دوستان در مطلب کابینه سنترال طنزی کوتاه نوشتم که مورد لطف دوستان قرار گرفت و خدا را شکر جنبه دوستان در شوخی بالاست و آن باکلاس بازیهای مخصوص ایرانی جماعت در این سایت معنا ندارد...چون دیدم طنز باب جدیدی از دوستی و مهر بین بچه ها و رفاقتی محکمتر باز می کند مطلبی دیگر نوشتم..البته متاسفانه کابینه سقوط کرد و مجبور به تشکیل ارتش شدم!!!!!!
نوید از خلبانان تیزپرواز نیروی هوایی سنترال در چارچوب ماموریت های محوله موفق به بمباران تعدادی از مخفیگاههای دشمن در نفاظ دوردست شد..البته جنگنده اش به علت سهمیه بندی بنزین و فراموش کردن کارت سوخت با مشکل مواجه شد ولی دیگر خلبانان همچون زورناچی و محمد 597 و سامان در بین راه کارت سوخت خود را به نوید می دهند و وی در یک پمپ بنزین هوایی موفق به سوخت گیری می شود..بنده خدا به علت شدت فشاری که در حین عملیات با آن مواجه بود اشتباها به جنگنده خود گازوییل تزریق می کند...ولی دمش گرم این جنگنده که دوگانه سوز است و این چیزا حالیش نیست...البته نوید به من گفت که می خواهد جنگنده اش را در صورت اعلام ستاد بهینه سازی مصرف سوخت گاز سوز کند ولی من بهش گفتم گاز خوب نیست...من به اف 22 خودم زدم دنده معکوسش گیر می کرد.خلاصه بی خیال شد و با موفقیت توانست بر روی یک ناو هواپیمابر آمریکایی سقوط کند!!! خدا بیامرزتش..مرد خوبی بود.
دکترا اخوان پزشک سنترال کلابز با شدت و حدت هر چه بیشتر مشغول مداوای مجروحین جنگی است.می خواست به من پنی سیلین بزند گفتم دکتر نه..اول تست بزن من به پنی سیلین 1200000
آلرژی پوستی دارم و ممکنه لپم جوش بزنه...گفت میلاد کارت نباشه..منم گفتم قبول آمپولو بزن...در این بین یک پرستار ناشی از غفلت دکتر استفاده کرد و پنی سیلین را درون شربت سنیج ریخت و گفت حالا که از آمپول میترسی باید بنوشی!!من خوردم ولی به جان تو نباشه به جان خودم هیچیم نشد..انگار پودر بدنسازی خورده باشم..قدرتی تر شدم و الان تو محل به میلاد آرنولد معروفیم.
ساسان مستر در اقدامی زیبا به مناسبت 3 سالگی انجمن پست های مربوط به ذکر قوانین را از سیستم کاری خود حذف کرد...در پی این اقدام موجی از شور و شعف قانون شکنان سنترال را فرا گرفت!!!
به گزارش خبرگزاری موصاد نیوز:رضا 313 از مهمترین رهبران سنترال کلابز در اقدامی کبیر با دریاسالار میلاد پیمان صلح امضا کرد.این دو در جنگی نابرابر و نبردی سهمگین متحمل تلفات و خسارات شدیدی شده بودند.در پی بمباران های شدید و 24 ساعته شورای ضد امنیت سازمان دول متحد (ملل سابق) با صدور قطعنامه ای به این جنگ خاتمه داد...در پی این اقدام رهبران جهان با ارسال پیام های تبریک به این فرخند میلاد خجسته شادباش گفتند.
اHZH فردی که وابستگی وی به سرویسهای اطلاعاتی بر همگان واضح است با ایجاد تاپیکی خونین جنگ را به زیر سوال برد...در این تاپیک که به همت جمعی از تازه وارد های سایت که بازار کساد این روزهای تاپیک ها را پر رونق نموده بودند داغ شده بود از چپ و راست و از جناحین مختلف با سیتم 3-5-2 و در مواقع حمله با سیستم 4-4-2 انجام میشد تا این لحظه دو تن از نیروهای جناح دشمن کشته و بیش از 38 تن مجروح گردیده اند.
با ورود عناصری چون یاسر و نوید به این تاپیک و اعتراض دوستان به اینکه چرا تشکر زده ای تاپیک وارد مرحله بحرانی گردید و با پست قاطعانه هدایت صحنه کشت و کشتار خونین گشت.
دریاسالار میلاد با حضور موثر و صلح جویانه خود سعی در آرام کردن فضا و دعوت دو طرف به مذاکره داشت که به علت پیشنهاد چماق و هویج 5+1 ناکام ماند.
در خاتمه فردی معلوم الحال و مجهول الهویه با پستی مشکوک که در تخصص سرویس جاسوسی بریتانیاست سعی در داغ کردن تنور جنگ داشت که با هوشیاری ناکام ماند.
یاسر بزرگ فرمانده نیروی دریایی سنترال در اقدامی عجیب از سمت خود استعفا کرد و تاکنون در مجامع عمومی رویت نشده است.سامان از فرماندهان نیروی هوایی سنترال نیز مدتی از نظرها غائب است و گویا به خارج از کشور پناهنده شده است.
رضا 6662 از فرماندهان بازنشسته سنترال نیز با امتناع از پذیرفتن پست فرماندهی نیروی هوایی کار را برای ادامه جنگ با مشکل مواجه کرد.در این میان جی اس اف فرمانده پایگاه هوایی مهرآباد تهران با سرقت یک فروند اف 14 از کشور گریخت ولی با هوشیاری پدافند مرزی کشور دستگیر و در مرحله صدور حکم به سر می برد.
محمد حسین بلاک هاوک بنا به دلایل امنیتی دیگر حاضر به ارئه مطلب در این سایت نمی باشددر این باره با 110 تماس بگیرید.
شهباز از کارشناسان امر هوافضا پیشنهاد ایجاد واحد سپر موشکی سیار سنترال را به کابینه ارائه کرد و در مرحله تصویب قرار دارد.
فراگفوت از کارشناسان همه فن حریف سنترال نیز همچنان بر اصل عدم مذاکره با آمریکای جهانخوار اصرار دارد.
یاسر نیز در یک عملیات سنگین نانو تکنولوژیانه موفق به ساخت سلاح هسته ای برای مصارف صلح امیز شد!!!
کیارش هم که خیر است انشالله...
دی جی دانی عکاس معروف سایت و از عوامل سرویس های جاسوسی غرب با عکس برداری از تجهیزات نظامی ایران همینک تحت پیگرد قانونی است!!
تاپ گان مرد چاله میدانی سایت که با ادبیات منحصر به فردش همیشه دوستان را مستفید می نمود 2 ماه است مفقود الاثر گشته است...آگاهان خبر از حضور او در سنترال با آیدی ناشناس می دهند.
محمد 1985 از عوامل اسراییل در سایت مدتی است با پست هایی مشکوک سعی در جلب حمایت اربابان امریکایی خود دارد...گفتنی است وی متهم به براندازی نرم می باشد.
احمد 6644 هنوز گیر آموزشیه خدمت سربازی اش است و معلوم نیست در این اموزشی جان سالیم به در برده است و یا...
آرمان خلبان دروغین سایت نیز گویا قصد خلبانی واقعی دارد و زیر بی 2 اسپریت قبول نمی کند.
سامان روسرنوری عاشق آث میلان نیز گویا به شهر میلان ایتالیا مهاجرت کرده است..آگاهان معتقدند این مساله با فرار مغزها بی ارتباط نیست.
فردی مشکوک به تروریسم بین الملل به نام اسنیفر من اخیرا با حمله به سایت سنترال مسولیت نشر انواع روایات + عکسهای گوگل ارثی را بر عهده گرفته است.گفتنی است نامبرده زیاد ادعایش می شود و به یک روکم کنی فوری نیاز دارد.
پسنجر نیز اخیرا با ارشاد مبادی الادابانه دوستانه سایت سعی در احیای نقش ارزش های فرهنگی فراموش شده را دارد..موفق باشی پسرم.
میلی علی نیز به دغدغه چندین ساله خود رسید و به استخدام تفنگداران دریایی جزیره گوام در آمد.وی ابتدا قصد داشت به گینه بیسائو برود ولی بنا به دلایلی که در مصاحبه با خبرنگار ما اعلام نکرد رفت گوام...راستی گوام روی کره زمینه!
بهنام 41 در اقدامی انتحاری یک مین ضد ناو به وسعت 28 متر در 53 متر را یک تنه خنثی کرد..خبرها حاکی از باقی ماندن یک تکه از لاله گوش بهنام در این انفجار عظیم خبر می دهند.
ارنستو رامل از مزدوران چه گوارا و گروهک تروریستی اش به نشر عقاید کمونیستی در سایت می پردازد..خبرها حاکی از اعدام وی در 24 ساعت آینده به جرم اقدام علیه امنیت سنترال میدهد.
ابراهیم آبادانی نیز به علت خونگرمی بیش ازحد و تقریبا خونداغی مفرط بالای 539 کالری به بیمارستان سوانح و سوختگی آبادان ارجاع شد.به علت دمای بالای وی مقداری هلیم 273- یعنی صفر مطلق به وی تزریق شد.
میلاد بچه سربندر و معروف یه نگار میما در اقدامی ارزشی تمامی پرسنل سنترال را در گوگل ارث ردیابی کرد.یک منبع اگاه افزود این فرد از طریق واسطه های مشکوک همگی سنترالی ها را با دوربین های مخفی و میکروفون های به اندازه هسته پرتقال زیر نظر دارد...
رسول از عوامل ضد دریاسالاری سایت در اقدامی خداپسندانه با این مسلک آشتی ملی و وفاق میهنی اعلم کرد...وی افزود در انتخابات شرکت نخواهد کرد زیرا امتحان ارشد دارد...در وضف کلمه ارشد گفته اند الارشد من رشد
ربطش رو فهمیدی زنگ بزن با هم بفهمیم.
جواد رادیکال مرد همیشه آرام سایت به افق های دور می اندیشد...این فرد درجه اش را به ارنستو رامل در جهت خفظ آرمانهای چه گوارا تقدیم کرد.
مسعود رییس کل کامپیوتر سایت در پی حمله ویروس کشنده تروجان درگذشت...آگاهان معتقدند ویروس تروجان نوعی بیماری مرموز است که توسط عوامل بیگانه وارد حریم امن کامپیوترها شده است.این آگاهان در تشخیص اینکه ویروس تروجان موجب سرما خوردگی می شود ویا هپاتیت بی درمانده اند..
حسن 2568 در اقدامی جانانه نسل وهابیت را در عربستان منقرض و نظام شیعه در آن کشور بر پا کرد...
دانیال 4139 نیز مسئولیت تامین فرهنگی هنری ارتش را برعهده می گیرد و اخیرا فیلمهای روی پرده را قاچاق می کند و بین سربازان توزیع می نماید...این کار وی مصداق اخلال در نظام اقتصادی و مستوجب 240 سال زندان با اعمال شاقه است.
ضمنا بخش بانوان ارتش به دلیل نبود داوطلب منحل گردید...!.
دریاسالار میلاد از عوامل نفوذی و مخرب که سعی در به هم زدن سنترال و ادعای داشتن تخصص در هر زمینه ممکن را داشت و حتی در تاپیکهای مختلف ادعای خلبانی اف 14 ناخدایی ناوشکن و زیردریایی وهمچنین اشتغال در امر کارگردانی سینما و فروش و ساخت لوازم آرایش را داشت و مدعی شد در ایستگاه فضایی بین المللی دفتر معاملات ملکی دارد دستگیر و به حکم دادگاه بین المللی لاهه به اعدام با اره برقی و سپس انداختن در دیگ مواد مذاب و محلول اسید سولفوریک غلیظ محکوم گردید...
3 سالگی سنترال مبارک

و میدونم تو سایت هم از شانس خوب من اتفاقات عجیب غریبی افتاده اما به جان خودم قصد سوئی نداشتیم/