عكس/پرچم ایران در مراسم تحلیف اوباما

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

عكس/پرچم ایران در مراسم تحلیف اوباما

پست توسط ebrahim13552000 »

باراک اوباما چهل و چهارمین رئیس جمهور امریکا پس از برگزاری مراسم تحلیف وارد کاخ سفید شد.

به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از واحد مرکزی خبر ، درمراسم تحلیف و سوگند اوباما شخصیت های داخلی و خارجی حضورداشتند .

تصویر

درتصاویری که شبکه تلویزیونی فاکس نیوز از مراسم رژه پس از ادای سوگند ریاست جمهوری باراک اوباما نشان می داد برای لحظاتی پرچم جمهوری اسلامی ایران در دست افراد شرکت کننده در رژه نشان داده شد .

افرادی که پرچم های کشورهای مختلف جهان را در دست داشتند از مقابل جایگاهی عبور کردند که باراک اوباما رئیس جمهور جدید امریکا در آن استقرار داشت .
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: عكس/پرچم ایران در مراسم تحلیف اوباما

پست توسط Mil@d »

امیدوارم که حالا که اونا به پرچم ما احترام گذاشتند ما نیز به پرچم آنها که جدای از بحثهای سیاسی پرچم یک ملت است و 300 میلیون امریکایی به آن ارق ملی دارند احترام بگذاریم و دیگر شاهد مراسم پرچم آتش زنی نباشیم.

هرچی بوده گذشته از این به بعد به دنیایی جدید تر فکر کنیم.دوستانی که سخنرانی رو کامل دیدند ..اوباما حتی اسم کلمه ایران را نیاورد و فقط از ملتها سخن به زبان اورد.

برعکس بوش که کلمهIran nuclear program یک پای ثابت حرفاش بود..نمی گم اوباما این حرفو نمیزنه ولی به هر حال به ایران احترام گذاشت و چیزی نگفت.

امیدوارم با باز شدن دریچه نو باب دوستی بین دو ملت آیران وآمریکا که هیچ دشمنی با هم ندارند باز بشه...

حضور 2 میلیون نفر در مراسم تحلیف و همچنین جشنهای گسترده در سراسر جهان از نفوذ کلام اوبام در اصل change we can خبر میده.
  بی  
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Ahmadreza_b »

Darya salar MILAD نوشته شده:امیدوارم که حالا که اونا به پرچم ما احترام گذاشتند ما نیز به پرچم آنها که جدای از بحثهای سیاسی پرچم یک ملت است و 300 میلیون امریکایی به آن ارق ملی دارند احترام بگذاریم و دیگر شاهد مراسم پرچم آتش زنی نباشیم.

هرچی بوده گذشته از این به بعد به دنیایی جدید تر فکر کنیم.دوستانی که سخنرانی رو کامل دیدند ..اوباما حتی اسم کلمه ایران را نیاورد و فقط از ملتها سخن به زبان اورد.

برعکس بوش که کلمهIran nuclear program یک پای ثابت حرفاش بود..نمی گم اوباما این حرفو نمیزنه ولی به هر حال به ایران احترام گذاشت و چیزی نگفت.

امیدوارم با باز شدن دریچه نو باب دوستی بین دو ملت آیران وآمریکا که هیچ دشمنی با هم ندارند باز بشه...

حضور 2 میلیون نفر در مراسم تحلیف و همچنین جشنهای گسترده در سراسر جهان از نفوذ کلام اوبام در اصل change we can خبر میده.

من با حرف شما بسیار موافقم.
پرچم هر کشوری دارای تقدس خاصی است که بعضی هنوز این را درک نمیکنند و اقدام به آتش زدن پرچم میکنند.

معلوم نیست که بلاخره کی قرار مردم ما هم این چیزا را درک کنن.
سايت تخصصي دانلود نرم افزار موبايل1

[External Link Removed for Guests]

انجمن تخصصی موبایل1

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 582 بار

پست توسط ebrahim13552000 »

سلام
وولك
اصلا من منظورم اين نبود .ايكاش اين پستونزده بودم.
با كاروان بگوييد از راه كعبه برگرد
من يار رابه مستي بيرون خانه ديدم (امام خامنه اي)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”