1.تبریک و شادباش و آرزوی مستدام بود سنترال
2.رشد روزافزون و از همه مهمتر نفوذ بیشتر سنترال در گوگل که مهمترین علتی که اکثر ما را به اینجا جذب کرد همین علت بود.خود من چند بار در باب چند موضوع مختلف سرچ میکردم سنترال می آمد.دیگر وقت را تلف نکردم و عضو همین جا شدم.
3.نیاز به بخشهای جدید شدیدا در سنترال احساس می شود.چون دایره علوم و مباحث بسیتر گسترده تر از محدوده بخش های موجود است.
4.در رابطه با ایجاد فوری بخش طنز کاملا موافقم چون وجود روزانه حداقل یک طنز بامزه و پرمعنا در اسکرول سنترال فضای شاداب سایت را حفظ می کند.اصولا بدون طنز و شادی هر فعالیتی یخ می زند و کابران نسبت به محیطی که در آن هستند اعم از مجازی و غیر مجازی احساس رخوت پیدا می کنند.
5.در رابطه با بخش مذهبی نیز نظرم را مبسوط قبلا گفته ام..تصمیم گیری با مدیر سایت.
6.ایران عزیز درخواست بخش سیاحت را کرد که من برگردان دقیق فارسی آن یعنی گردشگری را خواستارم.
در این بخش می توان جاذبه های توریستی و دیدنی ایران و سایر نقاط جهان را معرفی کرد.
7.بخش سایر گفتگو ها بخش پناهگاه برای بسیاری موضوعات است.به شخصه برای برخی موضوعات بخش پیدا نمی کنم مجبور به قرار دادن در سایر گفتگوها می شوم.این مساله کاربران جدید و تازه وارد را در یافتن مطالب مورد علاقه شان کمی دچار مشکل می کند و یکی از علت تاپیک های زائد که می زنند مثلا آقا در این سایت فلان چیز هست..آقا چرا این مسئله را ندارید و اینگونه موارد همین است.
8.و اما نکته آخر:
دوستان درخواست آزادی عمل را داشتند چیزی که همه ما دوست داریم..انسان از محدودیت فراری است..حدیث معروف می گوید انسان بر هرچیزی که از آن منع شود حریص می گردد.
خود من اخلاق خاصی دارم کارهای که آزاد و بی مشکل هستند را زیاد دورشان نمی روم ولی کاری که محدودیتی برای آن باشد توجه مرا به خود جلب می کند.
خیلی ها اینگونه هستند و آزادی را بیشتر از محدودیت های کاذب دوست دارند.
ولی یک نکته را فراموش نکنیم که مهدی مدیر سایت دستش بسته است و در قبال مطالب مطروحه در این سایت در پیشگاه مراجع ذیربط مسئول است و باید پاسخگو باشد.یک بار قبلا گفتم اتفاقی در این سایت بیفتد از چشم مدیر می بینند خیلی از ما بدون رودرواسی می گویم جیم می زنیم و می رویم دنبال زندگی خودمان.تعارف ندارم و خیلی رک صحبت می کنم...یک بار هم که شده بگذارید بدون تعارفات مرسوم ایرانیان حرف بزنیم...که مجبورشان می کند چیزی که در دلشان است نگویند و کلامی غیر واقع که با درونشان متضاد است بر زبان بیاورند.
دوستان مدیر این سایت در قبال رفع فی ل تر این سایت تعهداتی داده است که باید به آن پایبند باشد.در غیر اینصورت...

اگر خودشان در این مورد صلاح دیدند روشن تر و واضح تر در این باره صحبت می کنند.
من غیر مستقیم منظورم را رساندم..امیدوارم دوستان در جریان امر باشند.
من یک کاربر عادی هستم و مثل همه به این سایت عادت کرده ام و آن را دوست دارم نمی خواهم دوباره اتفاقی برای سایت بیفتد.چون به قول دکتر چینی ها دیگه حال نمی دن...راه های ورود غیر مجاز به سایت نیز محدود است و در همه جا میسر نیست.
البته من به شخصه فکر میکنم در چند ماه آینده کمی فضای اینترنت آزاد تر شود بنا به دلایل زیاد که به شدت سیاسی هستند..
یا علی.