمیت خود را نمایان می کرد که مقامات بریتانیا کینه قدیمی مردم ایران را از "سیاستهای انگلیسی" به یاد می آورند.
در این رابطه وزیر دارایی بریتانیا در سخنرانی خود اما ادعای جالبی مطرح کرد و گفت که تلویزیون فارسی بی بی سی اگر چه قرار است بودجه دولتی بگیرد اما در سیاستهای خبری خود "کاملاً مستقل" از دولت بریتانیا عمل کند.
این در حالیست که بنگاه خبری بی.بی.سی تجربه مشابهی را درحوزه رسانه های صوتی سالهاست تجربه می کند.
اما تحقیقات نشان می دهد رادیو فارسی زبان بی.بی.سی دقیقا با نفوذ مستقیم بهائیان ایرانی تبار راه اندازی شده و در طول این سالها سعی کرده زمینه روانی را برای اجرای سیاستهای دولت بریتانیا در ایران فراهم کند.
این درحالیست که حتی در دوره اخیر هم نفوذ بهائیان در این رسانه کمتر نشده و همچنان محوری است.
سیاستهای این رسانه در دوره پیش از ملی شدن صنعت نفت به وضوح علیه منافع ملت ایران در ملی شدن این صنعت و به نفع حاکمیت بریتانیا بوده است.
پس از انقلاب نیز رادیو فارسی زبان بی.بی.سی تلاش کرده تا نقش محوری رسانه های اپوزیسیون نظام را از آن خود کند.
اکنون اگرچه از پشت پرده راه اندازان و سیاستگزارن این شبکه تلویزیونی اطلاعات دقیقی در دست نیست اما نگاهی به پرونده نسخه رادیویی وابسته به این بنگاه می تواند رمز گشایی از آنچه ناگفته است و احتمالا مخفی خواهد ماند،نماید.
پشت پرده هایی که با توجه به تمرکز رهبری بهائیان در سرزمین فلسطین اشغالی، از ارتباط وثیق بی.بی.سی فارسی ،رژیم صهیونیستی و اپوزیسیون سیاسی نظام پرده بردارد.
این مطلب قصد دارد به این سوال اساسی و ریشهای پاسخ بدهد که با توجه به تصدی امور بخش فارسی بیبیسی از بدو تاسیس آن توسط یکی از رهبران بهائیت، تاثیر بهائیت در بیبیسی فارسی تا چه حدی است و آیا این رسانه را میتوان تریبون فارسیزبان بهائیان دانست؟
* * *
رادیوی فارسی بیبیسی برای مقابله با تبلیغات رادیو فارسیزبان برلین آلمان و همچنین برای زمینهچینی و توجیه اشغال نظامی ایران توسط نیروهای نظامی بریتانیا و اتحاد جماهیر شوروی تاسیس شد که از چند ماه پیش از شروع به کار این رادیو، متفقین در تدارک انجام آن بودند و در واقع رادیو فارسیزبان را با این هدف تاسیس کردند که چهره مثبتی از اقدام آینده خود در افکار عمومی مردم ایران ایجاد کنند. (1)
رادیو فارسی بیبیسی در دوم دی ماه 1319یعنی درست هشت ماه قبل از حمله متفقین به ایران در شهریور 1320 آغاز به کار کرد. (2)
اما نکتهای دیگری که در موضوع راهاندازی رادیو فارسی بیبیسی اهمیت دارد تصدی مسئولیت "حسن موقر بالیوزی(3)" (1980- 1908میلادی) از رهبران سرشناس بهائیان در رادیو فارسی زبان بیبیسی بود که بر اساس اسناد داخلی آرشیو سرویس جهانی بیبیسی، با دخالت وزارت خارجه صورت گرفته است.
از آن پس، تجربه نشان داد که چه در مساله تاثیرگذاری بهائیان در سیاستگذاری بخش فارسی، چه در مورد جذب ناراضیان مستاصل سیاسی ایرانی و چه در مورد مداخلات وزارت خارجه بریتانیا در سیاستگذاریهای این رسانه البته با بازنگریها و فراز و فرودهایی، حکایت همچنان باقی است.
یکی از مواردی که چه مسئولان سرویس جهانی بیبیسی و چه گزارشگران تاریخ بخش فارسی آن، خواسته یا ناخواسته، از کنار آن گذشته و یا آن را بسیار کم رنگ نشان دادهاند، حضور و تاثیر انکار نشدنی حسن موقر بالیوزی و دیگر بهائیان در یک دوره طولانی در سطوح جدی و سیاستگذاری این رسانه است.
بالیوزی نخستین کسی بود که در ابتدای تاسیس بیبیسی فارسی از آن رادیو برای مخاطبان سخن گفت (4). وی از اعضای خاندان افنان و از اقوام نزدیک "میرزا علی محمد باب" و فرزند "محمد علی (محمود) موقرالدوله بالیوزی" حاکم پیشین بوشهر و وزیر فواید عامه و تجارت در کابینه کودتای سید ضیاءالدین طباطبایی در اواخر 1299 و اوایل 1300 شمسی بود(5). بالیوزی در شرایطی به استخدام بیبیسی درآمد که چند ماهی قبل از آن به عضویت مجمع ملی بهائیان موسوم به "رضوان" درآمده بود.
بالیوزی چند سال بعد از تاسیس بخش فارسی، به عنوان نزدیکترین مشاوران "شوقی افندی ربانی" آخرین رهبر شناخته شده بهائیان جهان، در سال 1956 به عنوان به اصطلاح یکی از ایادی امرالله، به قول پیروان آن کیش، منصوب شد که به منزله عضویت در بالاترین شورای اداری و دینی بهائیت (تقریباً معادل کاردینال ارشد در مذهب کاتولیک) است. بالیوزی علاوه بر نگارش حدود ده اثر با موضوع تاریخ و تبلیغ بهائیت، سالها رییس "محفل ملی معنوی بهائیان" جزایر بریتانیا بود که این سمت به منزله ریاست کل اداری و اجرایی بهائیان بریتانیا محسوب میشد(6). وی در طول حدود دو دهه کار در بیبیسی فارسی، عملاً به یکی از افراد کلیدی و به شدت تاثیرگذار این شبکه تبدیل شد(7).
بالیوزی در این مدت با همه قوا هم به امور رسانه اشتغال داشت و هم به امورات دینی خود؛ و از این طریق ثابت کرد که مسئولان بیبیسی دستکم در بخش فارسی، نسبت به منشور خود درباره ضرورت حفظ بیطرفی دبیران، تهیهکنندگان و کارکنان در زمینه سیاسی و دینی، پایبند نیستند(8).
حضور چشمگیر بهائیان در سطوح مختلف سرویس جهانی بیبیسی از مدیریتهای کلان آن شبکه به پایین، ضمن تاثیرگذاریهای نامحسوس پنهان خود در لایههای زیرین این شبکه، گاه نمودهای آشکاری نیز داشته که از آن میان میتوان به مصاحبه کاملاً تبلیغاتی و فرمایشی با "مری مکسول" (ملقب به روحیه خانم) بیوه شوقی افندی رهبر سابق بهائیان، در تاریخ 18 آگوست 1981 اشاره کرد(9).
تهیه رپرتاژ آگهیهای گزارشگونه، منحصر به سالهای گذشته در بیبیسی نبوده و انتشار اخبار و گزارشهای متعدد در این موضوع نشان دهنده تدوام این سیاست و استفاده بیبیسی از کارت بهائیت علیه ایران است. در این باره برای نمونه میتوان به مجموعه گزارشهای متعدد جانبدارانه و آگهیگونه خبرنگاران اعزامی بخش فارسی در اسراییل و درباره مراکز مختلف بهائی در عکا و دیگر سرزمینهای فلسطینی اشاره کرد که در ماه می 2007 برای رادیو و وب سایت بیبیسی فارسی تهیه شد. در این مطالب، گزارشگران اعزامی بخش فارسی بیبیسی، حکومت ایران را به بهائیستیزی و یهودیستیزی متهم کردند(10).
با بررسی موضوعات، عناوین و محتوای این قبیل نوشتهها تعجب نخواهیم کرد اگر بدانیم که همه گزارشگران اعزامی و تهیهکنندگان این قبیل آگهیهای گزارشگونه در عکا و دیگر شهرهای آن خطه، به سرعت راه ترقی را در بیبیسی فارسی پیمودند و همه آنها در تغییر و تحولات اخیر این شبکه، ارتقای رتبه یافته و از هم اکنون جایگاه بالایی در تلویزیون در آستانه تاسیس آن یافتهاند.
با توجه به تصدی بخشهای مختلف بیبیسی فارسی از سوی بهائیان متنفذ و سرشناس، معلوم نیست چگونه میتوان این ادعای مدیران سرویس جهانی بیبیسی مانند "بهروز آفاق" و "عنایت فانی" را در مورد استقلال عمل تحریریه و تاثیر نپذیرفتن از جریانات بیرونی قبول کرد. واقعیت این است که بهائیان امروز در جهان هیچ رسانهای مورد اعتمادتر از بیبیسی فارسی برای خود سراغ ندارند چرا که این رسانه به دستاویزی برای اعمال سلایق و ابراز بدعتهای دینی این گروه تبدیل شده است.
پینوشتها:
____________________________
1. برای چند زندگی نامه از دیدگاه های مختلف درباره لمبتون ر.ک: جریانهای اصلی تاریخنگاری در عصر پهلوی، سیمین فصیحی، نشر نوند، مشهد، 1372، آن لمبتون: ایران شناس بریتانیایی از سفارت تا پژوهش، شهران طبری، رادیو فردا، 10 مرداد 1387،
[External Link Removed for Guests] Professor Ann Lambton: Persian scholar, The Times, July 23 2008, [External Link Removed for Guests]
____________________________
2. حسین شهیدی،
Injaa landan ast The BBC Persian Service 60 years on
, [External Link Removed for Guests] ،
گفتنی است که "معصومه طرفه" در آغاز چکیده نامه پژوهش خود به اشتباه تاسیس بخش فارسی شبکه جهانی بیبیسی را سالهای واپسین جنگ جهانی دوم ذکر کرده است:
[External Link Removed for Guests] , p.2
____________________________
3. برای زندگینامه کوتاه از سوی هم کیشان موقر بالیوزی ر.ک:
Bahá í World, Vol XVIII, 1979-1983, Haifa: Bahá í World Centre, 1986, pp. 351-366. ، [External Link Removed for Guests]
____________________________
4. Hasan M. Balyuzi, Hand of the Cause of God, the treasure of all humanity، By: Richard Francis, 1998
____________________________
5. دولتهای ایران از میرزا نصرالله خان مشیرالدوله تا میر حسین موسوی بر اساس دفتر ثبت کابینههای نخست وزیری، اداره کل آرشیو، اسناد و موزه ریاست جمهوری، وزارت ارشاد اسلامی، تهران، 1378، صص 505 و 114
____________________________
6.[External Link Removed for Guests]
____________________________
7. Hasan M. Balyuzi Hand of the Cause of God the Treasure of All Humanity, By Richard rancis, [External Link Removed for Guests]
____________________________
8. برای مطالعه تازهترین چارتر (منشور) بیبیسی و تاکید آن بر پرهیز از داوریها و تمسک به باورهای دینی و سیاسی ر.ک:
[External Link Removed for Guests]
____________________________
9. THE BAHA I WORLD, AN INTERNATIONAL RECORD, Prepared under the supervision of The Universal House of Justice, VOLUME XVIII, Bahá í World Centre Haifa 1986, p. 503
____________________________
10. [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
-
- پست: 512
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۷:۱۷ ب.ظ
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
Re: نمایش جالب شبکه bbc:
, جان این منبع مقاله روهم اگه ذکر میکردی خوب بود (یا اینکه همین 10 تا پی نوشت منبع) 

- پست: 3309
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Re: نمایش جالب شبکه bbc:
دوستان برنامه ها و کیفیت پخش این شبکه فوق العاده است...این شبکه در رقابت با همه شبکه های فارسی زبان است..حتی شاید صدا و سیما را پشت سر بگذارد.
امشب برنامه ای داشت درباره عمل دماغ..وبه لایه های ناشناخته جامعه ما رفت..و بدون هیچگون سانسوری به راحتی با اقشار مختلف مردم ارتباط گرفت...برنامه هایش متنوع و منفجر کننده است!نکته جالب نیز این است که دره ای اهانت به مقدسات در آن دیده نمی شود..برعکس صدای آمریکا
این شبکه اگر همین روند را ادامه دهد در آینده نزدیک پربیننده ترین شبکه تلویزیونی ایرانی خواهد شد...
امشب برنامه ای داشت درباره عمل دماغ..وبه لایه های ناشناخته جامعه ما رفت..و بدون هیچگون سانسوری به راحتی با اقشار مختلف مردم ارتباط گرفت...برنامه هایش متنوع و منفجر کننده است!نکته جالب نیز این است که دره ای اهانت به مقدسات در آن دیده نمی شود..برعکس صدای آمریکا
این شبکه اگر همین روند را ادامه دهد در آینده نزدیک پربیننده ترین شبکه تلویزیونی ایرانی خواهد شد...
بی
-
- پست: 530
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۸۶, ۳:۰۶ ق.ظ
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
Re: نمایش جالب شبکه bbc:
Darya salar MILAD نوشته شده:این شبکه ای که من میبینم به سرعت VOA صدای آمریکا را پشت سر خواهد گذاشت.
خیلی حرفه ای و زیبا کار می کنند.این کجا و صدای آمریکا کجا..
غرض ورزی کمی هم دارند..ولی به قول دایی جان ناپلئون مثل همیشه کار کار انگلیساست
هر چی باشه VOA هم مشتری خودش رو داره البته بیشتر بدرد سیاسی ها میخوره ولی در کل مستند های علمی و زندگی نامه هایی که VOA پخش میکنه خیلی جذاب هستن و میشه گفت تنها شبکه ماهواره ای هست که از این نوع مستند و زندگی نامه ها رو به زبان فارسی پخش میکنه !
به نظر من هرچی این شبکه های اطلاع رسانی بیشتر و گسترش پیدا کنن میتونن تاثیر خوبی روی شبکه های مذخرفی مثل IRINN بگذارن لااقل شاید باعث بشه برنامه هاشون رو متنوع تر و اطلاع رسانیشون رو بهتر کنن ! از روز حمله اسرائیل به غزه دیگه نمیدونیم تو کشور چه خبره ، همه صدا سیما شده غزه و فلسطین

-
- پست: 165
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۰۹ ق.ظ
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
Re: نمایش آیا « BBCفارسی» رسانه بهائیان است؟
ebrahim13552000 نوشته شده:سلام
متن مقاله اي در مورد بي بي سي فارسي رو بدون هيچ دخل و تصرفي ميذارم .البته بگم كه من هميشه به اين انگليسيا شك داشته و دارم.
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از شبکه ايران، دو سال و نیم پیش از این بود که وزیر دارایی وقت انگلیس ، طی سخنانی در مؤسسه پژوهشی "چتم هاوس" لندن از تخصیص بودجه سالیانه پانزده میلیون پوند برای راه اندازی و اداره شبکه تلویزیونی فارسی زبان بی.بی.سی سخن گفت.
وزیر سابق دارایی بریتانیا در این سخنرانی گفت که این بودجه پس از آن تخصیص داده شد که طرح راه اندازی این شبکه تلویزیونی را مدیران ارشد بی بی سی ریخته و به تأیید هیئت امنا و وزارت خارجه بریتانیا رساندند.
تخصیص بودجه از سوی دولت بریتانیا برای یک رسانه که می خواهد بر روی مخاطبین ایرانی خود کار روانی متراکم کند،آنقدر شبهه زا بود که وزیر دولت بریتانیا هم متوجه آن شود و برای رفع آن تدبیر کند.
خصوصا این مساله زمانی اهمیت خود را نمایان می کرد که مقامات بریتانیا کینه قدیمی مردم ایران را از "سیاستهای انگلیسی" به یاد می آورند.
در این رابطه وزیر دارایی بریتانیا در سخنرانی خود اما ادعای جالبی مطرح کرد و گفت که تلویزیون فارسی بی بی سی اگر چه قرار است بودجه دولتی بگیرد اما در سیاستهای خبری خود "کاملاً مستقل" از دولت بریتانیا عمل کند.
این در حالیست که بنگاه خبری بی.بی.سی تجربه مشابهی را درحوزه رسانه های صوتی سالهاست تجربه می کند.
اما تحقیقات نشان می دهد رادیو فارسی زبان بی.بی.سی دقیقا با نفوذ مستقیم بهائیان ایرانی تبار راه اندازی شده و در طول این سالها سعی کرده زمینه روانی را برای اجرای سیاستهای دولت بریتانیا در ایران فراهم کند.
این درحالیست که حتی در دوره اخیر هم نفوذ بهائیان در این رسانه کمتر نشده و همچنان محوری است.
سیاستهای این رسانه در دوره پیش از ملی شدن صنعت نفت به وضوح علیه منافع ملت ایران در ملی شدن این صنعت و به نفع حاکمیت بریتانیا بوده است.
پس از انقلاب نیز رادیو فارسی زبان بی.بی.سی تلاش کرده تا نقش محوری رسانه های اپوزیسیون نظام را از آن خود کند.
اکنون اگرچه از پشت پرده راه اندازان و سیاستگزارن این شبکه تلویزیونی اطلاعات دقیقی در دست نیست اما نگاهی به پرونده نسخه رادیویی وابسته به این بنگاه می تواند رمز گشایی از آنچه ناگفته است و احتمالا مخفی خواهد ماند،نماید.
پشت پرده هایی که با توجه به تمرکز رهبری بهائیان در سرزمین فلسطین اشغالی، از ارتباط وثیق بی.بی.سی فارسی ،رژیم صهیونیستی و اپوزیسیون سیاسی نظام پرده بردارد.
این مطلب قصد دارد به این سوال اساسی و ریشهای پاسخ بدهد که با توجه به تصدی امور بخش فارسی بیبیسی از بدو تاسیس آن توسط یکی از رهبران بهائیت، تاثیر بهائیت در بیبیسی فارسی تا چه حدی است و آیا این رسانه را میتوان تریبون فارسیزبان بهائیان دانست؟
* * *
رادیوی فارسی بیبیسی برای مقابله با تبلیغات رادیو فارسیزبان برلین آلمان و همچنین برای زمینهچینی و توجیه اشغال نظامی ایران توسط نیروهای نظامی بریتانیا و اتحاد جماهیر شوروی تاسیس شد که از چند ماه پیش از شروع به کار این رادیو، متفقین در تدارک انجام آن بودند و در واقع رادیو فارسیزبان را با این هدف تاسیس کردند که چهره مثبتی از اقدام آینده خود در افکار عمومی مردم ایران ایجاد کنند. (1)
رادیو فارسی بیبیسی در دوم دی ماه 1319یعنی درست هشت ماه قبل از حمله متفقین به ایران در شهریور 1320 آغاز به کار کرد. (2)
اما نکتهای دیگری که در موضوع راهاندازی رادیو فارسی بیبیسی اهمیت دارد تصدی مسئولیت "حسن موقر بالیوزی(3)" (1980- 1908میلادی) از رهبران سرشناس بهائیان در رادیو فارسی زبان بیبیسی بود که بر اساس اسناد داخلی آرشیو سرویس جهانی بیبیسی، با دخالت وزارت خارجه صورت گرفته است.
از آن پس، تجربه نشان داد که چه در مساله تاثیرگذاری بهائیان در سیاستگذاری بخش فارسی، چه در مورد جذب ناراضیان مستاصل سیاسی ایرانی و چه در مورد مداخلات وزارت خارجه بریتانیا در سیاستگذاریهای این رسانه البته با بازنگریها و فراز و فرودهایی، حکایت همچنان باقی است.
یکی از مواردی که چه مسئولان سرویس جهانی بیبیسی و چه گزارشگران تاریخ بخش فارسی آن، خواسته یا ناخواسته، از کنار آن گذشته و یا آن را بسیار کم رنگ نشان دادهاند، حضور و تاثیر انکار نشدنی حسن موقر بالیوزی و دیگر بهائیان در یک دوره طولانی در سطوح جدی و سیاستگذاری این رسانه است.
بالیوزی نخستین کسی بود که در ابتدای تاسیس بیبیسی فارسی از آن رادیو برای مخاطبان سخن گفت (4). وی از اعضای خاندان افنان و از اقوام نزدیک "میرزا علی محمد باب" و فرزند "محمد علی (محمود) موقرالدوله بالیوزی" حاکم پیشین بوشهر و وزیر فواید عامه و تجارت در کابینه کودتای سید ضیاءالدین طباطبایی در اواخر 1299 و اوایل 1300 شمسی بود(5). بالیوزی در شرایطی به استخدام بیبیسی درآمد که چند ماهی قبل از آن به عضویت مجمع ملی بهائیان موسوم به "رضوان" درآمده بود.
بالیوزی چند سال بعد از تاسیس بخش فارسی، به عنوان نزدیکترین مشاوران "شوقی افندی ربانی" آخرین رهبر شناخته شده بهائیان جهان، در سال 1956 به عنوان به اصطلاح یکی از ایادی امرالله، به قول پیروان آن کیش، منصوب شد که به منزله عضویت در بالاترین شورای اداری و دینی بهائیت (تقریباً معادل کاردینال ارشد در مذهب کاتولیک) است. بالیوزی علاوه بر نگارش حدود ده اثر با موضوع تاریخ و تبلیغ بهائیت، سالها رییس "محفل ملی معنوی بهائیان" جزایر بریتانیا بود که این سمت به منزله ریاست کل اداری و اجرایی بهائیان بریتانیا محسوب میشد(6). وی در طول حدود دو دهه کار در بیبیسی فارسی، عملاً به یکی از افراد کلیدی و به شدت تاثیرگذار این شبکه تبدیل شد(7).
بالیوزی در این مدت با همه قوا هم به امور رسانه اشتغال داشت و هم به امورات دینی خود؛ و از این طریق ثابت کرد که مسئولان بیبیسی دستکم در بخش فارسی، نسبت به منشور خود درباره ضرورت حفظ بیطرفی دبیران، تهیهکنندگان و کارکنان در زمینه سیاسی و دینی، پایبند نیستند(8).
حضور چشمگیر بهائیان در سطوح مختلف سرویس جهانی بیبیسی از مدیریتهای کلان آن شبکه به پایین، ضمن تاثیرگذاریهای نامحسوس پنهان خود در لایههای زیرین این شبکه، گاه نمودهای آشکاری نیز داشته که از آن میان میتوان به مصاحبه کاملاً تبلیغاتی و فرمایشی با "مری مکسول" (ملقب به روحیه خانم) بیوه شوقی افندی رهبر سابق بهائیان، در تاریخ 18 آگوست 1981 اشاره کرد(9).
تهیه رپرتاژ آگهیهای گزارشگونه، منحصر به سالهای گذشته در بیبیسی نبوده و انتشار اخبار و گزارشهای متعدد در این موضوع نشان دهنده تدوام این سیاست و استفاده بیبیسی از کارت بهائیت علیه ایران است. در این باره برای نمونه میتوان به مجموعه گزارشهای متعدد جانبدارانه و آگهیگونه خبرنگاران اعزامی بخش فارسی در اسراییل و درباره مراکز مختلف بهائی در عکا و دیگر سرزمینهای فلسطینی اشاره کرد که در ماه می 2007 برای رادیو و وب سایت بیبیسی فارسی تهیه شد. در این مطالب، گزارشگران اعزامی بخش فارسی بیبیسی، حکومت ایران را به بهائیستیزی و یهودیستیزی متهم کردند(10).
با بررسی موضوعات، عناوین و محتوای این قبیل نوشتهها تعجب نخواهیم کرد اگر بدانیم که همه گزارشگران اعزامی و تهیهکنندگان این قبیل آگهیهای گزارشگونه در عکا و دیگر شهرهای آن خطه، به سرعت راه ترقی را در بیبیسی فارسی پیمودند و همه آنها در تغییر و تحولات اخیر این شبکه، ارتقای رتبه یافته و از هم اکنون جایگاه بالایی در تلویزیون در آستانه تاسیس آن یافتهاند.
با توجه به تصدی بخشهای مختلف بیبیسی فارسی از سوی بهائیان متنفذ و سرشناس، معلوم نیست چگونه میتوان این ادعای مدیران سرویس جهانی بیبیسی مانند "بهروز آفاق" و "عنایت فانی" را در مورد استقلال عمل تحریریه و تاثیر نپذیرفتن از جریانات بیرونی قبول کرد. واقعیت این است که بهائیان امروز در جهان هیچ رسانهای مورد اعتمادتر از بیبیسی فارسی برای خود سراغ ندارند چرا که این رسانه به دستاویزی برای اعمال سلایق و ابراز بدعتهای دینی این گروه تبدیل شده است.
پینوشتها:
____________________________
1. برای چند زندگی نامه از دیدگاه های مختلف درباره لمبتون ر.ک: جریانهای اصلی تاریخنگاری در عصر پهلوی، سیمین فصیحی، نشر نوند، مشهد، 1372، آن لمبتون: ایران شناس بریتانیایی از سفارت تا پژوهش، شهران طبری، رادیو فردا، 10 مرداد 1387،
[External Link Removed for Guests] Professor Ann Lambton: Persian scholar, The Times, July 23 2008, [External Link Removed for Guests]
____________________________
2. حسین شهیدی،
Injaa landan ast The BBC Persian Service 60 years on
, [External Link Removed for Guests] ،
گفتنی است که "معصومه طرفه" در آغاز چکیده نامه پژوهش خود به اشتباه تاسیس بخش فارسی شبکه جهانی بیبیسی را سالهای واپسین جنگ جهانی دوم ذکر کرده است:
[External Link Removed for Guests] , p.2
____________________________
3. برای زندگینامه کوتاه از سوی هم کیشان موقر بالیوزی ر.ک:
Bahá í World, Vol XVIII, 1979-1983, Haifa: Bahá í World Centre, 1986, pp. 351-366. ، [External Link Removed for Guests]
____________________________
4. Hasan M. Balyuzi, Hand of the Cause of God, the treasure of all humanity، By: Richard Francis, 1998
____________________________
5. دولتهای ایران از میرزا نصرالله خان مشیرالدوله تا میر حسین موسوی بر اساس دفتر ثبت کابینههای نخست وزیری، اداره کل آرشیو، اسناد و موزه ریاست جمهوری، وزارت ارشاد اسلامی، تهران، 1378، صص 505 و 114
____________________________
6.[External Link Removed for Guests]
____________________________
7. Hasan M. Balyuzi Hand of the Cause of God the Treasure of All Humanity, By Richard rancis, [External Link Removed for Guests]
____________________________
8. برای مطالعه تازهترین چارتر (منشور) بیبیسی و تاکید آن بر پرهیز از داوریها و تمسک به باورهای دینی و سیاسی ر.ک:
[External Link Removed for Guests]
____________________________
9. THE BAHA I WORLD, AN INTERNATIONAL RECORD, Prepared under the supervision of The Universal House of Justice, VOLUME XVIII, Bahá í World Centre Haifa 1986, p. 503
____________________________
10. [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
شما هك كه شدي دايي جان ناپلئون
-
- پست: 270
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۹:۴۵ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 123 بار
- سپاسهای دریافتی: 582 بار
Re: نمایش جالب شبکه bbc:
سلام
منبع همون اول نوشته شده (شيعه نيوز)
دوما اگه شما به دزد محلتون كه سابقه زيادي توي دزدي و شرارت و.......... داره و حالا بياد يهو عابد و زاهد بشه شك نميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوما من توصيه ميكنم داستان موش وگربه از عبيد زاكاني رو حتما بخونيد
منبع همون اول نوشته شده (شيعه نيوز)
دوما اگه شما به دزد محلتون كه سابقه زيادي توي دزدي و شرارت و.......... داره و حالا بياد يهو عابد و زاهد بشه شك نميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوما من توصيه ميكنم داستان موش وگربه از عبيد زاكاني رو حتما بخونيد
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
-
- پست: 75
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶, ۹:۲۶ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
Re: نمایش جالب شبکه bbc:
ebrahim13552000جان
بي انصافي نكن مثل اينكه دريا سالار برنامه ي ديشب رو ديده درباره غزه بود توي مصاحبه با اون ملعون اسرائيلي تا اون ملعون خواست پاي ايران رو بكش وسط مجري بهش اجازه نداد بر عكس صداي آمريكا كه يه عده احمق دور هم جمع مي شن درباره ايران چرت و پرت مي گن گفتگو بايد اين طور باشه يه موافق يه مخالف ولي دم اون ايراني گرم اون صهيونيست نيست و نابود كرد
Darya salar MILADعزيز
بعضي از اونا دماغ نبود دسته بيل بود حق داشتن عمل كنن
بي انصافي نكن مثل اينكه دريا سالار برنامه ي ديشب رو ديده درباره غزه بود توي مصاحبه با اون ملعون اسرائيلي تا اون ملعون خواست پاي ايران رو بكش وسط مجري بهش اجازه نداد بر عكس صداي آمريكا كه يه عده احمق دور هم جمع مي شن درباره ايران چرت و پرت مي گن گفتگو بايد اين طور باشه يه موافق يه مخالف ولي دم اون ايراني گرم اون صهيونيست نيست و نابود كرد

Darya salar MILADعزيز
بعضي از اونا دماغ نبود دسته بيل بود حق داشتن عمل كنن

- پست: 3309
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۶, ۵:۵۹ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 3096 بار
- سپاسهای دریافتی: 11996 بار
Re: نمایش جالب شبکه bbc:
هر چی باشه VOA هم مشتری خودش رو داره
voa رو فقط چهارشنبه شبها ساعت 11 نگاه میکنم که نوری زاده و سازگارا رو دعوت میکنه..بقیه برنامه هاش خواب آور و کسل کننده است.
تنها شبکه ماهواره ای هست که از این نوع مستند و زندگی نامه ها رو به زبان فارسی پخش میکنه !
پیشنهاد میکنم مستند های بی بی سی رو ببین خیلی زیبا تر و حرفه ای تر و داغ تر بودند!!
میتونن تاثیر خوبی روی شبکه های مذخرفی مثل IRINN بگذارن
ضرغامی به خاطر همین کارا داره عوض میشه..چون موجب افت و سقوط جایگاه صدا و سیما در بین مخاطبان شد.و واقعا دیگه صدا و سیما جایگاهی بین مردم نداره..برو بالا پشت بام تعداد دیش هارو ببین!
از روز حمله اسرائیل به غزه دیگه نمیدونیم تو کشور چه خبره
در این باره در تاپیک های قبلی به تفصیل سخن گفته ام و تکرار مکررات حرام است!
توي مصاحبه با اون ملعون اسرائيلي تا اون ملعون خواست پاي ايران رو بكش وسط مجري بهش اجازه نداد بر عكس صداي آمريكا كه يه عده احمق دور هم جمع مي شن درباره ايران چرت و پرت مي گن
اگه همین روند بی طرفی رو ادامه بده جایگاهش رو سریع بدست میاره
بعضي از اونا دماغ نبود دسته بيل بود حق داشتن عمل كنن
واقعا فیلم دماغ به سبک ایرانی قشنگ بود..لایه های پنهان جامعه رو نشون داد..پیشنهاد میکنم ببینید.من که از دست بعضی هشون از خند دلم درد گرفت..مخصوصا اون پسره که گفت دماغمو عمل کردم ولی تپلینوکش آزارام میده یک بار دیگه هم میخوام عمل کنم ولی چیکار کنم که میگن پسری..ولی من سربالا دوست دارم.
بی