ناطق نوری :بحرین استان چهاردهم ایران است...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

ناطق نوری :بحرین استان چهاردهم ایران است...

پست توسط Mil@d »

سرویس بین‌الملل تابناک ـ «الشرق الاوسط» امروز به نقل از روزنامه‌هاي منطقه نوشت: نشانه‌های جديدي از ايران مي‌رسد.
  تصویر

اين روزنامه عربي بدون نام بردن از رسانه‌هاي مورد نظر مدعي شد: ناطق‌نوري، رئيس اسبق پارلمان ايران از مالكيت تاريخي ايران بر بحرين سخن گفته و از اين‌كه شاه، اين كشور تحت مالكيت ايران را بخشيده، رژيم سابق ايران را به بي‌عرضگي متهم كرد.

این روزنامه بین‌المللي سعودي در ادامه مي‌آورد: ناطق‌نوري، رئيس گروه بازرسان رهبري ايران، گفته است: «بحرين استان چهاردهم ايران بود، اين استان در مجلس ايران نماينده داشته است».
الشرق‌الاوسط افزود: رسانه‌هاي عربي در حال تهيه جوابيه‌هايي در اين زمينه هستند و اگر اين كار نشود، بحرين نيز رفته‌رفته از آن ايران خواهد بود و همانند جزاير سه‌گانه! ايران درگيري سياسي جديدي را پدید خواهد آورد و اين پيام تازه سياست خارجي ايران به كشورهاي همسايه است.
«البيان» امارات نيز نوشت: ديروز كويت استان نوزدهم عراق بود، امروز بحرين استان چهاردهم ايران و احتمالا فردا امارات، يكي از استان‌هاي كشور ديگري مي‌شود.
اين روزنامه افزود: نمي‌توان ساكت بود تا كشورهاي عربي هر روز صاحب جديدي پيدا كنند!
برخی دیگر از روزنامه‌هاي عربي نيز تنها در يك خط نوشتند: بشنويد و بخوانيد ايران مالكيت بحرين را ندا مي‌دهد.

تابناک...
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

Re: ناطق نوری :بحرین استان چهاردهم ایران است...

پست توسط Mil@d »

بازگشت بحرین به ایران کار بسیار سختی است...ولی نشدنی نیست.
خوبی این سیاستی که از تیرماه 86 با سرمقاله آواز کوچه باغی حسین شریعتمداری در کیهان اغاز شد این است که اعراب را در قضیه 3 جزیره وادار به عقب نشینی می کند و ترس همیشگی که از ایران دارند پابرجا میماند.

چند عکس از بحرین

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط 563 »

اگه استان چهاردهم ايران نيست و نبوده پس كشور بوده و ما خبر نداشتيم؟
من به عنوان يك ايراني بحرين رو به عنوان يك كشور مستقل نميشناسم و اعتقاد دارم كه بحرين بخشي از خاك ايران بوده و هست و خواهد بود در اين كوچكترين شكي نيست،تصویر
ايران در يك زماني دكترين دفاعيش تغيير ميكنه و سرزمين هاي از دست داده خودش رو دوباره يكي يكي باز پس گيري ميكنه البته+
سرزمينهاي ديگه مثل آذربايجان كه من به عنوان يك آذري ايراني سنگيني از دست دادن اين بخش از ايران رو روي خودم
هميشه احساس ميكنم و به شدت ناراحتي اين رو در وجودم حس ميكنم .
اگه اينهايي رو كه گفتم عملي بشه
زمينه براي ظهور دوباره امپراطوري بزرگ ايران فراهم خواهد شد و به همه خواهيم فهموند كه ما ايراني ها قابل احترام ترين و بزرگترين نسل آدمي در روي زمين هستيم و خواهيم بود و اين تا ابد هم مينطوري ادامه خواهد داشت يا جلوي ما زانو ميزنند يا هم به روز اسرائيل مي افتند.تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

مطلبی پیرامون واقعه تلخ جدایی بحرین در 37 سال پیش.

forum-f3/topic-t50483.html?hilit=%20%D8%A8%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%86
  بی  
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط 563 »

ممنون از darya salar MILAD بخاطر مطالب جالبي كه قرار ميدن كه هر ايراني و رو وادار به تفكر عميق ميكنه تصویر
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط don_Hirbod »

روزي دگر بار نواي كوس ايرانيان تمام ملل دنيارا به لرزه خواهد انداخت :-?
به اميد آن روز :razz: :razz: :razz:
چو ايران نباشد تن من مباد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

دوستان من نمیدونم از حرف هایم چگونه برداشت می کنید ولی :
1 بعضی از دوستان واقعا جوگیرن دوستان به این نکته توجه داشته باشید که ایران دیگر یک امپراطوری نیست یک جمهوری دمکرات است !
2 دیگه هیچ کشوری هیچ کشور دیگری رو خاک خودش نمی کنه اگر هم بخواد این کارو بکنه دنیا نمیگزاره برای گرفتن دنیا امروزه روشهای دیگری است !
3 اگر قرار باشه ایران جایی رو پس بگیره از شرق تا عمق چین و از غرب کل اروپا رو باید پس بگیره !
4یعنی چی ما بدنیا خواهیم فهموند مگه ما با دنیا سر جنگ داریم ؟حرف های بعضی از دوستان واقعا شبیه چرت و پرت های که هیتلر جانی می گفت !
don_Hirbod جان موافقم ولی جنگ راهش نیست
به امید آن روز :razz: :razz: :razz:
Frenzied Poster
Frenzied Poster
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط A10 »

آقاي ناطق نوري در مورد از دست دادن بخش بزرگي از درياي خزر نظري ندارند ؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام دوستان
ایران عصر حاضر با این نام هست انقلاب جمهوری اسلامی
پس هر چه اسلام مسلحت بداند همان کار رو می کنم
امپراطوری کیلو چنده؟!!
امپراطوری ماله بازی ها کامپیوتری است
ما باید در جهت صالح و ثبات جهانی حرکت کنیم
و از ظلم و ستم بپرهیزیم و به دیگران بگیم که از ظلم و ستم بپرهیزند
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط 563 »

اولا اگه شما حس وطن پرستي و ايران دوستي نداريد من چي كار كنم اون مشكل خود شماست و اگر هم كه از ايران دل خوشي نداريد و خوشتون نمي ياد پس توي فورم ايراني چي كار ميكنيد؟؟؟؟؟؟ بريد توي فورم هاي عربي اماراتي سعودي بحريني كويتي .... اونجا كيفتون رو برقرار كنيد چون هر چقدر از ايران نفرتتون رو بروز بديد و بيان كنيد اونقدر محبوب تر ميشيد والا به دل نگيريد من نميتونم وقتي به كشورم توهين بشه ساكت بشينم اون عربها هر چي از دهنشون در مي ياد به ما بگن اونوت ما ايرانيها خفه خون بگيريم و حرفي نزنيم كه يه دفعه شايد شاه ها و شاهزاده هاي عربي ناراحت بشن آخه اونها روي سر ما ايراني ها جا دارند و اگه اراده كنند ايران رو بايد دو دستي تقديمشون بكينم و بگيم قابل شما رو نداره ((((( آخه شما عرب تشيف داريد!!!!))))) و ((ما ايراني)) بايد حس حقارت جلوي شما داشته باشيم اگه يه وقتي دستور فرمودند كه بايد((نام زيباي خليج هميشه فارس)) رو به خليج عربي تغيير بديم بايد بدون چون و چرا قبول كنيم چون باز اونها از ما برترند به دليل اينكه ((عرب هستند)) اگه دوباره حوصلشون سر رفت و گفتند كه جزاير سه گانه رو بايد تحويل ارتش عربي بديد باز مجبوريم كه قبول كنيم چون اونا ((عربول اصيل هستند)) و ما ايراني با 6000 سال قدمت.
ما يك مليون كشته و زخمي در هشت سال دفاع باشكوه مقدس رو براي چي داديم؟؟ مگه مردم از جونشوم سير شده بودند؟ چه كساني اسلحه به دست گرفته بودند و برادران و خواهران ايراني ما رو به خاك و خون ميكشيدند چه كساني در خرمشهر و آبادان زنهاي ايراني رو براي خودشون سپر كرده بودند چه كساني برادران ما رو توي جنگ به طور وحشيانه به قتل مي رسوندند چه كساني مردم بي دفاع سردشت رو به اون رو انداختند چه كساني برادران ايراني ما رو محكوم به صندلي چرخ دار كردند چه كساني هزاران هزار كودك ايراني رو يتيم كردند چه كساني بر سر مردم بي گناه و مناطق مسكوني غير نظامي ايران بمبهاي چند هزار تني مي ريختند باز هم دوست داريد بشنويد جنايات اعراب وحشي رو كه مردم ايران رو چند هزار سال هست كه دارند به خاك و خون ميكشند اين عربهاي امروزي همان زادگان مردان كوفه هستند كه پشت علي رو خالي كرند همانهايي هستند كه حسين رو سر بريدند براي حفاظت از مقام خودشون برام خيلي جالب هست چرا حالا پشت همسايشون ايران رو خالي نكنند؟ چرا كشورشون رو تبديل به پايگاه نظامي آمريكا و اسرائيل نكنند؟؟؟ چرا در مقابل جنايات اسرائيل سكوت نكنند؟؟ چرا كشورشون رو بخاطر مقام و قدرت تقديم آمريكا نكنند؟
دومن منظور من از امپراطوري ايران اگه كمي تفكر ميكرديد ميفهميديد يعني چي منظور من از امپراطوري (حكومت قدرتمند به قدرت يك امپراطوري قديم ايران در عين حال دمكراتيك و جمهوري) مگه توي اصل هجر داريم زندگي ميكنيم كه امپراطوري تشكيل بشه!! برادران من چرا برعكس برداشت ميكنيد؟؟
ها يادم نرفته اگه از فردا كشور آذربايجان هم مثل امارات برامون شاخ و دم در آورد زياد تعجب نكنيد چون ما فقط در مواقع لزوم و هاد وارد جنگ با كشوري ميشم .
البته در چند مورد مسئولان ايران حساب اين عربها رو گذاشتند كف دستشون دمشون گرم اي ول
يا حق
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

دوستان امپراتوری یک آرمان رویایی و دست نیافتنی است.با واقعیات زمان و روز پیش برویم.
همین که در این گرگ بازار زمانه و وجود چندین دشمن که هرکدام به تکه ای از آب و خاک ما طمع دارند وطن خود را حفظ کنیم کاری بس مهم تر است.
بازگشت آران و بحرین نیز اگر شدنی باشد پروسه ای بسیار طولانی خواهد بود.هر چند که همه ما این اتفاق مبارک را دوست داریم.

از دست دادن خاک آسان است ولی پس گرفتن آن بسیار مشکل.
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

به گفتن این واقعیت که ما مردمی دمکراتیم و آزادیم و امپراتوری طاغوت نیستیم افتخار می کنم حالا هی برچسب بزن !! همین حرف های شماست که :
1 تاپیک رو منحرف می کنه
2 به بستن تاپیک منجلب می شه !
3 باعث آزرده خاطری دوستانی که می خوان تاپیک رو دنبال کنند می شه !
4 ممکنه باعث بشه شما دوست عزیز یا من بیفتیم بیرون !! ( من اصلا دوست ندارم مشکلی برای شما پیش بیاد ما می تونیم دوستان خوبی باشیم)نمی خوام مثل jfs بشید که به همه ی افراد سایت از مدیر تا من حقیرو عرب خطاب می کرد آخر با لگد انداختنش بیرون !
5 زمانی که همه ی دنیا با ما دشمنند جنگ خاموش یا جنگ سرد بهترین راه جنگیدن علیه دشمنه شما باعث ایجاد تفرقه بین اعظا سایت
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”