آخرین خبر از سلمان رشدی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 580 بار

آخرین خبر از سلمان رشدی

پست توسط nima20 »

به گزارش خبرنگار ما چندی قبل، یکی از رسانه های بیگانه به نقد و تفسیر به زندگی سلمان رشدی پرداخته است که با وجود گذشت 18 سال از صدور فتواي تاريخي حضرت امام خميني(ره) عليه نويسنده كتاب آيات شيطاني، سلمان رشدي مرتد 59 ساله هنوز از كابوس مرگ از سوي فرزندان معنوي حضرت روح‌الله گريزان است
حکم رهبرکبیر انقلاب امام خمینی(ره) که به شرح زیر است

بسمه تعالي انا لله و انا اليه راجعون، به اطلاع مسلمانان غیور سراسر جهان می‌رسانم، مؤلف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتوای آن، محکوم به اعدام می‌باشند. از مسلمانان غیور می‌خواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرأت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس که در این راه کشته شود، شهید است ان شاء‌الله. ضمناً اگر کسی دسترسی به مؤلف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفی نماید تا به جزای اعمالش برسد. و السلام علیکم و رحمة‌الله و برکاتة. روح‌الله الموسوی الخمینی ۲۹ بهمن ۱۳۶۷ / ۱۷ رجب

پس از این حکم جوان لبنانی مصطفی محمود مازح و از اعضای حزب‌الله لبنان، از جمله کسانی بود که برای قتل رشدی اقدام کرد و در هنگام بمبگذاری در یک هتل در پدینگتون مرکز لندن، به خاطر نابهنگام عمل کردن بمب، کشته شد.پیش از او نیز ابراهیم عطایی، دانشجوی فلسفه دانشگاه تهران، هنگام ترور او کشته شده‌بود.

با وجود گذشت 18 سال از صدور فتواي تاريخي حضرت امام خميني(ره) عليه نويسنده كتاب آيات شيطاني، سلمان رشدي مرتد 59 ساله هنوز از كابوس مرگ از سوي فرزندان معنوي حضرت روح‌الله گريزان است.درپی صدور فتوای قتل توسط روح‌الله خمینی و اعلام آمادگی برخی مسلمان در نقاط مختلف جهان، وزارت کشور انگلستان مسئولیت حمایت از سلمان رشدی که شهروندی و اقامت انگلستان را داشت، برعهده گرفت و با گماردن محافظان دولتی از وی حمایت کرد. این مرتد به این رسانه بیگانه(صدای امریکا) گفت دیگر از دست ایرانی ها و مسلمانان آسی شدم وی گفت دیگر حتی در کشور خودم اسیر ایرانی و مسلمانان هستم
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”