اوباما : حالا نوبت چراغ سبز ایران است!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
پست: 266
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۱۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 580 بار

اوباما : حالا نوبت چراغ سبز ایران است!

پست توسط nima20 »

در حالی که مسئولان ارشد جمهوری اسلامی ایران خواستار تغییر واقعی در سیاست های جنگ طلبانه و نادرست سران ایالات متحده در خصوص جهان، خاورمیانه و علی الخصوص ایران شده اند و بارها اعلام کرده اند که این روش منفعت طلبانه سران امریکا نمی تواند خللی در ایران اسلامی ایجاد کند و هرگونه تامل درباره رابطه آمریکا را منوط به تغییرات در سیاست خارجی آمریکا دانسته اند، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا می گوید در ماه های آینده به دنبال گشایش هایی برای گفتگوی رو در رو با ایران خواهد بود.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، اوباما که دوشنبه در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود از زمان آغاز ریاست جمهوری خود شرکت می کرد، بار دیگر خواستار گفتگوی مستقیم با ایران شد و ابراز امیدواری کرد شرایط این گفتگوها در ماه های آتی فراهم شود.

اوباما با اشاره با انتصاب جورج میچل به عنوان نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه و سفر اخیر او به منطقه، به تفاوت سیاست خارجی کشورش نسبت به گذشته اشاره کرد و خواستار ایجاد تغییر در رویکرد ایران شد.

او گفت: "حال نوبت ایران است علایمی را که مبنی بر خواست این کشور برای رفتاری متفاوت است را از خود بروز دهد."

اوباما با اشاره به سابقه روابط دو کشور، آغاز گفتگو میان آن دو را مشکل دانست: "بی اعتمادی زیادی بین دو کشور در طول سالیان ایجاد شده است. بنابراین قرار نیست یک شبه گفتگوی مستقیم انجام شود. مهم است که همزمان با انجام دیپلماسی مستقیم، نگرانی های خود را به طور واضح بیان کنیم."

در این حال به گفته او امکان برقراری رابطه دوجانبه همراه با احترام بین دو کشور وجود دارد.

اوباما با اقرار به جایگاه مهم و استراتژیک ایران گفت: علی رغم نگرانی از برنامه[صلح آمیز] اتمی ایران، حمایت ایران از حزب الله، سوریه و حماس و سخنان تند ایران علیه رژیم صهیونیستی، در حال مرور سیاست خود در برابر ایران و بررسی رویکردی جدیدی در برابر این کشور است.

البته اوباما در این اظهارات پیش دستانه خود هیچ اشاره ای به سیاست خصمانه، شیطنت ها، کارشکنی ها، فشارها و تحریم های بین المللی آمریکا در قبال انقلاب اسلامی ایران و اهداف تعالی نظام جمهوری اسلامی ایران نکرده و فقط با محکوم کردن ایران توپ را به زمین ایران انداخته است با این حال انتظار می رود این اظهارات اوباما با واکنش تند سران صهیونیست، لابی صهیونیستی و همچنین سران تندرو دیگر کشورها مواجه شود.

این اظهارات اوباما در خالی مطرح شده است که علی لاریجانی که در هفته گذشته در به کشورهای آلمان و اسپانیا سفر کرده بود از باراک اوباما خواسته است از دیپلماسی برای عرضه طرح های خود برای خاورمیانه استفاده کند و سیاست چماق و هویچ و هرگونه اعمال زور و تحریم تاثیری در بهبود شرایط آمریکا نخواهد داشت..

لاریجانی که درپایان سفر دو روزه به اسپانیا با خبرنگاران صحبت می کرد، گفت: " آمریکایی ها باید مطالب خود را روشن بیان کنند و اگر طرحی به ذهنشان می رسد از طریق دیپلماتیک ارائه دهند. چون دیپلماسی را برای همین ساخته اند و احتیاجی به سخنرانی ندارند."

او همچنین درباره احتمال گفتگوی مستقیم دولت های ایران و آمریکا گفت: " بحث مذاکره بین ایران و آمریکا نباید برای تفنن و فریبکاری باشد و اگر این حس در ایران به وجود بیاید که آمریکا قصد جدی برای حل مسائل مهم منطقه را دارد ، ایران و آمریکا می توانند مذاکره داشته باشند.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”