ناطق نوری :بحرین استان چهاردهم ایران است...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: ناطق نوری :بحرین استان چهاردهم ایران است...

پست توسط sand_fighter »

هرچه می خوام سکوت کنم دوستان شورشو بالا آوردن ! :x
من خودم تا مدتها طرفدار هیتلر بودم و از خواندن کتاب نبرد من بسیار لذت می بردم ! ولی وقتی که بیشتر در موردش تحقیق کردم به یک نتیجه کلی رسید هیتلر با اون همه کار های خوبی که کرد و لی ملتش رو سیاه بخت کرد از یه طرف دست روس ها و از طرفی آمریکایی لجن !
آیا شما این رو برای کشورتون می خواهید ؟؟ دوست دارید ما برای مدتی بزرگ و شکوه مند بشیم بعد با یک جنگ ابلهانه ( که شروع کنندش افرادی جوگیر هستن) ایران به 2 بخش یکی دست آمریکایی ها و قسمتی دست اعراب تقسیم شه ؟
مطمعن باش هر عربی آرزوی حمله ی ایران رو می کشه تا با گول زدن جامه جهانی و انحراف تفکرات دنیا خاک ما رو تسخیر کنه ایران به نظر من سیاستی عالی رو در پیش گرفته به جگی پنهان با نفوذ به هر سیستم کشورهای مختلف و نتیجه حالا سوریه لبنان و عراق به نوعی خاک ایران محصوب می شه ! حالا هم جا داره تا به کشور های دیگه برسیم ولی می رسیم
.تفکرات مسموم و خطرناک!!! تفکراتی هستند که زندگی بدون عزت.سربلندی.واقتدار را توجیه می کنند.

حرف خیلی نا به جایی بود ما عزت داریم ما عزت داشتیم انقلاب کردیم ما عزت داشتیم و داریم که در جنگ پیروز شدیم ما عزت داریم که با وجود همه ی تحدید ها و تحریم ها دشمن حتی جرعت چپ نگاه کردن به خاک طلایی ما رو ندارد و نه خواهد داشت ما بزرگیم که زود از کوره در نمیروم و جنگ نمی کنیم ما پیش خدا عزیزیم که صلح و دوستی رو حمایت می کنیم و...

دوست گرامی به جای تیکه انداخت و ایجاد جو خراب کننده ی سایت بهتره راه حل منطقی در عین حال قدرت مند پیشنهاد کنید نه ما می زنیم می کشیم ما قاتلیم جنگ خوبه ما خفنیم بقیه بدن !

ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی کشیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر تو ای چرخ گردان تفو
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار
تماس:

پست توسط ali_ahw »

1.تا حالا هیچکدام از بخش های وطنمان بدون استفاده از زور و سیاست جدانشده اند که ما بخواهیم به شکلی دیگر آنها را پس بگیریم.نمی دانم شماعقلانی بودن و انسانیت را چه گونه معنا میکنید ولی اگر حتی عشق به میهن روکنار بزاریم این کار صرفا انجام وظیفه در قبال گذشته گان و آینده گان است.

خب پس شما اعتقاد دارید باید این مناطقی که در زیر مشخص شده
تصویر
و به زور و سیاست از کشور جدا شده اند ، به زور و سیاست پس بگیریم ؟ تصویر

خیلی خوش اشتها تشریف دارید .
پس مرده شور ملتهایی که الان ساکن این مناطق هستند را ببرد ! آنها مهم نیستند . تنها این مهم است که این خاک متعلق به ما بوده !

3.تفکرات مسموم و خطرناک!!! تفکراتی هستند که زندگی بدون عزت.سربلندی.واقتدار را توجیه می کنند.

من با تفکرات مسموم و خطرناکم زندگی میکنم و میمیرم . و شما هم میوانید به کشورهای دنیا اعلام جنگ کنید و خونریزی به راه بیاندازید و احساس عزت بکنید ! عربی که تمام عزت و شرفش کشتن و غنیمت گرفتن است هم دقیقا مثل شما فکر میکند .

4.شروع جنگ در صورت داشتن توانایی نه تنها بد نیست بلکه برای دفاع از آرمانها و مقدسات بسیار عالی است.

تصویر   هیتلر تصویر 
شما که می گویید عصر زور گذشته بهتره یه نگاه به اطرافتون بندازید درمعادلات کشوری و جهانی هیچ حکومتی با گل و شیرینی کارهای خودشو پیش نمیبره.!

این رفتار خطرناک و مسموم است . که وقتی دارای قدرت باشی حمله کنی . دقیقا کاری که هیتلر کرد . تعداد کسانی که هیتلر را ستایش میکنند در این سایت کم نیست . تعدادیشان را دیده ام اینجا .
نباید به جای اعتماد سازی و ایفای نقش صلح طلب در منطقه ، دم به دم خاورمیانه را غرق در آتش کرد .

شروع جنگ کشته به دنبال خواهد داشت و 100 در 100 هم غیر نظامی در آن کشته خواهد شد .
این همه سرباز و غیرنظامی باید کشته شوند و تجهیزات نظامی از بین بروند ، تا شما به عزت از دست رفته تان برسید .
کشور بحرین آنقدر کوچک است که نامش را از این کوچک بودنش گرفته . 2 بحر (بحرین) به این معنا است که به راحتی از ساحل یک طرف به طرف دیگر میروید و 2 ساحل دریا میبینید . طی مدت زمان کوتاهی از عرض این کشور عبور میکنید .
عزت از دست رفته شما به اندازه این شبه جزیره است ؟
پس نام آن نقشه ای که در بالا گذاشتم چه می شود ؟

جاویدان ایران.

من هم موافقم .
اما نظرم اینه که همین را نگه داریم بهتر است . تا فکر وصله زدن به آن باشیم .
تانگردی آشنا زين پرده رمزی نشنوي ..........گوش نامحرم نباشد جای پيغام سروش

من در Power House ([External Link Removed for Guests])
New Member

پست توسط chermahin »

آقا این تصویر نقشه ایرانو لطف کن حذف کن. :-o . تو نقشه به جای خلیج فارس کلمه دیگری است
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط arya.great »

در کمال احترام در جواب دوست عزیز Sand_fighter باید بگم.
1.ای کاش قبل از رسیدن به یه نتیجه گیری کلی کمی تاریخ رو مطالعه می کردید.اولا هیتلر آغاز کننده ی جنگ نبود.آلمان بعد از 21 بار حمله ی مرزی لهستان به خاک آلمان که با تحریک کشورهای ابر قدرت انجام گرفته بود اقدام به حمله کرد.
.هیتلر می توانست پیروز شود فقط به دلیل خیانت های برخی ژنرال ها مانند فن پاولوس {که 91 هزار نفر سرباز رو تقدیم روس ها کرد که از این تعداد فقط 6000 نفر به خانه برگشتند}و چند اشتباه استراتژیک خودش شکست خورد.ولی تا یک قدمی پیروزی پیش رفت.فکر نمیکنم این نتیجه گیری کلی درست باشد که بپنداریم هر جنبشی مانند این شکست می خورد.

2.برای صدهمین بار میگم. هیچ عقل سالمی جنگ رو در شرایط فعلی پیشنهاد نمیکنه که شما هی میگید عربها فلان میکنند بهمان میکنند.فقط امیدوارم این سیاست عالی که شما فرمودید باعث به خطر افتادن تمامیت ارضی کشور عزیزمان نشه.

3.دوست عزیز من تا حالا تصور دیگه ای از عزت و اقتدار رو داشتم.ولی شما با این تصور فکر کنم بار سنگینی از روی شونهای خودتون برداشتید و خیلی راحت زندگی می کنید.

4.شاید واقعا نمی دونم که دارم جو سایت رو خراب می کنم.اگه مدیران cc هم همین نظر رو دارن لطفا در پیام خصوصی به من اطلاع دهند تا رفع اشتباه بشه.
[FONT=System]آنان که آزادی را فدای امنیت می کنند نه شایسته گی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را وبدان که بردن همه چیز نیست ولی تلاش برای بردن چرا. 
[FONT=System]"ما قدرت برتر هستیم" 
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali_ahw »

chermahin نوشته شده:آقا این تصویر نقشه ایرانو لطف کن حذف کن. :-o . تو نقشه به جای خلیج فارس کلمه دیگری است

آنجا دریای عمان است . خلیج فارس بعد از تنگه هرمز و دست چپ است .
نام آن قسمت (دریای عمان) در قدیم دریای عر ب بوده . فکر میکنم .

فقط نام خلیج فارس در آن نقشه درج نشده .
این هم یک نقشه ساده برای ادامه . و رفع شبهات
تصویر

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط arya.great »

ali_ahw نوشته شده:
1.

1.و شما هم میوانید به کشورهای دنیا اعلام جنگ کنید و خونریزی به راه بیاندازید و احساس عزت بکنید ! عربی که تمام عزت و شرفش کشتن و غنیمت گرفتن است هم دقیقا مثل شما فکر میکند .

2.شما که می گویید عصر زور گذشته بهتره یه نگاه به اطرافتون بندازید درمعادلات کشوری و جهانی هیچ حکومتی با گل و شیرینی کارهای خودشو پیش نمیبره

3.نباید به جای اعتماد سازی و ایفای نقش صلح طلب در منطقه ، دم به دم خاورمیانه را غرق در آتش کرد .

4.شروع جنگ کشته به دنبال خواهد داشت و 100 در 100 هم غیر نظامی در آن کشته خواهد شد .
این همه سرباز و غیرنظامی باید کشته شوند و تجهیزات نظامی از بین بروند ، تا شما به عزت از دست رفته تان برسید .

5.عزت از دست رفته شما به اندازه این شبه جزیره است ؟

6.اما نظرم اینه که همین را نگه داریم بهتر است . تا فکر وصله زدن به آن باشیم .

در کمال احترام دوست عزیز در جواب شما باید بگم.

1 و2.میدونی دوست عزیز فکر نمکینم هیچ کس در این دنیا با کشتن بی دلیل احساس عزت بکنه.ولی میدونی چه به من توان فکر کردن به اینکار رو میده؟.بهت میگم.اینکه دخترانی که می تونستند فرزندانشونو در آغوش بکشن و آخر هفته ها با همسرشون برن تفریح و از زندگی لذت ببرن ولی الان بخاطر فقر و بدبختی مجبورن تن خودشونو در اختیار اعراب و خیلی های دیگه قرار بدن و از درون خورد بشن.
اینکه پدر یه فرزند واسه اینکه نداره باید کلیه شو بفروشه خرج خانواده شو بده.اینکه قدرتهای بزرگ کشور ما رو محکوم به بدبختی کردن.فرق من و عربی که شما فرمودید اینه که من برای دفاع از عزت و شرف و ناموس و... مجبور به آدم کشی میشم ولی اون برای به دست آوردن شرف کاذب آدم میکشه.ایمدوارم فرقشو درک کنی.
شما هم فکر نکنید با یک خونخوار و آدم کش طرف هستید.من برای رسیدن به آرمان هام مجبور به اینکار هستم.همونطور که خیلی های دیگه حتی بزرگان اینکارو کردن.

3.قبلا هم گفتم این صلح طلبی و اعتماد سازی فقط وفقط عقب گرد داره و تمامیت ارضی کشور رو به خطر می ندازه.نمونه هاشو قبلا دیدیم.

4.برای به دست آوردن چیزهای بزرگ باید راضی به از دست دادن چیزهای کوچک باشی.وگرنه هیچ چیز به دست نمی یاری.

5.این شبه جزیره که هیچ دوست من.عزت و شرف ملی من با یه وجب خاک هم لکه دار میشه.

6.مشکل این جاست که اگه یه استان دیگه رو از دست بدیم بازم شما میگید همین رو نگه داریم خوبه.

جاویدان ایران.
جاویدان آریو برزن.
[FONT=System]آنان که آزادی را فدای امنیت می کنند نه شایسته گی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را وبدان که بردن همه چیز نیست ولی تلاش برای بردن چرا. 
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali_ahw »

بهت میگم.اینکه دخترانی که می تونستند فرزندانشونو در آغوش بکشن و آخرهفته ها با همسرشون برن تفریح و از زندگی لذت ببرن ولی الان بخاطر فقر وبدبختی مجبورن تن خودشونو در اختیار اعراب و خیلی های دیگه قرار بدن و ازدرون خورد بشن.
اینکه پدر یه فرزند واسه اینکه نداره باید کلیه شو بفروشه خرج خانواده شو بده.اینکه قدرتهای بزرگ کشور ما رو محکوم به بدبختی کردن

اصل حرفهات رو قبول ندارم .
اگر ما بدبختی داریم ، قسمت عمده اش تقصیر خودمان است .

فکر کردی این مسائلی که ذکر کردی فقط توی ایران وجود داره ؟
توی خود امریکا که این همه ادعای حقوق بشر رو داره هم فقیر و بدبخت و ر.و.س.پ.ی و ... وجود داره که برای امرار معاش دست به چنین کارهایی میزنن .
فقر همه جا هست . این بدبختی ها را قدرتهای بزرگ به ما دادند ؟ همه این بدبختی ها تقصیر خودمان است .

سالانه میلیونها دلار در امد نفتی است که صادر میشود .
آیا بدبختی یک خوزستانی که روی گنج نشسته و نفت را از زیر پایش بیرون میکشند و صادر میکنند سرچشمه اش قدرتهای بزرگ است ؟
آیا همان زنی که مجبور به تن فروشی میشود صاحب این ثروت نیست ؟

کاملا با شما در این زمینه که قدرتهای بزرگ مارا بدبخت کرده اند مخالفم . خودمان مقصر تریم .
عزت و شرف یک ایرانی جوانان و مردم ایرانند که از بین رفتند . عزت و شرف همان بدبختهایی هستند که به خاطر وضعیت مالی دست به کارهای زشت و نا پسند زدند .
نه یک تکه خاک از دست رفته که نام آن بحرین است . اگر مرد میدان هستید و قدرت گفتن بحرین را دارید و نمیترسید ، بسم الله داخل کشور راه برای جهاد و کمک به قشر آسیب پذیر زیاد است .

عربی که شما فرمودید اینه که من برای دفاع از عزت و شرف و ناموسو... مجبور به آدم کشی میشم ولی اون برای به دست آوردن شرف کاذب آدممیکشه.ایمدوارم فرقشو درک کنی.

برای به دست اوردن شرف و ناموس آدم میکشی ؟
بهتر نیست به جای خرج کردن در امور نظامی و کشور گشایی و هزینه های بالای آن به وضع معیشتی همین مردم رسیدگی بشود تا آن دختری که فرمودی دست به این کار نزند و هیچ کسی هم در آینده این کار را انجام ندهد ؟

استدلال شما چیست ؟
چون دختران ایرانی به خاطر فقر به اعراب خلیجی تن فروشی میکنند ، باید بحرین را بگیریم ؟
بهتر نیست فقر را ریشه کن کنیم تا کسی تن فروشی نکند ؟

اصلا درک نمیکنم چه میگویید !!!

3.قبلا هم گفتم این صلح طلبی و اعتماد سازی فقط وفقط عقب گرد داره و تمامیت ارضی کشور رو به خطر می ندازه.نمونه هاشو قبلا دیدیم.

4.برای به دست آوردن چیزهای بزرگ باید راضی به از دست دادن چیزهای کوچک باشی.وگرنه هیچ چیز به دست نمی یاری

وقتی قدرت داشته باشی و صلح طلب باشی ، کجای این عقب گرده ؟ وقتی بتوانی دنیا را از شر کشت و کشتار نجات دهی و صلح را ترویج کنی این عقب گرده ؟

5.این شبه جزیره که هیچ دوست من.عزت و شرف ملی من با یه وجب خاک هم لکه دار میشه.

خاک مهم است . خیلی هم مهم است . منتهی باید نگهش داشت .
عزت و شرف را در داخل جستجو کنید . در همان زنان و دخترانی که به خاطر فقر خود فروشی میکنند . نه یک تکه خاک ازدست رفته .
منتقی باشید . اگر یک رفراندم همین الان در بحرین برگزار شود و پیوستن به ایران موضوع آن باشد همه آنها به این مساله رای منفی میدهند .

کشورشان را دوست دارند . درست مثل ما . پس نباید بگذاریم از این به بعد یک تکه از این خاک کم بشود .
6.مشکل این جاست که اگه یه استان دیگه رو از دست بدیم بازم شما میگید همین رو نگه داریم خوبه.

جواب شما را دادم . اصل بر نگه داشتن تمامیت ارضی است .
آقای ناطق نوری درست گفته اند . این کشور استانی از ایران بوده . اما الان نیست .
و این سخنان ایشان و امثال شما تمامیت ارضی بحرین را زیر سوال می برد .

خب شما بفرمائید زمانی که فردی مثل صدام معدوم بگه :
خوزستان را میخواهم به خاطر اینکه بخشی از مملکت بزرگ عربی است چه حالی به یک ایرانی دست میده ؟

درسته دوست دارید خرخره چنین ادمی را بجوید !
پس بیایید بیش از این سم پاشی نکنیم و جو منطقه را آرام نگه داریم .

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط arya.great »

ali_ahw عزیز:
شما اصلا معلوم هست چه میگویید؟!!!!شایدم من نمیفهمم.
1.دوست عزیز در این شک نداشته باش که این بدبختی ها رو قدرت های بزرگ برای ما به ارمغان آورده اند.گویا شما سیاست را خیلی ساده میگیری.فکر کردی اونا میذارن یه کشور جهان سومی اونم مثل ایران به این ساده گیا پیشرفت کنه؟.هر چند که از گناه خودمان نباید چشم پوشی کرد.ولی اینجا رو در نظر بگیر که وقتی کسی هم می خواد کاری بکنه امثال شما سیل نمیشه.نکن.مگه آدم کشی.دوران این حرفها گذشته رو به طرفش جاری می کنند.
2.در اینکه باید از درون شروع به بازسازی کرد هیچ شکی نیست.در اینکه باید درابتدا فقر و اعتیاد رو در این کشور ریشه کن کرد هیچ شکی نیست.ولی آخه مرد حسابی این حرفیه که میزنی باید صلح رو ترویج کرد؟؟با چی باید این کارو کرد؟؟؟آهان میری میگی ابر قدرتهای عزیز لطفا سلاح هاتون رو کنار بزارین ودست از استعمار بردارین :razz: :( اونا هم میگن چشم.!چقدر شیرین و انسانی.دوست عزیز باید این کشورها تحت نفوذ کامل تو باشن و اینکارم میسر نیست جز با زور اولیه.که مطمئنا تحمل نمیکنند و اعلان جنگ میدهند.
3.لطفا پست های من رو درست مطالعه کنید.من گفتم برای دفاع از شرف و ناموس مجبور به آدم کشی هستم.نه برای به دست آوردن!!
4.دوست عزیز نمی دانم شما چه علاقه ای به حذف نام خلیج فارس دارین.اعراب خلیجی نه.باید بگید اعراب حاشیه ی خلیج فارس. :-o
5.شما موضع خودتو در رابطه با خاک مشخص کن.یه جا میگید خاک خیلی مهمه.یه جا دیگه با بی اعتنایی اونو یه تکه خاک خطاب میکنید!.
من دیگه واقعا نمیدونم به چه زبونی منظور خودم رو بیان کنم.گفتنی ها رو گفتم.دیگه ادامه نمیدم که به قول بچه ها بحث رو منحرف نکنم.!

آریو برزن:
چو نزدیک شد لحظه واپسین/به میدان آورد گفت این چنین.
بدان ای سکندر پس از مرگ من/پس از ریزش آخرین برگ من
توانی گشایی در پارس را/نهی بر سرت افسر پارس را
به تخت جم و کاخ شاهنشاهان/قدم چون نهی با دگر همرهان
مبادا شوی غره از خویشتن/که ایران بسی پرورد همچو من
چو اسکندر این جانفشانی بدید/سر انگشت حیرت به دندان گزید
به آهسته گی گفت با خویشتن/که این است معنی عشق وطن
اگر چه آن آریا مرد گرد/پی پاس ایران زمین جان سپرد
ولی داد درسی به ایرانیان/که در راه ایران چه سهل است جان.
مطمئنم اینو می تونی درک کنی.
از بحث با دوستان واقعا لذت بردم :razz:
جاویدان ایران
جاویدان ژنرال آریو برزن.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

اگر یک رفراندم همین الان در بحرین برگزار شود و پیوستن به ایران موضوع آن باشد همه آنها به این مساله رای منفی میدهند .

1.بهتر است از جانب مردم بحرین سخن نگوییم
2.اکثریت این کشور شیعه نزدیک به ایران است و به شدت با سیستم حکومتی سنی سرکوبگر اقلیت این کشور مخالفند .در همین یک هفته ده ها شیعه توسط رژیم سرکوبگر منامه بازداشت و شکنجه شده اند.
نسبت نیروی پلیس به اکثریت 70 درصدی شیعه بحرین بسیار اندکه... با یک شورش عمومی به راحتی سرنگون می شود..از شاه که قویتر نیستند!که ارتش پنجم دنیا و ساواک و گارد و جاویدان و...داشت.
نیازی به حمله نظامی هم نیست نیروهای مخالف در بحرین را باید تقویت کرد...و چیزی مثل حماس یا حزب الله در انجا راه اندازی کنیم.
بازگشت بحرین به ایران می تواند بازگشتی مدل هنگ کنگ به چین باشد تا مردم بحرین هم زیاد ناراحت نشوند.

یک کشور
دو نظام...بحرین به حال خودش بماند ولی جزئی از ایران باشد...وفقط در تمامیت ارضی و اقتصاد ملی و سیاست خارجی شریک باشیم.
مرداویز از محبت اهالی نخجوان به ایران و تمایل به بازگشت به خاک اصلی ایران نیز گفت که جای مسرت دارد.
نخجوان کنونی به شدت به ایران وابسته است و خیلی از مایحتاجش از ایران تامین می شود.
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

در کمال احترام در جواب دوست عزیز Sand_fighter باید بگم.
1.ای کاش قبل از رسیدن به یه نتیجه گیری کلی کمی تاریخ رو مطالعه می کردید.اولا هیتلر آغاز کننده ی جنگ نبود.آلمان بعد از 21 بار حمله ی مرزی لهستان به خاک آلمان که با تحریک کشورهای ابر قدرت انجام گرفته بود اقدام به حمله کرد.
.هیتلر می توانست پیروز شود فقط به دلیل خیانت های برخی ژنرال ها مانند فن پاولوس {که 91 هزار نفر سرباز رو تقدیم روس ها کرد که از این تعداد فقط 6000 نفر به خانه برگشتند}و چند اشتباه استراتژیک خودش شکست خورد.ولی تا یک قدمی پیروزی پیش رفت.فکر نمیکنم این نتیجه گیری کلی درست باشد که بپنداریم هر جنبشی مانند این شکست می خورد.

2.برای صدهمین بار میگم. هیچ عقل سالمی جنگ رو در شرایط فعلی پیشنهاد نمیکنه که شما هی میگید عربها فلان میکنند بهمان میکنند.فقط امیدوارم این سیاست عالی که شما فرمودید باعث به خطر افتادن تمامیت ارضی کشور عزیزمان نشه.

3.دوست عزیز من تا حالا تصور دیگه ای از عزت و اقتدار رو داشتم.ولی شما با این تصور فکر کنم بار سنگینی از روی شونهای خودتون برداشتید و خیلی راحت زندگی می کنید.

4.شاید واقعا نمی دونم که دارم جو سایت رو خراب می کنم.اگه مدیران cc هم همین نظر رو دارن لطفا در پیام خصوصی به من اطلاع دهند تا رفع اشتباه بشه.

.1دوست عزیز در مورد تاریخ جنگ با من صحبت نکن که 5 سال از عمرمو صرف خوندن تاریخ جنگ جهانی دوم کردم ! من هیچ حرفی از این که کی جنگ رو شروع کرد نزدم ! کی به هیتلر خیانت کرد و کی با هیتلر موند خود هیتلر هم به بزرگترین ژنرال تاریخ ژنرال مارشال رومل خیانت کرد چون از جنگ بدش می آمد !!

2.ولی باز داری تبلیق جنگ می کنی

3.عزت و اقتدار من جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران است

4 این سیاست خاک ما رو مورد تهدید قرار نمیده هیچ ما رو مهکم سر جامون قرار میده هیچ کشور رو بزرگتر می کنه
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

در دنیای امروز سیاست بهتر از جنگه . به قول معروف کج دار و مریز .
اگر ایران وارد جنگ بشه ، نتیجه جنگ صد در صد به ضرر ما خواهد بود و به نفع دشمنان ما .
به غیر از برخی کشورهای اروپایی بسیاری از دولتها و ملتهای دنیا در حال حاضر ایران را پرچمدار دار صلح و استقلال میدونن ، نفوذ ایران در مناطق مختلف به همین روش بسیار موثر تر از نفوذ به روش زور و جنگه .
من با روشهای مقابله به مثل موافقم از جمله تفتیش بدنی اماراتیها که اخیرا انجام گرفت .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط arya.great »

دوست دارم بحث رو تمام کنم ولی.........
Sand_fighter عزیز:
1.این جملاتی رو که شما که گفتید:
هیتلر با اون همه کار های خوبی که کرد و لی ملتش رو سیاه بخت کرد از یه طرف دست روس ها و از طرفی آمریکایی لجن !
آیا شما این رو برای کشورتون می خواهید ؟؟ دوست دارید ما برای مدتی بزرگ و شکوه مند بشیم بعد با یک جنگ ابلهانه ( که شروع کنندش افرادی جوگیر هستن) ایران به 2 بخش یکی دست آمریکایی ها و قسمتی دست اعراب تقسیم شه ؟

چه معنی داره؟فکر کنم منظورتونو خوب بیان نکردید وگرنه این جملات فقط معنی این رو می تونه داشته باشه که آلمان شروع کننده ی جنگ بود.به هر حال از این اشتباهات تایپی پیش میاد :razz:
2.در اینکه ژنرال رومل ژنرال بزرگی بودند هیچ شکی نیست.ولی بر چه اساسی ایشون بزرگترین ژنرال تاریخ نام گرفتند بنده متحیرم.ای کاش کمی از این 5 سال رو صرف خوندن تاریخ کشورتون می کردید تا با ژنرال هایی بزرگتر از ایشون هم آشنا می شدید.
3.ژنرال رومل کشته شد نه به خاطر اینکه با جنگ مخالف بود بلکه بخاطر اینکه افرادی که قصد ترور هیتلر رو داشتند بعد از دستگیری اعتراف کردندکه می خواستند بعد از ترور هیتلر رومل رو پیشوای آلمان کنن.ایشون برای این کشته شد.البته بخاطر خدماتی که برای آلمان کردند مراسم با شکوهی براشون گرفته شد.
4.در جوابی اینکه گفتید داری جنگ رو تبلیغ میکنی باید بگم که من گفتم در شرایط فعلی جنگ دور از عقله نه در همه ی شرایط. اصلا من نمی دونم شما که با جنگ مخالفید چطور کوروش کبیر را ستایش میکنید!؟کوروش کبیر هم برای به دست آوردن صلح و قدرت و آرامش جنگید.دشمن رو یا باید با سیاست نابود کرد یا با جنگ.تمام

کسانی که از جنگ می گریزند یا تنبلند یا ترسو"آدولف هیتلر"

هر چند این پست{جنگ جهانی دوم} ربطی به بحث نداشت ولی گفتم که دوستان در اطلاعات خودشون تجدید نظر کنند.

جاویدان ایران
جاویدان ژنرال آریو برزن.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”